Bästa CS:GO vadslagningssajter 2024

I den här CS: GO-bettingguiden kan spelarna hitta allt de behöver veta om vadslagning på first-person shooter-videospelet. Oavsett om det är spelet och reglerna eller vadslagningsmarknaderna och oddsen, den här sidan berättar allt. Det råder ingen tvekan om att eSports betting tar över.

Fans av populära titlar som Valorant, FIFA21, Call of Duty, Madden, NBA2K, StarCraft, Dota 2 och resten kan nu satsa på de olika eSport-evenemangen på en konkurrenskraftig nivå. Enligt den senaste statistiken uppgick eSports totala värde av pengar och föremål som satsades 2020 till 12,9 miljarder dollar.

Bästa CS:GO vadslagningssajter 2024
Viktor Johansson
WriterViktor JohanssonWriter

Top CS: GO Betting Sites 2024 : allt du behöver veta

Medan över ett dussin videospel finns på eSports bettingsidor, är CS: GO en av de mest dominerande krafterna. Enligt statistik från en publikation av Narus Advisors LLC och Eilers & Krejcik Gaming kommer CS: GO betting på andra plats när det gäller volymen för eSports vadslagning, och står för 29% av de totala eSports-satsningarna.

Counter-Strike: Global Offensiv, allmänt känd som CS: GO, är en uppslukande multiplayer-förstapersonsskjutare AAA-titel utvecklad av och publicerad av Valve och Hidden Path Entertainment. Det släpptes 2012 och är den fjärde delen i Counter-Strike-serien.

Det här spelet har flera nya extrafunktioner som skiljer det från sin föregångare. Spelet kommer med nya kartor, nya karaktärer, nya spellägen, ett nytt vapenset, matchningsfunktioner och konkurrenskraftiga färdighetsgrupper.

CS: GO-matcher har två sidor, terrorister och kontraterrorister. De två sidorna deltar i strider samtidigt som de byter sida. Målet med spelet beror på läget. Några av målen inkluderar att säkra en plats, desarmera bomber, rädda gisslan och fånga gisslan.

På tal om spellägen, CS: GO har 9; Tävlande, Casual, Danger Zone, Wingman, Deathmatch, Weapons Course, Arms Race, Demolition och Flying Countsman. Demolition, ett spelläge som involverar bombnedbrytning, är det mest populära av de två klassiska lägena.

Efter lanseringen fick CS: GO ett hjärtligt välkomnande. Videospelskritiker berömde utvecklingsteamet för spelets flytande gameplay och trogenheten mot serien. Spelets mekanik, grafik och ljud förbättrades också dramatiskt, vilket ger spelarna realism och fördjupning på slagfältet.

Men det här videospelet hade också en hel del av hatarna. Det fanns skillnader i funktioner mellan konsol- och PC-versionerna. Detta är något som inte bådade gott för vissa fans.

Anledningar till varför du bör satsa på CS: GO

Cs go esports-bet är helt lagligt, men spelare rekommenderas alltid att satsa på licensierade och reglerade sajter. Att satsa på CS: GO skiljer sig inte på något sätt från att placera dina satsningar på andra FPS eSports, talk of Valorant, Call of Duty: Warzone och Rainbow Six Siege.

Hur man registrerar sig hos bookmakers online

Spelare måste först hitta en sida med CS: GO bettingmarknader för att satsa på csgo. Efter att ha hittat den pålitliga bookmakern är nästa sak att göra att registrera ett konto.

Klicka på SIGN-UP-alternativet, ange nödvändig information, godkänn villkoren och avsluta registreringen. Nya spelare kommer då att uppmanas att bekräfta sina e-postadresser innan de får börja satsa.

Real Money CS: GO betting

Nu måste spelare ladda sitt nyregistrerade konto för att komma till CS: GO-betting för riktiga pengar. Esports bookmakers samarbetar med alla hushållsnamn i onlinebetalningar industrin för att underlätta enkla, säkra, snabba och prisvärda insättningar och uttag.

Några av de tillgängliga insättnings- och uttagsalternativen inkluderar Visa, MasterCard, Neteller, Trustly, MuchBetter, Euteller, Paysafecard, Maestro, etc.

Det finns gott om CS: GO-kampanjer och bonusar som spelare kan dra nytta av för rekordet. Nya spelare kan göra anspråk på välkomstbonus medan befintliga spelare kan njuta av reload-bonusar och cashback.

Varför är CS: GO så populärt?

detta spel är bland de mest populära spelen inom eSports-scenen och eSports bettingbranschen.

Enligt en publikation på Statista, lockade CS: GO hela 942 520 samtidiga spelare bara på Steam i september 2021. Intressant nog hade siffran nått sin topp fem månader tidigare i mars när spelet samlade in nästan 1,2 miljoner samtidiga spelare på Steam.

Sedan den debuterade drar csgo över 11 miljoner spelare varje månad och har förblivit ett av Steams mest spelade spel totalt sett.

Så, vad gör CS: GO populär inom eSports-scenen och eSports bettingbranschen?

1. Intuitivt spel

Till skillnad från många FPS-spel med komplexa handlingslinjer, har spelet ett enkelt, okomplicerat och intuitivt spel som kretsar kring "döda eller bli dödade". Varje sida har en chans att spela som terroristerna eller enheten för bekämpning av terrorism. När det kommer till handlingen är den baserad på frågor som påverkar hela världen idag - terrorism.

2. Anpassningsbarhet

En annan anledning till att CS: GO fortfarande är populärt är för att det tillåter spelare att konfigurera om spelet baserat på deras behov och färdighetsnivå. Detta hjälper nya spelare som vill lära sig och förbättra sina färdigheter i spelet. Vad mer? Spelen tillåter också spelare att anpassa aspekter som FPS och utbudet för bättre spel.

3. Free-To-Play-modell

Det råder ingen tvekan om att mycket av CS: GO:s framgång beror på introduktionen av free-to-play-modellen 2018, vilket lämnade kosmetika som den enda inkomstkällan. Nu när spelare inte behöver spendera något för att spela spelet lockar det definitivt fler fans.

4. Kontroll över våldsamma tendenser

På toppen av CS: GO uppstod ett vanligt problem bland samhället. Vissa spelare uppvisade våldsamt beteende, vilket var till besvär för andra. Detta var en av anledningarna som sporrade nedgången av CS: GO, men lyckligtvis kom företaget med åtgärder för att kontrollera våldsamma spelare. Detta gav tillbaka det en gång förlorade förtroendet för FSP-spelet.

5. Esport och vadslagning på videospel

Counter-Strike: Global Offensive är ett stort namn inom e-sportbranschen. Som nämnts tidigare är det andra efter League of Legends i listan över de mest populära e-sporterna efter insatsvolym.

Spelet är det mest populära skjutspelet bland västländer och en av de största disciplinerna. Vad mer? Det har influencers - kändisar inklusive Neymar spelar spelet. Tillgången på csgo eSports bettingmarknad är också en katalysator.

6. Spännande ekosystem

Det spännande CS: GO-ekosystemet är också en faktor som har bidragit till spelets popularitet. En av de slående egenskaperna i spelet är spelares förmåga att sälja skinn.

Alla erfarna CS: GO-spelare vet att skinn blir monotona. Det som är bra är att spelare kan byta skins, tjäna nya skins eller köpa nya skins för att få motivation när nuvarande skin är tråkig. Du kan satsa på CS: GO-skins på skin bettingsidor.

Spelets popularitet har minskat nu när det finns nyare FPS-spel, och fusk avskräcker spelare. Men ändå är det en kraft att räkna med inom eSports bettingbranschen.

De största CS: GO eSports-turneringarna och tävlingarna

Anledningen till csgos dominans inom eSports bettingscenen är tillgången till adrenalinfyllda turneringar under hela året. Dessa turneringar lockar till sig lönecheckar från $1 000 upp till $30 miljoner för creme de la creme-turneringarna. I det här segmentet kan du ta reda på alla de största CS: GO-turneringarna och tävlingarna.

Stora mästerskapen

Sponsrad av Valve, The Major, är den största och mest prestigefyllda CS: GO-turneringen globalt. Turneringen var värd för första gången 2013 när den lockade en prispott på $250 000, fördelad på de 16 deltagande lagen. Under åren har The Major växt exponentiellt. Den senaste majoren annonserade en total prispott på $2 000 000.

Natus Vincere är regerande mästare i Major 2021, som hålls i Stockholm på Avicii Arena. I de upphettade finalerna slog Natus Vincere ut G2 Esports med 2-0. PGL Major Stockholm 2021 lockade till sig en prispott på USD 2 000 000, dubbelt så mycket som det belopp som släpptes föregående år.

Men Astralis är fortfarande det mest framgångsrika laget i Counter-Strike: Global Offensive Major Championships, efter att ha vunnit fyra titlar.

De BLAST Premier är även känd för ett av de bästa CS: GO-evenemangen som definitivt är värt att satsa på.

Händelser på S-nivå

Tidigare känd som Premier CS: GO-turneringar, S-Tier-evenemang involverar de bästa CS: GO-proffsspelarna från Europa, Nordamerika, Australien och Asien. S-Tier-evenemang kännetecknas av högoktaniga strider bland världens bästa lag.

Och det handlar inte bara om adrenalinet; dessa evenemang lockar också fantastiska godsaker. Till exempel har ESL: One Rio 2020 och ESL: One Cologne 2020 ett poolpris på 2 000 000 $, medan Flashpoint säsong 1 och 2:s prispengar var 1 000 000 $ kontanter per säsong.

Händelser på A-nivå

Under S-Tier-evenemangen finns CS: GO A-Tier-evenemang, en serie evenemang som hålls i Nordamerika, Sydamerika, Kina, Mellanöstern och Europa. Tillsammans med S-Tier Events är A-Tier Events avgörande för att avgöra vem som går till The Major.

B-nivåhändelser

B-Tier Events involverar LAN-matcher och onlinetävlingar. Evenemangen hålls i Europa, Nordamerika, Asien och Australien. De kanske inte lockar jättestora prispengar, men de är en del av vägen till The Major.

C-Tier-evenemang

Dessa är mycket mindre turneringar som inte lockar ett stort antal följare men som ändå är tillräckligt konkurrenskraftiga. De spelas online.

EM

Som namnet antyder är detta en turnering exklusivt för CS: GO-spelare från europeiska länder. Den samlar 16 av de bästa lagen som delar den svindlande prispotten på $30 000 000. Lag som deltar i EM deltar genom en direkt inbjudan.

IEM-serien

Intel Extreme Masters (IEM) är Intel-sponsrade csgo-turneringar som drivs av ESL (Electronic Sports League). Kvalevenemangen hålls i olika länder; finalen hålls i Polen, där två lag slåss om IEM World Championship.

Ovanstående är några av de bästa CS: GO-turneringarna och tävlingarna att följa och satsa på. Med eSports vadslagning blir större, förvänta dig fler turneringar och tävlingar.

CS: GO-turneringens prispotter

När det kommer till prispengar visar statistik från Statista att den totala prissumman för globala CS: GO-turneringar sjönk avsevärt 2020 när den totala prissumman var $15,85 miljoner. Under 2018 sattes dock ett rekord - detta spel lockade en total turneringsprispott på $22,65 miljoner.

Just nu minskar CS: GO:s popularitet, så det är högst osannolikt att den totala prispotten kommer att öka. Men för topptävlingarna som Majoren kommer prispotten utan tvekan att ökas.

Hitta den perfekta CS: GO eSports bettingsidorna

Idag erbjuder hundratals eSports betting appar och sajter eSports betting marknader, inklusive CS: GO. Även om variation är bra, försätter det spelarna i ett dilemma om vilken bookmaker-webbplats de ska gå med. Så, hur ska spelarna välja den bästa bettingsidan för eSport?

Det första man bör kontrollera är trovärdigheten för webbplatsen och operatören bakom den. Se till att den är licensierad och reglerad. Spelare kan kolla vad onlinerecensionerna säger, och viktigast av allt, söka rekommendationer från eSports bookmakers och forum.

Kontrollera sedan spelutbudet, vadslagningsmarknaderna och cs:go betting odds. Se till att bookmakern erbjuder CS: GO bookie och täcker alla professionella cs go-evenemang globalt. Håll också utkik efter coola funktioner som livestreaming och de höga oddsen.

CSGO livebetting är ett bra sätt att göra vadslagning på e-sport mer spännande. Csgo livespel är en riktigt populär form av videospel.

För det tredje, hitta en eSports bettingsajt som har flexibla bankalternativ. Ett bra skott här är en bettingsajt med snabba betalningar som erbjuder spelare snabba insättningar och omedelbara uttag. Snabbbetalda bettingsajter samarbetar med alla hushållsnamn inom onlinebetalningsbranschen.

Till sist, hitta en bra onlinebookie med bonusar. Dessa är incitament som bookmaker använder för att locka nya kunder och behålla de befintliga, till att börja med. Fördelen med bonusar är att de ökar bankrullarna.

Bästa CS: GO-lag att satsa på

En av anledningarna till framgångarna inom eSports bettingscenen är nivån på lagen som deltar i CS: GO-evenemang. Dessa lag är precis lika konkurrenskraftiga som alla andra lag, oavsett om det är en av de bästa franchiserna i NBA eller fotbollens tungviktare i Europa.

För att förbli konkurrenskraftiga skjuter CS: GO-team in massor av pengar till talangförvärv och utbildning. Spelarna tecknas och får kontrakt precis som inom fotboll och andra sporter. De kan också sparkas ut om de inte lever upp till lagets förväntningar.

Nu, när det kommer till csgo esports-spel, är det viktigt att känna till topplagen i spelet, och viktigare, deras listor. Så, i det här segmentet, ta reda på allt de bästa lagen som spelarna ska följa med under de stora turneringarna.

Astralis

Danska eSports tungviktare Astralis är det mest framgångsrika CS: GO eSports-teamet. Teamet grundades av Frederik Byskov, Jakob L. Kristensen och Nikolaj Nyholm. Idag har Astralis fyra Major-titlar. Deras nuvarande CS: GO-lista har ett helt danskt lag som inkluderar sådana som Andreas Højsleth (Xyp9x), Lukas Rossander (gla1ve), Lucas Andersen (Bubzkji) och Kristian Wienecke (K0nfig).

Natus Vincere

Ett annat CS: GO eSports-team vid rodret är den regerande PGL Stockholm 2021-vinnaren, Natus Vincere. Den ukrainska outfiten skapade rubriker i Stockholm när de slog ut G2 eSports för att vinna The Major 2021. Den nuvarande listan inkluderar Oleksandr Kostyliev (s1mple), Denis Sharipov (elektronisk), Kirill Mikhailov (Boombl4), Ilya Zalutskiy (Perfecto) och Valeri Vakhovskyi (b1t).

G2 eSport

Populärt känt som G2, detta är ett annat känt namn i CS: GO eSports-utrymmet. G2 har dominerat flera evenemang, inklusive DreamHack Open Tours 2017, ESL Pro League säsong 5, eSports Championship Series säsong 1 och DreamHack Masters Malmö 2017.

Den nuvarande listan har Nikola Kovač (NiKo), Nemanja Isaković (nexa), Nemanja Kovač (huNter-), Kenny Schrub (KennyS), Audric Jug (JaCkz) och François Delaunay (AmaNEk).

Team Vitality

Franska eSports tungviktare Team Vitality är också favoriter i CS: GO-utrymmet. Laget grundades 2013 och har inte varit så dominerande i spelet, men det är ett lag att titta på. Den nuvarande listan inkluderar Richard Papillon (shox), Jayson Nguyen Van (Kyojin), Mathieu Herbaut (ZywOo), Kévin Rabier (misutaaa) och Dan Madesclaire (apEX).

Ovanstående är några av de bästa CS: GO eSports-lagen. Andra värdiga omnämnanden inkluderar Gambit eSports, FaZe Clan, Fnatic, och SK Gaming, bland annat.

CS: GO betting för- och nackdelar

I det här avsnittet kan du ta reda på några av anledningarna till att spelare bör överväga att satsa på csgo och några av anledningarna till varför spelare bör tänka två gånger.

Fördelar

  • Stort utbud av evenemang - Till skillnad från andra e-sporter har CS: GO massor av evenemang att satsa på året runt. Det finns stora turneringar såväl som mellanliggande turneringar, och de är alla konkurrenskraftiga.
  • Vinstchans – Victory är för de som spelar. Spelare har en chans att vinna riktiga pengar när de spelar på CS: GO bettingsidor för riktiga pengar.
  • Massor av esport-bookmakers - Till skillnad från tidigare finns det många Counter Strike-spel idag. Förutom de stora sajterna som har CS: GO-marknader, flyter dessa sajter massor av generösa kampanjer i form av bonusar.

Nackdelar

  • Inga hårda data - Förutom de bästa tävlingarna finns det knappt några data att bedöma innan man nöjer sig med ett visst lag i den nedre CS: GO eSports turneringar.

Att satsa på e-sport är roligt, men då måste spelare följa reglerna för ansvarsfullt spelande. De borde sätta en budget för vadslagning på detta spel och försöka att aldrig falla in i spelberoende – CS: GO-betting är lika beroendeframkallande som CS: GO själv.

CS: GO betting odds förklaras

Innan du dyker in i CS: GO bet, bör spelare först förstå oddsen. Till att börja med är odds en representation av sannolikheten för att en händelse går igenom. Ju högre odds, desto lägre chanser, och vice versa.

Nu kan CS: GO-odds representeras i vilket som helst av de tre oddsformaten; Brittiska odds, amerikanska odds eller europeiska odds. Nedan är höjdpunkterna för varje oddsformat.

Brittiska odds

Även känd som brittiska odds, eller bråkodds, dessa representeras i bråkdelar. I bråkodds är siffran till vänster vad spelare vinner för att satsa numret till höger plus insatsen.

Amerikanska odds

Amerikanska odds representeras i ett negativt tal eller positivt. Odds med ett +-tecken visar vinsten för varje $100 som satsas medan ett --tecken indikerar summan som måste satsas för att göra en $100-vinst. För ordens skull är plustecknet för underdog, medan minustecknet är synonymt med favoritlaget.

Europeiska odds

Även känd som decimalodds, europeiska odds representeras i decimaler. För att beräkna vinsterna, multiplicera decimaloddset med insatsen.

Vissa CS: GO bookmakers har bara ett av dessa oddsformat, medan andra stödjer trion.

CS: GO Betting tips och tricks

I det här sista avsnittet av denna CS: GÅ spelguide, har experter delat med sig av flera viktiga tips och tricks för att hjälpa spelarna att ha en bättre chans att vinna i CS: GO-betting.

Först måste spelare vara bekanta med spelet och reglerna för CS: GO eSports-tävlingar. Viktigt är att de bör behärska alla turneringsformat, bracketstrukturer och csgo matchbetting typer.

För det andra, använd alltid råden från eSports förutsägelsewebbplatser. Liksom fotboll och andra traditionella sporter har eSports experter och expertanalytiker som kommer med pålitliga insikter om de kommande CS: GO eSports-evenemangen.

Ett annat csgo-speltips är att spana efter csgo-spelsajter med bonusar. För spelare som vill öka sin bankrulle kommer kampanjer som välkomstbonusar, reloadbonusar och cashback väl till pass.

Att hitta en strategi är också viktigt när du satsar på csgo. Liksom i alla andra former av hasardspel finns det CS: GO-strategier som kan hjälpa spelarna att ha en bättre chans att placera vinnande vad.

Slutligen, följ oddsen. Många gånger går spelare efter de höga oddsen bara för att förlora sina pengar. Lita alltid på bookmakers – när oddsen är låga är chanserna att vinna höga, men när oddsen är höga är chansen stor att satsningen inte går igenom.

Avslutar

Det är slutet på denna csgo eSports bettingguide. Medan CS: GO kan tappa fart, håller det på att slå rot i eSports bettingvärlden, och med tanke på att spelare kan csgo skins-spel är CS: GO bookmaker här för att stanna.

About the author
Viktor Johansson
Viktor Johansson
Handla om

Viktor Johansson, en dynamisk 25-årig svensk, kombinerar skickligt sin fascination för onlinecasinon med sin expertis inom svensk lokalisering, och skapar underhållande casinoguider skräddarsydda för den svenska marknaden.

Send email
More posts by Viktor Johansson