Live Betting

Sedan Covid bröt ut och konventionella sportevenemang började stänga, övergick spelarna till livespel på esport eftersom endast esportevenemang kunde äga rum online. En annan anledning till populariteten för livespel på esport är att det är superspännande att lägga spel på en live-esportsmatch där situationer förändras inom några sekunder.

Om du vill komma in på livespel på esport och lära dig mer om det, då är du på rätt plats. Här är vår version av en omfattande guide för livespel på esport, där vi tar en titt på allt du behöver veta om det.

Varför är Live Esports Betting annorlunda?

Varför är Live Esports Betting annorlunda?

Spelar en esportspel är en sak. Att satsa på en live-esportsmatch medan den äger rum är något helt annat. När dina pengar står på spel måste du veta exakt vad du gör om du inte kan förlora oftare än du borde.

Även om du har satsat live på konventionella sporter bör du fortfarande titta på en live esports betting guide eftersom e-sportspel är mycket snabbare än vanliga sporter. Situationer kan förändras inom några sekunder i en e-sportsmatch. Att se nästan omöjliga saker hända i en e-sportmatch är inte så ovanligt.

Varför är Live Esports Betting annorlunda?
Vad är Live Esports Betting?

Vad är Live Esports Betting?

Låt oss säga att ett e-sportevenemang är på väg att äga rum i morgon, och du är säker på att ditt favoritlag kommer att vinna. Låt oss säga att du ville satsa på ditt favoritlag. Med konventionella e-sportbetting kunde du göra det redan innan matchen började.

Det finns dock ett problem med konventionella esportspel. Esports betting odds ändras vanligtvis beroende på situationen i en match. Om du satsar innan en händelse ens har börjat, kommer du inte att kunna anpassa dig till de ändrade oddsen.

Detta är anledningen till att livespel på esport är vad de flesta spelarna föredrar. I esports livebetting kan du lägga satsningar på ett esportevenemang medan det pågår. Du kan ändra din bettingstrategi i enlighet med de ändrade oddsen. Det är också mycket mer spännande att satsa på en match när du ser den live.

En annan fördel med livespel på esport är att det har öppnat dörren för fler spelmarknader, eller med andra ord evenemang som folk kan satsa på. Till exempel kan folk lägga satsningar på halvtidsresultatet eller vilket lag som vinner ett visst antal omgångar först.

Vad är Live Esports Betting?
Hur satsar man på Live Esports?

Hur satsar man på Live Esports?

Att betta på live e-sport är detsamma som alla andra betting. Du väljer en spelmarknad som du vill satsa live på e-sport, till exempel matchvinnare, kolla in oddsen för att se om du gillar dem, och placera sedan ett spel på vilket resultat du tror kommer att hända.

För att lägga vad behöver du en spelbok. Det finns fysiska sportsbooks dit du kan gå och satsa. Eller så kan du använda sportböcker online som låter dig satsa på din dator eller mobiltelefon.

De flesta esportspelarna föredrar att använda sportböcker online. En anledning till detta är att det är bekvämt. Du kan göra vad när du sitter på soffan. Den andra anledningen är att esportfans är vana vid titta på e-sportevenemang online snarare än att delta i evenemanget personligen.

Hur satsar man på Live Esports?
Att välja en e-sportbok online

Att välja en e-sportbok online

Att välja rätt sportbok för livespel på e-sport är mycket viktigt. För det första, genom att välja rätt sportbok förhindrar du att du blir lurad eller att din information läcker.

För att satsa med hjälp av en sportbok online kommer du att göra några insättningar och ange några av dina mest känsliga uppgifter, som kreditkortsinformation. Det finns många plattformar där ute som antingen kan stjäla dina insättningar eller läcka din information.

Av denna anledning är det första du bör kontrollera i en sportbok online om det är en legitim plattform och om den är säker att använda. Du kan kolla in recensioner av sportbok online för att få en bättre uppfattning.

Nästa sak du bör titta på när du bestämmer dig för en online esport bookie är att ta reda på alla dess funktioner och se om den har de du letar efter. Du kan till exempel kontrollera om spelboken har en betalningsmetod du föredrar eller om den täcker turneringen du vill satsa på.

Att välja en e-sportbok online
De bästa tipsen om vadslagning på esports live

De bästa tipsen om vadslagning på esports live

För att hjälpa dig på din resa mot livespel på e-sport, här är några enkla tips som du kan tillämpa just nu.

Gör lite forskning om Esports-lagen och -spelare

Innan du börjar placera livespel på en e-sportsmatch bör du leta upp de spelare som är på väg att tävla i evenemanget. Du borde veta saker som vilka lag de var en del av innan de gick med i det här laget och hur deras prestation var under de senaste matcherna.

Låt oss till exempel säga att du fick reda på att en spelare tidigare var i ett impopulärt lag men ändå lyckades få flera segrar för sitt lag. Efter att ha visat några imponerande färdigheter värvades spelaren till ett bättre lag. Av detta kan du dra slutsatsen att de kan prestera bra även i det kommande evenemanget.

Du bör titta på andra faktorer som vilka relationer en spelare har med sitt lag, har de kommunikationsproblem eller saknar de rätt ledarskap. Trots att de är mycket skickliga, om en spelare inte har bra relationer med sitt lag, kanske de inte kan vinna matchen.

Se matchen noggrant

Den här punkten kan bli lite uppenbar för dig, men du skulle bli förvånad över att se hur många nybörjare som ignorerar detta. Vissa nybörjare gör misstaget att faktiskt inte se matchen live innan de satsar.

Esportsmatcher är verkligen oförutsägbara och saker kan förändras inom några sekunder. Det har funnits flera tillfällen inom e-sport där spelare lyckats dra några galna och nästan omöjliga klor.

Så om du tror att ett visst lag kommer att vinna för att du har sett hur de presterar, är det ingen dålig idé att vänta och se matchen noga. Du vet aldrig när underdogen kan börja ta tillbaka ledningen och vinna matchen.

Fokusera på spelen du vet mest om

Det kan vara frestande att satsa på olika esporttitlar som du inte vet så mycket om. Alla de olika alternativen är säkert attraktiva. Det är dock bäst att hålla sig till de spel som du kan mest om, speciellt om du är nybörjare.

Om du vet mer om CSGO och har följt dess esportscen under lång tid, då kommer du att vara bättre på att göra förutsägelser om CSGO esportevenemang. Å andra sidan, om du inte har spelat Dota 2 så ofta och du lägger en satsning på insatsen "först att förstöra tornet", är det mer sannolikt att du får fel. Som nybörjare vill du inte satsa där oddsen inte är till din fördel.

Börja med spelmarknaden för matchvinnare

Många online bookmakers har massor av alternativ när det kommer till esports bettingmarknader. Du kan välja den första blodsatsningen, den första att förstöra torninsatsen, eller till och med den första som når 10 kills bet. Dessa är dock mycket mer oförutsägbara eftersom det finns massor av variabler inblandade i detta.

Om du är nybörjare bör du hålla dig till marknaden för matchvinnare. Du bör inte överväga andra vadslagningsmarknader om du inte har börjat få de flesta av matchvinnarspelen rätt. Att satsa på matchvinnaren är mycket enklare och lättare att förutse. Så om du kan få dem rätt för det mesta, först då bör du överväga att flytta till andra vadslagningsmarknader.

De bästa tipsen om vadslagning på esports live
Vanliga frågor

Vanliga frågor

Är livebetting e-sport säkert?

Så länge du är en ansedd och legitim online esports bookmaker kommer du att vara helt säker. Många människor har förlorat mycket av sina pengar och fått sin information läckt på onlineplattformar som inte är legitima. Om du inte är på någon av dessa typer av sajter har du inget att oroa dig för.

Är livespel på esport lagligt?

Svaret på denna fråga beror på vilken del av världen du bor i. Om du bor i länder där spelande i allmänhet är lagligt, kommer du inte att hamna i några problem om du deltar i e-sportsspel. . Vissa länder tillåter dock inte hasardspel. Om du bor i något av dessa länder är livebetting inte lagligt för dig.

Vilken är den bästa bookmakern online för livespel på e-sport?

Detta är en subjektiv fråga. Även om de bästa bookmakerna online alltid kommer att vara helt legitima och ha förstklassig säkerhet, beror det på personliga preferenser att välja ut den bästa.

Vilka esportspel ska jag placera livespel på?

Det finns massor av esportspel som du kan placera livespel på som CS: GO, Dota 2, League of Legends, Rainbow Six Siege, Call of Duty, Rocket League och Overwatch. Du bör dock bara satsa på det spel du vet mest om.

Vanliga frågor