Bästa Call of Duty vadslagningssajter 2024

De senaste åren har battle royale-spel visat sig vara mycket populära inom eSports bettingcommunityt. Ett bra exempel på detta är FPS Call of Duty: Warzone. Det är gratis att spela och tillgängligt på en rad olika plattformar. Detta inkluderar versioner på nuvarande generations PlayStation- och Xbox-konsoler, såväl som datorer. CoD: Warzone är en del av 2019 års Modern Warfare-avbetalning, snarare än att vara en individuell titel. Den släpptes under den andra säsongen av Modern Warfare-innehållsuppdateringar. Detta innebär att en stor etablerad CoD-spelarebas kunde komma åt den.

Sedan CoD: Warzone kom ut 2020 har det sett en betydande mängd servertrafik. Spelet har anammats som en favorit av många eSport-proffs. Som ett resultat av detta har spelbranschen också uppmärksammats. Utvecklarna bakom spelet är Infinity Ward och Raven Software.

Bästa Call of Duty vadslagningssajter 2024
Jun-ho Kim
ExpertJun-ho KimExpert
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

En kort introduktion till Call of Duty esports

Den senare arbetade enbart för att producera den kalla krigetsektionen av Warzone. Activision, företaget bakom tidigare framgångsrika CoD-titlar publicerade den.

Spelare kan välja mellan två huvudlägen: Battle Royale eller Plunder. Det förstnämnda innebär att släppas in på en karta med upp till 150 spelare i ett standardspel. Ett antal tidsbegränsade rundor stöder 200 spelare. Detta innebär att spelare kommer att ha gott om val av vem de ska satsa.

Herre på täppan

Detta läge liknar många andra populära spel i genren. Spelare tävlar mot varandra på en karta som hela tiden krymper. Vinnaren är den sista spelaren/laget som står. Om ett område som inte kan spelas inträds skadas hälsan av en gul gas.

Gasen sprider sig tills de sista överlevande tvingas in i en snäv del av kartan. När spelare dör transporteras de till ett nytt läge som heter Gulag. Det ställer dem mot en annan i en dödsmatch. Vinnare får chansen att återuppta Battle Royale. Fans av sportspel lägger vanligtvis satsningar på den överlevande spelaren eller laget.

Plundra

I det här läget arbetar team tillsammans för att söka efter högar med pengar som har spridits över kartan. Plundra spelare återuppstår automatiskt efter döden. Huvudmålet är att samla in 1 miljon dollar. När detta är uppnått börjar övertid och kontantbeloppen multipliceras. Det lag som lyckas samla ihop mest pengar när klockan går ut utses till vinnare.

Blood Money är en variant av det här läget där det kommer att belöna spelare med extra pengar genom att utföra avslutande drag. De kan också ta del av kontrakt. Med lanseringen av CoD: Vanguard kom ytterligare en variant ut. Den introducerar flygbara stridsfordon till matcher. Dessa faktorer kan påverka oddsen för ett spel.

Allt du behöver veta om vadslagning på Call of Duty

Eftersom Warzone är en så väletablerad titel inom eSport-spel det borde inte vara svårt att hitta en bettingsajt som fokuserar på det. För att hitta den måste användaren komma åt fliken eSports Markets. Om de har tillgång till ett brett onlinecasino kommer fliken troligen att finnas på sidan för sportspel.

Det kommer att finnas information om kommande matcher. Användarna kan välja vilken spelare de tror har en chans att vinna. Vanligtvis kommer 150 av dem att tävla mot varandra i en match. Det exakta antalet kan förändra oddsen avsevärt. Om spelare inte känner till spelarnas meritlista kommer de att ha en liten chans att vinna sin insats.

Warzone följer standardformeln för andra Battle Royale-spel. Alternativen för eSport bettingsidor kommer att vara bekant för alla som har spelat på liknande titlar. Användare kan välja en spelare att förutsäga som den direkta vinnaren. Alternativt kan de satsa på att de kommer att vara bland topp 3.

Det finns också alternativ för eSports betting-appar som låter spelare satsa i en-mot-en CoD-matcher. Det är dock fortfarande ganska nischat och kräver att spelare får en inbjudan från innehållsskapare på apparna. En unik aspekt av detta alternativ är att icke-proffs kan satsa på sig själva för att vinna.

Hur populärt är Call of Duty e-sport?

Det finns många anledningar till att miljontals människor runt om i världen har valt att spela det här spelet. Internet är fyllt med gemenskaper fokuserade på Warzone och satsningar på kommande matcher. Spelets fria natur och onlinekaraktär är avgörande för dess framgång.

Spelet är ganska enkelt och roligt att spela. Om folk vill bli proffs på det finns det flera färdigheter som de behöver utveckla. Det finns ett antal strategier för att öka chanserna att vinna en Warzone-turnering. Spelare måste vara på jakt efter både etablerade och stigande stjärnor.

Internetgemenskap

Eftersom spelet njuts av så många människor över hela världen har det skapats en stor internetgemenskap runt det. Detta omfattar en uppsjö av sociala medier. Det finns subreddits dedikerade till specifika och nischade aspekter av Warzone. Detta inkluderar tips, memes och diskussioner om speluppdateringar.

Streamingappen Twitch är fylld med kanaler där spelare kan se matcher och upptäcka duktiga spelare. Eftersom det finns en sådan hälsosam gemenskap online kan nykomlingar enkelt lära sig att både spela och satsa på torsk.

Spelar Call of Duty online

Den stora majoriteten av eSports spelas uteslutande online och Warzone är inget undantag. Den största skillnaden är att det här spelet tillåter matcher över plattformar. Spelare på Xboxes kan tävla med människor på PlayStations. Onlinespel innebär också att spelet uppdateras regelbundet.

Eventuella buggar och problem kan fixas innan spelarantalet minskar som ett resultat. Dessutom skapas nytt innehåll. Till exempel har Warzone-spelare online kunnat ladda ner nya kartor, vapen, mellansekvenser och skinn.

Största CoD-spelare

Att spela Warzone är en hobby för många men vissa lyckas göra det på en professionell nivå. Om någon vill bli en stor eSport-spelare måste de göra flera saker. Först borde de känna till Warzone utan och innan. Ju mer de spelar desto bättre kommer de att bli på att finslipa sina färdigheter.

Att delta i turneringar och evenemang kommer att höja deras profil. Många av de mest igenkännliga namnen inom e-sport lägger en stor del av tiden på att spela sitt valda spel. Om de blir tillräckligt kända kommer de att börja dyka upp på marknaderna för sportspel.

Varför är CoD älskad av spelare?

Standardversionen av Warzone är gratis. Därför kan människor från många olika ekonomiska bakgrunder njuta av det. Det är inte den första Battle Royale-titeln som blivit populär. Fortnite erbjöd en liknande typ av spel. Spelet är dock ett mindre tecknat alternativ. CoD-serien är välkänd för sin realistiska skildring av konflikter.

Spelare kan njuta av denna vinnande estetik i ett spelläge som uppmuntrar uppmärksamhet, strategi och konstant problemlösning. Eftersom Warzone har ett begränsat antal kartor kan det antas att dess repetitiva karaktär blir tråkig med tiden. Men folk fortsätter att njuta av det oavsett.

Hur spelas konkurrenskraftig CoD?

Esportspelare som vill ha en chans att vinna kommer att behöva utföra flera uppgifter. Det är viktigt att först kolla kartan som de kommer att falla in på. Det är möjligt att poppa och klippa fallskärmen flera gånger för att hitta en säker droppzon. Spelare måste förvara sina pengar innan de dödas av en fiende. Att hamstra det är aldrig ett vinnande alternativ. Dessutom, om de arbetar som en del av ett team är det klokt att dela resurser.

Spelets största spelare och lag

Om spelare vill lägga en vinnande Warzone-satsning är det viktigt att de bekantar sig med de mest framgångsrika spelarna och lagen. Detta kan ändras på en ganska frekvent basis. Ett stort antal av dem visar upp sig själva i appen Twitch. Det är användbart att läsa veckouppdateringar om vem som har överträffat i veckovisa Warzone-turneringar. Spelare kan också vara på jakt efter stigande stjärnor. Att satsa på dem är perfekt för alla som letar efter bra odds.

Finns det ett Call of Duty-mästerskap?

Call of Duty League etablerades först 2020. Trots detta har den lyckats få stor uppmärksamhet från spelvärlden. Turneringen domineras av lag från USA. De tre bästa var OpTic Texas (tidigare Dallas Empire), Atlanta FaZe och OpTic Chicago (tidigare Chicago Huntsmen).

Om spelare vill förstå vilka Warzone-spelare som är störst kan de kolla senaste Power Rankings. Till exempel, i augusti 2021 var de fem mest framgångsrika Supervan, Fifakill, Biffle, Jukeyz och Tommey. Dessa spelare kanske inte alltid deltar i själva CoD League men det finns viss överlappning.

Medan USA utgör huvuddelen av vinnande lag finns det flera utmanare från Storbritannien, Kanada och Frankrike. Dessutom kommer enskilda spelare som anses vara världsklass från Ryssland, Spanien, Turkiet, Kina och Tyskland. Ligachefer letar ofta efter nya stjärnor att skriva på. De kanske väljer personer som har blivit proffs via solotävlingar. Rankingen av dessa individer baseras vanligtvis på hur mycket de tjänat i evenemangsvinster.

Allt om Call of Duty League

En eSports-version av en världscup fungerar i stort sett på samma sätt som dess motsvarigheter i den verkliga världen. Lag av elitspelare tävlar mot varandra för att vinna högsta priset. Detta är vanligtvis i form av kontanter. Till exempel i 2021 års majors för Call of Duty League priset var $1 200 000.

Även om de ansågs vara nischade tidigare har eSports världsturneringar nyligen kommit in i mainstream. Gambling har spelat en roll i detta. Cod bet-fans har insett att det är roligt och enkelt att satsa på dessa evenemang. Stora sponsorer har också ökat profilen för turneringarna. Genom att ge högt betalande priser till vinnande lag har de ökat elitkaraktären hos dem.

Ett världscup i eSport är uppbyggt i form av en säsong. CoD one har fem steg där lag spelar matcher under tre veckor. Detta gör att spelare kan studera de bästa spelarna inför finalen. Det finns 12 kvalificerande lag i varje större turnering. Prispotten är brett fördelad. Även om ett lag kommer på 8:e plats i slutspelet kan de fortfarande uppnå $25 000. Av denna anledning lockar världscupen erfarna proffs.

CoD: Warzone World Cup betting

Det finns en enorm marknad för krigszon för CoD-satsningar. Nybörjare kan sluta känna sig överväldigade och förvirrade av alla alternativen. Att välja en välkänd turnering som CoD League är perfekt för dessa spelare.

De kan satsa på några av de bästa Warzone-spelarna i världen. Det bör noteras att detta spel faktiskt är en del av CoD: Modern Warfare. Sportsbook-alternativ för det kan hittas under den här titeln som ett resultat.

När eSport börjar tas mer på allvar verkar det troligt att det kommer att ske en ökning av onlinekasinon som erbjuder spel på Warzone. Typen av matchningar kommer också att påverkas av nya innehållsuppdateringar. Till exempel har släppet av Call of Duty Black Ops: Cold War haft stor effekt på de spellägen som spelas i CoD League.

Fair play frågor

Spelare kommer naturligtvis att vara oroliga för att matcherna de satsar på körs rättvist. Ansedda sportsbooksajter tar också denna fråga på allvar. Call of Duty League kan endast spelas med en PC. Regulatorn måste också vara förhandsgodkänd. Matcher sker inom en kontrollerad digital miljö där varje lag får en jämn start. Detta hjälper till att förhindra matchfixning.

Det finns begränsningar för kartor, spellägen och vapen tillgängliga för utmanare. De måste följa ett strikt regelverk. Reglering är en viktig aspekt av eSport betting.

Hitta de perfekta CoD esports bookmakers

Tidigare var det ganska svårt att hitta en sida som gjorde det möjligt för användare att satsa på videospelsevenemang. Lyckligtvis förändras detta i takt med att eSport blir mer mainstream. Det finns många leverantörer för denna typ av vad. Det enklaste sättet att avgöra om ett företag är specialiserat på denna marknad är att öppna sin sportsbook-sida. Om det finns en eSport-sektion kommer det att vara goda nyheter.

Det kommer dock att bli ännu svårare att hitta en leverantör för just Warzone. Trots sin popularitet är spelet mer nischat inom spelvärlden jämfört med Fortnite eller FIFA. Den bästa eSport-spelsajten kommer att ha en omfattande katalog med titlar att satsa på. Spelare kommer att ha mer tur om de väntar på globala turneringar som innehåller Warzone specifikt. CoD bettingsidor är inte så svåra att hitta, eftersom det är ett välkänt spel att satsa på.

Om människor fortfarande kämpar för att hitta marknader från traditionella spelinrättningar finns det ett alternativ. De kan söka upp eSport-specifika bettingsidor. Eftersom dessa organisationer enbart fokuserar på spel kommer de att tillhandahålla en större mängd titlar. Warzone kan vara en av dem.

Följ de bästa CoD: Warzone-lagen och satsa korrekt

För det brukar vara 12 proffslag tävla i en turnering det är viktigt att lära känna var och en. Att göra det kommer att ge spelaren insikt i vem som är mest sannolikt att vinna. Ju mer en person undersöker lagen desto mer exakt blir deras insats troligen.

Personen som satsar kanske vill analysera styrkorna och svagheterna hos varje lag som leder upp till slutspelet. Om de behöver göra ytterligare forskning är spelströmningssajter användbara. Spelaren kan följa enskilda spelare för att bättre förstå deras meritlista.

Scenarierna som de möter i turneringen kommer också att spela en roll. Vissa lag trivs bara i en viss karta och spelläge. När du gör en call of duty-satsning måste den exakta karaktären av matchrundor beaktas.

Vad ska man leta efter i ett esport-lag?

Även om en Warzone-mästargrupp har en historia av vinster betyder det inte att vad är en säker sak. Detaljerna i deras spelstil kommer att ha en effekt. Spelaren bör först se en gammal genomgång av ett lag som de är intresserade av att satsa för att vinna. Laget måste uppvisa ett antal nyckeldrag.

Varje Warzone-medlem kommer att ha en specifik roll som spelar för deras styrkor. Vissa är aggressiva medan andra är mer taktiska. Det viktiga är att individerna fungerar bra tillsammans som ett kollektiv.

De bästa spelarna skjuter bara om de är säkra på att säkra en eliminering. När missar inträffar tenderar det att varna fiender. Om lag har en låg noggrannhet/träffbetyg kommer det att vara en risk att satsa på dem.

Förutom vapenexpertis kommer ett överlägset team att känna till de bästa platserna att landa på i början av en match. Det kommer redan att finnas en spelplan som de kommer att hålla sig till. Proffs spenderar många timmar på att bekanta sig med Warzone-kartor av denna anledning.

Anmärkningsvärda CoD-lag att satsa på

Förutom de tidigare nämnda CoD League-utmanarna finns det flera högt rankade lag som trivs i andra Warzone-tävlingar. Problemet med att bestämma de bästa är att lagen regelbundet byter laguppställningar. Det är därför användbart att basera notabilitet på långsiktiga framsteg.

275 Warzone-turneringar ägde rum från mars 2020 till november 2021. En prispott på över $8 000 000 delades mellan lagen. De fem som tjänade bäst under denna tid var: 100 Thieves, NRG Esports, FaZe Clan och New York Subliners. Om någon av dessa grupper tävlar mot en lägre rankad kommer de att ha en god sannolikhet att vinna. Detta gör dem till ett ganska säkert kort.

För- och nackdelar med Call of Duty-betting

Även om många människor väljer att satsa på Call of Duty-matcher är det inte för alla. För att avgöra om det är en idealisk eSport bör spelaren ta hänsyn till alla positiva och negativa aspekter.

Fördelar

  • Varje match innehåller cirka 150 spelare som ger spelare gott om val.
  • Spelreglerna är ganska lätta att förstå och lära sig.
  • De bästa spelarna deltar i vanliga turneringar, vilket gör det enklare att begränsa potentiella vinnare.
  • Warzone är ett mycket underhållande spel. Vissa människor tittar på matcher enbart för fritidsändamål.
  • Det är en stor mängd media surr inför stora Warzone-tävlingar. Att läsa publikationer om dem kommer att ge spelare extra insikt innan de satsar på Warzone.

Nackdelar

  • Även om matcher är underhållande kan de också vara oförutsägbara, vilket gör spel mindre säkra än andra e-sporter.
  • Internet är fyllt av Warzone-gemenskaper men det kan vara en kamp att hitta sajter som har det på deras sportbokmarknader.
  • Om spelare vill se en match live måste de streama den online. Det är sällsynt att Warzone-tävlingar sänds på tv.
  • CoD-serien släpper regelbundet nya spel. Detta gör Warzones framtida livslängd osäker. Spelare och spelare kan flytta sin uppmärksamhet till ett annat CoD-spel så småningom.

Förstå Call of Duty betting odds

Oddsen för esportbetting på Warzone kommer att baseras på flera faktorer. Vissa människor gillar att lägga ganska enkla satsningar som att förutsäga den totala vinnaren av en match. Warzone oddsen kan dock ändras genom att vara mer specifika. Till exempel kan de förutsäga vilket poäng vinnaren slutar samla på sig. Eftersom plundringsläget innebär att man samlar in virtuella pengar kan en satsning fokusera på det totala beloppet.

Kartan kan spela en stor roll för att ändra CoD odds för ett vad. I många fall kommer leverantören att ge användarna ett urval av kartbaserade satsningar. Om användaren förutspår att lag A kommer att vinna kan de förfina vadet genom att gissa antalet kartor som lag B kommer att förlora på. Alternativt kan förutsägelsen vara vad specifikt kartlag A kommer att vinna.

Handikapp är populära inom eSports-spelvärlden. Bookmakern kommer att ställa in detta handikapp. Ett vanligt exempel är när motståndarlaget har en ledning på 1 karta. Det är upp till användaren att bestämma om ett lag fortfarande kommer att vinna även om de är i underläge. Denna typ av satsning tenderar att ha lockande odds men är mer av en risk.

Bettingtips & tricks

Den största fördelen en spelare kan ha är kunskap. Om de undersöker varje lag och spelare i förväg kommer de att bli mycket bättre på att utse en vinnare. Internet är fyllt med denna information så forskning bör inte vara alltför svårt. Det är också klokt att hålla sig aktiv inom Warzones onlinecommunity. Att göra det hjälper människor att förstå oförutsedda faktorer som kan påverka ett vad.

Det är också en bra idé för vadslagningsentusiaster att själva spela spelet. Det finns inget bättre sätt att få insikt i de utmaningar som Warzone-spelare står inför. Regelbundna spelare kan hålla sig informerade om speluppdateringar som nya kartor, vapen och mål. Att känna till dem är extremt användbart.

Att satsa på Warzone-matcher är ganska enkelt. Proffsspelare med de bästa vapenvalen tenderar att vinna. Dessa är ofta sådana med en bra balans mellan skada, räckvidd och rekyl. Champions ses regelbundet använda SMGs och ARs. H

CoD-utvecklarna har dock varit kända för att ändra statistiken för vapen då och då. Detta kommer att tvinga team att komma med ny taktik. Spelare bör hålla sig medvetna om när dessa förändringar inträffar så att de inte lägger ett oinformerat vad.

About the author
Jun-ho Kim
Jun-ho KimAreas of Expertise:
eSport
About

Jun-ho Kim, Sydkoreas dynamiska Esports-maestro, står som en ledstjärna för kunskap på EsportRanker. Jun-ho blandar analytisk skicklighet med en medfödd kärlek till spel och avslöjar den invecklade väven av onlinetävlingar, vilket säkerställer att spelarna håller sig informerade och inspirerade.

Send email
More posts by Jun-ho Kim

Senaste nytt

Upplev spänningen med MW3 Zombies: Operation Deadbolt i Urzikstan
2023-11-07

Upplev spänningen med MW3 Zombies: Operation Deadbolt i Urzikstan

Modern Warfare 3 introducerar ett spännande nytt Zombies-läge som heter "Operation Deadbolt". Det här truppbaserade eposet spelare-vs-miljö i öppen värld utspelar sig i Urzikstan och erbjuder en unik extraktionsskytteupplevelse. Spelare måste slutföra uppgifter, utrota de odöda mardrömmarna och framgångsrikt extrahera från kartan. Det är en omfattande Zombies-upplevelse som inkluderar helt ny mekanik, fräscha sätt att spela på och en rad spännande funktioner.