ComeOn eSports betting recension 2024 - Säkerhet

ComeOnResponsible Gambling
CASINORANK
8/10
BonusVälkomstbonus 100% upp till SEK 2,000
Snabba uttag
Bra spelutbud
Bra odds
Betrodd
Verifierad
Säker
Snabba uttag
Bra spelutbud
Bra odds
ComeOn is not available in your country. Please try:
Säkerhet

Säkerhet

Sajtens integritetspolicy säger att de inte lagrar några kortbetalningar som en säkerhetsåtgärd. I amatörtermer betyder det att även om ditt kreditkort blir stulet eller någon kommer åt det på något sätt, kan ingen ladda ditt kort utan den fyrsiffriga pinkoden.

Säkra betalningar, säkra spel

ComeOn säger uttryckligen att inga transaktioner kan spåras direkt från person till person. Det betyder att om någon använder ditt kreditkortsnummer kan de inte få ut någon information från ComeOn, så du behöver inte oroa dig för att de ska ta reda på vems kort som användes eller hur mycket det debiterades för.

ComeOn fungerar med ett cookie-system. Det betyder att om du inte vill bli igenkänd av webbplatsen varje gång du loggar in på webbplatsen kan du blockera cookies eller radera dem. Det görs via din webbläsares inställningar. ComeOn lagrar ingen personlig information om att surfa på deras webbplats såvida du inte bestämmer dig för att registrera dig för någon av deras kampanjer.

Kontosäkerhet

ComeOn erbjuder också tvåstegsverifiering. Därför, även om någon får tag i ditt lösenord, kan de inte logga in på ditt konto utan engångskoden som skickas till dig via sms varje gång du vill uppdatera din profil eller ändra någon personlig information.

Det viktigaste för varje användare av ComeOn är att alltid hålla sitt lösenord säkert och aldrig avslöja det för någon. ComeOn kommer aldrig att fråga efter ditt lösenord, och om de gör det, står någon annan bakom sidan, och det är en bluff. Du bör klicka på "stäng" eller avsluta webbläsaren omedelbart.

Innan du loggar in bör du alltid titta på ComeOns webbadress för att säkerställa att du är skyddad och inte ge ut ditt lösenord till någon. Om någon får ditt lösenord kan de logga in som du, se din personliga information och till och med ändra lösenordet om de känner till din fyrsiffriga pinkod, så se till att alltid hålla detta säkert.

Webbplatsen är mycket säker att använda (vilket inte är detsamma som 100% säker). Hittills har det aldrig funnits ett dokumenterat fall där någon förlorat kryptovalutor på sajten.

Säker registrering

När du skapar ett konto måste användarna ange ett namn, e-postadress och lösenord. Tidigare kunde användare också lägga till sitt hemland när de registrerade sig, men det är inte längre nödvändigt.
Under registreringen uppmanas användare att ange en hänvisningskod om de har en. Det görs främst för marknadsföring så att domaren kan få bonusar.