Gör anspråk på din Esports Välkomstbonus 2023

Välkomstbonusar för esports betting är bland de bästa kampanjerna en spelare kan göra anspråk på efter att ha registrerat sig på en webbsida för esports betting online. Den här artikeln går in på dessa bonusar för att avgöra vad de är, hur de fungerar, hur man gör anspråk på dem och mer. Som namnet antyder är välkomstbonusar kampanjer som eSports bookmakers utnyttjar för nya spelare. Det finns två huvudtyper av välkomstbonusar; ingen insättnings- och insättningsbonus.

Är det värt att göra anspråk på dessa bonusar? Eller är det bara ett trevligt sätt att locka nya spelare? Lär dig mer om hur du använder ingen insättnings- och insättningsbonus efter att du har öppnat ett konto hos en esports-bokhandlare.

Gör anspråk på din Esports Välkomstbonus 2023
Hur fungerar en bettingbonus på e-sport?Hur man gör anspråk på välkomstbonusarOmsättningskravVälkomstbonus tips och tricksAnsvarsfullt spelande
Hur fungerar en bettingbonus på e-sport?

Hur fungerar en bettingbonus på e-sport?

Många spelare tenderar att undvika onlinebonusar eftersom de inte låter legitima. Men sanningen är att välkomstbonusar för eSports betting är äkta, åtminstone på licensierade och reglerade sajter. För ordens skull finns det några tvivelaktiga bettingsidor vars bonusar inte är legitima, men alla sajter som listas på denna sida är äkta.

Nu är den stora frågan, varför skulle eSports bookmakers ge spelare gratis pengar?

Väl. Svaret är enkelt – att locka nya spelare i en online eSports bettingindustri som är så konkurrenskraftig. Medan reloadbonusar är till för att behålla kunder, är välkomstbonusar avsedda att få nya spelare ombord. Vad som händer är att bookmakern sätter en budget för marknadsföring och en av marknadsföringsstrategierna är kampanjer.

Esports betting bonusar utan insättning

Som namnet antyder är bonusen utan insättning ett erbjudande som belönar spelare med en bonus för att bara registrera sig på en eSports bettingsajt. De behöver inte göra en insättning för att göra anspråk på detta erbjudande.

Gratisspel utan insättningsbonus är en standard bonus utan insättning som ger spelare en fast summa pengar. Den andra typen är den kontanta bonusen utan insättning som spelare kan använda för att satsa på eSport med riktiga pengar och vinna riktiga pengar. Slutligen kan eSports-spelare dra nytta av de icke-uttagbara bonusarna utan insättning, som ger spelare pengar att spela, men de är inte uttagbara.

Esports betting insättningsbonusar

Också känd som en matchbonus är bonusen utan insättning ett välkomsterbjudande som belönar spelare när de sätter in för första gången. De flesta insättningsbonusar matchar det insatta beloppet med en viss procentsats upp till ett visst belopp. Det kan vara en insättningsbonus på 50 %, 100 % eller ännu mer.

Bara för att nämna, på vissa bettingsidor, insättningsbonusar kan erbjudas i den andra, tredje och till och med fjärde insättningen.

Hur fungerar en bettingbonus på e-sport?
Hur man gör anspråk på välkomstbonusar

Hur man gör anspråk på välkomstbonusar

Hur aktiveras välkomstbonusar efter att ha uppfyllt behörighetskraven? Tja, det finns två sätt. Först krediteras bonusen automatiskt till spelarens konto. Det är det enklaste sättet att få en bonus. Alternativt måste spelare aktivera bonusen med eSports betting-välkomstbonuskoder eller kuponger. Det finns en fack där dessa koder fylls i för att aktivera bonusen.

Hur man använder välkomstbonusar för esports betting

Välkomstbonusar är alla roliga, men eSports-spelare bör veta hur man använder dem väl. Tyvärr slutar de flesta spelare som gör anspråk på välkomstbonusar med att slösa bort dem på bara några få satsningar på grund av bristande kunskap om vad som finns bakom ridån. I det här segmentet, ta reda på allt som finns att veta om att använda välkomstbonusar.

Hur man gör anspråk på välkomstbonusar
Omsättningskrav

Omsättningskrav

Även om välkomstbonusar låter lukrativa, är de bundna av strikta omsättningskrav. Även om bookmakers skänker pengar i form av bonusar, har de satt upp vissa restriktioner för att göra det svårt för spelare att få ut det mesta av välkomstbonusarna. Dessa begränsningar är så kallade omsättningskrav eller genomspelningskrav.

Till att börja med är ett omsättningskrav en multiplikator av antalet gånger spelarna måste spela igenom en bonus innan de kan ta ut några vinster. Till exempel, om en spelaren gör anspråk på en insättningsmatchning hos en bookmaker med ett 20x omsättningskrav måste han spela igenom bonusen 20 gånger innan de är berättigade till ett uttag. Tja, det är en stor utmaning att spela igenom 20 gånger utan att förlora alla pengar.

Esportspelsajter med de mest lukrativa bonusarna har de högsta och strängaste omsättningskraven i de flesta scenarier.

Odds och spelgränser

Förutom omsättningskraven gör bookmakers det svårt för spelare att vinna riktiga pengar använda bonusar genom att sätta lägsta odds. Till exempel kan en eSports bettingsajt erbjuda en 150% bonus, men bonusen gäller endast på höga odds. Förutom gränsen för odds, är vissa välkomstbonusar tillämpliga på utvalda eSports-spel.

Omsättningskrav
Välkomstbonus tips och tricks

Välkomstbonus tips och tricks

Även om bettingsidor gör det svårt för spelare att använda bonusar, är det fortfarande möjligt att dra nytta av välkomstbonusar.

Det första tipset är att alltid vara på jakt, inte bara efter välkomstbonusar utan de mest lukrativa. Spelare kan välja att jaga sig själva eller utnyttja bookmakers som listar eSports bookmakers med de högsta välkomstbonusarna.

Ett annat tips som bara gäller bettingsidor utan oddsgränser är att satsa på de lägsta oddsen. Till skillnad från höga odds har satsningar med låga odds stor sannolikhet att komma igenom. Som sagt, att gå lågt är ett smart tips för att slå omsättningskraven. Problemet är bara att avkastningen inte är så hög trots allt.

Nu när de höga omsättningskraven sänker chanserna att göra något av bonusar, bör spelarna satsa på välkomstbonusar med lägre genomspelningskrav. Detta är ett enkelt sportspelsbonustips att tjäna pengar på. Det är lättare att slå ett 15x omsättningskrav än 30x.

Det är också viktigt att kontrollera giltighetstiden för välkomstbonusen. Ofta gör spelare anspråk på dessa bonusar men använder dem inte inom den angivna perioden. Låter roligt, men ja, bonusar har utgångsdatum.

Satsa klokt. Bara för att det är en 100 % bonus betyder det inte att den ska slösas bort på orealistiska odds. Istället bör spelarna förbli kloka tippare genom att använda välkomstbonusen som riktiga pengar de satt in. Att undersöka de olika eSports-matcherna och kontrollera förutsägelser räcker långt.

Välkomstbonus tips och tricks
Ansvarsfullt spelande

Ansvarsfullt spelande

Välkomstbonusar är fantastiska och är en av anledningarna till att många spelare dras till eSports betting. Men de kan vara en utlösare av spelberoende. Många spelare använder mer pengar än vad de har råd med för att få bonusar.

Spelare måste hålla sig inom gränserna för ansvarsfullt spelande. Att sätta en budget för eSports vadslagning och följa den är av största vikt. Ett annat tips är att aldrig jaga förluster när du satsar och alltid veta när du ska gå därifrån. Viktigt är att eSports betting inte bör ersätta skola eller arbete.

Det var allt för den här guiden om välkomstbonusar för eSports betting. Faktum är att onlinespelerbjudanden för nya spelare är värda att jaga. Det är dock inte lätt att dra nytta av dem.

Ansvarsfullt spelande