Alla 10 ESportsn med Ripple

Bland de mest populära kryptovalutorna är Ripple (XRP). Det används också i stor utsträckning som en betalningsmetod inom e-sport, vilket underlättar gränsfria transaktioner hos bookmakers online. Jämfört med de flesta andra kryptovalutor erbjuder Ripple billigare transaktionskostnader och snabba pengaöverföringar.

Tillsammans med många andra ledde dessa skäl till uppkomsten av Ripple eSports-betting. Många av världens ledande finansiella institutioner och banker har anammat Ripple, till skillnad från sina konkurrenter. Ripple sportsbetting är ingen fara eftersom XRP anses vara lagligt i många länder. De bästa bookies som listas nedan ger också unika förmåner som nykomlingbonusar och regelbundna kampanjer för lojala kunder.

Alla 10 ESportsn med Ripple
Om Ripple

Om Ripple

Ripple, en virtuell valuta som handlas som XRP på kryptomarknaden, uppfanns av Ripple Labs Inc, ett teknikföretag baserat i San Francisco. En oberoende autentiseringsserver validerade dess digitala signaturer. Dess huvudbok introducerades först i juni 2012 med 100 miljarder tokens. Efter att Chris Larsen gick med i Ripple Labs Inc, grundade de NewCoin i september 2012.

Dess namn har ändrats från OpenCoin till Ripple. Trots regulatoriska farhågor sköt myntets värde i höjden till en treårshögsta över 1 dollar i början av april 2021. Förutom att vara utbytbar mot de flesta andra valutor kan Ripple spara tid och ansträngning för användarna i samband med bankköer.

Till skillnad från Bitcoin och Ethereum är Ripple inte en blockchain-baserad kryptovaluta. Det är en digital valuta med ett "hash tree" och kan inte brytas på grund av ett begränsat utbud (100 miljarder mynt). XRP:s hashträd efterliknar blockkedjan med många noder för att bearbeta en transaktion. Under betalningen tilldelas de ekonomiska detaljerna ett enda värde och släpps till ett decentraliserat publikt nätverk för att validera servernoder.

Är Ripple populärt?

En robust reglerande struktur genom spellagar har gjort eSports vadslagning säkert och snabbt växande. Många digitala mynt, inklusive Ripple, ersätter traditionella valutor. Sportspel med XRP har noterat betydande tillväxt under de senaste åren. Eftersom Ripple är ganska överkomligt för de flesta sportspelarna är den idealisk för sportvadslagning. När denna artikel skrevs (januari 2022) var dess värde $0,7429.

Om Ripple
Hur man gör en insättning med Ripple

Hur man gör en insättning med Ripple

Många sportsbooks accepterar idag Ripple som en insättningsmetod. De flesta webbplatser som låter dig finansiera ett konto med XRP har inga geografiska begränsningar, vilket innebär att du kan spela eSport var som helst. Är du redo att satsa riktiga pengar med Ripple-insättningar? Du kommer att vara på god väg att placera sportspel om du följer stegen som beskrivs nedan.

 1. Skaffa en Ripple-plånbok: Köp tillräckligt med XRP från en kryptoväxlingsplattform och lagra dem i en digital plånbok
 2. Registrera dig med en Ripple eSports bettingsida: Kolla in en av våra föreslagna sajter på denna webbsida med bra betyg
 3. Logga in på bookies och hitta betalningssidan
 4. Välj kryptovaluta, följt av Ripple (XRP), som din insättningsmetod
 5. Du kommer att dirigeras till en kassasida för att logga in på din kryptoplånbok
 6. Ange summan för att sätta in pengar på ditt spelkonto
 7. Ange bookmakerns plånboksadress och skanna QR-koden
 8. Kontrollera om informationen är korrekt och klicka på skicka-knappen.
Hur man gör en insättning med Ripple
Använder Ripple i online bookmakers

Använder Ripple i online bookmakers

En av anledningarna till att Ripple är en utmärkt betalningsalternativ i eSports är dess nivå av integritet. Du kan inte ansluta din XRP-plånbok till ett bankkonto; sålunda kan ingen myndighet spåra din spelhistorik. Insättningarna är omedelbara och mycket säkra. Din insättning bör lösas inom tre till fem sekunder. En typisk transaktion med Ripple är så låg att den är praktiskt taget gratis. Du spenderar bara 0,00001 XRP när du gör en insättning.

Observera att du inte kan koppla din XRP-plånbok direkt till ett bankkonto. Men med en GlobaliD-plånbok kan du registrera dig för ett MasterCard-betalkort för att få cashback i form av Ripple-mynt. Sedan kan du finansiera kortet via ett betalkort, ett annat krypto eller bankkonto. Den dagliga transaktionsgränsen för ett XRP MasterCard-bankkort är $5 000 till $10 000. Dessutom är transaktioner begränsade till 15 per dag. Kontrollera alltid insättningsgränsen hos bookmakern innan du finansierar ditt konto.

Använder Ripple i online bookmakers
Hur man gör ett uttag med Ripple

Hur man gör ett uttag med Ripple

Liknande Bitcoin, Ethereum, Litecoin och Dogecoin ger Ripple en fantastisk eSports-spelupplevelse genom att tillåta uttagsfunktioner. Anta att du sätter in pengar på ditt sportspelskonto online med Ripple och vinner ett stort pris genom att spela lite e-sport. Hur kommer du att ta ut dina pengar?

 1. Gå till sidan med betalningsalternativ och öppna uttagsknappen
 2. Välj Ripple XRP som uttagsmetod
 3. Ange hur mycket som ska tas ut från bookmakern
 4. Ange din externa plånboksadress
 5. Bekräfta och vänta på att bookmakern godkänner det

Hela processen kan göras på mobilen. Ripple-reskontran fastnar inte och har visat sig hantera enorma transaktioner per sekund (cirka 1500). XRP-uttag är snabba, så pengarna bör dyka upp i din plånbok direkt.

Det enda som kan försena betalningen är när bookmakern har för många utbetalningar att godkänna. Men detta är något som de flesta sportsbooks slutför inom 24 timmar. När det gäller uttagsavgifterna kommer du sällan att debiteras av eSports-leverantören. Även om Ripple-nätverket har en nominell avgift, vanligtvis en bråkdel av en cent. Det är som om det inte finns någon avgift alls.

Hur man gör ett uttag med Ripple
För- och nackdelar med Ripple

För- och nackdelar med Ripple

XRP eSports betting ger många fördelar som gör att spelarna vill satsa med det digitala myntet. Det är samma fördelar som du kan få från vilken spelsajt som helst som accepterar kryptovalutor. Det finns dock anmärkningsvärda fördelar med att spela med XRP.

Fördelar

 • Lämplig för både insättningar och uttag
 • Otroliga hastigheter
 • Magra transaktionsavgifter
 • Avancerade krypteringsmetoder
 • Anonyma transaktioner

Nackdelar

 • Inte alla bookmakers accepterar XRP
 • Vissa sportspelsajter erbjuder inte exklusiva bonusar till Ripple-spelare
För- och nackdelar med Ripple
Ripple kontoöppningsprocess

Ripple kontoöppningsprocess

Det första steget för att skaffa XRP är att skapa ett Coinbase-konto. Detta är ett säkert nav online för handel, överföring och innehav av kryptovalutor. Det hjälper dig att konvertera virtuella mynt som XRP till lokala valutor. I huvudsak kan du behålla din XRP direkt i en Coinbase-app.

För att öppna det här kontot bör du uppvisa identitetsbevis som visar att du är 18 år eller äldre. Du behöver också ett telefonnummer där du kommer att få bekräftelsemeddelanden. Se till att du har den senaste versionen av webbläsaren och Coinbase-appen. Se också till att ditt operativsystem är uppdaterat. Det finns inga underhållsavgifter för att ha ett Coinbase-konto.

Hur man skapar ett konto

Med en Coinbase-app kan du enkelt köpa Ripple och andra kryptor eller överföra USD. Du behöver inget bankkonto för att ha ett Ripple-konto. Här är vad du ska göra för att få en XRP-plånbok på Coinbase.

 • Logga in på din Coinbase-app
 • På plånboksfliken trycker du på "Ta emot".
 • Välj Ripple
 • Lägg till minst 20 XRP för att aktivera plånboken

Kom ihåg att Ripple-priset är volatilt, men inte lika mycket som Bitcoin och Ethereum. Sök råd från en finansiell rådgivare eller kryptoguru för att ta reda på din investeringsplan.

Ripple kontoöppningsprocess
Ripple kundsupportalternativ

Ripple kundsupportalternativ

Har du en fråga angående en XRP-transaktion? Du kan nå support via:

 • Avgiftsfritt kundtelefonnummer
 • E-post
 • Mailadress på Ripple Labs Inc.
 • Coinbase hjälpcenter

Ripple management har en av de bästa kundvårdslinjerna där användare kan prata direkt med agenterna för teknisk support och klagomål. Innan du ringer dem, försök att beskriva din oro via Coinbase-appen. Välj en relevant kategori och var så detaljerad som möjligt. Coinbase hjälpcenter kan också ge dig svar på de flesta frågor.

Ripple kundsupportalternativ