Melbet introducerar en rad belöningar

Nyheter

2022-06-23

Webbplatsen för bookmakern Melbet är en av de mest otroliga platserna för sportbettingentusiaster. Spelare kan spela med bra odds och ta ut pengar omgående. Melbet är en mycket användarvänlig webbplats. Efter att ha slutfört en snabb registreringsprocess kommer användare att kunna börja satsa direkt. Den första insättningen är inte heller överdrivet låg, på €1.

Melbet introducerar en rad belöningar

Melbet Group har en Curacao-licens och licenser i flera andra länder. Bookmakern kom först med på marknaden 2012 och har blivit en av dem branschens främsta bookmakers globalt. Antalet besök per månad uppskattas till miljontals. Höga odds, snabba uttag och ett omfattande utbud är de avgörande orsakerna till Melbet Betting Companys explosiva tillväxt.

Melbet tillhandahåller en sofistikerad och tilltalande bettingplattform som är hög efterfrågan bland spelare. Den välrenommerade bettingorganisationen erbjuder ett brett utbud av sportbettingalternativ. Den officiella webbplatsen är tillgänglig i en stationär form, en mobilversion och Android- och iOS-appar. Användare kan också ladda ner applikationerna och installera dem på sina datorer.

Indiens Melbet Daily Games-turnering

Melbet Daily Games Tournament är en daglig prisdragning för ett aktivt spel i snabbspelsdelen av bookmakerns kampanjerbjudande. Ju mer pengar en spelare satsar, desto fler bonuspoäng kommer de att samla in. Dessa poäng kommer en närmare vinna det stora priset för en Apple iPhone 12.
Denna kampanj gäller för alla spel i området Fast Games, förutom:

 • PF Dice.
 • PF Roulette.
 • PF Pokerlight.
 • Pachinko.
 • Snurra och vinn.
 • Apor.
 • Lucky Wheel.
 • Krona & Ankare.
 • Derby Racing.
 • Återspinnplats.
 • Roulett.
 • afrikansk roulette.
 • Greyhound Racing.
 • Poker.

Hur poäng tjänas

Melbet Daily Games Tournament driver en kampanj med 15 priser. En insats på 100 EUR är värd 1 poäng, medan en insats på 200 EUR är värd 3 poäng. Spelare som satsar 500 euro får 7 poäng, medan de som satsar 1 000 euro får 15 poäng. Spelare som satsar på 2 500 och 5 000 EUR kommer att få 40 respektive 85 poäng. Spelare med högre insatser tjänar fler poäng, med 10 000 EUR som tjänar 180 poäng och 25 000 EUR som tjänar 450 poäng.

Den som kommer på första plats kommer att få en Apple iPhone 12. Andra spelare som slutar på andra till femtonde plats i tabellställningen kommer att vinna 10–100 gratissnurr för Lucky Wheel.

Varje dag sker en prisdragning i spelbutiken. Användare kan spåra sina framsteg på topplistan online på kampanjsidan. Listan över titlar som ingår i erbjudandet kan komma att ändras, så spelare måste hålla ögonen öppna. För att vara berättigad till Melbet Daily Games-turneringen måste individer vara registrerade onlineplattformsanvändare.

Dagens Melbet-ackumulator

Melbet Accumulator of the Day är en värdefull funktion för alla fans av ackumulatorspel. Funktionen gör att varje kund kan öka sin inkomst med 10 % om de vinner.

Kampanjen Melbet Accumulator of the Day är enkel: onlineplattformen ger användarna möjlighet att välja en ackumulatorkupong slumpmässigt. Den elektroniska vouchern innehåller vanligtvis resultaten från fem separata atletiska evenemang med fördelaktiga odds. Bolaget har också fått en tilläggskoefficient på 1,10. Om insatsen vinner får spelaren ytterligare 10 % av den totala vinsten.

Hur man deltar i Melbet Accumulator of the Day

Spelare måste logga in på Melbets webbplats. Om man inte redan har ett konto på denna sida, kommer de att behöva skapa ett spelkonto. Dagens ackumulator hittar du till höger på sidans huvudsida. Om man inte gillar bookmakerns val, måste de klicka på tärningssymbolen för att presenteras med ett annat ackumulatoralternativ. Spelare kan ändra kupongen så många gånger de vill tills de hittar en lämplig. Samlingarna uppdateras dagligen.

Ackumulatorinsatser kan tillhandahållas under evenemanget före matchen och liveevenemanget. Spelare Klicka på knappen Lägg till spelkupong om de ser en rabatt som de gillar. Sedan måste man gå lite högre, skriv in insatsbeloppet och klicka sedan på alternativet Placera en satsning. Användare måste ha tålamod för att tillåta beräkningen av ackumulatorinsatsen. Om det visar sig vara en vinnare kommer man att få ytterligare 10 % av sin inkomst, vilket är en extra udda på 1,10.

Kenyansk affärsman vinner KShs 500 000 (4300 USD) i Melbet Promotion

#TwendeEuroNaMelbet-kampanjen vanns av affärsmannen Ismael Mohammed Ibrahim. Ismael fick en check på 500 000 KShs (cirka 4 000 EUR) på morgonen den 17 mars 2022. Vinsten gällde kampanjen mellan april och maj förra året. Det var meningen att vinnaren skulle få en resa för två för att se Euro-turneringen. Men det var inte möjligt på grund av resebegränsningar på grund av covid-19-pandemin.

Enligt Melbet Kenya valde de att ersätta Ismaels Euro-resa med en AFCON-resa. Dessutom var festen lika omöjlig på grund av resebegränsningar. Slutligen skulle de fatta ett beslut om att nöja sig med en ekonomisk utmärkelse. Leverantörerna anlände till Ismael efter att ha genomfört en slumpmässig ritning.

Ismael var skeptisk till en början. Men efter att ha fått ett samtal från Melbet bekräftade han att det var sant och lovade att använda pengarna för att marknadsföra sin verksamhet. Han var glad över segern, som han beskrev som otrolig efter att först ha misstänkt att det var ett knep. Men efter att ha fått ett samtal från Melbet blev han övertygad om att det var sant.

Senaste nytt

Topp 5 esports vadslagningsturneringar 2022
2022-12-08

Topp 5 esports vadslagningsturneringar 2022

Nyheter