Esports bookmakers accepterar Transfer Money

Korrekt hantering av ett eSports bettingkonto är en viktig aspekt av ansvarsfullt spelande. Omsättning kräver pengar, och det krävs ett välfinansierat konto för att njuta av vad bookmakern har att erbjuda. Överföra pengar via bank rankas högt bland de mest använda betalningsmetoderna på e-sportspelsajter online. Nästan varje spelare äger ett bankkonto, lokalt eller internationellt.

Vid ett eller annat tillfälle finner de att de använder den här metoden för att överföra pengar till en onlinebokhandlare. Alla spelare som vill använda det här alternativet bör ha lite grundläggande kunskap om hur det fungerar och dess för- och nackdelar. Den här artikeln kommer att diskutera dessa i detalj.

Liam Fletcher
WriterLiam FletcherWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher
LocaliserViktor JohanssonLocaliser
Om överföring av pengar på e-sportspel

Om överföring av pengar på e-sportspel

Pengaröverföring från ett bankkonto till nästa kan spåras tillbaka till 1 800 f.Kr. Idén startade i Babylon när långivare skulle ge lån och ta ut ränta. Samtidigt har Roman och grekisk banker accepterade inlåning som besparingar.

Genom historien har banktekniken tagit flera vändningar, men möjligheten att överföra pengar över internet har varit den viktigaste förändringen. Internetbanker startade så snart webbaserad anslutning blev en global sak i mitten av 90-talet.

Är överföring av pengar populärt?

Överföra pengar är förmodligen den äldsta metoden för transaktioner. Det är också det mest populära betalningssystemet i alla länder världen över. Det kommer inte som någon överraskning att det är det mest använda betalningsalternativ för e-sportspel. Nästan alla affärsbanker har idag en nätbanksplattform där användare registrerar sig för att övervaka och hantera sin ekonomi på distans.

Vissa banker överför pengar elektroniskt utan avgift så länge mottagaren har ett konto inom samma institution. Andra kommer att göra det mot en avgift, men överföringstiden är beroende av beloppet i fråga.

Om överföring av pengar på e-sportspel
Hur man gör en insättning med Transfer Money

Hur man gör en insättning med Transfer Money

När spelarna väljer att överföra pengar via bank för att börja spela eSports-spel, måste de känna till bankkonto-ID för online esport sportbok. Det finns otaliga banksystem runt om i världen, så processen att överföra pengar elektroniskt kanske inte är densamma mellan olika banker. På samma sätt kommer processen att skilja sig åt vad gäller transaktionsgränser och överföringstidsramar. Men den genomsnittliga överföringstiden är 24 - 48 timmar för lokala banker eller 2 - 5 arbetsdagar för internationella banker.

Använda överföringspengar i online esport bookmakers

Trots de subtila skillnaderna i banksystem förblir grundkonceptet detsamma. Spelare på esports som föredrar denna insättningsmetod kommer att använda en process som ser ut så här:

 1. Registrera ett personligt konto hos en eSports bookmaker
 2. Öppna kontot med inloggningsuppgifter
 3. Gå över till bank/betalning/kassörsektionen
 4. Välj onlinebank, banköverföring eller direktbanköverföring
 5. Markera en favoritbank
 6. Logga in på en säker gateway eller ange routingnummer och kontonummer
 7. Autentisera inloggningen via en mobilapp, e-postmeddelande eller en OTP som skickas via SMS
 8. Lägg till hur mycket du ska sätta in på eSports bettingkonto
 9. Bekräfta betalningen
 10. Få kredit för vadslagning
Hur man gör en insättning med Transfer Money
Hur man gör ett uttag med Transfer Money

Hur man gör ett uttag med Transfer Money

Alla spelare som har använt en e-handelssida för ett företag förstår hur enkelt det kan vara att överföra pengar från en webbplats till ett enskilt bankkonto. Att ta ut vinster från en bookmaker är det omvända av att sätta in.

 1. Öppna eSports bettingsajt och logga in med lösenord och e-post eller användarnamn
 2. Navigera till sidan för bank/kassör/betalning
 3. Bekräfta vinster och beloppet som ska tas ut
 4. Välj en betalningsmetod för uttag - internetbank, banköverföring eller banköverföring
 5. Ange ett unikt nätbanks-ID
 6. Verifiera spelkontot och bank-ID (måste vara synkroniserade)
 7. Vänta på godkännande
 8. Bookmakern överför pengarna till spelarens bankkonto inom 2-5 arbetsdagar

Överföring av pengar sker inte omedelbart. Först, den eSports bettingleverantör kommer att ta lite tid att verifiera spelarens identitet. Detta är en avgörande säkerhetsåtgärd för onlinespel som hjälper till att undvika bedrägerier online. Det har blivit allt vanligare att spelare online blir lurade på sina surt förvärvade vinster. Det är därför det tar tid för alla legitima och säkra sajter att dubbelkolla om personen som begär ett uttag faktiskt deltog i att placera eSports-spel.

Hur man gör ett uttag med Transfer Money
För- och nackdelar med överföring av pengar

För- och nackdelar med överföring av pengar

När eSports-spelare överför pengar online hanterar de sina bankkonton via mobila enheter eller datorer. Det betyder att de inte behöver besöka sina filialer för att slutföra transaktioner. Detta kommer med både fördelar och nackdelar, som anges nedan.

Fördelar

 • Möjlighet att sätta in pengar på e-sportspelsajter online med några få klick eller svep på telefonens skärm
 • Relativt lägre överföringskostnader
 • Säkra utflykter för kassan

Nackdelar

Ibland måste man hitta en bankomat eller bankinstitution för att sätta in pengar på sina konton innan man skickar dem till ett online eSports bettingkonto. Denna process kan vara komplicerad. Beroende på land kan hasardspelstransaktioner spåras eller vara starkt begränsade av myndigheter.

 • Kan vara föremål för strikta lagar och regler i ett land
 • Besvärlig överföring
För- och nackdelar med överföring av pengar
Öppningsprocess för överföring av pengar

Öppningsprocess för överföring av pengar

För att skaffa ett Transfer Money-konto behöver man ett nationellt ID, vilket betyder att de måste vara myndiga. Det är också möjligt att öppna ett internationellt konto som kan ta emot olika valutor. Men sådana konton är ofta begränsade när det gäller hur mycket som ska göras dagligen. Dessutom tar det längre tid att utföra en banköverföring till ett annat land.

Vissa länder tillåter att minderåriga har bankkonton, men de måste övervakas av vuxna vårdnadshavare eller föräldrar. Att öppna ett nytt bankkonto kräver inte ett annat bankkonto eftersom varje institution verkar självständigt.

Hur man skapar ett konto

Det krävs en enkel men formell procedur för att öppna ett banköverföringskonto.

 • Välja bankinstitution och typ av konto: Varje bank har olika kontoalternativ, dvs checkkonto, fast inlåningskonto, sparkonto etc. Ett checkkonto fungerar bäst för överföring av pengar online.
 • Fylla i personliga uppgifter: Kontoöppningsformuläret är som ett förslag. Här anger den sökande sitt fullständiga namn, e-post, telefonnummer, adress och skatteefterlevnadsuppgifter.
 • Bevis på identitet: Bankinstitut kommer att be om ett foto i passstorlek, ID-kort, fingeravtryck och signatur.
 • Skapa en onlinebanksprofil: När ansökan har godkänts kan kunden öppna ett online Transfer Money-konto. Processen kan göras på bankens hemsida eller motsvarande mobilapp.
Öppningsprocess för överföring av pengar
Överför pengar kundsupportalternativ

Överför pengar kundsupportalternativ

Transfer Money-konton hanteras från fysiska filialer och på distans. Även om det är möjligt att gå in i en finansiell institution för att fråga om något, är kommunikation online mer bekvämt. Pålitliga leverantörer har dedikerade callcenter, och deras onlineagenter är alltid tillgängliga för att chatta med kunder. De vanligaste kanalerna för att lösa kundproblem är:

 • Telefon
 • E-post
 • Förfrågningsformulär online
 • Livechatt

De flesta finansinstitut öppnar sina telefonlinjer på morgonen och stänger dem på kvällen. Telefonsamtal kanske inte fungerar vissa timmar under helger och allmänna helgdagar. E-post och onlineformulär besvaras inom 24 - 48 timmar. De flesta livechattarna är tillgängliga på bankapparna. Vissa är bot-aktiverade, medan andra involverar mänskliga kundrepresentanter.

Överför pengar kundsupportalternativ