Bästa Apex Legends vadslagningssajter 2024

Apex Legends är ett gratis multiplayer shooter från Respawn Entertainment. Den har en unik version av Battle Royale-genren. Spelare börjar med en begränsad mängd hälsa och ammunition, och de måste rensa upp vapen och förnödenheter från fallna fiender. Apex Legends har blivit ett av de största spelen på senare tid.

Spelet släpptes i februari 2019. Sedan dess har det fått över 100 miljoner spelare över hela världen. Det är för närvarande det bästa Battle Royale-spelet i Apple Store och Google Play. Det tog ett team av utvecklare från Respawn Entertainment (studion bakom Titanfall) sex månader att utveckla spelet. De var tvungna att skapa en ny spelmotor, designa karaktärer och kartor och bygga en gemenskap kring spelet.

Bästa Apex Legends vadslagningssajter 2024
Zhang Wei
ExpertZhang WeiExpert
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Om Apex Legends esport

Apex Legends är ett actionspel där spelare tävlar i lag om tre. Varje lag består av fem karaktärer utrustade med unika vapen och förmågor. Målet är att eliminera alla motståndare samtidigt som du är försiktig så att du inte förstör dig själv. Det betyder att målet är att vinna så mycket som möjligt samtidigt som du spelar för din överlevnad.

Spelet spelas på flera kartor, som varierar i storlek. Kartlayouten kommer att påverka hur slagsmålen utspelar sig. Mer specifikt kan du förvänta dig fler möjligheter att flankera fiender när kartan är mindre, med fler choke-punkter och färre platser för täckning.

Internetgemenskapen

Spelare kan skapa och gå med i klaner. Klaner fungerar som skrån i andra spel, och de hjälper spelare att hitta varandra och kommunicera. Om spelare blir avstängda från servrarna kan de snabbt gå över till en annan server. En stabil internetanslutning är nödvändig för att njuta av en fantastisk onlinespelsession.

Varför är Apex Legends populärt?

Apex Legends har blivit det snabbast växande spelet i historien. Det som gör det så framgångsrikt är dess enkelhet att spela. Det finns inga mikrotransaktioner eller loot boxes. Spelare kan välja sin karaktär och lag innan de hoppar in i strid. Och eftersom det är gratis att spela behöver spelarna inte oroa sig för att spendera riktiga pengar.

Spelet är lätt att förstå. Det är ett skjutspel som använder strategi för att vinna istället för att skjuta först och ta reda på hur man överlever senare. I det här spelet belönas du för att du känner din fiende. Du får poäng för att döda fiender och ropa ut strategier till lagkamrater.

Spelare som vill ha mer djup kan köpa föremål med riktiga pengar som kallas "paket" och få nya vapen, tillbehör, emblem och andra kosmetiska föremål.

Spela Apex Legends online

Du kan nu spela Apex Legends online utan att behöva ladda ner eller installera något. Det betyder att du inte behöver oroa dig för att installera virus eller skadlig programvara. Det första du behöver göra om du vill spela spelet online är att se till att du har en internetuppkoppling. Du kan använda vilket Wi-Fi-nätverk som helst eller ditt mobildataabonnemang.

Gå sedan vidare och öppna webbläsaren Google Chrome eller valfri webbläsare på din dator/laptop.

När den har öppnats letar du efter "Google Apex Legends". Klicka på den och välj "Spel". Nu är du redo att spela Apex Legends online. Spelgränssnittet kommer att ge dig spelalternativ som att bilda lag, gå med i klaner och delta i tävlingen.

Satsar på Apex Legends

Det finns många sätt att spela Apex Legends, från solomatcher till lagstrider. På samma sätt finns det också flera satsningsalternativ tillgängliga för spelare.

För att delta i vadslagningsprocessen måste du först registrera dig med en onlinespelsajt för e-sport. Sedan kan du satsa på olika spel eller evenemang.

Du kommer att kunna välja mellan liveodds, rekvisitaspel eller terminssatsningar. Som en tumregel, om du vill satsa på att något händer just nu, måste du gå med liveodds. Men om du ska göra förutsägelser om framtida händelser bör du använda rekvisitaspel och terminssatsningar.

Hur det fungerar

Den största skillnaden mellan dessa två typer av vad är deras timing. Liveodds placeras samtidigt som evenemanget äger rum.

Till exempel, om du satsar på resultatet av Apex, skulle du placera ditt spel medan du tittar på matchen. Å andra sidan är prop Apex-spel baserade på aktuell statistik och trender. De kräver vanligtvis mer forskning än att sätta en chans på ett livespel.

De bästa Apex-spelarna och lagen

Med släppet av Apex Legends säsong tio och elva har antalet spelare fortsatt att öka. Siffran förväntas växa medan vi väntar på säsong 12. Det finns redan några välkända spelare bland de en miljon, och följande är några av dem med sina spelar-ID-nummer:

Förenta staterna

 • Ryan Boyd - Reptar
 • Bryan McCarthy -iShiny

Sverige

 • Simon Bellini - Vaifs
 • John Håkansson-hAKIS

Chile

 • Tomás Concha-Wolf

Spelare har också bildat lag för att tävla mot varandra professionellt. Nedan är en lista över de bästa lagen, tillsammans med antalet turneringar där de har genomfört:

 • Team Liquid- 2117 turneringar
 • Fnatic- 988 turneringar
 • Evil Geniuses- 906 turneringar
 • Natus Vincere- 571 turneringar
 • Virtus.pro- 566 turneringar

Varför är spelet älskat av spelare?

Apex Legends är ett actionfyllt multiplayer-skjutspel där upp till femtio spelare släpps på en karta tillsammans. Spelets mål är att varje spelare ska vara den sista mannen som står. Det roliga är att spelare kan välja mellan karaktärer i sex olika klasser. Varje klass har sin egen uppsättning vapen och förmågor.

För att hjälpa till att vinna strider måste du också låsa upp ny utrustning. Alla dessa faktorer ger spelare en otrolig spänning. De erbjuder också många alternativ för vadslagningsentusiaster att satsa på. Det faktum att det är ett relativt nytt spel gör det också modespännande.

Finns det en Apex Legends-turnering att satsa på?

Det finns för närvarande inga planer på ett officiellt Apex Legends World Cup. Men fansen har börjat organisera inofficiella turneringar runt om i världen. Några av dessa evenemang har till och med lockat tiotusentals deltagare.

Det skulle vara fantastiskt att se någon officiell tävling med en enorm spelarbas. Det finns flera anledningar till varför ett världscup kan vara en bra idé. Det kan till exempel uppmuntra fler spelare att gå med i spelet. Det kan också ge titeln ny uppmärksamhet och öka dess popularitet.

Frågan kvarstår om ett VM kommer att hända eller inte. Även om den gör det, hur stor blir den? Kommer det att locka samma antal spelare som Fortnites turnering?

En av de stora turneringarna är Apex Legends Global Series Championship. Tävlingen har en prispott på $1 000 000. Lag väljs ut till mästerskapet baserat på deras tidigare prestationer i de ackumulerade ALGS-poängen, vinterkretsslutspelet och deltagande i onlinetävlingar med sista chansen i mästerskapet.

EA tillkännagav ytterligare crowdfunding för event den 18 maj 2021. Skinpaket bidrar till prispotten, med en maximal ökning på $2 000 000 i alla regioner. Nordamerika och Sydamerika är de högst rankade regionerna i mästerskapen.

Satsa på Apex Legends hos esports bookmakers online

Att satsa på Apex Legends skiljer sig inte från att satsa på andra e-sporter eller e-sporter i allmänhet. Det skulle hjälpa om du förstod spelets grundläggande regler och valde den mest lämpliga Apex esports bookmaker. En leverantörs lämplighet varierar från en spelare till en annan. En e-sportbok som passar spelare i USA, till exempel, kanske inte nödvändigtvis är lämplig för spelare i Afrika.

En bra leverantör bör finnas tillgänglig på ditt språk. Deras webbplats ska vara mycket responsiv och lätt att navigera. Betalningsmetoderna bör vara bekväma för spelaren, och transaktioner bör vara låga om de inte saknas. Kundsupport ska vara förstklassig.

Ett giltigt drifttillstånd är också viktigt. Och naturligtvis är det ett måste att ha breda Apex Legends bettingmarknader.
Några av de betydande Apex-spelleverantörerna som listas under kasinorankningsmärket inkluderar Bet365, Betfair, GVC, Paddy Power, Sportsbet, William Hill, 888sport och Ladbrokes.

Följ de bästa Apex Legends-lagen och satsa korrekt

För att satsa bra på ett spel med en online esports bookmaker måste du känner till lagen och deras tidigare prestationer för att göra en förutsägelse.

Vilka är några anmärkningsvärda lag att satsa på i denna e-sport?

Apex Legends har blivit mycket populärt sedan det släpptes. Det finns för närvarande över 50 officiella Apex-team över hela världen. En del av dem är sponsrade av spelbolag eller varumärken, medan andra är fristående grupper som spelar tillsammans.

Du kan snabbt identifiera dessa lag genom deras namn, logotyper och unika uniformer och färger. Dessa lag tävlar mot var och en andra i turneringar och utmaningsmatcher. Här är de tre bästa Apex Legends-lagen:

Rogue (Europa)

Rogue är ett av Europas mest framgångsrika Apex Legends-lag. Laget bildades 2016 när tre vänner bestämde sig för att skapa en e-sportorganisation. Sedan dess har de vunnit flera stora titlar, inklusive ESL One New York 2018 Major Championship och North American Challenger Series 2019 Season 1 Championship.

Team Secret (Kina/Asien)

Team Secret är ett annat kinesiskt Apex Legends-team som har funnits ganska länge nu. Det började som ett APEX League-lag redan 2015. 2017 blev det en del av Overwatch League, där det tävlade fram till 2019.

Luminosity Gaming (Nordamerika)

Luminosity Gaming är ett annat framstående nordamerikanskt Apex Legends-lag. De har gjort många framgångar under de senaste åren. Till exempel var de det första NA-laget att nå Grand Finals 2018.

Generellt sett dessa esportlag var inne på andra e-sporter innan Apex släpptes. De var tidiga användare av spelet och har utökat sin dominans till Apex Legends-sfären.

Fördelar och nackdelar

Apex Legends spelupplägg är extremt högt tempo, vilket gör spelet mycket roligare än många andra. Detta är en av de viktigaste fördelarna med Apex Legends framför Fortnite. Du rör dig hela tiden och försöker hitta andra spelare eller bara flyr ifrån dem.

Det finns ingen camping eftersom du måste röra dig snabbt för att överleva. Detta lägger till ett element av strategi i spelet, vilket gör det ännu bättre. Dessutom finns det många olika vapen i spelet, såsom hagelgevär, automatgevär, prickskyttegevär, raketgevär, etc.

Alla dessa vapen känns bra när de skjuter och ser fantastiska ut också. Det finns också många olika fordon som tankar, hoverbikes och jets. Alla dessa saker ger några spännande matcher. Varje match tar cirka 10 minuter eller så, och efter varje match får du en belöning som heter Battle Stars.

Varje gång du tjänar tre Battle Stars kommer du att låsa upp ett karaktärsskal för din profil i spelet där du kan välja mellan sex karaktärer, inklusive Tracer, Winston, Genji, Torbjorn, Hanzo och Pharah. Sammantaget är spelet otroligt.

Fördelar

 • Underbart spel
 • Snabb action
 • Jättebra grafik
 • Många spelare
 • Gratis att spela

Nackdelar

 • Begränsad vapenutbud
 • Inget offlineläge
 • Brist på anpassningsmöjligheter
 • Slumpmässiga loot drops kan vara irriterande

Förstå Apex Legends betting odds

Hur mycket ska jag satsa på Apex Legends? Oddsen förändras hela tiden, och det kan vara svårt att förstå vad de betyder. Vad betyder -1,5 % eller +1,5 %? Hur beräknar jag mina vinster?
Du kan använda två olika typer av odds för dina spel: Amerikanska odds och decimalodds.

American Odds är det mest använda oddset i Nordamerika. Det är också lättast att förstå. I den här typen av odds får du en uppfattning om hur många poäng du behöver för att vinna, men inte exakt hur mycket pengar du kommer att ha vunnit när du vinner.

Om du skulle placera en satsning på 10 cent på 5/2, skulle det innebära att du tjänar 40 cent, lika med 5 poäng om du vinner. Du skulle vinna fyra gånger så mycket som du satsade, vilket betyder att du kommer att få 20 cent (för en total utbetalning på 50 cent).

Decimalodds är mer exakta än amerikanska odds. De ger dig den exakta summan pengar du får om du vinner, inklusive öre och till och med cent. Så låt oss säga att du satsar på Apex med två decimalodds. Det betyder att du kan vinna allt från $0,01 till $100,00, beroende på ditt slutresultat. Om du förlorade, skulle du bara förlora $1,00.

Betting tips & tricks

Det är svårt att förutsäga hur Apex Legends betting kommer att förändras under de kommande månaderna.

Turneringar kommer med största säkerhet att anta nya format, spelare kommer att utveckla nya strategier och speltillverkare kommer att släppa den anpassade lobbyfunktionen, som kommer att förvandla scenen helt.
Här är spelidéer som du kan använda just nu för att hjälpa dig komma igång på bästa möjliga sätt när apex legends satsar:

 • Prova att spela spelet själv: När du väl har spelat spelet har du alla spelets tips och tricks till hands. Du kommer att förutsäga spelets resultat effektivt, särskilt live bäst, med tanke på hur matchen går.
 • När du väljer en bettingtjänst, ta dig tid: Välj inte den första utmärkta tjänsten baserat på vad du har sett i annonser. Dessutom jämföra erbjudandena från de mest populära betting på e-sport online företag, läsa testrapporter om bookmakers och titta på kommentarerna i olika bettingforum kan alla hjälpa dig att fatta ett välgrundat beslut.
About the author
Zhang Wei
Zhang WeiAreas of Expertise:
eSport
About

Zhang Wei, mer känd på Esports arenan som "DragonMaster", har skapat en nisch som tankeledare i korsvägen mellan onlinekasinon och Esports. Med en osviklig instinkt för trender, i kombination med en noggrann känsla för detaljer, är han både en strateg och en visionär på området.

Send email
More posts by Zhang Wei

Senaste nytt

The Rise and Infamy of Destroyer2009: A Deep Dive into Apex Legends mest beryktade hacker
2024-03-22

The Rise and Infamy of Destroyer2009: A Deep Dive into Apex Legends mest beryktade hacker

Sagan om Destroyer2009 börjar i december 2023, med deras närvaro i Apex Legends som blir ett anmärkningsvärt bekymmer. Inledningsvis fokuserade den här individen på att använda fusk i rankade lobbyer och blev känd för sitt störande spel. När deras aktiviteter utökades blev Destroyer2009 en framstående figur inom samhället, särskilt efter att ha riktat in sig på högprofilerade spelare som ImperialHal och HisWattson i februari 2024.

Apex Legends Säsong 20: Breakout - Nya funktioner, legenduppgraderingar och prestandaläge
2024-02-13

Apex Legends Säsong 20: Breakout - Nya funktioner, legenduppgraderingar och prestandaläge

Apex Legends är tillbaka med sitt femte år av strider över Outlands, och säsong 20, Breakout, ger spännande spelförändringar för alla ikoniska legender. Den här säsongen introducerar en rad uppdateringar, inklusive legenduppgraderingar, omarbetade hantverks- och rustningssystem, återkomsten av rankade omladdade och mer.