Snabba betalningar

När en spelare har vunnit en satsning och sett dessa vinster dyka upp i deras spelsajts kontosaldo, är det bara naturligt att vilja få tillgång till dessa pengar så snabbt som möjligt. Tiden det tar för uttag att behandlas av snabbbetalande bettingsajter varierar avsevärt inom spelbranschen, med vissa sajter som är snabbare än andra.

Vad är en bettingsida för snabbbetalning?

Vad är en bettingsida för snabbbetalning?

En snabb bettingsajt för eSport-betalningar gör det möjligt för spelare att snabbt ta ut sina pengar, med behandlingstider som nu är så låga som 30 minuter för vissa plattformar. Många faktorer kan påverka hur lång tid det tar för en uttagsbegäran att behandlas, där den betalningsprocessor som valdes också spelar en roll i hur lång tid det tar för pengarna att vara tillgängliga för en spelare som uttagbara pengar.

Olika uttagsalternativ är vanligtvis tillgängliga på bettingsidor, där VISA och Mastercard är populära och PayPal och till och med en överföring direkt till en spelares bankkonto. En bettingsajt för snabbbetalningar kommer att behandla en spelares begäran om att ta ut pengar så snabbt som möjligt, i allmänhet undviker att ta längre tid än ett par timmar, förutsatt att inga problem uppstår.

När vadslagningsföretaget har behandlat begäran och utfärdat pengarna för uttag, är det sedan upp till den betalningsleverantör spelaren valde att slutföra processen.

Vad är en bettingsida för snabbbetalning?
Snabbast betalande eSport-spelsajter 2021

Snabbast betalande eSport-spelsajter 2021

Som vi konstaterade ovan kan eSports bettingsajter på nätet variera avsevärt i hur lång tid det tar att behandla uttagsförfrågningar och få pengarna till kunderna. Här är de 10 snabbast betalande bettingsajterna på nätet under 2021.

BetVictor

Denna bettingsajt online erbjuder det snabba VISA Direct-uttagsalternativet och behandlar uttagsförfrågningar inom 30 minuter. VISA Direct tillhandahåller pengar i realtid med hjälp av spelarens kortuppgifter.

PariMatch

Som med BetVictor erbjuder PariMatch uttagsalternativet VISA Direct och försöker behandla uttagsförfrågningar inom 30 minuter.

Bet365

Denna snabbbetalande bettingsajt online använder snabba uttag genom Neteller och har andra betalningsleverantörer tillgängliga för spelare. Bet365 behandlar uttagsförfrågningar för kunders vinster inom 12 timmar, förutsatt att inga problem uppstår, vilket kan orsaka förseningar.

SBK

SBK-spelsajten gör vår lista eftersom de har några av de snabbaste Trustly-uttag som finns tillgängliga. Handläggningstiden för uttagsbegäranden är 1-2 dagar.

Betway

Snabba uttag är återigen tillgängliga via VISA Direct med Betway, och uttagsförfrågningar behandlas vanligtvis inom 12 timmar.

William Hill

Denna populära bettingsajt, med fysiska butiker, kan ge några av de snabbaste betalkortsuttag som finns tillgängliga för närvarande. William Hill behandlar uttagsbegäranden inom 1-3 dagar.

Betfair

Om en spelare söker snabba PayPal-uttag, erbjuder Betfair bland de snabbaste. Uttagsbegäranden behandlas inom 4-24 timmar.

888Sport

Denna bettingwebbplats, som även erbjuder ett onlinekasino, ger några av de snabbaste MuchBetter-uttag som finns tillgängliga – vilket ger spelare snabb tillgång till sina vinster. Efter att en begäran om uttag har godkänts behandlas betalningen vanligtvis inom 2-3 dagar.

BoyleSports

Några av de snabbaste Skrill-behandlingstiderna tillhandahålls av BoyleSports, med uttagsförfrågningar från spelare som vanligtvis behandlas inom 24 timmar.

SportingBet

Om det är ett checkuttag som en kund söker, erbjuder SportingBet de snabbaste tillgängliga tiderna. Efter att en begäran om uttag har verifierats och godkänts kommer checkar att postas inom två dagar, redo för en spelare att sätta in på sin bank.

Snabbast betalande eSport-spelsajter 2021
Hur man får den snabbaste utbetalningen på en eSport-bettingsajt online

Hur man får den snabbaste utbetalningen på en eSport-bettingsajt online

Om en spelare söker snabbast möjliga utbetalningar av vinster från eSports bettingsidor på nätet, kan många saker göras. Det viktigaste är att potentiella kunder bör undersöka de olika bettingsidorna som finns tillgängliga och ta reda på vilka behandlingstider de tillhandahåller. Recensioner från andra spelare kan hjälpa till här, med recensioner som bekräftar om en snabbbetalande bettingsajt på nätet regelbundet uppfyller de angivna uttagstiderna och beskriver eventuella problem som spelare har upplevt tidigare.

Det är också nödvändigt att kontrollera vilka betalningsmetoder en spelsajt erbjuder, där vissa är olämpliga för en spelare och tiden det tar för pengar att vara tillgängliga skiljer sig åt mellan dem alla. När en vadslagningssajt, och betalningsleverantör, väljs och en spelare vill ta ut sina vinster - att säkerställa att alla säkerhets- och identifieringsregler har uppfyllts kommer att bidra till att säkerställa en snabb upplevelse med minimala problem.

Hur man får den snabbaste utbetalningen på en eSport-bettingsajt online
Varför tar vissa transaktioner så lång tid eller blockeras?

Varför tar vissa transaktioner så lång tid eller blockeras?

Ibland kommer en spelare att upptäcka att deras begäran om uttag på eSport online tar längre tid än vanligt att behandlas eller att den har blockerats helt och hållet. Orsakerna till detta kan variera, alla fall är olika.

Men sunt förnuft är att spelaren inte har tagit sig igenom identifieringsprocessen tillräckligt - särskilt sant när en begäran om uttag är blockerad. Lagar som upprätthålls av regeringar och regler som fastställts av tillsynsorgan kräver vadslagningswebbplatser för att verifiera spelarnas identitet innan några vinster kan tas ut. Säkerhetsregler som anti-penningtvätt och antibedrägerilagar upprätthålls också.

Om en spelsajt inte kan verifiera en kunds identitet eller om bedrägeri misstänks, kommer betalningen att blockeras tills dessa problem kan lösas. Skulle en betalning blockeras, eller försenas i väntan på ytterligare kontroller, kommer vadslagningssajten att meddela kunden och markera alla steg som måste vidtas för att få uttaget slutfört.

För att förhindra att detta händer bör spelare se till att de har slutfört alla verifieringssteg som begärts under en uttagsbegäran - som att tillhandahålla kopior av lämplig identifiering och adressbevis. I det sällsynta fallet att en spelare känner att deras uttag har blockerats eller undanhållits på ett orättvist sätt, kan klagomål göras till bettingsidan. De kan också eskaleras till oberoende domare.

Varför tar vissa transaktioner så lång tid eller blockeras?
Snabbaste uttagsbetalningsmetoder

Snabbaste uttagsbetalningsmetoder

Ett brett utbud av betalningsmetoder för uttag är tillgängliga över hela onlinespelbranschen, där de mest populära lockar tusentals lojala kunder. Tiden det tar för dessa betalningsleverantörer att göra pengar tillgängliga för spelarna varierar avsevärt, där de snabbaste har pengar på en spelares konto inom några minuter. Betalningsleverantörer som PayPal och Skrill kan erbjuda uttag på många bettingsidor och är brett betrodda av både kunder och företag.

De ger snabba betalningshanteringstider och är beroende av sina höga säkerhetsnivåer och robusta policyer för att skydda kunder. Uttag kan också snabbt göras genom att använda VISA och Mastercard, som accepteras på tusentals platser över hela världen, och de flesta spelare kommer redan att använda dem via sina betal- och kreditkort.

Vissa bettingsidor har fysiska butiker tillgängliga där vinster kan hämtas ut i kontanter, vilket är ett snabbt och säkert sätt att samla in uttagna vinster.

Snabbaste uttagsbetalningsmetoder