Bästa Rainbow Six Siege vadslagningssajter 2024

Tom Clancy's Rainbow Six Siege publicerades av Ubisoft för flera år sedan och är för närvarande i kategorin högt uppsatta esportspel. De flesta hänvisar till detta first-person shooter (FPS) videospel, som Ubisoft Montreal släppte 2015, som R6. Från början var det tillgängligt på Xbox One, Microsoft Windows och PlayStation 4. Några år senare, i december 2020, släpptes en uppgraderad Rainbow Six-version som kan spelas på Xbox Series X/S och PlayStation 5, vilket gör detta spel tillgängligt för fler FPS fans över hela världen.

Det är anmärkningsvärt att Rainbow Six ersatte Tom Clancy's Rainbow 6: Patriots, som avbröts 2014 på grund av tekniska komplikationer. Ubisoft beslutade att det var bäst om Rainbow Six-serien gjorde det möjligt för spelare att härma några av världens välkända kontraterroristagenter. Teamet som skapade Rainbow Six Siege var detaljorienterat för att producera de mest trovärdiga belägringsscenerna.

Bästa Rainbow Six Siege vadslagningssajter 2024
Viktor Johansson
WriterViktor JohanssonWriter

Hur spelar man Rainbow 6 Siege esports?

Detta krävde toppkompetens för utveckling av videospel och omfattande forskning för att förstå verkliga militära operationer. Utvecklarna av R6 var till och med tvungna att ta råd från kraftfulla antiterrorenheter från olika delar av världen.

Spelare som planerar att ta upp R6 eSport-betting bör lära sig hur detta mycket hyllade spel fungerar. Den utnyttjar Ubisofts RealBlast-teknik som möjliggör tillhandahållande av destruktiva miljöer.

Detta innebär att systemet är dynamiskt, vilket uppmuntrar spelare att samarbeta och hålla sig alerta för att bemästra sin omgivning. Dessutom är de tillgängliga kartorna imponerande olika, med utmärkande funktioner som plats, tid på dygnet, skala och design. Noterbart är att var och en av dem presenterar en ny utmaning för att få spelare att utveckla ny taktik.

Rainbow Six Siege kommer med två typer av operatörer – angripare och försvarare. Den förstnämndes roll är att bryta, rensa och ta kontroll över målet. Å andra sidan har en försvarare i uppdrag att undanhålla målet och göra allt som krävs för att förhindra angripare från att bryta sig igenom ingångarna.

En spelare bestämmer vilken roll de vill spela i de tillgängliga spellägena, inklusive gisslan, säkert område, bomb, situationer och taktisk realism. De får också anpassa sina vapen och utrustning, beroende på vad de tycker passar dem. Varje operatör har rätt till följande:

 • Två prylar: R6 har 36 av dem när jag skriver detta inlägg.
 • Ett sekundärt vapen: Över 70 unika sekundära vapen är tillgängliga i det här spelet.
 • 1 – 3 primära vapen: Spelare kan anpassa dem med hjälp av tillbehörsskal, vapenskal eller berlocker.

R6 Betting 2024 : allt du behöver veta

Att satsa på Rainbow Six Siege är en piece of cake. Spelare kan placera satsningar medan de är bekväma i sina hem eller på någon annan plats som de anser vara lämplig. De bör dock först hitta det bästa eSport betting sida, registrera dig som spelare och verifiera deras konton. Spelplattformen kan begära verifieringsdokument såsom ett statligt utfärdat ID, som bekräftar att spelaren har uppnått den lagliga ålder som krävs för en spelare i deras jurisdiktion.

Innan spelaren satsar på R6, bör spelaren också välja en insättnings-/uttagsmetod för att finansiera sina spelkonton och flytta ekonomin från dem. Sedan är det också klokt att undersöka vadslagning på videospel för att förstå grunderna för R6-satsningar och de bästa metoderna att följa. Några av detaljerna som är värda att upptäcka är R6-bettingalternativ och turneringar.

När du satsar på Rainbow Six Siege, analyserar kunniga tippare först de tillgängliga matcherna innan de satsar sina pengar. För att se dem bör man gå till esports-hubben på deras utvalda e-sports-bookmakers och klicka på "Rainbow Six Siege." Nybörjare rekommenderas att satsa små belopp, helst $10 - $20. Detta gör att de kan vara på den säkra sidan eftersom de kanske inte förstår om oddsen är till deras fördel eller inte.

Varför är R6 populärt att spela och satsa på?

R6 är bland förstapersonsskjutspelen med de mest framstående spelarbaserna över hela världen. Kolla in några av faktorerna som förklarar dess skyhöga popularitet i den blomstrande spelindustrin.

Internetgemenskap

Rainbow Six Siege har en stor, mångsidig internetgemenskap, vilket bidrar till att det är en värdig konkurrent till andra videospel som t.ex CS: GÅ och League of Legends. Dess medlemmar interagerar ofta via olika plattformar eller forum där de diskuterar detta spel, inklusive dess fantastiska funktioner och brister.

Eftersom Rainbow Six Sieges online-community är sammanhängande, är det vanligt att hitta R6-älskare som delar tips om vadslagning på det. Vissa talar om de mest pålitliga bookmakers på global nivå och värdefulla strategier för att dra nytta av sina tjänster. Andra utbildar sina kompisar om vad man bör och inte får göra med att satsa på Rainbow 6 Siege.

Spela Rainbow Six Siege online

Något annat som har ökat detta spels popularitet är dess utmärkta spelbarhet online. Vem som helst kan njuta av att spela det här spelet så länge de uppfyller de rekommenderade R6-systemkraven, inklusive:

 • Operativ system: 64-bitarsversion (Windows 7 SP1, Windows 8, Windows 8.1 eller Windows 10)
 • Bagge: 8 GB
 • Processor: Intel Core i5-2500K @ 3,3 GHz
 • DirectX: 11
 • Styrenheter som stöds: Måste vara kompatibel med X-Input
 • Hårddisk: 85,5 GB
 • Ljud: Ett DirectX-kompatibelt kort installerat med de senaste drivrutinerna
 • Grafikkort: AMD Radeon HD7970 eller Nvidia GeForce GTX 670

Lyckligtvis är några av dessa R6-installationskrav förhandlingsbara. Till exempel kan en spelare få 6 GB RAM istället för 8 GB RAM.

Big Rainbow Six Siege-spelare värda att satsa på

Föga överraskande har vissa Rainbow 6-entusiasters kärlek till det här spelet inspirerats av dess toppspelare och de bedrifter de har uppnått. Till exempel har Psycho, vars riktiga namn är Gustavo Rigal, spelat denna e-sport under lång tid.

Den här brasilianska ESL-spelaren kom tvåa under Six Invitational 2020 som medlem i det ikoniska R6-laget Ninjas in Pyjamas, som vann turneringen 2021. Rigal är för närvarande (från och med 2021) lagets ledare i spelet. Otaliga R6-fans spelar det för att försöka bli lika bra som honom, och andra märkliga spelare som Troy "Canadian" Jaroslawski, Jeremy "HysteRiX" Mao Xuan Tan, Njr, JRDN och Muzi.

Varför R6-spelare älskar spelet?

En majoritet av Rainbow Six Siege-spelare kan inte få nog av det, tack vare några av dess unika egenskaper som höjer ribban för alla moderna spelare. Till exempel kommer detta snabba videospel med ett spännande urval av operatörer vars kombination av färdigheter och prylar gör att de kan sticka ut.

Spelare som strävar efter att trivas med att spela R6 måste vara förstklassiga strategiska planerare. De bör också ha exceptionella färdigheter i kritiskt tänkande och kunna komma in i ett flödestillstånd utan ansträngning. Dessutom har Rainbow Six Siege en oförutsägbarhet som kräver att spelare alltid är på vakt – det finns inget utrymme för självbelåtenhet.

Hur spelar man Rainbow Six Siege?

Rainbow Six Siege har blivit en allmänt föredragen e-sport eftersom det är lätt att spela och bemästra. Intresserade spelare kan börja med att kolla in de otaliga R6 nybörjarguiderna som finns tillgängliga online. Efter att ha känt till grunderna i denna FPS borde de bygga den bästa inställningen för detta spel.

Men att uppnå spel på toppnivå kräver mycket mer. Spelare rekommenderas att experimentera med olika operatörer, spellägen och prylar tills de hittar en spelstil som passar dem perfekt. Nykomlingar ska inte vara rädda för att gå upp mot andra operatörer på deras nivåer och anstränga sig för att ta sig upp till olika stadier.

Största Rainbow 6 esports spelare och lag

Big Rainbow Six Siege spelare och lag har också spelat en betydande roll för att öka detta spels popularitet globalt. Många människor följer R6-turneringar för att se deras prestation och se vem som vinner. Nedan är några av R6:s topprankade lag och flera av deras skickligaste spelare.

 • Ninjor i pyjamas: Psycho, Muzi, Kamikaze, pino och JULIO
 • Team Liquid: NESKWGA, psk1, Paluh, muringa och Xs3xyCake
 • TSM FTX: Beaulo, Merc, Chala, Geo och Achieved
 • MIBR: Faallz, LuKid, FelipoX, reduct och Rappz
 • Team oN Esports: Neskin, Levy, Lagonis, Alem4o och KDS
 • Jättar spel: HysteRIX, Lunar, SpeakEasy, jrdn och Ysaera
 • FURIA Esports: Lenda, Highs, R4re, Miracle och Fntzy

Allt om Rainbow Six Siege mästerskap

Det finns en Rainbow Six Siege världscup där 45 landslag tävlar för att bevisa att de är bäst på att spela detta skjutspel. De deltagande lagen måste vara av en enda nationalitet, där var och en av deras spelare har medborgarskap i den jurisdiktion de representerar. Tyvärr är det bara tjugo av dem som tar sig till slutskedet, och vinnaren tar hem Rainbow Six World Cup trofé och en imponerande $1 miljon (som kan ändras när som helst)!

Ubisoft organiserade R6 världscupen sommaren 2021. Eftersom det var det första i sitt slag var detta evenemang en stor sak för hela Rainbow Six-communityt och ett bra tillägg till denna e-sports ekosystem.

Det var det perfekta tillfället för de mest begåvade Rainbow Six Siege-spelarna att njuta av detta skjutspel samtidigt som de visar hur de behärskar det. Dessutom tog de flesta R6-fans denna chans att visa sitt odödliga stöd för sina favoritlag och dela med andra som backar samma sida.

Ubisoft bjöd in de första fjorton lagen att delta i finalen i Six Invitational 2021-mästerskapet. Dessa var från Mexiko, Australien, Brasilien, Spanien, Ryssland, Sydkorea, Kanada, Frankrike, Tyskland, Kinesiska Taipei, Storbritannien, Japan, Italien och USA. De återstående 31 fick kämpa för att vara bland de 20 lagen i slutskedet.

Lag som deltog i Six Invitational 2021

Tyvärr kom Virtus.pro och Wildcard Gaming inte till Paris för denna R6-turnering på grund av Covid-19-pandemin. De 18 lag som deltog i Sex Invitational 2021 var: Ninjas in Pyjamas, Team Liquid, Oxygen Esports, FaZe Clan, Parabellum Esports, Spacestation Gaming, Giants Gaming, G2 Esports, Team oNe Esports, MIBR, Team Empire, Mkers, DarkZero Esports, CYCLOPS atlete gaming, E Cloudsports, FURIA , BDS Esports och TSM FTX.

Dessa Rainbow Six Siege-lag var tvungna att följa olika regler för att förbli kvalificerade för denna globala turnering. Till exempel fick de bara byta ut R6-spelare innan matchen började. Dessutom förbjöds de att ägna sig åt några aktiviteter som skulle ge dem en orättvis fördel gentemot sina konkurrenter, inklusive att använda fel eller buggar. De som ertappades med förbjudna handlingar skulle drabbas av förluster eller diskvalificeras.

Vem vann R6 World Cup 2021?

Brasilien vann Six Invitational Championship 2021, där Ninjas In Pyjamas tog förstaplatsen. Detta lag slog Team Liquid från samma land med 3-2 i slutskedet. Andra brasilianska lag som gjorde resan till Paris för denna tävling var:

 • FaZe klan
 • FURIA
 • Team ett
 • MIBR

Några av de bäst presterande spelarna som belönades under Six Invitational 2021 var Paluh, NESKWGA, Beaulo, Pino och JoyStiCK.

Vadslagning på Rainbow Six Siege-turneringar

Rainbow 6 World Cup-betting fungerar mycket som att satsa på fotboll eller andra e-sporttitlar. Spelare bör först välja ett lag att backa. Det behöver inte vara deras favorit, speciellt om oddsen visar att det är en underdog och pengar är inblandade. Nästa sak är att skapa en spelstrategi som täcker beloppet de skulle vilja satsa, vilka typer av R6-satsningar som ska prioriteras och apparna för esportspel att utforska.

Det är också klokt att bekanta sig med R6-spelmarknaderna som tillhandahålls av de flesta sportsbooks. En av dem är den direkta vinnaren som gör det möjligt för spelare att satsa på det lag som de tror kommer gå därifrån med R6 världscuppokalen och kontantpriset.

En annan R6-marknad är turneringsfinalisten som erbjuder odds på om ett visst lag kommer att ta sig till finalen eller inte. Regionvinnaren är också värd att undersöka. Det låter spelarna satsa på lag inom en specifik region, som Asien, Europa eller Nordamerika.

Hitta de perfekta R6-bokmakarna

Att välja en pålitlig Rainbow Six Siege-leverantör är obligatoriskt vid onlinespel på denna FPS. Vissa nybörjare stöter på olika problem med att identifiera de bästa, men det är inte komplicerat. Det första steget är att gå igenom funktionerna på de esports bettingsidor man vill upptäcka.

Det är klokt att leta efter saker som generösa kampanjer, kundsupport på toppnivå och livestreaming. Värdfulla appar för e-sportspel bör också tillhandahålla många betalningsmetoder för bekvämlighet. Dessa bör inkludera universella sådana som PayPal, Bitcoin, Neteller och Skrill.

Några av de högst rankade esports bookmakers på marknaden idag är Betsson, BetWay, 10bet, Betwinner, Casumo, ComeOn, 22BET och Bet365. Dessa kommer med olika funktioner. Spelare bör därför inte förvänta sig samma registreringsprocesser, insättnings-/uttagssystem eller supportmetoder. Bonusarna som tillhandahålls skiljer sig också i fråga om typ och pris. R6 online bookmaker en spelare nöjer sig med beror på de behov de planerar att tillfredsställa eller de upplevelser de längtar efter.

Spelare bör veta att R6 inte är lika populär som industrititaner som League of Legends och Dota 2, även om den försöker komma ikapp. Därför kan apparna för esportspel som erbjuder det vara begränsade eftersom marknaden är mindre.

Följ de bästa Rainbow 6-lagen för att satsa korrekt

Det råder ingen tvekan om att Rainbow Six Siege kommer med en blomstrande e-sportscen. Spelare som är angelägna om att lägga vinnande vad bör följa de bästa R6-lagen baserat på deras prestationer. Några av dessa är följande:

Team Liquid

Efter att ha vunnit över 1 miljon dollar, Team Liquid är stolt över att vara en av de välrenommerade ledarna inom e-sportscenen idag. Detta lags exceptionella spelare skryter med enorm erfarenhet av inte bara R6 utan även andra välkända esporttitlar som CS: GO och Fortnite. Dessutom har den många segrar under sitt bälte, inklusive priset på $450 000 som den vann på 2021 Six Invitational efter att ha tagit andraplatsen.

BDS Esport

BDS är en Genève-baserad eSport som har plockat in över $500 000 genom att spela R6. En av det här lagets bästa Rainbow Six Siege-spelare är Elemzje, vars prestation har varit anmärkningsvärd trots att han har lite exponering för många R6-taktik. En annan är Shaiiko, en legendarisk fransk spelare som har visat avundsvärd excellens i att spela e-sport, tack vare hans hyperfokus och överlägsna medvetenhet.

Ninjas In Pyjamas (NiP)

NiP säkrade en hel miljon dollar efter att ha blivit 2021 års Six Invitationals ultimata segrare. 2020 kom den tvåa vid samma turnering; därför var detta en imponerande förbättring. Det här laget har dominerat e-sportbranschen i flera år, efter att ha varit i den i över två decennier. Det har också tävlat i Counter-Strike: Global Offensive under en längre tid.

Team Empire

Team Empire är ett förstklassigt R6-lag med rykte om att blomstra över alla esporttitlar, inklusive Call of Duty, StarCraft II och League of Legends. På sin lista över enastående R6-spelare finns JoyStiCK, ShepparD, Scyther och Always. Detta lag säkrade den första platsen i Six Major Raleigh 2019.

Team oNe eSports

Denna brasilianska e-sportorganisation har fått rykte om sig att spela R6 och andra spel som Counter-Strike, League of Legends och Free Fire. Dess aktiva Rainbow Six Siege-spelare inkluderar Lagonis, Neskin, KDS, Levy och Alem4o.

Team SoloMid (TSM)

TSM är en annan briljant artist i Rainbow Six Siege. Denna USA-baserade esportorganisations spelare har också visat upp utmärkta färdigheter i att spela andra spännande spel som Apex Legends, League of Legends, Magic: The Gathering Arena och Battlegrounds Mobile India. Beaulo, Merc, Chala och Geometrics är några av detta R6-lags mest anmärkningsvärda spelare.

Jättar spel

Jättar har två rainbow 6-lag – ett spanskt lag och ett singaporeanskt lag. Några av de solida medlemmarna i denna professionella e-sportorganisation är SpeakEasy och HysteRiX. Giants har också lag som tävlar i Call of Duty, CS: GO, Fortnite, League of Legends och Rocket League. Tyvärr, trots att det var ett välrenommerat R6-lag, förlorade det på 2020 Six Invitational.

För- och nackdelar med R6-betting online

Även om den flög under radarn när den först introducerades för världen 2015, har Rainbow Six Siege fått otaliga positiva recensioner från både spelare och esportfans.

Fördelar:

 • Olika spelarklasser: R6 har många operatörer för spelare att välja mellan, beroende på deras mest föredragna spelstil. Exempel på dem i angriparnas pool är Hibana, Thermite, Zero, Kali, Ace, Blackbeard, Thatcher, Nomad, Gridlock, Zofia och Maverick. Detta online taktiska skjutspels lista över försvarare kommer med operatörer som Aruni, Smoke, Wamai, Melusi, Jäger, Warden, Clash och Alibi.
 • Vanliga expansionspaket: Teamet bakom utvecklingen av R6 släpper nya expansionspaket var tredje månad. De har extra innehåll och värdefulla speluppdateringar för att erbjuda Rainbow 6-entusiaster enastående spelupplevelser.
 • Konkurrensscen: R6 kommer med en särskilt konkurrenskraftig karaktär som har vuxit gradvis. De starka lagen fortsätter att försöka förbättra sig för att öka sina chanser att slå sina motståndare. Vad som är ännu bättre är att det är möjligt att byta roller eller spela stilar och potentiellt fånga rivalerna på lur.

Nackdelar:

 • Ibland är Ubisofts servrar nere. Många spelare har klagat på att de plötsligt blivit bortkopplade från R6. Andra har också erkänt att de inte kan hitta matcher. Ubisoft har gjort allt för att lösa dessa problem och leverera mer tillfredsställande spelupplevelser.

Förstå Rainbow 6 betting odds

Att lära sig urskilja R6 betting odds är avgörande för tippare som planerar att satsa på detta taktiska shooter-videospel. Detta gör det möjligt för dem att beräkna sina potentiella vinster och veta om de ska hålla sig till en specifik esports betting-webbplats eller inte. Vanligtvis visar de flesta bookmakers dem som decimaler, bråktal eller moneyline R6-odds.

Populariteten för Rainbow 6 Siege decimalodds ökar, tack vare deras lätthet att läsa. En tippare måste multiplicera dem med sin insats för att ta reda på sina vinster. Till exempel, om ett R6-spel kommer med odds på 1,65, så här ska de beräkna sin vinst, förutsatt att de satsar £30:

£30 x 1,65 = £49,5 (Deras vinst är £19,5 efter att ha subtraherat deras ursprungliga insats från £49,5).

Som decimalodds är bråkodds också ganska lätt att förstå. Till exempel, om R6-laget du vill satsa på har odds på 7/4, betyder det att för varje £4 du satsar får du £7, vilket ger en vinst på £3.

Moneyline-odds är extremt populära bland US R6 bettingplattformar. Dessa presenteras i förhållande till -100. Baserat på deras beräkningar beror den exakta symbolen och siffran som ges till ett specifikt spelalternativ på om bookmakern tror att ett visst R6-lag kommer att vinna eller förlora. Vanligtvis visar ett plustecken underläge i matchupen, medan det negativa tecknet visar det vinnande laget.

R6 betting tips & tricks

Alla tippare kan lyckas satsa på Rainbow Six Siege, oavsett deras erfarenhetsnivå. Detta är lätt att uppnå om de behärskar flera praktiska R6-bettingtips och tricks. En av dem tar reda på det hur online bookmakers fungerar som en del av deras pre-bet research. Detta gör det enkelt att skapa sitt spelkonto och placera sina insatser – vilket sparar tid och låter dem fokusera på en viss R6-match.

En annan sak som ivrig esport-spelare bör göra är att lära sig om olika R6-lag och deras historia. Det hjälper dem att veta vem de ska satsa på för att öka deras sannolikhet att få en anständig utbetalning. I grund och botten är ett lags förflutna inte den enda faktorn som är värd att överväga när man väljer sida under Rainbow 6 Siege-betting online.

Spelare måste också ta hänsyn till oddsen. Därför är det tillrådligt att stödja en klar favorit istället för att hoppas att en underdog kommer att prestera bättre trots låga chanser.

Att vara smart rekommenderas också under R6-betting. Spelare bör sträva efter att göra de bästa dragen baserat på deras unika situationer. Till exempel, om en spelare precis har kommit in på esports bettingscenen, bör de undvika komplexa satsningar tills de helt förstår hur allt fungerar. Att vinna en eller två satsningar bör dessutom inte göra en övermodig nog att placera extremt riskfyllda satsningar.

About the author
Viktor Johansson
Viktor Johansson
Handla om

Viktor Johansson, en dynamisk 25-årig svensk, kombinerar skickligt sin fascination för onlinecasinon med sin expertis inom svensk lokalisering, och skapar underhållande casinoguider skräddarsydda för den svenska marknaden.

Send email
More posts by Viktor Johansson