Alla 10 ESportsn med Litecoin

Användningen av fiat-valuta för onlinetransaktioner verkar ganska vardaglig. Att inte glömma inflationen sänker dess värde över tid. Kryptovalutor är dock framtiden eftersom de inte har någon begränsning av när och hur de ska användas. Ännu bättre, digitala mynt är mer benägna att uppskatta. Litecoin (LTC) representerar också framtiden.

Användare kan byta den utan mellanhänder. Glöm kreditkort och banköverföringar; LTC är mer praktiskt för e-sportspel. Ibland kan de traditionella betalningsmetoderna orsaka problem om du använder dem hos bookmakers online. Om du bor i ett land som kraftigt begränsar vadslagning, överväg att investera i ett anständigt VPN och registrera dig hos en Litecoin-bookmaker (kolla in vår topp 10-lista med de bästa rekommendationerna). På så sätt kommer du att njuta av att satsa med LTC oavsett var du är.

Alla 10 ESportsn med Litecoin
Om Litecoin

Om Litecoin

Från och med januari 2022 är Litecoin världens 21:a största digitala valuta efter börsvärde, prissatt till $148,57. Det har blivit en stapelvara för många kryptoentusiaster på grund av dess växande popularitet. Litecoin är en altcoin (alternativ krypto) som lanserades den 13 oktober 2011 av Charlie Lee, som arbetade på Google som ingenjör.

Det är ett derivat av Bitcoin-kodbasen men har modifierats separat. Liksom alla andra virtuella mynt använder LTC ett decentraliserat betalningsnätverk som varken kontrolleras av en individ eller en statlig myndighet. I kontrast till Bitcoin, som är baserad på SHA-256, Litecoin använder Scrypt som en arbetsbevisalgoritm och har en snabbare blockgenereringshastighet.

Litecoin har MIT License, en fri mjukvarulicens från Massachusetts Institute of Technology. Det kan användas var som helst globalt, vilket möjliggör peer-to-peer-transaktioner mellan individer, handlare och investerare. Idag accepterar många bookmakers detta betalningsalternativ för e-sport. På grund av dess större block är Litecoin-transaktioner snabbare och billigare.

När den används som en insättningsmetod på en e-sportspelsajt, LTC kan ta ungefär 3 minuter att bearbeta, medan Bitcoin tar ungefär 6 minuter. Bitcoin-nätverket är livligare och vissa transaktioner kan ta en hel timme att gå igenom. Å andra sidan är LTC-avgifterna en tiondel av Bitcoins, vilket gör det till det bättre alternativet för snabb- och budgetmedvetna sportspelare.

Om Litecoin
Använda Litecoin i online bookmakers

Använda Litecoin i online bookmakers

Din insättning ska komma från en LTC-plånbok, även om du inte kan koppla den direkt till ett bankkonto. Du kan dock finansiera plånboken från en annan kryptoplånbok eller utbytesplattform med ett kreditkort. För att börja satsa på Litecoin esports, hitta en bookmaker som stöder detta digitala mynt. Om du tvivlar, räkna med våra 10 bästa bookmakers med Litecoin som har verifierats för transparens, rättvisa och säkerhet av experter.

Hur man gör en direktinsättning med Litecoin

Efter att ha hittat en bra Litecoin esports bettingsajt, bör det vara enkelt att finansiera ditt konto. Följ stegen som beskrivs nedan.

 1. Logga in på eSports bettingkonto
 2. Välj ett eSport-spel du vill satsa på och klicka på play
 3. Du kommer att dirigeras till en insättningssida
 4. Välj Kryptovaluta och sedan Litecoin som din insättningsmetod
 5. Logga in på din Litecoin-plånbok på en popup-sida
 6. Ange beloppet som ska överföras till bookmakern som din bankrulle
 7. Klicka på skicka-knappen i din LTC-plånbok
 8. Slutför verifieringen på skärmen för att slutföra transaktionen

Litecoinöverföringar sker omedelbart och du kommer att dirigeras till en bekräftelsesida. Du kommer att få ett betalningskvitto på din e-postadress. Pengarna kommer att finnas tillgängliga på ditt esportkonto, så du kan börja betta direkt. Se till att du känner till bookmakerns lägsta tillåtna insättningsbelopp innan du gör en insättning. Med Litecoin finns det ingen fastställd daglig insättningsgräns. Därför kan du sätta in valfritt belopp så ofta du vill.

Använda Litecoin i online bookmakers
Hur man gör ett uttag med Litecoin

Hur man gör ett uttag med Litecoin

Eftersom du redan använt betalningsalternativet Litecoin för e-sport kan du snabbt ta ut dina vinster till din LTC-plånbok. Detta är något du kan göra på din smartphone eftersom de främsta Litecoin-spelbolagen är mobilvänliga. Var noga med att ange rätt destination eller adress eftersom alla överföringar du gör är oåterkalleliga. Ta följande steg för att flytta vinster från ditt eSports-konto med denna betalningsmetod.

 1. På bookmakersidan, klicka på utbetalningssektionen
 2. Välj Litecoin som din betalningsmetod
 3. Gå till din LTC-plånbok och kopiera adressen eller skanna QR-koden med din smartphone
 4. Klistra in adressen i bookmakerns uttagssektion
 5. Ange beloppet för uttag, med tanke på bookmakerns lägsta och högsta tröskel
 6. Se om alla detaljer är korrekta innan du trycker på knappen Skicka/begär
 7. Ett bekräftelsemeddelande på skärmen kommer att dyka upp

Så snart e-sportleverantören bekräftar din begäran kommer du att få pengar i din LTC-plånbok. Du kan använda den för onlinebetalningar eller konvertera den till fiat-pengar genom börser som stöder sådana omvandlingar. Återigen, Litecoin sätter inga transaktionsgränser, men du måste följa bookmakerns gränser. Litecoin-uttag bör inte ta längre tid än två timmar.

Hur man gör ett uttag med Litecoin
För- och nackdelar med Litecoin

För- och nackdelar med Litecoin

Historiskt sett har folk litat på att regeringen emitterar valutor, men Litecoin skapades genom gruvdrift. Antalet LTC-mynt i omlopp är fast. Gruvarbetare använder datorkraft för att lägga till transaktioner i blockkedjan. Som en blockchain-baserad virtuell valuta har Litecoin följande fördelar och nackdelar.

Fördelar

 • Det erbjuder några av de snabbaste digitala transaktionerna
 • Låga avgifter
 • Håller eSports vadslagning privat och anonym
 • Toppklassig onlinesäkerhet
 • Går förbi geo-restriktioner

Nackdelar

 • Litecoin-priset sjunker regelbundet när kryptoindustrin drabbas av bakslag
 • Det är inte lätt att hitta en pålitlig Litecoin-bookmaker
För- och nackdelar med Litecoin
Litecoin-kontoöppningsprocess

Litecoin-kontoöppningsprocess

Tekniskt sett finns det inga åldersbegränsningar för att skaffa Litecoin. Men etablerade kryptobörser som Coinbase tillåter endast användare 18 år eller äldre att bryta och handla LTC. Andra sätt att köpa LTC-tokens kräver inte att användare är över 18. Dessutom behöver du inget bankkonto för att använda Litecoin. Som nämnts tidigare är Litecoin tillgängligt via kryptohandelsplattformar och börser som Binance och CoinbasePro. Traders byter vanligtvis både traditionella valutor och andra kryptovalutor mot Litecoin. När du har förvärvat LTC kan du lagra den i din LTC-plånbok eller en plånbok med flera mynt.

Hur man ställer in LTC Wallet

När du väljer en plånbok för att lagra Litecoins, överväg säkerhet och bekvämlighet. När du registrerar dig hos en leverantör av digitala plånböcker måste du tillhandahålla:

 • Statligt utfärdat ID/körkort/pass
 • E-postadress
 • Telefonnummer
 • Födelsedatum
 • Nuvarande adress
 • Selfie foto

Du kan ställa in det i denna enkla process.

1. Ladda ner plånboksappen från Google Play eller AppStore
2. Registrera dig med ditt mobilnummer, e-postadress eller Facebook-konto
3. Ange personliga uppgifter för att verifiera din identitet
4. Ställ in en PIN-kod och ett starkt lösenord

Du kan också öppna plånboken på skrivbordet. Att registrera sig för en Litecoin-plånbok är gratis. När du väl har ställt in dem kan du enkelt hålla, köpa, sälja eller använda mynten för esportspel. Akta dig för kryptobedrägerier som uppmuntrar Litecoin-användare att investera i vissa företag endast för att sådana system ska stängas abrupt. Bedragarna försvinner vanligtvis efter att ha lurat intet ont anande användare.

Litecoin-kontoöppningsprocess
Litecoin kundsupportalternativ

Litecoin kundsupportalternativ

Du kan kontakta en Litecoin-utbytesplattform på flera sätt:

 • E-post
 • Kontaktformulär online
 • Live agenter
 • Stöd för sociala medier

För ett snabbt svar, skicka in förfrågningar via den e-postadress du använde för att registrera dig på utbytesplattformen. Vanligtvis måste du välja en kategori av frågor. Var så detaljerad som möjligt.

Litecoin kundsupportalternativ