Esports bookmakers accepterar Klarna

Esportbetting har tagit spelvÀrlden med storm och Europa Àr inget undantag. En av de vÀsentliga faktorerna som spelare letar efter innan de registrerar sig för en onlinebookie Àr den enkla betalningsalternativen pÄ eSports. De som bor i schweiziska, österrikiska och tyska lÀnder kÀnner redan till Klarla, som Àr förknippat med Sofort.

MÄnga eSports bettingsidor frÄn denna region erbjuder möjligheten att anvÀnda denna betalningsmetod för insÀttningar och uttag. Det kan vara relativt nytt i icke-tysktalande territorier som USA. Som sÄdan kommer den hÀr artikeln att ge en utmÀrkt introduktion till Klarna och fördelarna med att anvÀnda det som ett betalningsalternativ för eSports betting.

Esports bookmakers accepterar Klarna
Liam Fletcher
WriterLiam FletcherWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher
LocaliserViktor JohanssonLocaliser
Om Klarna

Om Klarna

Klarna grundades i Stockholm, Sverige 2005 av fintechföretaget Klarna Bank AB. Till en början verkade företaget i Sverige men expanderade snabbt till Danmark, Finland och Norge. Det slogs samman med Sofort Überweisung, en tysk snabbbankslösning, 2014. Idag finns Klarna Group Ă€ven tillgĂ€nglig i Belgien, Schweiz, Storbritannien, Tjeckien, Slovakien, Ungern, Italien, NederlĂ€nderna, Polen, Spanien, Frankrike och Österrike.

Under de senaste Ă„ren har Klarna förvĂ€rvat olika företag för att skapa specialiserade finansiella produkter och tjĂ€nster. Alla dess betalningslösningar Ă€r konsumentinriktade, sĂ€kra och bekvĂ€ma. Som en av de mest framstĂ„ende finansiella leverantörerna i Europa har Klarna Group 60 miljoner anvĂ€ndare. År 2015 utökade företaget sina rötter till USA. Dessutom finns Klarna nu tillgĂ€ngligt pĂ„ ett brett utbud av webbaserade esports bettingplattformar, en viktig utveckling för spelfantaster.

Är Klarna populĂ€rt?

Klarna tillhandahÄller finansiella tjÀnster för onlinebutiker, omedelbar direktbanköverföring, mÄnatliga avbetalningsplaner och leveransalternativ efter köp. Det anvÀnds ofta som en insÀttningsmetod för vadslagning pÄ e-sport. Till skillnad frÄn e-plÄnböcker och mobila betalningar kombinerar Klarna hastigheten pÄ internetbanker med kreditkortens lockelse, vilket ger det bÀsta av tvÄ vÀrldar. Om en anvÀndare vill satsa pÄ eSport men inte har tillrÀckligt med kontanter, kan de fortfarande göra en insÀttning och betala saldot senare.

Om Klarna
Hur man gör en insÀttning med Klarna

Hur man gör en insÀttning med Klarna

Med Klarna överför esportspelarna pengar direkt frÄn sin bank till sina spelkonton. BankanvÀndare behöver inte ett separat Klarna-konto; nÀtbanksportalen kan rÀcka med en stabil internetuppkoppling. InsÀttningsmetoden kommer att vara framgÄngsrik sÄ lÀnge esports betting-webbplatsen har ett konto hos Klarna.

Traditionella direkta banköverföringar tar nÄgra timmar att behandla och ibland tre arbetsdagar. Tack och lov samarbetar Klarna med banker för att göra transaktioner omedelbara. Till exempel, alla tyska banker som stödjer Sofort underlÀttar omedelbara realtidsöverföringar.

Alla insÀttningar via Klarna sker direkt utan extra avgifter. Men anvÀndare bör bekrÀfta med sina banker om det finns nÄgra tillÀmpliga avgifter och valutakurser. DÀremot kommer spelsidan att betala en fast avgift pÄ 0,30 $ och en rörlig avgift pÄ upp till 5,99%. Det finns ingen faststÀlld grÀns för transaktioner genom Klarna men varje spelsajt har sina insÀttningsgrÀnser. InsÀttningsmetoden Àr perfekt för eSport-spelare som alltid Àr pÄ resande fot eftersom den stöds av alla mobila operativsystem.

AnvÀnder Klarna i online bookmakers

 1. Öppna ett konto hos en Klarna esports bettingsajt
 2. Besök kassasidan och sedan till insÀttningssektionen
 3. Hitta Klarna och bocka för att vÀlja
 4. VÀlj betalningssÀtt, t.ex. Betala nu för att sÀtta in med kredit-/betalkort
 5. Ange hur mycket du ska sÀtta in
 6. VÀlj bosÀttningsland och en specifik bank
 7. Ange inloggningsuppgifter frÄn banken (kontonummer, PIN-kod och lösenord)
 8. BekrÀfta transaktionen med OTP eller TAN (skickat som sms eller e-post)

Efter en lyckad insÀttning kommer sajten ihÄg detaljerna sÄ att spelaren inte behöver ange dem nÀsta gÄng.

Hur man gör en insÀttning med Klarna
Hur man gör ett uttag med Klarna

Hur man gör ett uttag med Klarna

Spelare kan ta ut vinster via Klarna men bör vÀnta nÄgra arbetsdagar pÄ att pengarna kommer till deras bankkonton. Betalningsmetoden tillÄter anvÀndare att ta ut sÄ mycket de vill. Mobila utbetalningar Àr otroligt sÀkra och bekvÀma. För att ta ut pengar frÄn ett spelkonto bör spelare följa följande steg.

 1. Öppna kassasidan
 2. BegÀr en utbetalning frÄn de tillgÀngliga vinsterna
 3. Leta efter Klarna och vÀlj det
 4. I ett popup-fönster anger du Klarna-kontouppgifterna
 5. TillhandahÄll verifieringsdokument om du tillfrÄgas
 6. VĂ€nta tills eSports bettingsajt behandlar betalningen

Uttag med Klarna har noll expeditionsavgifter, men vissa e-sportspelsajter kan ta ut en liten avgift frÄn spelare.

Hur man gör ett uttag med Klarna
För- och nackdelar hos Klarna

För- och nackdelar hos Klarna

De mÄnga funktionerna i Klarna gör eSports betting enklare. Det hÀr avsnittet diskuterar fördelarna och nackdelarna med denna betalningsmetod i förhÄllande till hasardspel.

Fördelar

 • TillĂ„ter anvĂ€ndare att göra transaktioner med en bank, e-plĂ„nböcker och andra onlinebetalningsleverantörer
 • Mycket krypterad mot cyberattacker
 • Historiken för vadslagningstransaktioner visas inte pĂ„ anvĂ€ndarens kontoutdrag
 • Snabba insĂ€ttningar för eSports betting
 • Erbjuder en mobilapp för att spĂ„ra vadslagningstransaktioner
 • Vissa bettingsidor erbjuder speciella bonusar för Klarna-anvĂ€ndare

Nackdelar

 • Endast tillgĂ€nglig i 14 lĂ€nder
 • Ingen Ă„terbetalning för felaktig betalningsförfrĂ„gan
För- och nackdelar hos Klarna
Klarna kontoöppningsprocess

Klarna kontoöppningsprocess

Man mÄste vara minst 18 Är för att anvÀnda denna betaltjÀnst. Det finns tvÄ sÀtt att öppna ett Klarna-konto: ladda ner appen eller besöka den officiella Klarna-webbplatsen. De som inte har bankkonton i de ovan nÀmnda lÀnderna kan öppna ett Klarna-konto och koppla det till sina PayPal-plÄnböcker. Alternativet Efterbetalning Àr ocksÄ tillgÀngligt för PayPal-anvÀndare, vilket gör det möjligt för kunder att Äterbetala sin kredit i fyra mÄnatliga delbetalningar.

Hur man skapar ett konto

 • PĂ„ Klarnas webbplats eller app, klicka pĂ„ knappen 'Skapa konto'
 • Ange en e-postadress
 • Ange en verifieringskod skickad via e-post
 • Ange ett telefonnummer
 • Verifiera kontot med SMS-koden
 • Ange ett giltigt ID, fysisk adress och bankkontonummer
 • Verifiera identiteten med VideoIdent eller KlarnaIdent
 • VĂ€lj en kortdesign att anvĂ€nda med Klarna Bank
 • StĂ€ll in en PIN-kod

Efter att ha angett ovanstÄende detaljer Àr kontot redo att anvÀndas pÄ en webbsajt för esportbetting. Det Àr viktigt att notera att Klarna endast accepterar euro. Andra valutor mÄste konverteras till EUR innan de kan anvÀndas. Att finansiera kontot Àr lika enkelt. Vissa anvÀndare laddar den med Google Pay, Apple, Pay och PayPal.

Om anvĂ€ndaren ansöker om Klarna Bankkort kommer det inom en vecka till sin angivna adress. Detta Ă€r vanligtvis ett Vida-betalkort som Ă€r acceptabelt överallt dĂ€r Visa verkar. Även om kortet inte tillĂ„ter uttag frĂ„n bankomat kan det anvĂ€ndas online. Klarna-kontot erbjuder en realtidsregistrering av transaktionerna.

Klarna kontoöppningsprocess
Klarnas kundsupportalternativ

Klarnas kundsupportalternativ

Klarnas kundsupport Àr nÄgra minuter bort med:

 • Avgiftsfritt nummer
 • Lokalt telefonnummer
 • Snabbmeddelanden i appen
 • FAQ-sektionen

Det Àr lÀttare att nÄ kundrepresentanterna pÄ arbetsdagar och aktiva timmar. De kan ocksÄ vara tillgÀngliga vid sÀrskilda tider pÄ helger. Klarna-appen erbjuder kundsupport dygnet runt.

Klarnas kundsupportalternativ

Senaste nytt

Rogue ÄtervÀnder till LEC med lovande lineup och framtidsplaner
2023-11-23

Rogue ÄtervÀnder till LEC med lovande lineup och framtidsplaner

ReKT Global har meddelat att varumÀrket Rogue ÄtervÀnder till LEC för den kommande sÀsongen. Efter att ha avslutat sitt partnerskap med KOI har ReKT Global Ätertagit kontrollen över varumÀrket Rogue och dess LEC-lista.

Förladdning av MW3: Nedladdningsstorlek, tidig Ätkomst och mer
2023-10-31

Förladdning av MW3: Nedladdningsstorlek, tidig Ätkomst och mer

Modern Warfare 3 kommer att slÀppas om bara tio dagar, och fans av Call of Duty-serien ser ivrigt fram emot spelet. Men innan den officiella lanseringen kommer de som har förbestÀllt spelet att fÄ tillgÄng till det sista kapitlet i den omstartade Modern Warfare-sagan. Om du undrar nÀr du kan förladda MW3 och vad nedladdningsstorleken blir, lÀs vidare.