Direkta uttag

En bookmaker för omedelbara uttag är en som låter spelare ta ut sina vinster och betala ut inom 24 timmar. Tiden det tar beror mycket på casinot eller esports bettingsidan som används och landet som spelaren är baserad i. För närvarande finns det bara ett fåtal online eSport bettingsidor som tillåter omedelbara uttag i USA och Australien.

För att hitta rätt sajt för omedelbar uttag rekommenderas det att användarna tar sig tid att göra sin due diligence. Att läsa användarrecensioner ger en tydlig uppfattning om hur snabbt varje sida betalar ut. Det är inte alltid möjligt att avgöra effektiviteten i uttagsprocessen helt enkelt utifrån de tidsskalor som webbplatsen tillhandahåller.

Vissa lovar ett omedelbart uttag inom 24 timmar men det kan ta längre tid än så. Vissa kanske säger 72 timmar men det kan vara omedelbart. Det påverkas också av vilken typ av överföringsmetod som spelaren använder. Ibland är det enda sättet att verkligen veta att testa det.

Online esports betting har blivit extremt populärt och det är därför det är så viktigt för spelare att se till att de använder rätt sida – en som kommer att behandla deras transaktioner snabbt och effektivt.

Section icon
Bästa omedelbara uttag eSport bettingsidor 2021

Bästa omedelbara uttag eSport bettingsidor 2021

Omedelbart uttag är tillgängligt från ett antal av de bästa e-sportspelsajterna.

 • 1xBetDen snabbaste metoden för uttag är Bitcoin, där transaktioner kan genomföras inom 15 minuter.

 • Betfair är en toppsajt med ett Fast Funds-alternativ där pengar kan skickas till ett bankkonto på några sekunder. Detta fungerar för kunder som har ett Visa-betalkort eller ett kontantkort.

 • Paddy Power har erbjudit omedelbara uttag sedan 2019. Återigen är det för kunder som använder ett Visa Debet- eller kontantkort.

 • Ladbrokes erbjuder alternativet Snabba medel för Visa Debit-användare men använder inte ordet "instant". Processen kommer fortfarande att fungera inom några timmar.

 • Korall erbjuder snabba medeluttag med ett maximalt belopp på £2000 och statens medel bör tas emot inom fyra timmar.

 • William Hill har ett visum direkt-system för fyra timmars uttag.

 • BetwayDet snabba alternativet är ett uttag till en webbplånbok, där det kan ta upp till 24 timmar innan det visas på kontot.

 • Bet365 har alternativet omedelbar visumdebitering med ett mycket högre maxbelopp än för andra metoder.

 • Rivarly är en sida där det snabbaste alternativet är en ewallet som Skrill och det tar upp till 24 timmar.

 • 22 Bet erbjuder även snabba ewallet-alternativ för ett uttag inom 24 timmar.

Bästa omedelbara uttag eSport bettingsidor 2021
Varför tar vissa bookmakers så lång tid att betala ut?

Varför tar vissa bookmakers så lång tid att betala ut?

Vissa eSports bettingsidor kommer inte att ha någon som hanterar uttag dygnet runt och om de inte gör det borde detta vara en röd flagga för kunden, trots allt tar de gärna pengar dygnet runt. De bör ha möjlighet att behandla uttagsbegäranden omedelbart.

I vissa fall kanske kunden inte har gått igenom rätt verifieringsprocess och om dessa steg fortfarande är utestående kanske webbplatsen vill få mer information innan den behandlar begäran om uttag. Exempel på ID som de kan behöva är pass, körkort och adressbevis. Det är en bra idé att se till att dessa steg genomförs så tidigt som möjligt så att det inte finns någon väntetid när ett uttag behövs.

Kunden bör också vara mycket försiktig med alla webbplatser som tar mer än en dag att behandla en begäran om uttag. Vissa av dem försenar betalningarna för att försöka uppmuntra spelare att fortsätta satsa med vinsterna istället för att överföra dem till ett externt konto. Det finns ingen bra anledning för någon webbplats att ta mer än en dag att betala ut, så när en spelare stöter på en sida som gör det, bör de bara tömma kontot och hitta en annan sida.

Varför tar vissa bookmakers så lång tid att betala ut?
Kan du ta ut valfri summa pengar från en bettingsajt?

Kan du ta ut valfri summa pengar från en bettingsajt?

Det finns vissa sajter som kan sätta en gräns för det belopp som användaren kan ta ut när som helst. Det är en bra idé att kontrollera detta i förväg innan du börjar använda sidan. Till exempel, om det finns en uttagsgräns på £50 men användaren har £100 betyder det flera uttag för att kunna få ut sina egna pengar.

Att se till att de har de snabbaste uttagsmetoderna är en bra idé för alla som använder en eSports bettingsajt. Det finns två faktorer för hastigheten på ett uttag. Den första är den tid det tar för webbplatsen att behandla begäran. Den andra är den tid det tar för den valda uttagsmetoden att behandla begäran i slutet.

En e-plånbok anses vara ett av de snabbaste alternativen och PayPal faller i denna kategori men är egentligen bara tillgänglig i Storbritannien och Europa. Det finns för närvarande inget eWallet-system i USA. Det näst snabbaste systemet är eTransfer. Detta är en koppling mellan handlaren och användarens bankkonto. Insättningar och uttag går snabbt och de faktiska bankkontouppgifterna avslöjas aldrig för handlaren.

Kan du ta ut valfri summa pengar från en bettingsajt?
För- och nackdelar med bookmakers med utbetalning inom 24 timmar

För- och nackdelar med bookmakers med utbetalning inom 24 timmar

Det finns några fördelar och nackdelar med att använda esportbettingsajter för omedelbara uttag. På plussidan:

 • En snabb utbetalning på 24 timmar innebär att användaren kommer att kunna få tillgång till sina egna pengar mycket snabbare. Detta kommer då att ge dem fler alternativ för vidare spel på den sidan eller på en annan sida.

 • Det visar att online esport betting sajten har ett starkt fokus på kundservice, snarare än att försöka hålla kvar sin kunds pengar så länge som möjligt.

 • Med så många metoder för att ta ut pengar från esport-bettingsajter finns det säkerligen en snabb metod som passar nästan alla kunder så ingen ska behöva vänta längre än 24 timmar på sina pengar.

 • Snabba transaktioner gör att pengarna spenderar mindre tid på sajten och det finns färre frestelser att lägga spontana vad.

Å andra sidan finns det knappast några nackdelar med en 24-timmars uttagssajt, även om användare kanske vill överväga att det kanske inte är det viktigaste med deras tjänst. Vissa användare kanske föredrar att ha bra kundservice eller ett brett utbud av e-sporter att satsa på.

För- och nackdelar med bookmakers med utbetalning inom 24 timmar