Parimatch lämnar Ryssland, expanderar i Indien

Nyheter

2022-06-09

Parimatch är bland de bästa esportbettingsidorna som är pålitliga, där spelarna alltid kan satsa på sina favorit-esporter, turneringar eller fotbollsklubbar. Parimatch erbjuder livebetting, löpande sportnyheter och mästerskapstabeller. Spelleverantören tillhandahåller också detaljerad statistik och dagliga analyser. Spelare kan satsa på över tjugo sporter från mer än femtio länder. Dessa evenemang omfattar över tvåhundra ligor med mer än 500 dagliga sportevenemang.

Parimatch lämnar Ryssland, expanderar i Indien

Upphör med verksamhet i Ryssland

Efter att ha genomfört alla juridiska och tekniska steg har Parimatch Tech tagit sitt varumärke från marknaden i Ryssland. Parimatch Tech meddelade i mars 2022 att man lämnar den ryska marknaden på grund av sin invasion av Ukraina.

2016 tecknade Betring LLC ett partnerskap med Parimatch Tech för att driva varumärket Parimatch i Ryssland. Betring erhöll alla rättigheter att använda varumärket Parimatch i Ryssland som en del av det avtalet. Men Parimatch Tech, ett ukrainskt företag, skickade Betring uppsägningsdokument för att sluta driva varumärket Parimatch i Ryssland. Dessutom var Betring skyldig att begränsa Parimatch-varumärkets användning i lokala sponsringskontrakt.

Denna annullering innebär att allt Parimatch-reklammaterial, emblem, färger, globala ambassadörer och slogans är förbjudna i Ryssland. Dessutom är alla lokala ambassadörer förbjudna att använda något Parimatch-varumärke.

Inget returdatum i nuvarande plan

Enligt Roman Syrotian, medchef för Parimatch, gjorde Rysslands krig mot det ukrainska folket och staten det omöjligt för dem att använda Rysslands varumärke och digitala lösningar. Därmed upphörde Parimatch att bistå all operativ och teknisk verksamhet och drog tillbaka sitt varumärke.

Maksym Liashko, medchef för Parimatch Tech, ansåg att styrelsens beslut att lämna den ryska marknaden genomfördes med rätta. All användning av varumärket Parimatch i Ryssland kommer att betraktas som ett brott mot immateriella rättigheter. De upprepade att beslutet inte var en restyle eller en rebranding. Franchisen har stängts helt.

Uppsägning av Team Spirit Partnership

Många e-sportorganisationer har upphört eller minskat sin verksamhet i Ryssland eller med ryska organisationer på grund av Rysslands invasion av Ukraina. Efter Parimatchs utträde från de ryska marknaderna, bettingbranschen och den ryska e-sportorganisationen Laganda har avslutat sitt samarbete tidigt.

I januari meddelade företagen att de förlänger sitt samarbete. Parimatch Techs chef för esport, Stepan Shulga, reagerade på beslutet och sa att de inte har några ömsesidiga anspråk eftersom alla partnerskapets skyldigheter uppfylldes. De tror dock att detta var det enda sättet att komma förbi dem på grund av utmaningarna med att arbeta under konflikten.

Parimatch har sedan skjutit upp sina utvecklingsmål för e-sport för att ägna sina resurser till att hjälpa Ukraina i striden. Efter Rysslands invasion beslutade företaget att lägga ner sin ryska verksamhet i februari. Dess Parimatch Tech-plattform, som tillhandahåller tekniska lösningar till operatörer i landet, ingår också.

På samma sätt har Team Spirit flyttat sitt huvudkontor från Ryssland till Belgrad, Serbien. Dessutom uppgav gruppen att den tills vidare skulle skjuta upp planerna på att bygga ut sin infrastruktur i Moskva.

Parimatch var en ärlig och pålitlig partner med vilken Team Spirit skapade ömsesidig förståelse i alla situationer, enligt Nikita Chukalin, VD för Team Spirit. Han uttryckte tacksamhet för tre år av produktivt arbete på uppdrag av teamet, och denna påtvingade separation gav dem ingen glädje. Teamet har en klar förståelse för den aktuella situationen och arbetar tillsammans med Parimatch utan att framföra anklagelser mot varandra.

Fler attraktiva vadslagningsmöjligheter i Indien

Det nya initiativet lanserades av PMI, ett serviceföretag som hjälper Parimatch att planera och implementera sin expansionsstrategi. Företaget är glada över att se spelindustrin växa i landet.

Parimatch Exchange är en nytt sätt att satsa online som är mer anpassningsbar, lönsam och njutbar. Parimatch har tillkännagett öppnandet av sin bettingbörs, en onlineplattform som snabbt blir känd som en ny typ av esportbetting. Användare har fler möjligheter att satsa och vinna på grund av det breda utbudet av vad som finns på de nya marknaderna. Snabbheten med vilken satsningar accepteras, såväl som andra funktioner, är enastående.

PMI, ett tjänsteföretag med uppgift att utveckla och implementera Parimatchs expansionsplan, tillkännagav det nya initiativet, vilket tyder på att spelsektorn i landet är på uppgång. Parimatch Exchange är en unik vadslagningsplattform som kombinerar traditionellt och allmänt vadslagning. Det förbättrar effektiviteten och effektiviteten av vadslagning på en mängd olika sätt.

Bättre odds med Exchange

Det finns en mycket tilltalande aspekt: man kan göra en satsning och ge en mer signifikant koefficient, men den måste stödjas och matchas av en annan spelare. Användare drar nytta av höga priser och större transparens när det gäller antalet personer som satsar och det totala beloppet som satsas. Omsättningen är alltid tydlig när man visar de belopp som betalats för evenemanget. Om en annan individ är ivrig att satsa, tillåter utbytet kunder att göra högre satsningar.

Parimatch Exchange-plattformen är mer tilltalande och effektiv för vadslagning eftersom den kombinerar traditionellt och onlinespel. Layers och Backers matchar sina insatser snabbare genom att matcha båda sidor. Genom att använda Parimatch Exchange har spelarna förbättrat sina odds och fått hjälpsam expertis. Det tillåter också kunder att satsa mot varandra, oavsett om händelsen inträffar eller inte, när summan av vadet är överenskommet. Dess primära verksamhetsgrund liknar den för en börs. Kunder satsar på en mängd olika sportevenemang över hela världen.

Senaste nytt

Topp 5 esports vadslagningsturneringar 2022
2022-12-08

Topp 5 esports vadslagningsturneringar 2022

Nyheter