Betsson recension av bookie - Konto

BetssonResponsible Gambling
CASINORANK
7.92/10
BonusVälkomstbonus 100% upp till SEK 500 + 100 Gratissnurr
Brett urval av live bet
Obegränsade uttag
Bra odds
Betrodd
Verifierad
Säker
Brett urval av live bet
Obegränsade uttag
Bra odds
Betsson is not available in your country. Please try:
Konto

Konto

Spelare som redan är övertygade om att Betsson är den bästa bookmakern för dem kan fortsätta att skapa sina spelkonton. Registreringsproceduren är snabb och enkel.

Hur man skapar ett konto hos Betsson

Nedan följer stegen som spelare bör följa när de skapar ett konto hos Betsson:

Besök Betssons hemsida och klicka på ikonen "Skapa konto" i plattformens övre högra sida.

Fyll i registreringsformuläret. Spelare måste först knappa in sin e-postadress och ange ett unikt, starkt lösenord. Sedan måste de ange detaljer som sitt fullständiga namn, plats, önskad valuta, telefonnummer, födelsedatum och kön. Man måste också bekräfta att de har läst Betssons villkorssida, dess integritetspolicy och har uppnått den lagliga spelåldern.

Slutför registreringsproceduren genom att klicka på den gröna "Skapa konto"-ikonen längst ner i formuläret.

Verifiera deras mobilnummer genom att ange verifieringskoden som skickas till deras telefoner via sms.

Vad du ska undvika när du skapar ett konto hos Betsson

Att registrera ett konto hos Betsson är enkelt. Men man kan uppleva komplikationer i det ögonblicket, eller senare, om de gör några hänsynslösa misstag. Här är några saker som en tippare bör avstå från under sin registreringsprocess.

  • Lämnar felaktiga uppgifter – Betsson har en strikt verifieringsprocedur. Den måste bekräfta att en tippare är den de utger sig för att vara innan de godkänner sitt konto. Därför bör man tillhandahålla korrekta personuppgifter och legitim dokumentation för att verifiera sin identitet. Vissa skumma spelare skapar konton med förfalskade dokument. Om Betsson upptäcker dem är deras konton begränsad eller stängd, även om de har varit medlemmar i flera år.
  • Använder VPN – Om en tippare använder VPN när han registrerar sig hos Betsson, godkänns inte deras konto. Det betyder att plattformen redan vet att de döljer sin nuvarande plats och att de kan vara i ett av de begränsade länderna.
  • Skapa flera konton – Betsson-medlemmar får bara ha ett konto. Om en försöker öppna en annan kommer registreringen att misslyckas. Men de kan komma i kontakt med webbplatsens supportteam för att stänga sin gamla innan de försöker registrera sig en andra gång.
  • Att välja en valuta som deras betalningssystem inte stöder – Det här är mer ett proffstips för spelare som letar efter tillfredsställande spelmöten hos Betsson. Man bör välja en valuta som tillhandahålls av deras föredragna betalningsmetod för att betala överkomliga transaktionsavgifter vid insättningar och uttag.
The World of Betsson Esports Betting
2022-10-27

The World of Betsson Esports Betting

Att hjälpa Betsson Group utöka sin online-sportbok till USA, har betalningsprocessorn Nuvei samarbetat med det svenska spelbolaget. I Colorado har Betsson etablerat en verksamhet som går under namnet Betsafe. Spelare kan automatiskt sätta in pengar på sina spelkonton från sina bankkonton med hjälp av Nuveis omedelbara banköverföringsfunktion.