Gör anspråk på din Esports Registreringsbonus 2024

Esportspelsajter använder sig av registreringsbonusar för att locka nya kunder. Nästan alla de finaste bettingsajterna för esport kommer att ge nya kunder en rejäl välkomstbonus. Det här är erbjudanden som ger dig ytterligare vadslagningsmedel som du kan använda för att placera spel på e-sporter som Dota 2, CS:GO, FIFA, Rocket League, Hearthstone, League of Legends och andra.

Det är alltid trevligt att använda sig av erbjudanden om registreringsbonusar efter att du har registrerat dig på en webbsida för esportbetting online. Dessa webbplatser kan erbjuda bra kampanjer för sina nya kunder som är värda att göra anspråk på.

Gör anspråk på din Esports Registreringsbonus 2024
Hitta registreringsbonusar på esports bettingsidorHur fungerar en registreringsbonus?Tips och tricks för gratisspelShoppa runt efter alternativAnsvarsfullt spelande
Zhang Wei
ExpertZhang WeiExpert
Fact CheckerTomas NovakFact Checker
LocaliserViktor JohanssonLocaliser
Hitta registreringsbonusar på esports bettingsidor

Hitta registreringsbonusar på esports bettingsidor

Det första steget är att hitta de bästa bettingsidorna som tillhandahåller esports bonusar. Nya spelare kan dra nytta av registreringsbonusar på de flesta av de viktigaste bettingsidorna med e-sportmarknader. Verifierade och pålitliga företag som 1xBet, Betsson och Betsafe tillhandahåller en mängd tilltalande registreringsincitament för att locka nya tippare att satsa på sina plattformar.

Nästa steg är att skapa eller registrera ett konto. Välj din föredragna betalningsform och insättningsbelopp, så tar din e-sportbok hand om resten. Det är ett smart alternativ att studera det finstilta i det här skedet eftersom omsättningsbelopp och andra villkor och kriterier vanligtvis är det som avgör om en esportbonus är värd det eller inte.

Baserat på vilken bookmaker du väljer kan du få dina bonuspengar direkt, medan andra kan be dig att manuellt mata in en kod vid din första insättning. Tänk på att storleken på din första insättning i de flesta fall har en betydande inverkan på dina bonusmedel.

Hitta registreringsbonusar på esports bettingsidor
Hur fungerar en registreringsbonus?

Hur fungerar en registreringsbonus?

Den vanligaste typen av registreringserbjudande för eSportsbook är en insättningsmatchningsbonus, som du kan förvänta dig att se när du först registrerar dig för en ny webbplats.

Webbplatsen kommer att acceptera din insättning och förse dig med gratis spelkrediter som du kan använda för att placera spel på deras plattform. Detta gäller för 100 % matchningar, men vissa eSports bettingsidor kanske bara ger 50 % matchningar, vilket innebär att de bara kommer att kreditera dig med hälften av vad du satte in.

Eftersom detta händer i början, påverkar registreringsbonusar sällan hur du satsar eller på vilken eSport du satsar, såvida det inte står i det finstilta. Insättningsmatcher har vanligtvis ett lägsta insättningskrav för att bonusen ska aktiveras, samt en maximal summa extra pengar som webbplatsen ger dig om du kvalificerar dig.

Till exempel kan sajten indikera att bonusen bara kommer att utlösas om du sätter in minst 10 $ och att kampanjen bara skulle fördubbla din insättning upp till 500 $ i gratis krediter. Med andra ord, om du sätter in $500 eller mindre kommer webbplatsen att matcha din insättning till 100 procent. Men om du sätter in $600 kommer dina bonuspengar bara att vara $500. Du skulle inte vara berättigad till en bonus om du satte in mindre än $10.

Hur man använder en registreringsbonus

Istället för en eSport avgör din föredragna eSports bettingsida hur du spenderar en registreringsbonus. Merparten av dessa tillämpas automatiskt när du registrerar dig och gör din första insättning, medan vissa kräver att du matar in en specifik kod som tidigare utfärdats till dig. Det finns dock eSports bettingstrategier som kan hjälpa dig att få ut det mesta av en registrering eller välkomstbonus.

Hur fungerar en registreringsbonus?
Tips och tricks för gratisspel

Tips och tricks för gratisspel

Satsningsdiversifiering

Sportspelarna kan använda sig av registreringsbonusar för att satsa på många lag eller spelare utan att riskera sina pengar. För att uttrycka det på ett annat sätt, kan du lägga en satsning på ett lag som du vanligtvis inte skulle backa. Även om du förlorar kommer beloppet att tas bort från dina bonusmedel istället för din insättning med riktiga pengar. Tyvärr finns det flera undantag från denna regel, eftersom vissa spelsajter kan kräva att du gör en insättning med riktiga pengar innan du kan få tillgång till bonuspengar.

Vissa människor kan till och med satsa på underdogs. Med en betydande registreringsbonus kan spelarna börja satsa på underdogs och gå emot favoriterna utan att äventyra deras kapital. Om de förlorar dras deras bonuspengar. Men de kommer att tjäna alla riktiga pengar på sin insats om vadet vinner.

Betting på båda sidor av marknaden

"Båda sidorna av en marknadsmetod" innebär att en spelare satsar en bonussatsning på det motsatta resultatet av ett som de redan har satsat på. Vinsten säkerställs effektivt med denna strategi.

En Valorant-spelare kan till exempel satsa sina egna pengar på Team Liquid till -2,5 i ett spel. De sätter en bonussatsning av samma värde som deras ursprungliga insats när spelet närmar sig för att backa Team Liquids motståndare till +2,5. På detta sätt, oavsett vad som händer, kommer pengar att återbetalas i någon form.

Tips och tricks för gratisspel
Shoppa runt efter alternativ

Shoppa runt efter alternativ

När det kommer till betting på eSport bör du alltid gå med på några olika sajter så att du kan jämföra priser. Du kommer också att kunna välja kampanjer från ett urval av olika böcker som en bonus. Det är inget fel med att hoppa från en sida till nästa i jakten på specialerbjudanden. Detta är något som flera skickliga eSports-spelare utför till viss del.

Om du hittar ett fantastiskt erbjudande på en annan sida som tilltalar dig, flytta över en del av dina pengar och dra nytta av det. Du har möjlighet att stanna kvar eller flytta tillbaka dina pengar till din ursprungliga webbplats efter att kampanjen har avslutats.

Säg att du njuter av League of Legends-betting och en annan sportbok online erbjuder en registreringsbonus under Worlds. Du skulle vara galen om du inte drar full nytta av det, åtminstone under resten av evenemanget.

Naturligtvis vill du vara säker på att du förstår alla begränsningar för varje bonus så att dina pengar inte hamnar någonstans där de inte hör hemma. Kom ihåg att utmärkta linjer alltid kommer att överträffa alla erbjudanden. Låt dig inte distraheras av bonusar och tappa ditt kärnmål ur sikte att skapa exceptionella värdeval och vinnande vad.

Shoppa runt efter alternativ
Ansvarsfullt spelande

Ansvarsfullt spelande

Betrakta hasardspel endast som ett underhållningsmedel. Du måste förvänta dig att förlora pengar och acceptera dessa förluster som en nödvändig del av det roliga. Detta är den korrekta inställningen till spel.

Människor som förväntar sig eller kräver att vinna är där spelberoende i allmänhet slår rot. När de förlorar kan de bli frustrerade eller oroliga, vilket leder till att de riskerar ännu mer pengar för att få tillbaka sina förluster. Detta kan sätta igång en fruktansvärd kedjereaktion som snabbt går utom kontroll.

Sätt undan en viss summa pengar som du är villig att förlora under en viss period. Om du sätter begränsningar för dig själv och håller dig till dem bör du kunna njuta av ditt spelande utan att någonsin hamna i svårigheter.

Hantera hur mycket tid du spenderar med att spela på samma sätt som du kontrollerar hur mycket pengar du spenderar. Att spela på fritiden är OK så länge du har råd, men du vill inte att det ska ta över ditt liv.

Om du vet, eller misstänker, att spelande håller på att bli problematiskt för dig, skäms inte för att närma dig någon. Det finns inget att skämmas över, och det är meningslöst att försöka lösa situationen på egen hand. Om du inte är bekväm med att diskutera dina problem med vänner eller familj kan vissa organisationer hjälpa dig.

Ansvarsfullt spelande