1xBet Senaste Esports vadslagning

Nyheter

2022-10-06

1xBet blir TSM:s officiella bettingpartner i Indien

1xBet, en av de bästa eSport-spelsajter, utökar ständigt sin eSports sponsringslista. Den här gången har bookmakern och TSM, en amerikansk eSport-organisation, kommit överens om ett ettårigt arrangemang. Avtalet betecknade 1xBet som det erkända betting-affiliatet för Battlegrounds Mobile India-kategorin. 

1xBet Senaste Esports vadslagning

Som ett resultat kommer lagets uniform nu att ha 1xBet-emblemet. En reklamkampanj med TSM BGMI-spelare kommer också att köras. Dessutom kommer evenemangen att vara värd för flera freebies på sociala medier för sina följare.

1xBet talesperson Alex Somers sa att TSM BGMI är ett ungt lag med seriösa ambitioner. Teamet har redan vunnit priser vid viktiga eSports-tävlingar i år. TSM är bland de bästa konkurrenterna i BGMI-disciplinen, sett av deras senaste triumf i Nodwin x Loco All-Stars Invitational.

Å sin sida sa TSM SVP för försäljning Ned Watkins att de var glada över att börja arbeta med vadslagningsföretaget 1xBet. I likhet med hur eSports-teamet är en av ledarna på BGMI, är alla medvetna om att detta företag är ledande på den internationella spelmarknaden. Som ett resultat kommer Esports fans i Indien snart att bevittna frukterna av 1xBet och TSM BGMI:s samarbete.

OG Esports samarbetar med 1xBet

Bookmakern och det bästa eSports-teamet undertecknade nyligen ett partnerskap. Förhållandet kommer att se OG fortsätta att producera förstklassigt videomaterial, inklusive vägen till Den internationella serier och annat innehåll relaterat till varumärket 1xBet.

På deras Dota 2 och CS: GO-t-shirts och jackor, Team OG kommer att bära 1xBet-logotypen. Företaget uppgav att eftersom det kommer att förbättra sitt innehållserbjudande kommer dess nya partner att vara avgörande i framtiden. 

Enligt 1xBet-representanten Alex Sommers tror de att organisationen har uppnått engagemanget från hundratusentals supportrar i alla hörn av planeten. Prestationerna beror på deras vinst över The International bara ett år efter att det bildades.

Sommers noterade vidare att OG kunde tända fansens passion på grund av enastående prestationer och originella perspektiv på CS: GÅ och Dota 2. Bookmakern är övertygad om att det ligger ett vackert äventyr framför sig som spektakulära segrar kommer att markera.

1xBet blir MIBR:s officiella sponsor

Ett av de ledande eSport-lagen i Brasilien, MIBR, har tillkännagett bookmakern som sin nya sponsor. Att vara lagets huvudsponsor förbättrar spelbolagets engagemang i professionell eSport och stärker dess relation med CBCS.

Alla lag bör påskynda sin strävan efter hög prestanda under 2022 på grund av investeringarna. Enligt eSport-teamets VD, Roberta Coelho, räknar MIBR med att detta år kommer att bli fruktbart och att pandemins potentiella effekter kommer att bli mindre allvarliga. 

Teamet kommer att investera i många bootcamps, tävlingar, upplevelser, en möjlig återkomst till vårt Gaming House i USA och, förhoppningsvis, titlar.

Alex Somers, 1xBets talesman, sa att de var glada över att stödja ett av de bästa eSport-lagen i världen och är glada över att vara en del av deras tillväxt. Talesmannen noterade vidare att de är intresserade av att bevittna vad truppen och dess fanskara kommer att uppleva under de följande tre åren.

Särskilt populärt i Brasilien, MIBR är ett välkänt eSports-märke med beundrare över hela världen. Enligt Twitter Gaming Insights var MIBR det tredje mest twittrade laget i världen under 2020. Detta uttalande visar utan tvekan styrkan hos MIBR-varumärket kontra framväxande företag som progressivt presenterar stöd för och gör investeringar i expansionen av det övergripande scenariot.

Vem är 1xbet?

1xbet är en östeuropeisk baserad landbaserad bookmaker som grundades 2007. 1xCorp NV driver det, och 2011 gick det också online. Förutom att ha lokala licenser i Nigeria, Ryssland, Kenya och Mexiko, är den licensierad på Curacao. 

Mer än 100 nationer, inklusive Kanada, Indien och Norge, kan använda sportboken. Förutom ett brett utbud av tjänster, webbplatsspråk och betalningsalternativ är det känt för att ge extremt höga odds på praktiskt taget alla sporter och marknader.

Är 1xbet bookmaker populär?

1xBet-gruppen har ett rykte om sig att bygga pålitliga allianser. Bookmakern sponsrar den brasilianska fotbollsligan, den italienska fotbollsligan, Spaniens La Liga och franska CAF. 1xBet har joint ventures med FC Barcelona och Olympique Lyonnais. Dwayne Bravo representerar även varumärket i Indien som dess ambassadör.

1xBet har tagit sig till toppen av onlinespel och har blivit bland de bästa eSport-bettingsidorna i branschen. Den nya huvudsponsorn, aktiv i mer än 130 nationer, stödjer prestigefyllda idrottslag och organisationer över hela världen, som Barcelona och internationella ESL-turneringar.

På deras hemsida finns det något för alla sportälskare och spelare. Även de mest kräsna konsumenterna kommer att hitta massor av eSport-bettingalternativ. Användare utvärderar mer än tusen händelser dagligen, från välkända till specialiserade. Med en Curaçao eGaming-licens driver 1xBet onlinespel och sportbettingverksamheter.

Senaste nytt

Topp 5 esports vadslagningsturneringar 2022
2022-12-08

Topp 5 esports vadslagningsturneringar 2022

Nyheter