Bästa Dota 2 vadslagningssajter 2024

Dota 2 är ett av de där videospelen med ett stort antal följare. Idag (från och med 2021) ansluter miljontals spelare runt om i världen med varandra för att få sin beskärda del av spelet. Faktum är att minst 10 miljoner människor spelar det här spelet varje månad. Spelet har en mängd turneringar och ligor för spelare att tävla i.

Medan de högsta tävlingarna är värd för Valve, stöder spelet även många amatör- och professionella turneringar över hela världen. Förutom de många turneringscuperna stödjer de en ordinarie säsong för varje region. Men vad är egentligen Dota 2, och vad handlar det om?

Bästa Dota 2 vadslagningssajter 2024
Zhang Wei
ExpertZhang WeiExpert
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Dota 2 Betting 2024 : allt du behöver veta

Dota 2 är en produkt av Valve Corporation, ett välkänt företag inom e-sportvärlden. Denna online-stridsarena för flera spelare är den fristående uppföljaren till Dota, en Warcraft III-mod som skapats av gemenskapen.

Dota 2:s spelupplägg kretsar kring avancerade resursbaserade enheter som kallas hjältar, som slåss med motsatta enheter som kontrolleras av spelare, vanligtvis i olika kombinationer och mot ett datorstyrt fiendelag eller en annan mänsklig spelare.

Spelet

En Dota 2-match involverar två sidor med fem spelare, och målet med spelet är att förstöra motståndarens Ancient. The Ancient är en stor struktur i motståndarnas bas, och spelare måste anfalla och slåss igenom den innan de kan förstöra den.

Det första laget som når Ancient måste förstöra det för att vinna spelet. Spelet kan också vinnas när de tidsbaserade "djungel"-målen är klara.

Observera att Dota 2 är ett spel där det är nästan omöjligt för en person att vinna på egen hand. Det krävs skicklighet, tajming och lagarbete för att komma ut som segrare. Spelets popularitet som åskådarsport kommer från dess taktiska djup, användningen av varje spelares förmåga och den ständiga fram och tillbaka som skapar oförutsägbarhet i varje match.

Dota 2:s genre

Som nämnts tidigare är Dota 2 ett MOBA (multiplayer online battle arena) videospel. MOBA-genren har blivit en av de mest populära genrer på PC-spel idag, som miljontals människor världen över gillar.

Med 100+ hjältar att välja mellan, erbjuder detta videospel många spelstilar för spelare som vill dominera slagfältet och leta efter konkurrenskraftigt multiplayer-spel i sin favoritgenre. Hjältarna kan låsas upp och köpas med valuta i spelet eller riktiga pengar.

Satsar på Dota 2

Dota är en av de mest populära e-sporterna världen över. Med miljontals människor som tittar på livestreamar och spelar spelet är det inte konstigt att människor från hela världen är intresserade av att satsa på Dota 2-matcher. Det är dock inte många spelarna som vet hur man satsar på detta spel. Det första steget är att lära dig lite grunder om varför du vill investera dina pengar i matcher.

Var man kan satsa på Dota 2

Det finns många sportsbooks där du kan satsa på Dota 2. För att hitta bästa sportbok online, måste du överväga dina behov och preferenser. Faktorer som hur ofta du spelar och vilken typ av satsningar du vill lägga kan alla påverka ditt beslut.

Vissa människor kanske vill välja en sportbok online med ett utmärkt gränssnitt, medan andra kanske är mer intresserade av antalet satsningar de kan göra per dag.

Hur man lägger ett spel på Dota 2

Det finns en mängd olika sätt att placera dina spel på Dota 2. Du kan antingen välja vinnarna utifrån din egen strategi, eller så kanske du vill använda Bet The Favorites, en intelligent bot som automatiskt samlar in användarpreferenser, väljer ett lag, och placerar en satsning därefter. Allt du behöver göra är att förse den med dina kontouppgifter och låta boten göra resten.

Varför är Dota populärt?

Dota 2 är en av de mest populära e-sportspel i världen. Det har blivit en viktig del av branschen, med miljontals fans som ställer in sig på en seriös tävling på skärmen. Sedan det släpptes har detta spel vuxit till att bli ett av de mest populära eSport-spelen i världen.

Dess popularitet har ökat med tiden, och det är nu ett av Valves mest spelade spel genom tiderna. Idag (från och med 2021) finns det många Dota 2-turneringar där spelare låser horn. I det här spelet tar spelarna rollen som en tillkallad hjälte som kämpar mot motståndare med hjälp av olika enheter och byggnader placerade på en karta för att vinna territorium. Huvudmålet är att förstöra motståndarlagets huvudbyggnad.

Internetgemenskap

Dota 2-internetgemenskapen består av olika människor, allt från professionella och amatörspelare till fans. De kommer från hela världen och de har en mängd olika bakgrunder, intressen och spelnivåer. T

hans skapar ett brett utbud av interaktioner inom samhället som kan ge nya perspektiv på hur människor tänker om spelet. Gemenskapen är inte heller homogen, med synliga skillnader i ålder, kön, ras, sexuell läggning osv.

Hur spelas konkurrenskraftiga Dota 2?

Spelindustrin har förändrats dramatiskt under de senaste åren, och en av de viktigaste förändringarna har varit tack vare internet och prisvärda speldatorer. Med internet behöver du inte längre besöka en fysisk spelzon för att spela Dota 2. Det gör spelet populärt.

Om du inte har en speldator är det inget att oroa sig för, eftersom du kan spela spelet i molnet. Du kan använda din smarta TV, en dator eller en mobil enhet, till exempel en surfplatta eller smartphone. Se bara till att din enhet har tillräckligt med RAM för att spelet ska fungera smidigt. Dessutom behöver du en pålitlig internetanslutning. Och glöm inte att behärska din mus och tangentbord.

Anledningar till varför Dota 2-betting är spännande:

Visste du att Dota 2 är det mest spelade spelet på Steam? Det är sant. Spelare älskar det här spelet av många anledningar:

 • Enkelt spel: Spelets enkla gameplay tilltalar spelare eftersom de kan spela konkurrenskraftigt eller vardagligt. De flesta spelare vill inte ha något som tar mycket tid och hjärna att bemästra.
 • Konkurrensscen: Konkurrensscenen i Dota 2 är något som spelare älskar eftersom den är väldigt intensiv och rolig att titta på. Dessutom finns det gott om turneringar som hålls varje år där vinnarna får enorma priser.
 • Lätt att komma in i: Dota 2 har inga dolda kostnader eller betalväggar, vilket har gjort det så tillgängligt för spelare från alla samhällsskikt.
 • Priser: Dota 2 har vunnit popularitet bland eSport-fans de senaste åren på grund av dess enorma prispotter genererade från The International turneringar.

Finns det ett DOTA 2-mästerskap?

Dota 2 World Cup, även känd som Den internationella, är en årlig internationell turnering med 18 landslag. Det är ett av de mest populära årliga eSport-evenemangen i världen.

Dota Major-mästerskap är ett annat populärt Dota 2 esportevenemang som spelarna tycker om att satsa på.

Det första Dota 2-VM hölls 2011 och organiserades först av Valve Corporation, ett amerikanskt företag som designar mjukvaruprodukter och äger rättigheterna till sina spel.

Jungfrufinalerna hölls på Gamescom i Köln, Tyskland. Dota 2 World Cup har blivit en enorm framgång sedan starten. Den lockar miljontals tittare över hela världen.

Topprankade Dota 2-turneringsländer i världen

Undrar du vad Dota 2 World Cup topprankade länder är? Tja, faktiskt kan detta vara en ganska förbryllande fråga eftersom det finns totalt 18 lag från olika länder runt om i världen.

Men rankingen fastställs av Valve Corporation efter att ha beaktat flera faktorer som antalet deltagare i turneringen, prispengar som delas ut och lagets historia. Baserat på sådana faktorer inkluderar några av de bäst rankade länderna (eller regionerna) i turneringen följande:

 • Kina
 • Sydamerika
 • Nordamerika
 • Västeuropa
 • Östeuropa
 • Sydöstra Asien

Är The International en stor turnering?

Dota 2 World Cup är en två veckor lång turnering som arrangeras i ett annat land varje år. Världscupen erbjuder en prispott på miljontals dollar och lockar världens bästa professionella lag och spelare från hela världen.

Turneringen är en av de mest prestigefyllda e-sporttävlingar och de mest sedda eSport-mötena i världen. Det har bara gått tio år sedan tävlingen invigdes.

Ändå kan turneringens popularitet inte underskattas om priserna som ställs ut under turneringen är något att gå efter.

Att satsa på Dota 2 World Cup har blivit mer populärt bland människor som letar efter vad med hög avkastning och låg risk som ger en ökad chans att vinna utan att riskera för mycket pengar, till skillnad från traditionella sportvadslagning.

Dota 2 World Cup speltips

Om du har svårt att bestämma dig för vilken satsning du ska göra, här är några tips som hjälper dig:

 • Kontrollera oddsen från flera bookmakers för att se vem som har de bästa erbjudandena
 • Gör en detaljerad analys av varje lags prestation (form, head-to-head, etc.) innan du lägger ditt spel
 • Spela ansvarsfullt och satsa bara vad du har råd att förlora
 • Se liveströmmar för att veta hur matcherna utvecklas så att du kan ändra dina spel

De bästa Dota 2-bettinglagen

I detta e-sportspel kan spelare kategoriseras efter deras skicklighetsnivå och plats i rankingen. En av de viktigaste aspekterna av rankningen är att avgöra vilka som är de mest skickliga spelarna i Dota 2:s historia.

Den bästa Dota 2 spelare och lag genom tiderna diskuteras ofta, men några kända namn hamnar nästan alltid på folks lista. Följande spelare anses allmänt vara en av de bästa i sportens historia.

 • Dendi
 • Arteezy
 • Sumail "Suma1L" Hassan
 • Clement "Puppey" Ivanov
 • Kuro "KuroKy" Salehi Takhasomi
 • Syed Sumail Hassan
 • Johan "N0tail" Sundstein
 • Mirakel-
 • Valp
 • Peter Dager (PPD)

Bästa lagen på Dota 2 World Cup

Här är vinnarna sedan turneringens start.

 • 2011- Natus Vincere
 • 2021 – Invictus Gaming
 • 2013- Alliansen
 • 2014- Newbee
 • 2015- Onda genier
 • 2016- Wings Gaming
 • 2017- Team Liquid
 • 2018- OG
 • 2019- OG
 • 2021 - Team Spirit

Som du kan se, Team OG är det enda laget som har lyckats vinna turneringen två gånger. 2020-upplagan ställdes också in på grund av Covid 19-pandemin.

Och även om vissa lag kanske inte har vunnit turneringen, har de varit ett ständigt hot mot vinnarna och gett dem en mängd pengar i varje upplaga. Några anmärkningsvärda namn i detta avseende inkluderar TNC Predator, Virtus.Pro, och Vici Gaming, för att bara nämna några.

Några av de bästa spelarna som har prytt turneringen inkluderar Jesse "JerAx" Vainikka, Topias "Topson" Miika Taavitsainen, Syed Sumail "SumaiL" Hassan, N0tail och Puppey, för att bara nämna några.

Hitta de perfekta Dota 2 bookmakers

När det kommer till esportspel online finns det många faktorer som vi bör överväga innan vi bestämmer oss för en sida. Dessa faktorer inkluderar: förtroende och säkerhet, språk som stöds, metoder för insättning och uttag, och användarvänlighet jämfört med andra webbplatser på marknaden. Du kan också hitta några sajter som erbjuder gratisspel när du går med på deras hemsida.

De kanske inte erbjuder detta för varje enskilt spel, men de gör det ofta när det är en stor händelse, som t.ex Den internationella. Som med alla hasardspel är det viktigt att undersöka vilka dota-betsajter som är bäst för dina behov. Några av de mest populära sajterna som tar vad på Dota 2 inkluderar följande:

 • Unibet: Kanske det bästa om deras livestreamingsalternativ är något att gå efter. Sajten ger dig även livestatistik.
 • Bet365: Massor av spelalternativ och bra odds.
 • Palmerbet: Här hittar du flera Dota 2-alternativ dagligen
 • Betstar: Ger dig möjligheten att bygga Dota 2 multis
 • Spela upp: Mycket mobilvänlig och en av de bästa plattformarna för nybörjare
 • Sportbet: Ett självklart val för alla Dota 2-entusiaster

Andra hedersomnämnanden inkluderar Landbrokes, Neds och Pickebet.

Vilka är de bästa lagen i Dota 2?

Framtiden för Dota 2-spel ser ljus ut och många lag har potential att vinna turneringar under de kommande åren. Det är dock fortfarande svårt att förutse vilka lag som kommer att gå segrande.

Det finns många faktorer att ta hänsyn till när du väljer ett lag att satsa på, så det är viktigt att noggrant undersöka varje lags egenskaper innan du fattar ett beslut.

Du bör till exempel analysera skicklighetsnivå och laghistoria samt eventuella förändringar i spelarlistan. Baserat på sådana faktorer inkluderar några av de bästa Dota 2 esport-lagen att satsa på TNC Predator, Virtus Pro, Evil Geniuses och Team Secret.

TNC Predator

TNC Predator är ingen överraskning på någon lista över bästa Dota 2-lag att satsa på. Det är den lysande stjärnan i Sydostasien och har konsekvent presterat på en hög nivå under ganska lång tid nu. Och ja, ingen kan tvivla på att Kim Gabbi är ett odjur i djungeln.

Men även de bästa spelarna i branschen har fått sin dåliga dag, och som sådan är det viktigt att kontrollera lagets prestation för att säkerställa att det är på en bra streal innan du lägger ett vad.

Virtus.Pro

Virtus.Pro var det första laget att vinna The International 9 (TI 9). Med en helt ny spellista som består av både erfarna och unga spelare hoppas Virtus.Pro kunna ta hem ytterligare en seger för vadslagningsentusiaster inom en snar framtid. Att vinna en Dota 2-tävling är en helt realistisk förväntning för ett lag med ett så gott rykte.

Onda genier

Medan Dota 2 kanske inte har haft det lätt i Nordamerika nyligen är ingen hemlighet. Men trots de dåliga prestationerna av de flesta av lagen i regionen, finns det ett lag vars prestationer har varit där uppe med några av de bästa.

Det kallas Onda genier. Faktum är att laget alltid har haft allt som krävs för att klara av kraftpaket i Europa. Evil Geniuses skryter med några av de bästa talangerna, så de är ofta ditt val för vadslagning på e-sport.

Team Secret

Team Secret är en av de mest etablerade e-sportorganisationerna i världen. De är baserade i Europa och har funnits sedan 2014. De anses ofta vara ett av de bästa lagen i världen, särskilt när det kommer till Dota 2. Sedan starten har Team Secret varit en av de dominerande kläderna på den internationella scenen .

För- och nackdelar med Dota 2

Ett spel av Dota 2:s storlek kommer med både fördelar och nackdelar.

Fördelar

 • Fokuserad på strategi och lagarbete: Dota 2 är ett komplext spel och kräver att spelare arbetar tillsammans med andra lagmedlemmar för att besegra motståndarlaget. Detta är fördelaktigt för företag som söker medarbetare som kan hantera komplexa uppgifter och fokusera på sitt arbete istället för att bara följa order.
 • Crossover-målgrupp: Dota 2 har en internationell målgrupp, vilket gör den idealisk för annonsörer att rikta in sig på olika regioner och demografi.
 • En mångfaldig gemenskap: Spelets onlinegemenskap är mångsidig, allt från tillfälliga spelare till proffs som deltar i högprofilerade turneringar.
 • Stora prispotter: Dota 2-turneringar, som The International, har varit kända för att erbjuda stora priser till vinnare. Många människor skulle välja professionellt Dota 2-spel i hopp om att vinna sådana utmärkelser.
 • Det är ett enkelt spel att lära sig och spela.

Nackdelar

 • En giftig spelgemenskap som ständigt försöker förstöra andra spelares nöje. Detta är något som många Dota 2-entusiaster har klagat på, men förhoppningsvis kommer problemet att åtgärdas förr än senare
 • Även om spelet designades med enkelhet i åtanke, kan det vara skrämmande för förstagångsspelare på grund av hur mycket information det finns att ta in på en gång.

Förstå Dota 2 betting odds

Dota 2 odds kan antingen vara bråktal eller decimal. Som namnet antyder uttrycks bråkodds som en bråkdel, medan decimalodds uttrycks som decimaler. Det är tillrådligt att förstå vad dessa uttryck betyder innan du satsar.

Observera att oddsen kan ändras när som helst, beroende på rådande omständigheter gällande matchen de representerar. Och det kan också förändras drastiskt, särskilt livespel.

När du vill satsa på Dota 2 ställs du inför en mängd olika typer av satsningar som finns tillgängliga.

Den mest populära typen är straight bet, där du satsar på att ett lag vinner eller förlorar utan omsättning. Denna typ av satsning kan användas av sportsbooks eller av prediktorer för dataanalys. Nästa populära typ är satsningar i spelet, som sker under en match och vanligtvis skapas genom ett partisystem i spelet.

Den tredje typen är box bet, som tillåter spelare att förutsäga resultatet av en specifik händelse i spelet, till exempel om det kommer att gå över/under 200 kills i matchen.

DOTA 2 betting tips & tricks

Det är en mycket konkurrenskraftig sport, och det är avgörande att veta de bästa sätten att maximera dina insatser. Det finns många tips, tricks och strategier för Dota 2 esport-betting för att få ett försprång i spelet. Och även om det inte finns något som en garanterad vinst i vadslagning, kan du höja minska husets fördel och ha en chans. Här är några knep och tips som hjälper dig på din resa som en Dota 2-spelare.

Satsa med huvudet

bara för att du är känslomässigt fäst vid ett visst lag betyder det inte att du ska satsa på det. Det bästa är att titta på de faktorer som sannolikt kommer att påverka spelets resultat och överväga det när du satsar.

Analysera konkurrerande lag

En bra sak med betting på e-sport online är att tur inte är den mest kritiska faktorn för att bestämma resultaten. En korrekt analys av alla tävlande lag skulle hjälpa dig att göra välgrundade förutsägelser. Kontrollera till exempel lagets senaste form, vem de möter, och bordsposition och använd sådan statistik för att placera dina insatser.

Leta efter de bästa oddsen på marknaden

Bookmakers tenderar att erbjuda olika odds eftersom de är i konkurrens. Att spika en eller två med de bästa oddsen kan vara klokt, speciellt om du vill maximera vinster (ifall det skulle bli några).

Spela på en budget: Ett misstag som många Dota 2-spelare gör är att spendera mer pengar på vadslagning som de har råd att förlora. Detta kommer bara att lämna dig frustrerad.

About the author
Zhang Wei
Zhang WeiAreas of Expertise:
eSport
About

Zhang Wei, mer känd på Esports arenan som "DragonMaster", har skapat en nisch som tankeledare i korsvägen mellan onlinekasinon och Esports. Med en osviklig instinkt för trender, i kombination med en noggrann känsla för detaljer, är han både en strateg och en visionär på området.

Send email
More posts by Zhang Wei