Allt om vadslagning på G2 Esports

G2 eSports, tidigare Gamers2, är en europeisk eSports franchise som deltar i flera eSports turneringar och evenemang. Organisationen är baserad i Berlin, Tyskland. Det etablerades i februari 2014 av en proffsspelare från League of Legends, Carlos Rodriguez Santiago, och en investerare vid namn Jens Hilgers. Gamers2 ändrades till G2 eSports i oktober 2015.

Organisationen deklarerade också sina kärnvärden kreativitet, beslutsamhet, ambition, innovation, relevans och en vision att bli ett globalt underhållningsvarumärke byggt på e-sport.

Allt om vadslagning på G2 Esports
Viktor Johansson
WriterViktor JohanssonWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

G2 eSports laguppställningar

Organisationen har åtta bästa esportlag, var och en med några av de bästa professionella eSport-spelarna i världen. G2 eSports-lagen spelar flera spel, inklusive League of Legends, Hearthstone, Rainbow Siege Six, Rocket League, iRacing, Halo Infinite, Fortnite och Counter-Strike: Global Offensive. G2 eSports hade flera andra divisioner, som lades ner av olika anledningar. Divisionerna var för Call of Duty, Clash Royale, Overwatch, Heroes of the Storm, Paladins och PlayerUnknown's Battlegrounds.

Vart och ett av G2:s eSports-lag fokuserar på endast ett eSports-spel. Laglistan för Counter-Strike: Global Offensive har Nikola Kovac, Aleksi Virolainen, Ilya Osipov, Nemanja Kovac och Audric Jug. Laget hade en vinstgrad på 63 % förra året, vilket är ganska imponerande med tanke på hur hård konkurrensen är i spelet.

League of Legends G2 eSports laguppställning inkluderar Marcin Jankowski, Raphael Crabbe och Dylan Falco. Förra året hade laget en ganska låg vinstfrekvens men är nu inställd på att studsa tillbaka i år. G2 eSports Rainbow Six-teamet består av Niclas Mouritzen, Juhani Toivonen, Daniel Romero, Joonas Sovolainen och Fabian Hailsten. Valorant-teamet har Avova, Nukkye, Hoody, Meddo, m1xwell och Pipson. Rocket League-laget består av JKnaps, Atomic och Chicago. Fortnite-spelare är jahq, Letshe, Jelty, Mackwood, Ajerss och Smqcked. Halo Infinite-teamet har Sabinater, Tusk, Str8 Sick och Gilkey.

G2 eSports-spelarna kommer från flera olika länder, de flesta baserade i Europa. Laglistorna ändras också vanligtvis regelbundet, som ett sätt för organisationen att säkerställa att lagen har högre chanser att prestera bra.

G2:s partners

G2 eSports har en mångsidig lista av partners. Organisationen arbetar mycket nära partnerna för att säkerställa att de tillhandahåller de ultimata eSports-upplevelserna och underhållningen. Partnerna inkluderar spelbolag, digitala plånboksföretag och streamingtjänster, bland många andra. Andra företag kan fortfarande bli partners genom en snabb och enkel process som markeras på G2 eSports officiella webbplats.

G2 eSports starkaste spel

League of Legends

G2 eSports har en av de bästa laguppställningarna för eSports League of Legends som någonsin har skapats i Europa. Tack vare det har laget presterat bra den senaste tiden. Förutom prestanda är G2-spelare kända för att ge fansen bra underhållning. Deras framgång kan tillskrivas karaktären av deras spel och de innovativa strategier de använder, som alltid håller fansen vid kanten av sina stolar.

Counter-Strike: Global Offensive

De CS: GÅ laget består av nya och gamla stjärnor, som kombinerar omfattande kompetens och erfarenhet för att producera enastående resultat i de flesta turneringar där de deltar. Några av de första turneringarna där laget har presterat bra inkluderar Blast Premier och ESL Pro League.

Raket ligan

Raket ligan är ett annat spel där G2 eSports konsekvent levererar, särskilt på senare tid. Teamet använder vanligtvis uträknad koordination men med brinnande aggression, vilket har visat sig mycket effektivt. Den senaste toppprestationen var i januari 2022, då de vann RLCS Fall Regional Event 2.

Rainbow Six Siege

G2 eSports-lag har dominerat Rainbow Six Siege evenemang och turneringar under ganska lång tid och deltagit i de flesta erkända turneringar. Några senaste toppprestationer inkluderar att vinna European League och GSA League.

Varför är G2 eSports populärt?

G2 eSports-teamet åtnjuter global popularitet, särskilt bland spelarna. De flesta eSports-spelarna satsar vanligtvis på laget, speciellt för de spel som har markerats ovan som deras starkaste. Den främsta orsaken bakom lagets popularitet i spelkretsar är att det konsekvent presterar bra på högsta nivå. Det betyder att spelarna kan satsa på ett tillförlitligt sätt på att laget vinner och har stora chanser att satsningarna blir framgångsrika.

G2 eSports har också en mycket omfattande hemsida som vanligtvis uppdateras regelbundet. Det betyder att spelarna kan hitta information om laget enkelt och bekvämt. Spelare kan använda informationen för att fatta vadslagningsbeslut. Det gör laget mer populärt än många andra att spelarna har svårt att komma åt sin data. Information om G2 eSports delas också vanligtvis av miljontals av dess fans.

En annan anledning till att G2 eSports är populärt bland spelarna är att de flesta eSports bettingsidor täcker deras vadslagningsmarknader. Det betyder att spelarna lätt kan hitta spelmarknader för laget. De behöver bara välja en lämplig bettingsida.

Den andra uppenbara anledningen är att lagets spelupplägg vanligtvis är underhållande. Spelare kan njuta av att streama matcherna efter vadslagning för att njuta av underhållningsvärdet. Spelare kan till och med överväga livebetting eftersom de tycker om att se matcherna.

G2 eSports utmärkelser och resultat

E-Sports Awards 2020

G2 eSports vann eSports Organisation of the Year i E-sport Awards 2020. Det markerade en av lagets största prestationer, som kom efter ett långt år med imponerande prestationer inom alla eSports. Organisationens grundare vann även priset Årets E-sportspersonlighet under samma evenemang.

Det stack upp till listan över prestationer för laget det året ännu längre. Organisationen hade nominerats till tio andra poster, vilket indikerar hur väl den hade presterat det året. Evenemanget hölls online av uppenbara skäl, men det hindrade inte G2 eSports-fans över hela världen från att fira bedriften.

G2 eSports resultat

Var och en av de åtta divisionerna av G2 eSports-lag har haft flera imponerande prestationer under året. Under åren avvecklades divisioner med föga imponerande prestationer, vilket gjorde organisationen starkare och bättre. Nedan är några enastående prestationer från G2 eSport-lag som har gett laget en plats bland de mest populära e-sportlagen.

Counter-Strike: Global Offensive

G2 eSports CS: GO-teamet vann 2017 Drömhack Open Tours och DreamHack Masters Malmö. Den vann också ESL Pro League säsong 5 och eSports Championship Series 1. De bästa prestationerna i spelet har tjänat laget mer än $3,3 miljoner.

League of Legends

G2 eSports League of Legends-laget vann 2020 LEC Summer Championship, 2020 LEC Spring Championship, 2019 Mid Season Invitational, 2019 LEC Spring Split, 2017 EU LCS Spring och 2015 LCS Promotion. De är bland de tiotals andra troféer laget har vunnit. Det finns också hundratals andra turneringar där G2 eSports tog den andra eller tredje positionen, vilket fortfarande är imponerande prestationer.

Rainbow Six Siege

Rainbow Six Siege-lagets bästa resultat inkluderar att vinna European League 2020, GSA League 2020 och Sex Invitational 2019. Andra toppprestationer värda att nämna var i Six August 2020 Major, European League säsong 1, European Open Clash och Pro League säsong 11.

Valorant

G2 eSports Valorant-teamets prestation är utan tvekan bland de mest imponerande av alla organisationens divisioner. Den vann flera Valorant Ignition Series, inklusive Blast Twitch Invitational, LVL Clash 2, Allied E-sports Odyssey, Vitality European Open, WePlay Invitational och Mandatory.gg Cup. Den senaste toppprestationen var 2021 vid Stage 3 Masters som hölls i Berlin.

Raket ligan

G2 eSports Rocket League innehar lagets senaste trofé, som vann i januari 2022 för att ha vunnit RLCS Winter NA Regional Event 2. Andra toppprestationer är i turneringar som RLCS Season X, Astronauts Star Circuit s1, Rocket League Championship Series Season 9 , 2019 DreamHack Pro Circuit och RLCS säsong 7 världsmästerskap.

Bästa och mest populära G2 eSports-spelare

Marcin Jankowski

Marcin, populärt känd som Jankos, är en polsk spelare född 1995. Han spelar spelet League of Legends som Jungler. Jankos har tjänat cirka 492 000 $ från att han har varit aktiv och hjälpt laget att vinna flera turneringar. Han har vunnit flera priser, inklusive två MVP-titlar. Han var också den första spelaren att vinna mer än 300 matcher i League of Legends European Championship.

Kenny Schrub

Kenny Schrub, mer känd som Kennys, spelar Counter-Strike: Global Offensive för G2 eSports-teamet. Den franske spelaren föddes 1995. Han spelade för flera andra lag innan han gick med i G2 eSports, vilket betyder att han gick med i laget med mycket erfarenhet. Han har vunnit flera priser, där en av hans främsta prestationer utsågs till The Game Awards eSports Player of the Year.

Rasmus Winther

Rasmus är populärt känd som Caps. Han spelar Mid Laner-rollen i spelet League of Legends. Den danske spelaren började spela professionellt 2016 men gick med i G2 eSports inför säsongen 2019. Han utsågs till MVP för League of Legends European Championship 2020.

Ben McMillan, populärt känd som CTZN, är en brittisk professionell eSPort-spelare som specialiserat sig på Rainbow Six Siege-spelet. CTZN vann MVP-titeln i sitt allra första tier-one event i R6.

Var och hur satsar man på G2 Esports?

Var man kan satsa på G2 Esports

Online eSports bettingsidor erbjuder det enklaste sättet att satsa på G2 eSports. Hundratals bettingsidor erbjuder bettingmarknader för de flesta av de turneringar som G2 eSports brukar delta i. Spelare måste välja en av sådana bettingsidor och registrera sig enligt vadhållningsleverantörens krav.

När de väljer en bettingsajt måste spelarna göra flera överväganden för att få den bästa eSports bettingplattformen. Den valda spelsidan spelar en viktig roll för att bestämma spelarnas vadslagningsupplevelse.

Exempel på överväganden inkluderar licensiering, tillgängliga betalningsmetoder och bonuserbjudanden. Ett enkelt sätt att gå till väga är att kolla en ansedd rankingsida som listar de bästa eSports bettingsidorna. Rankingsajten kan ge användbar information och förslag om att välja rätt webbplats enligt individuella behov.

Hur man satsar på G2 Esports

Spelare måste först sätta in pengar på sina spelkonton, som de kommer att använda för att satsa. De flesta bettingsidor erbjuder flera Betalningsmetoder, så att spelarna kan välja det som är lämpligast för dem. Nästa steg är att välja en G2 eSports-match och rätt typ av spel att placera. Det är värt att notera att olika spelmarknader har olika odds.

Dessutom bör alla spelare som vill vinna alltid satsa på G2:s bästa esportlag. Förutom att fokusera på ett berömt esport-lag, som levererar på de högsta nivåerna, är ansvarsfullt spelande ovärderligt för att njuta av spelet.

About the author
Viktor Johansson
Viktor Johansson
About

Viktor Johansson, en dynamisk 25-årig svensk, kombinerar skickligt sin fascination för onlinecasinon med sin expertis inom svensk lokalisering, och skapar underhållande casinoguider skräddarsydda för den svenska marknaden.

Send email
More posts by Viktor Johansson

Senaste nytt

G2 Esports: Western Hope på MSI 2024 Against Eastern Titans
2024-05-17

G2 Esports: Western Hope på MSI 2024 Against Eastern Titans

I en elektrifierande händelseförlopp vid Mid-Season Invitational (MSI) 2024, G2 Esports har dykt upp som den mörka hästen, trots förväntningarna genom att inte bara delta utan dominera. Deras senaste 3-0-svep mot Top Esports (TES) har sänt chockvågor genom League of Legends-communityt, och återuppväckt glöden hos västerländska fans som hade börjat tappa hoppet mot de östliga juggernauterna.

LEC 2024 Spring Split: A Battle for Glory och en plats på MSI
2024-03-24

LEC 2024 Spring Split: A Battle for Glory och en plats på MSI

LEC är tillbaka i aktion med sin Spring Split 2024, vilket markerar ett kritiskt skede för lag som siktar på internationell ära. Med G2 Esports som redan säkrat sin MSI-plats genom att vinna Winter Split-titeln, erbjuder Spring Split en sista chans för lag att boka sin biljett till 2024 Mid-Season Invitational. Här är allt du behöver veta om lagens prestationer, ställning och vad som står på spel i denna elektrifierande tävling.

Nya tillägg till LEC: KOI och Team Heretics
2023-11-08

Nya tillägg till LEC: KOI och Team Heretics

LEC kommer att välkomna två nya organisationer under den kommande säsongen: KOI och Team Heretics. Team Heretics har förvärvat franchiseplatsen från Misfits Gaming, medan KOI har bildat en strategisk allians med Rogue, de regerande LEC Summer Champions.

G2 VALORANTs föreställning på Sentinels Invitational: Rum för förbättring
2023-11-06

G2 VALORANTs föreställning på Sentinels Invitational: Rum för förbättring

G2 Valorant-listan deltog nyligen i Sentinels Invitational, men deras prestation lämnade mycket att önska. Trots tillägget av Nathan "leaf" Orf som primär duellist, kom laget till korta i de flesta av sina serier.