Alla 10 ESportsn med Trustly

Trustly är en av de starkaste drivkrafterna för onlinebetalningar i världen idag. Den ständigt växande FinTech har gjort det möjligt för handlare och köpare att slutföra betalningar på ett snabbt, enkelt, bekvämt och säkert sätt. Det har också lagt grunden för att många andra onlinebetalningar ska växa.

Betalningsmöjligheten började i Europa men har fortsatt att spridas vida och brett i takt med att den globala ekonomin blir verklighet. Det används i i stort sett alla typer och storlekar av betalningar. Under det senaste halvt decenniet har det skett en topp i Trustly-antagandet som betalningsmetod på onlinesport- och e-sportspelsajter.

Alla 10 ESportsn med Trustly
Om Trustly

Om Trustly

När du tänker på Trustly som en betalningsmetod online, bör du tänka på en motor som driver ett helt fordon. Trustly är inte en fristående betalningsmetod som Skrill eller kreditkort. Istället driver mjukvaruinfrastrukturen sådana transaktioner genom att möjliggöra öppen bankverksamhet.

Företaget grundades 2008 i Sverige. Hjärnorna bakom den revolutionära idén var Carl Wilson, Lukas Gratte och Joel Jakobsson. Det har sedan dess utökat sin verksamhet över Europa och USA. De startade också verksamhet i Australien 2021 och nådde 230 miljoner dollar i intäkter med över 650 anställda. Företagets huvudkontor finns i Stockholm, Sverige.

Trustly började med att bara aktivera banktransaktioner. Idag har det fört över 8 000 handlare till denna grupp av säkra och säkra betalningar. Det används av säljare som Alibaba, Facebook, eBay, Dell, Transferwise och UNICEF. Mer än 525 miljoner köpare använder Trustly för att betala från sina bankkonton, en siffra som är större än för kortanvändare. Företaget samarbetar med mer än 6300 banker inom sina verksamhetsområden.

Det är en betalningsmetod som många sportsbooks använder sig av, särskilt med tillväxten av e-sportspel.

Om Trustly
Hur man gör en insättning med Trustly

Hur man gör en insättning med Trustly

Detta är ett betalningsalternativ esports-spelarna älskar på grund av dess enkelhet. Trustly kräver inte att du registrerar dig eller laddar ner en app. Allt som behövs är att ditt föredragna casino eller bettingsajt accepterar det som ett insättningsmetod. De flesta toppbokbolag har det i sin lista över insättningsalternativ.

Att sätta in:

 • Välj "Insättning" på spelbokens webbplats. En rullgardinslista med tillgängliga alternativ visas.
 • Välj "Trustly" i listan. En lista över banker visas i ett Trustly-fönster för omdirigering. Klicka på din favorit. Du kan använda sökalternativet för att snabbt hitta din bank.
 • Banken kommer då att be dig välja vilket konto du vill sätta in från. Ange kontonummer/användarnamn och en verifieringskod t.ex. PIN
 • Ange beloppet för insättning och bekräfta transaktionen. Beloppet kommer att dras från din bank och återspeglas på ditt spelkonto omedelbart. Du kan sedan använda den för att satsa på din favorit e-sport.

Observera att du måste ange dina bankuppgifter varje gång du vill betala via Trustly. Företaget sparar aldrig detaljer från någon transaktion. Trustly har inte heller insättningsgränser så länge du har ett banksaldo. Det finns inget behov av att koppla Trustly till ditt bankkonto. Din bank eliminerar redan kravet när den ingår ett handelsavtal med Trustly.

Hur man gör en insättning med Trustly
Hur man gör ett uttag med Trustly

Hur man gör ett uttag med Trustly

Uttagsprocessen är enkel och automatiserad. Det liknar på många sätt insättningsprocessen. Återigen, det initieras från bettingwebbplatsen.

 • När du har vunnit i en vadslagningsrunda väljer du "Uttag" på ditt spelkonto.
 • Välj Trustly som din föredragna uttagsmetod. Du kommer att omdirigeras till Trustly-webbplatsen, där en lista över banker kommer att visas igen; välj din bank.
 • Ange det konto du vill ta ut dina pengar till.
 • Ange det belopp du vill ta ut.
 • Bekräfta transaktionen och avsluta.

Eftersom det är en automatiserad process kan du inte ångra ett uttag. Det enda tillgängliga alternativet är att göra en ny insättning. Handläggningstiden beror på Trustly godkännande och banks handläggningstider. Godkännandet sker nästan omedelbart, men på grund av bankprocesser kan det ta 1-2 dagar innan pengarna återspeglas på ditt konto. Detta kan påverkas av helger och helgdagar.

Minsta uttagsbelopp är $10. Det maximala uttaget är begränsat till $10 000. Trustly transaktioner kan göras på både mobil och PC med vanliga webbläsare.

Hur man gör ett uttag med Trustly
För- och nackdelar med Trustly

För- och nackdelar med Trustly

Fördelar

 • Enkel och säker användning - Spelare behöver inte skapa ett konto eller ladda ner appar. Sportboken, banken och Trustly samarbetar för att eliminera detta krav. Som ett resultat behöver spelaren inte lämna några personliga uppgifter i transaktionen. Detta är en enorm säkerhetsåtgärd.
 • Inga detaljer lagrade - Du matar in dina uppgifter på nytt varje gång du behöver göra transaktioner. Det betyder att ingen kan komma åt ditt konto och dina transaktioner utan din vetskap.
 • Låg kostnad - De flesta Trustly-betalningar är kostnadsfria.
 • Hastighet – De flesta betalningar, särskilt utgående, utförs omedelbart

Nackdelar

 • Vissa människor föredrar att ha sparade lösenord, som inte är tillgängliga med Trustly
 • Uttag kan ta upp till två dagar, vilket är längre än vissa andra uttagsmetoder
 • Det finns inget direkt Trustly-stöd för spelaren
 • Vissa banker, särskilt utanför Europa/USA, kanske inte är anslutna till Trustly
För- och nackdelar med Trustly
Pålitlig kontoöppningsprocess

Pålitlig kontoöppningsprocess

Såvida du inte är en handlare som tar emot betalningar, finns det inget behov av att öppna ett Trustly-konto. Trustly kopplar vanligtvis samman handlare och banker för att göra det enklare för dig som konsument att göra betalningar och ta ut pengar till din bank. För handlare tar det inte mer att registrera sin verksamhet på Trustly-plattformen än att besöka webbplatsen eller en agent.

För att arbeta med Trustly behöver du bara ha ett konto hos en bank som stöds och satsa på en webbplats som stöder betalningsmetoden. Kontrollera alltid för att bekräfta att metoden stöds för både insättningar och uttag.

Pålitlig kontoöppningsprocess
Pålitliga kundsupportalternativ

Pålitliga kundsupportalternativ

Återigen, som vadslagningsentusiast eller allmän konsument kommer du knappast någonsin behöva kontakta kundsupport. Institutionerna (webbplats och bank) kommer vanligtvis att hantera eventuella problem för din räkning. Om din betalning eller uttag försenas, rekommenderar Trustly att du kontaktar din handlare och ber om ett utbetalningskvitto. Detta presenteras för banken, som går vidare med att lansera en uppföljning.

Det finns dock en Trustly FAQ-sektion som täcker de flesta problem du kan uppleva med Trustly och lösningar på dem. Besök bara Trustly Support-sida och välj den kategori som ditt problem faller inom. Även när du inte har upplevt några problem är det viktigt att kolla in denna information och plocka kunskap för framtida bruk.

Sajten har ett kontaktformulär som du kan fylla i om du verkligen känner att ditt problem behöver personlig uppmärksamhet. Klagomål kan också riktas till reklamationsavdelningen på Hantering av kundklagomål sida.

Pålitliga kundsupportalternativ