Dafabet som marknadsledare inom eSports vadslagning

Nyheter

2022-05-26

Dafabet, ett av de bästa sportspelmärkena, är idag känd för sin dominans inom eSports bettingscenen. Företaget är en ledande leverantör av eSports bettingmarknader i alla konkurrensutsatta eSports tävlingar och turneringar.

Dafabet som marknadsledare inom eSports vadslagning

Men vad som måste understrykas är att framgången inte har varit lätt. Dafabet har haft en långsiktig strategi att hävda sig inte bara som ett kraftpaket för onlinespel utan som en marknadsledare inom eSports betting.

För att förstå varför Dafabet fokuserade på eSports betting, är det först viktigt att förstå hur stor eSport betting branschen är.

E-sport och e-sportspel

E-sportbranschen blomstrar. Enligt den senaste statistiken var eSportsbranschen värd hela 1,28 miljarder dollar 2021 och kommer att blomma ut till en industri på 2,89 miljarder dollar 2025.

Intressant nog är eSports betting större än eSports i sig. En Grand View Research-rapport visade att eSports vadslagningsbranschen var värd 66,98 miljarder dollar 2020 och kommer att växa med en CAGR på 10,1% från 2021 till 2028. Antalet eSports-spelare har också ökat, med de senaste rapporterna som tyder på att över 6,5 miljoner människor är intresserade av eSports vadslagning.

Ovanstående statistik utgör hörnstenen i Dafabets intresse för att fokusera på eSports betting. Men elefanten i rummet är, vad har lett till framgången för Dafabet som en av de bästa eSports bettingsidorna? Tja, det finns ett par faktorer som diskuteras nedan.

2015 års Dafabet Fnatic Sponsorship Deal

Dafabet var en av de bookmakers som såg potentialen med eSports betting. För att ta vara på ögonblicket sponsrade företaget Fnatic, ett av de bästa eSport-lagen idag. I affären visades Dafabets varumärkeslogotyp på Fnatics spelares t-shirts. Även om affären tog slut, spelade den en betydande roll i att öka Dafabets räckvidd nu när Fnatic är ett känt namn inom e-sportbranschen.

Omfattande e-sporttäckning

Den viktigaste drivkraften i Dafabets framgång som marknadsledare för eSports betting är dess omfattande täckning av eSports turneringar och tävlingar. Många eSports bookies koncentrera dig bara på de bästa e-sporterna. Men Dafabet är en one-stop bookie där spelare kan satsa på alla videospel som visas i eSports-scenen. De inkluderar Dota 2, Valorant, FIFA, Counter-Strike: Global Offensive, League of Legends, FIFA, Apex Legends, etc.

Omfattande täckning för e-sportturneringar

Förutom att täcka alla vanliga e-sporter, erbjuder Dafabet marknader för alla e-sportevenemang, från nivå 1-evenemang till de mest prestigefyllda turneringarna. Detta är något många bookmakers inte gör. På de flesta eSports-sportböcker kan spelarna bara hitta vadslagningsmarknader för de stora turneringarna, men detta är inte fallet med Dafabet. Detta innebär att spelarna är garanterade eSports bettingmarknader året runt.

Esports bettingbonusar

Ett av de mest generösa varumärkena för sportspel är Dafabet; det finns inga tvivel. Kärnan i företagets marknadsföringsstrategis framgång är lukrativa bonusar och kampanjer. För att vara en av marknadsledarna inom eSports bettingbranschen har Dafabet skräddarsytt exklusiva bonusar och kampanjer för eSports-spelare.

Dafabet har massor av välkomstbonusar för nya eSports-spelare. Nya spelare som vill satsa på eSports får enorma matchups på sina första insättningar precis efter registrering. Förutom välkomstpaketet, behandlas befintliga eSports-spelare för att ladda om bonusar. Till att börja med, omladdningsbonusar matchar de belopp som redan registrerade eSports-spelare sätter in på specifika dagar då kampanjen är aktiv.

Mobilspels roll

De dagar då spelare var tvungna att sitta framför datorer för att satsa är förbi. Idag blir världen mobil. Detta är en trend som Dafabet förstår. För att hänga med i mobiltrenden har Dafabet gjort mobilspel enkelt genom att utveckla mobilanpassade plattformar för spelare. Detta är en aspekt som inte kan ignoreras när man bedömer de faktorer som har stimulerat tillväxten av Dafabet som en eSports bettingsajt.

Spelare av Dafabet eSports kan njuta av spel medan de är på språng, tack vare Dafabets mobiloptimerade plattform som är tillgänglig via alla mobila webbläsare. Förutom webbläsaren har Dafabet inbyggda appar tillgängliga för iOS och Android-plattformar. Dessa mobila plattformar erbjuder spelare en smidig och sömlös vadslagningsupplevelse.

Flexibel bankverksamhet

Spelare vill alltid ha en bettingsajt som har flexibel och säker bankverksamhet. Detta är något Dafabet tydligt förstår. Webbplatsen har samarbetat med ledande onlinebetalningsmetoder för att underlätta enkla, snabba och säkra insättningar och uttag.

Förutom att använda alla populära betalningsportar tillåter Dafabet spelare att spela med alla populära fiat-valutor, såväl som kryptovalutor som bitcoin. Med många eSports bettingentusiaster som föredrar kryptovalutor, har tillgången på bitcoin varit ett ovärderligt tillskott.

Avslutar

Även om det finns dussintals eSport-bettingsidor, sticker Dafabet ut. Operatören har lagt ut en effektiv marknadsföringsstrategi för att dominera eSports bettingbranschen. Med eSports som blir större dag för dag, kommer Dafabet verkligen att förbli en av de bästa eSports bookmakers.

Senaste nytt

Topp 5 esports vadslagningsturneringar 2022
2022-12-08

Topp 5 esports vadslagningsturneringar 2022

Nyheter