Gör anspråk på din Esports Lojalitetsbonus 2024

Dagens eSports bettingsidor har olika sätt att belöna hängivna spelare. Om du spelar regelbundet kommer sportboken att bjuda in dig till olika lojalitetsprogram någon gång. Efter att ha gått med i klubben kommer du att börja tjäna poäng när du deltar i vissa aktiviteter, som att sätta in pengar på ditt konto.

De samlade poängen kan vara din lojalitetsbonus, som du kan lösa in mot kontanter och andra förmåner. Denna bettingbonus kommer vanligtvis med förutbestämda nivåer. Du flyttar upp på stegen och får nya belöningar när du spelar mer. Lojalitetsbonusar kan ta sig olika former, och du måste förstå varje typ för att få ut det mesta av dem.

Gör anspråk på din Esports Lojalitetsbonus 2024
Hur fungerar lojalitetsbonusar online?Hur man använder lojalitetsbonusarTips och tricks för gratisspelAnsvarsfullt spelande
Zhang Wei
ExpertZhang WeiExpert
Fact CheckerTomas NovakFact Checker
LocaliserViktor JohanssonLocaliser

Skälet för en lojalitetsbonus är uppenbart. Det ger mer valuta för pengarna. Föreställ dig att använda gratisspel utan insättning. Bookmakern får dig att känna dig uppskattad för ditt engagemang och hårda arbete. Med dessa onlinespelerbjudanden finns det inga dolda avgifter eller komplicerade omsättningsvillkor.

Genom att delta i ett eSports lojalitetsprogram kan stränga krav inte låsa dina vinster. Dessutom är många e-sportböcker med lojalitetsprogram legitima och pålitliga, och deras huvudsakliga syfte är att odla långvariga relationer med sina kunder. Ingen falsk bookmaker skulle investera sina resurser på sådana program.

Section icon
Hur fungerar lojalitetsbonusar online?

Hur fungerar lojalitetsbonusar online?

Lojalitetsbonusar kan lösas in eller ej. Om det går att lösa in får du bonuspengarna i ditt bankrulle, och du kan ta ut dem eller använda dem för att satsa fler. Ej inlösen betyder att du inte kan ta ut bonuspengarna, så du måste omsätta dem och vinna för att ta ut dem.

Uppspelnings- eller överrullningshastigheten för en betting bonus beräknas enligt bonusmultiplikator, insättningsmultiplikator eller summan av insättning och bonusmultiplikator. Du hittar dessa detaljer i avsnittet om villkor. Alla spel ger dig inte 100 % av din insättning som bonus.

En av de mest spännande lojalitetsbonusarna är gratisspelet utan insättning. Så länge du är berättigad till det krediterar bookmakern ditt spelkonto med lite pengar när du aktiverar bonusen. Detta är vanligtvis en liten ökning av din bankrulle, säg $5 till $20. Några saker att tänka på när du använder ett gratisspel inkluderar giltighetsperioden, som kan vara allt från en vecka till en månad.

Se till att du har använt de gratis pengarna inom den angivna tidsramen. Återigen måste du använda gratisspelet totalt, och du kanske inte får dela upp det i mindre insatser. Vinsten för ett vinnande spel kommer från insatsen och inte beloppet för gratisinsatsen. I grund och botten kommer du att placera riskfria satsningar utan att lägga till riktiga pengar på ditt konto för att aktivera bonusen.

Hur fungerar lojalitetsbonusar online?
Hur man använder lojalitetsbonusar

Hur man använder lojalitetsbonusar

Innan du deltar i ett lojalitetsprogram är det absolut nödvändigt att känna till grunderna. När det gäller att välja en bookmaker, en enkel esports betting bonus kan göra stor skillnad. Det är alltså något du bör tänka på och se till att du förstår noggrant. En aspekt att vara uppmärksam på är genomspelningshastigheten och vad som krävs för att komma vidare i lojalitetsprogramstegen.

Bookmakern kan ha ett inlösensystem som omvandlar poäng till kontantbelöningar. Vissa spel och aktiviteter ger fler poäng än andra.

Innan du aktiverar en bonus, kontrollera bonusprocenten och maxbeloppet. Många bettingplattformar för e-sport matchar insättningar med 100 %, medan vissa matchar upp till 200 %. När det gäller det maximala bonusbeloppet är summan aldrig fast. Det kan vara $100 till $200, men vissa sajter ger lojala spelare obegränsade bonusbelopp. Du måste förstå de två begreppen för att beräkna hur mycket du kvalificerar dig för från din första insättning.

När du är en lojal eSport-spelare kommer det att finnas många belöningar att ta del av. Ett populärt alternativ är cashback-bonusen, som är som en påfyllning på ditt spelkonto. Cashback-bonusen kommer som en procentandel av din insats. Ju mer du satsar, desto mer kan du få som cashback. Ibland kan du byta lojalitetspoäng mot kontanter.

Om du satsar $50 på FIFA och får en återbetalning på $50 oavsett utfall, kvalificeras detta som en cashback-bonus. Andra fördelar med ett lojalitetsprogram är vanliga biljetter till turneringar, gratiskort och skräddarsydda erbjudanden. Du kan också vinna tillbehör och souvenirer från en lojalitetsbonus. Vissa veteranspelare har också vunnit hotellvistelser och resor.

Hur man använder lojalitetsbonusar
Tips och tricks för gratisspel

Tips och tricks för gratisspel

Även om du kanske är entusiastisk över eSports betting ingen insättningsbonus, vet att vissa lojalitetsbonusar är begränsade till specifika spel. Om så är fallet, se till att du vet hur man spelar dessa spel. Om erbjudandet är begränsat till CS: GO, fråga dig själv om detta är ett spel du tycker om att spela. Medan 100 gratisspel verkar attraktiva för alla spelarna, vad händer om de bara är för Apex Legends-spelare?

Anta att du får en cashback-kampanj på Call of Duty: Warzone men ännu inte är bekant med spelet? Ta inte en spelspecifik bonuskod om du inte vet hur man spelar det nämnda spelet.

Ett annat tips för att använda gratisspel är att du aldrig ska missbruka dessa onlinespelerbjudanden. Din favorit e-sportbok kommer regelbundet att lägga upp lojalitetskampanjer och till och med skicka dem direkt till din e-postinkorg. Det kan vara frestande att missbruka dessa funktioner.

Leverantören vill också få avkastning på investeringen, på samma sätt som du vill få en vinst genom att ta ut dina vinster. Så överskrid inte den maximala insatsen som krävs av webbplatsen. Annars kommer du att presentera dig själv som en fördelsspelare, och din insats kommer att minska med omedelbar verkan.

Tips och tricks för gratisspel
Ansvarsfullt spelande

Ansvarsfullt spelande

Esportbetting ska vara roligt, men det är lätt att fastna i nuet. Om du vill vara en ansvarsfull onlinespelare, börja med att lära dig reglerna. Hur spelen fungerar och deras villkor.

Det verkliga roliga med onlinespel är att fatta välgrundade beslut snarare än att vara beroende av ren tur. Detta kräver att man sätter gränser när man spelar. Planera dina eSports vadslagning på specifika dagar som helger och helgdagar utan att störa familjens tid och ditt dagliga jobb.

Glöm inte att sätta en utgiftsgräns. Du kanske vill hålla dina bankkort borta. Kom ihåg att långvarigt spelande kan leda till hjärntrötthet, så det är bra att stretcha och ta korta pauser. Om du tror att du har ett spelproblem, överväg att utesluta dig själv från e-sportbokhandlaren online genom att stänga ditt konto ett tag. Slutligen, tveka inte att söka professionell hjälp och ekonomisk rådgivning.

Ansvarsfullt spelande