Esports bookmakers accepterar Money Transfer

Ordet pengaöverföring används ofta för att hänvisa till banköverföringar. Termen kan skilja sig beroende på spelarnas plats. Proceduren är dock nästan alltid densamma i alla fall. Spelkontot ger användarna deras bankkontoinformation. Spelare använder sedan dessa uppgifter för att sätta in pengar direkt på sina konton.

Det motsatta är sant när du gör ett uttag. Pengaöverföringar genomförs antingen inom en enda finansiell institution eller över flera plattformar. Det sker vanligtvis ingen inblandning av bankpersonal. Det vanligaste skälet till att använda banköverföringar på eSports bettingkonton är att de är säkrare eftersom de skickas direkt från ett bankkonto till ett annat.

Liam Fletcher
WriterLiam FletcherWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher
LocaliserViktor JohanssonLocaliser
Är pengaöverföring populärt?

Är pengaöverföring populärt?

Betalningsmetoden är utbredd och många spelare tycker om att använda den. Banker skyddar dessa transaktioner för att säkerställa att användarnas data och pengar är säkra. Banköverföringar är populära för alla typer av betalningar eftersom de inte kräver speciella konton eller användning av specialutrustning eller betalningsenheter. Detta är ett av de mest populära och enklaste sätten att betala för hasardspel, särskilt vadslagning på eSport.

SWIFT hanterar majoriteten av internationella penningöverföringsbetalningar. Kooperativet skapades 1974 av sju internationella banker som driver ett globalt nätverk. Detta gör penningöverföring till en av de äldsta Betalningsmetoder.

Betalningsalternativ tillhandahålls

Elektroniska penningöverföringar, ett paraplybegrepp som omfattar bankkortsbaserade betalningar, är den vanligaste typen av penningöverföring. Banköverföring, som är en internationell påskyndad bank-till-bank-betalningsöverföring, kan också användas. Giro erbjuder en direkt insättning, medan ett annat alternativ tillåter spelare att skicka pengar via postcheck eller postanvisning. Personer som hanterar sina pengar på eSports betting kan använda banköverföringar, vilket är en någorlunda säker metod.

Banköverföringar accepteras som en insättningsmetod för onlinespelkontotransaktioner i de flesta länder som tillåter det. Tack vare ett omfattande nätverk av banker är det utbrett i europeiska länder och USA.

Är pengaöverföring populärt?
Hur man gör en insättning med Money Transfer

Hur man gör en insättning med Money Transfer

Ett av de enklaste sätten för spelare att göra bankbetalningar från vilken bank som helst är genom en transaktion från deras lokala filial. Spelare kan också göra det via telefon. Den vanligaste metoden är dock att göra en direkt banköverföring från sitt onlinebankkonto.

Spelare bör välja "insättning" från kassadelen av sitt spelkonto online. Man ska fylla i den begärda bankinformationen och det belopp man vill överföra. Spelkontot kan kräva ett minimikrav på insättning.

Slutligen måste spelarna utföra alla säkerhetskontroller som banken kräver. Efter bekräftelse behöver spelaren bara vänta på att pengarna kommer och sedan börja spela. Det är möjligt att detta tar några arbetsdagar.

Direktinsättning med pengaöverföring

Spelare kan antingen ladda ner en app eller spela på en webbaserad version för att göra direkta insättningar med pengaöverföringar. Dessa är de mest bekväma alternativen. Att använda onlinebanktjänster, särskilt bankappar, kommer att säkerställa att banköverföringar slutförs på några sekunder.

Avgifter för överföringar varierar per bank beroende på vilket belopp som överförs. Det finns inga insättnings- eller uttagsgränser med banköverföringar online. Några eSports bettingsidor online, dock har olika begränsningar för hur mycket pengar spelare kan sätta in och ta ut med hjälp av onlinebanköverföringar.

Hur man gör en insättning med Money Transfer
Hur man gör ett uttag med pengaöverföring

Hur man gör ett uttag med pengaöverföring

Det är inte svårt att ta ut pengar från ett eSports bettingkonto. Allt en spelare behöver göra är att se till att de följer alla spelsajtens regler. Dessa kan inkludera det lägsta belopp som krävs för att hålla spelkontot aktivt och det högsta beloppet.

Spelare måste logga in på sitt bookmakerkonto och välja "uttag" från kassadelen av spelkontot. Sedan bör man välja banköverföring som uttagssätt och ange beloppet för att ta ut. Det kan finnas en uppmaning för spelaren att välja den specifika bank som de vill ta ut sina vinster till. Klicka på knappen Uttag när du har bekräftat beloppet. Spelkontot meddelar kunden efter att transaktionen har bearbetats, och man måste vänta i några dagar för att få pengarna på bankkontot.

Uttagsbegränsningar är inte vanliga med pengaöverföringar. Spelare kan ta ut sina vinster när som helst, även på sina telefoner. Beroende på mängden det handlar om kan dock handläggningstiderna variera. Uttag kan ta allt mellan tre och sju dagar. Om spelkontot har problem med att verifiera spelarens konto eller avgöra deras förmåga att ta ut, kan det ta upp till en vecka eller till och med två veckor.

Hur man gör ett uttag med pengaöverföring
För- och nackdelar med pengaöverföring

För- och nackdelar med pengaöverföring

Fördelar

 • Transaktionsavgifterna är otroligt låga
 • Det finns inget behov av att öppna fler konton
 • Det finns en hög nivå av säkerhet och dataskydd på plats
 • Banköverföringar accepteras av majoriteten av onlinespelkonton
 • Det är ganska lätt att använda. Det kräver inga kreditkontroller eller personlig information från spelare
 • Den största fördelen är att banköverföringar kan användas av vem som helst för att göra betalningar

Nackdelar

 • Vissa finansinstitut vägrar att acceptera betalningsalternativet för eSports bettingkonton
 • Det är inte det snabbaste sättet att göra en onlinebetalning
 • Vissa spelare kanske föredrar att inte använda sina bankkonton för att spela spel
 • Ett bankkonto krävs för alla spelare
 • Vissa banker kan ifrågasätta direkta överföringar och stoppa spelarens konto tills kundtjänstrepresentanten pratar med användaren
För- och nackdelar med pengaöverföring
Öppningsprocess för Money Transfer-konto

Öppningsprocess för Money Transfer-konto

Eftersom banköverföringar görs direkt mellan banker och bankkonton, skyddas de av säkerhetssystemen. Banker använder några av de mest avancerade och stränga krypteringarna för att säkerställa att deras och deras kunders pengar förblir säkra.

Hur man skapar ett konto

För att öppna ett konto måste spelaren gå till banken med sin identitetshandling. Det kan vanligtvis göras på några minuter, och spelaren kan använda det på onlinespelplattformar. Spelaren måste sedan länka sitt bankkonto till det valfria spelkontot online efter registrering. Proceduren är vanligtvis snabb och kan genomföras på en dator eller en mobiltelefon.

Att använda betalningsalternativet utan bankkonto är inte möjligt. Användare måste vara myndig för att få de nödvändiga identitetshandlingar som banken behöver. Att ha ett konto för överföring av pengar har några nackdelar. De flesta banker kräver att användarna ska vara aktiva under en viss tid. Spelarnas konton kan raderas om de förblir inaktiva under en längre tid. För att få tillbaka pengarna måste de gå till banken eller ringa kundtjänst.

Öppningsprocess för Money Transfer-konto
Kundsupportalternativ för Money Transfer

Kundsupportalternativ för Money Transfer

Kunderna värderas högt av de flesta bankers kundtjänstavdelningar. Det är enkelt för spelare att kontakta antingen banken eller spelkontot. I händelse av en missad insättning bör spelaren först ringa spelkontot för att se om de fått pengarna. Om de inte gjorde det skulle spelaren behöva kontakta sin bank för mer information. Uttag kan också hållas om banken vill verifiera spelarens identitet. Majoriteten av uppgifterna kan utföras utan att behöva besöka banken.

Varje bank har sin egen kontakt. Men spelaren bör leta efter följande:

 • Webbplatsens FAQ
 • Sidor på sociala medier
 • Support e-post
 • Ring nummer
 • Livechatt
Kundsupportalternativ för Money Transfer