Esports bookmakers accepterar Zimpler

Zimpler √§r en bekv√§m processor f√∂r onlinebetalningar som g√∂r att du snabbt kan skicka och ta emot pengar. Om du letar efter en enkel ins√§ttningsmetod f√∂r betting p√• eSport, skulle det vara ett klokt drag att v√§lja Zimpler. √Ąven om det √§r relativt nytt inom sportvadslagningssektorn, har onlinespelare reagerat positivt p√• det.

Leverant√∂ren har lyckats t√§ppa till gapet mellan internetspel och mobiltelefonbetalningar. √Ąven om mobilbetalningar √§r en favorit bland dagens spelare, erbjuder Zimpler ett problemfritt s√§tt att finansiera ditt eSports bettingkonto. H√§r granskar vi toppbettingsajter som l√•ter dig g√∂ra transaktioner med denna e-pl√•nbok. Se bakgrundsinformationen om Zimpler och hur man anv√§nder den f√∂r ins√§ttningar och uttag.

Esports bookmakers accepterar Zimpler
Liam Fletcher
WriterLiam FletcherWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher
LocaliserViktor JohanssonLocaliser

Zimpler är ett svenskt företag som även är verksamt i Finland, Estland, Storbritannien och Nederländerna. Grundades 2012 av a svenska teknikföretaget fokuserar det på att tillhandahålla betalningslösningar som är sömlöst sammankopplade. Det har sitt huvudkontor i Göteborg och Stockholm.

Med Zimpler kan du handla med brittiska pund, euro och svenska kronor. Den kombinerar de bästa funktionerna hos onlinebanker med alternativ för e-plånbok, vilket gör att användarna kan ha full kontroll över sina pengar.

√Ąr Zimpler popul√§r?

Efter att ha antagits av dussintals spelsajter som ett betalningsalternativ för e-sport, har dess popularitet vuxit enormt under de senaste åren. Idag har även tyska sportböcker tagit till sig Zimpler eftersom det också används flitigt i Tyskland. Det finns olika sätt att använda detta betalningsmetod i online esports bookmakers. Det låter dig dra pengar från din bank-, kort- eller Zimpler-räkning. Det är som en enda lösning för alla dina finansiella konton.

Bankalternativet innebär att överföra pengar från ett av dina bankkonton till en eSports bettingsajt, men dina bankuppgifter förblir dolda. För Zimpler-kortet kan du länka ditt kredit- eller betalkort genom Zimpler som mellanhand. Transaktionen innebär inte att dina kortuppgifter lämnas över. Slutligen är Zimpler-räkningen som den vanliga telefonräkningen där du får en faktura som du måste rensa under de närmaste två veckorna.

Section icon
Hur man gör en insättning med Zimpler

Hur man gör en insättning med Zimpler

Som f√∂rklarat ovan kan du l√§nka ditt Zimpler-konto till en bank eller ett kort. Till skillnad fr√•n vanliga kort- och bank√∂verf√∂ringar beh√∂ver du inte ange kontonummer och andra k√§nsliga uppgifter. En annan f√∂rdel med att satsa p√• eSport med Zimpler √§r att du inte kommer att debiteras f√∂r ins√§ttning. Det finns ingen v√§ntan f√∂r l√§nge f√∂r att b√∂rja satsa eftersom transaktionen √§r omedelbar. De flesta Zimpler-spelbolag tar inte heller ut n√•gra ins√§ttningsavgifter. N√§r det g√§ller transaktionsgr√§nserna √§r den minsta ins√§ttningen ‚ā¨10. Det maximala beror p√• exakt vilken plattform du anv√§nder.

Använder Zimpler i online bookmakers

När du väl hittar en esports bettingsajt som accepterar Zimpler bör det vara enkelt att sätta in pengar på ditt spelkonto. Här är hur.

 1. Logga in på ditt esports bettingkonto
 2. Välj Zimpler från bankavdelningen
 3. Fyll i dina Zimpler-kontouppgifter som ett telefonnummer, nätbank eller kort
 4. Ta emot ett SMS och bekräfta betalningen med OTP
 5. Ange insättningsbeloppet

Om du väljer att sätta in med telefonräkning, kom ihåg att betala fakturan i tid; annars kommer du att debiteras en räntekostnad.

Hur man gör en insättning med Zimpler
Hur man gör ett uttag med Zimpler

Hur man gör ett uttag med Zimpler

De bästa Zimpler-bokmakarna låter dig ta ut pengar med denna betalningsmetod om du redan har använt den för insättningar. Om du gillar betting via mobilen kommer du att bli glad att veta att mobiluttag med Zimpler är mycket effektiva. Processen är lika snabb och sömlös som insättningsmetoden som beskrivs ovan.

Zimpler-uttag är dock endast möjliga till ett bankkonto, så telefonräkningar och kortutbetalningar kanske inte fungerar. De är snabba med minimalt krångel. Du kommer inte att debiteras någon avgift. Innan du initierar en begäran, glöm inte att bekräfta uttagsgränsen på eSports betting-webbplatsen.

Uttag av esports-bettingvinster med Zimpler

Fortsätt med din begäran om uttag enligt följande:

 1. Gå till ditt spelkonto och gå över till utbetalningssektionen
 2. Välj Zimpler som din betalningsmetod
 3. Ange ditt Zimpler BankID
 4. Bekräfta uppgifterna och klicka på knappen Skicka

Räkna med att pengarna når ditt bankkonto inom 24 timmar. Se till att bookmakern tillåter Zimpler-uttag. Om alternativet inte är tillgängligt hittar du alternativ som e-plånböcker, Skrill och Neteller. Notera också uttagsgränsen som anges av eSports bettingsajt. Du kan inte begära mer än maxgränsen.

Hur man gör ett uttag med Zimpler
För- och nackdelar med Zimpler

För- och nackdelar med Zimpler

Som ett betalningsalternativ för e-sport har Zimpler för- och nackdelar. Den mest uppenbara fördelen är att den samlar pengar från olika konton på ett ställe.

Fördelar

 • L√§tt att anv√§nda
 • Inget behov av monotona KYC-procedurer
 • Underl√§ttar m√•natlig sp√•rning av utgifter
 • S√§kra

Nackdelar

 • Begr√§nsad geografisk tillg√§nglighet
 • Inte tillg√§ngligt f√∂r uttag ibland
För- och nackdelar med Zimpler
Zimpler-kontoöppningsprocess

Zimpler-kontoöppningsprocess

För att skapa ett konto behöver du ett BankID för att bekräfta din identitet. Det betyder att du måste ha ett konto hos en av de banker som stöds. Tänk på att den lägsta tillåtna åldern för att öppna ett bankkonto i Sverige är 18 år.

När du har ett konto kan du bifoga ett kreditkort och börja betta online. Du kommer åt din banktjänst utan att fylla i kontoinformationen varje gång du gör onlinetransaktioner.

Hur man skapar ett konto

Du kan öppna kontot med dessa enkla steg:

 1. Besök Zimplers webbplats och leta efter registreringsknappen
 2. Ange ett giltigt telefonnummer
 3. Ange koden som skickas till din telefon
 4. Välj en bank bland de alternativ som stöds
 5. Bekräfta ditt BankID
 6. Välj typ av Zimpler-konto
 7. Aktivera kontot

Nu kan du börja lägga till pengar på ditt konto och satsa på eSports. Du kan fylla på med kort, räkning eller direkt banköverföring. Beroende på vilket belopp du vill sätta in ditt konto med, betalar du en liten avgift mellan 9SEK och 49SEK eller motsvarande valuta. Varsågod och sätt upp en månadsbudget för att undvika överutgifter för hasardspel. Med en specifik månadsbudget kan du inte gå överbord om du inte kontaktar supporten.

Zimpler-kontoöppningsprocess
Zimpler kundsupportalternativ

Zimpler kundsupportalternativ

Zimplers supportteam är tillgängligt måndag till fredag från 8:00 till 17:00 CET. Du kan komma i kontakt via:

 • Telefon
 • E-post
 • Livechatt
 • Onlineformul√§r
 • FAQ-sektionen

På zimplersupport.zendesk.com hittar du en hjälpknapp i det nedre högra hörnet. Denna livechatt låter dig ge en detaljerad beskrivning av ditt problem. Du kan till och med bifoga stöddokument (upp till 5 filer) för en skräddarsydd lösning. De kanske inte svarar direkt men kommer att skicka ett e-postsvar till dig inom 24 timmar. Om du har en allmän fråga, använd sökknappen och FAQ-sektionen.

Zimpler kundsupportalternativ