Bästa Overwatch vadslagningssajter 2024

Overwatch är ett populärt tv-spel som släpptes den 3 maj 2016. Blizzard Entertainment och Iron Galaxy utvecklade detta skjutspel. Det här spelet kan spelas på plattformar som PlayStation 4, Xbox One, Microsoft Windows och Nintendo Switch. Overwatch eSports är ett förstapersonsskjutspel som ger utrymme för flerspelaralternativ. Detta eSports-spel delar in spelare i två lag som vart och ett har sex spelare.

Först måste spelare välja sina karaktärer från en stor pool. Dessa karaktärer kallas hjältar och har unika förmågor. Utmaningen här är att använda den begränsade tiden för att slutföra de angivna målen på kartan. Den enda avgiften du kommer att stöta på i spelet är att köpa valfria kosmetiska föremål.

Bästa Overwatch vadslagningssajter 2024
Jun-ho Kim
ExpertJun-ho KimExpert
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Overwatch Betting 2024 : allt du behöver veta

Blizzard underhållning har fått mest kredit för att vara utvecklare och utgivare av Overwatch även om många människor har haft fantastiska bidrag till spelet. Designerna bakom Overwatchs framgångar inkluderar Jeremy Craig, Michael Elliott och Scott Mercer.

Andra anmärkningsvärda omnämnanden inkluderar Derek Duke, kompositören, medan Michael Chu och Alyssa Wong var författare. Det är också värt att påpeka att Mike Elliott och John LeFleur gjorde ett bra jobb på programmeringsavdelningen. Jeff Kaplan, Chris Metzen och Aaron Keller regisserade också detta multiplayer-spel.

Detta team har sett till att det finns en fortsättning på detta spel genom att släppa Overwatch 2. Det är en uppföljare till den första releasen. Det tillkännagavs 2019. Spelet uppgraderar det initiala projektet med nya hjältar, avancerade spellägen och nya kartor. De meddelade att spelet skulle säljas som en separat titel, inklusive en ny spelare kontra miljö.

Allt om vadslagning på Overwatch esport

Spelet har vunnit några prestigefyllda priser sedan lanseringen. Dessa inkluderar British Academy Games Award for Multiplayer 2017, The Game Award for Game of the Year 2016, Spelpriset för bästa esportspel under 2018, den BAFTA Games Award för Evolving Game 2018, och Teen Choice Award för Choice Video Game.

Att satsa på Overwatch är enkelt, även för förstagångsspelare. Ännu bättre, detta spel är lättillgängligt och har direkta vadslagningsmarknader. Flera populära eSports bettingplattformar cover Overwatch-spel. Men de viktigaste spelen du hittar på populära sajter inkluderar Overwatch League och World Cup-matcherna. Spelare är säkra på bettingtjänster i världsklass och generösa kampanjer och bonusar.

Vissa bettingsidor som täcker Overwatch eSports-evenemang inkluderar BetOnline, BetWay, 888 Sport, William Hill, ArcaneBet, Leo Vegas, Betsson, Bwin, Nitrogen och Bet365. När du har loggat in på ditt spelkonto bör du hitta eSports-sektionen för att hitta OW. Vissa marknader du hittar i det här avsnittet är matchvinnare, handikapp och direkt vinnare.

En matchvinnare är en enkel marknad där du satsar på de direkt vinnande overwatch bästa lagen. Formuleringen kan variera på olika webbplatser och kan vara förvirrande för nya spelare. I vissa kommer du att hitta "head-to-head" medan andra använder termen "Moneyline", men termen "match-winner" är vanligast.

I handikapp satsar du på om sidan med handikappfördel eller nackdel vinner matchen. Den här marknaden erbjuds dock inte av de flesta sportsbooks. Den direkta vinnaren är en vadslagningssituation där du lägger ett spel på den potentiella vinnaren i turneringar. Marknaden fokuserar inte på enstaka matcher.

Varför är Overwatch populärt att spela?

För närvarande finns det blandade åsikter om Overwatchs popularitet. Vissa tror att spelet snart kan förlora sin berömmelse, medan vissa förutspår en framgångsrik framtid. En sjunkande trend i antalet aktiva spelare kan vara varför vissa människor fortfarande är skeptiska till spelets popularitet. År 2020 lockade detta spel cirka 10 miljoner varje månad. Spelet får också tusentals streams, tack vare populära innehållsskapare.

Den mest följda Overwatch esportlag är San Francisco Shock, Shanghai Dragons, Dallas Fuel, New York Excelsior, Guangzhou Charge och den sydkoreanska Seouldynastin.

Internetgemenskap

OW är populärt bland internetgemenskapen och får många strömmar varje dag. Kända innehållsskapare har haft ett enormt bidrag till spelets framgång online. Efter att spelet lanserades fick det över 2500 streams, en siffra som det har bibehållit fram till 2020. Detta visar att gameten fortfarande är populär bland streamers.

Spelar Overwatch Esports online

De mest populära e-sporterna erbjuder onlineturneringar som är tillgängliga för allmänheten. För att delta i Online Overwatch-turneringar måste du uppfylla vissa krav som är specifika för vissa turneringar. OW-turneringar är mycket konkurrenskraftiga eftersom de lockar spelare globalt, varav de flesta är utvalda från världens bästa. Populära eSports-spelare över hela världen inkluderar JJonak, Gamsu, Sinatraa, Jake, Profit, Neko och Jeff Wilpon.

Till att börja med kan alla med stabilt internet delta i dessa onlineturneringar. Overwatch esportspel kan vara ett lukrativt karriäralternativ för spelare som tävlar på toppnivå. Du kan vara en spelutvecklare, YouTuber som skapar innehåll på eSports, deltar i konkurrenskraftiga turneringar eller går med i ett eSports-team.

Stora Overwatch-spelare värda att satsa på

Det finns flera eSport-spelare runt om i världen som deltar i olika evenemang. Ranking dessa idrottare kan vara i form av turneringar och ligor vunnit och även intjänade prispengar. Några stora namn inkluderar;

Förfalskare: Det här är en 25-årig sydkoreansk spelare för T1 som tävlar i en professionell League of Legends. Faker har spelat för sitt lag sedan 2013 som mid-laner och anses vara den bästa League of Legends-spelaren genom tiderna. Han har också uttryckt intresse för att spela Overwatch, där han också skulle vara en bra satsning.

Super: Officiellt känd som Matthew De Lisi, denna yngling orsakar vågor i OW-branschen. Han är mångsidig och ändå super med specifika karaktärer. Speciellt har super varit Overwatch League Champion två gånger. Han har också varit Steg 2-vinnare, världscupmästare, rollstjärna, May Melee Tournament-vinnare och tvåa MVP. Helt nyligen fick han 1,5 miljoner dollar i Overwatch Leagues stora finaler samtidigt som han representerade San Francisco Shock, ett stort lag i det här spelets kretsar.

Gest: En rutinerad spelare som har tävlat sedan 2017. Han har spelat för London Spitfire-laget och har haft stora vinster som Overwatch League Season Playoffs och APC Premier 2017. Han kom också tvåa i 2020 års Overwatch League Grand-finaler och tog hem 750 000 USD.

Varför älskar spelare Overwatch?

Spelare älskar eSport på grund av den enkla åtkomsten och bekvämligheten med att spela. Detsamma gäller Overwatch. Att vara en proffs Overwatch-spelare kan vara en bra karriärväg med en bra inkomstkälla. Du kan också få bra stipendiemöjligheter i topphögskolor som har Overwatch-lag.

Högskolor med OW-lag inkluderar Maryville University, Akron University, Northwood University och Harrisburg University, bland många andra. Olika högskolor har stipendieprogram vid olika tidpunkter, så det är bra att vara på utkik.

Att engagera sig i eSport-aktiviteter är fördelaktigt för din hälsa, särskilt för att förbättra din hjärnfunktion.

Hur spelar man Overwatch esports?

Att spela Overwatch är ganska likt andra e-sporter. Först måste du välja ditt föredragna spel. Nästa steg är att välja en plattform som ger dig en bra spelupplevelse.

Studera spelet och alla inblandade aspekter. Du kan lita på YouTube-handledningar och Twitch-strömmar för att lära dig av de bästa. Om möjligt kan du överväga att anlita en erfaren coach för att förbättra dina färdigheter.

Du kan också överväga att skaffa eller uppgradera din spelutrustning för att förbättra din konkurrensfördel. När du har uppfyllt dessa krav kan du starta eller gå med i ett lag och delta i turneringar.

Overwatch största bidragsgivare

Många människor har haft stora bidrag till eSport. Några har hjälpt till att designa spelen, och andra har startat och ägt lagen. Det är värt att notera att Overwatch pro-spelare också har haft ett betydande inflytande på spelets ställning idag.

Några legendariska lagägare inkluderar Jack Etienne, som grundade Cloud9. Cloud9 är känt för att fostra spelare och har några av de bästa namnen på grund av sin spelarvänliga miljö. Matthew är en annan mycket erkänd personlighet inom eSport-branschen, efter att ha delägt de 100 tjuvarna. Han är också en tidigare professionell spelare i Call of Duty.

Allt om Overwatch League

Det finns ett Overwatch World Cup varje år, kallat Overwatch League. Blizzard Entertainment, som är spelets utvecklande företag, står bakom denna årliga tävling. Detta internationella evenemang lockar team från hela världen. Denna tävling invigdes 2016.

Sedan starten har Sydkorea haft flest titlar, med tre från och med 2021. Under 2016 hade detta eSport-evenemang 16 deltagare, 32 under 2017, 24 under 2018 och 10 under 2019. Detta internationella evenemang har hållits i USA Stater, Australien, Kina, Polen, Thailand och Sydkorea.

Under åren har Overwatch samarbetat med några kända sändningsplattformar för att förbättra sin globala räckvidd. En populär kanal är Twitch-plattformen som har många livestream-kanaler. Overwatch har också samarbetat med Disney för att säkerställa att den växer sin fanbas globalt. Språken som används i livebetting sändningarna är engelska, koreanska, ryska, franska, japanska, tyska, kinesiska och thailändska för att möta behoven hos olika fans.

Turneringen har haft olika upplägg genom åren. I den senaste upplagan användes ett försteg för att fastställa vilka lag som kvalificerade sig till gruppspelet. De fem högst rankade lagen har direktkvalifikationer till gruppspelet.

Vad är ett eSport-VM?

Ett eSport-VM är ett professionell tävling som involverar elektroniksport. Eftersom sporten är en global turnering, lockar sporten topprankade lag globalt, och har följaktligen en enorm fanbas. Många VM-turneringar hålls för olika e-sporter.

Vissa av dessa internationella turneringar har flera sportaktiviteter begränsade till en enda upplaga. Till exempel är Electronic eSports World Convention (ESWC) värd för spel som Call of Duty och Counter-Strike: Global Offensive. Andra, som Overwatch World Cup, har ett enda eSport-evenemang

Högst rankade länder inom OW eSports-fältet

Länder som är kända för att vara aktivt involverade i Overwatch eSports inkluderar USA, Tyskland, Ryssland, Sydkorea och Kina. Som förväntat ges rankningar genom att analysera antalet konkurrenskraftiga spelare ett land har. Från och med 2020 visade eSports statistik att USA hade över 4 300 aktiva proffsteam. Tyskland följde med 973, Sydkorea med 890 och Brasilien med 852.

I Overwatch World Cup toppar Sydkorea listan med tre titlar, medan USA har en och för närvarande är världsmästare

Overwatch eSports World Cup betting

Precis som vadslagning inom sport handlar betting på online Overwatch esportsturneringar om tur. Flera populära sportböcker täcker Overwatch World Cup-evenemang. Det finns många marknader tillgängliga för Overwatch eSports-evenemang.

På grund av stor osäkerhet inom eSportsområdet erbjuds spelodds inte förrän evenemanget närmar sig. Marknader som du hittar på de flesta av de ledande e-sportspelsajterna inkluderar:

 • Den head-to-head-vinnaren.
 • Den ultimata vinnaren i turneringen.
 • Den ledande målskytten.

När du spelar online på dessa OW-evenemang, kom alltid ihåg att det är en möjlighet att förlora. Av denna anledning varnar de flesta spelhus alltid spelare att satsa ansvarsfullt. Närhelst du stöter på utmaningar i eSports betting bör du gå igenom sajtens vanliga frågor och få kontakt med kundsupporten för hjälp. Alternativt kan du kontakta deras chattkundsupport och få en lösning.

Hitta de perfekta Overwatch bookmakers

OW-evenemang blir alltmer en lukrativ marknad för eSport-fans. Men Overwatch-spelare uppmuntras att spela på licensierade och registrerade kasinon. Flera leverantörer av esports bookie täcker spelalternativ för Overwatch. Dessa leverantörer inkluderar 888 Casino, Spinamba och Bet Master.

Nybörjare inom e-sportspel online bör vara utrustade med några grundläggande tips för att säkerställa att de har en chans att vinna sina insatser. Dessa viktiga tips inkluderar: Lär dig spelet. När du börjar satsa på Overwatch bör du se till att du har lite grundläggande kunskaper om spelet. Med en bättre förståelse har du övertaget att vinna.

En annan sak att söka är information om marknaderna för eSports betting-appar. Olika leverantörer har olika marknader. Vissa är desamma, men skillnaden kommer i varumärket. Se till att du känner till marknaderna innan du ägnar dig åt något.

Känn det inblandade laget och spelarna i varje. Detta är nödvändigt eftersom du kommer att hitta marknader som involverar enskilda spelare. Sammanfattningsvis, se till att du har en bra förvaltning av dina spelmedel. Satsa med vad du har råd att förlora för en smidig spelupplevelse med Overwatch.

De bästa Overwatch-bettinglagen

Shanghai drake

Detta är ett kinesiskt professionellt Overwatch-team. Laget grundades 2017 och deltar i Overwatch League, som består av lag från Kina, Kanada, Storbritannien, Frankrike och USA. Shanghai Dragons är de senaste ligamästarna under Moon Byung-Chul, som är deras nuvarande tränare.

Atlanta Reign

Detta är en professionell Overwatch esportsida från Atlanta, Georgia. Detta lag grundades 2018 och tävlar i Overwatch League. Det ägs av Atlanta Esports Ventures och är medlem i ligans västra region. För närvarande hanteras de av Brad Sajani och sponsras av Cox Communications. Brad har lett laget till tre raka slutspel och en final 2021, där de slutade som tvåa.

Dallas Fuel

Detta är ett annat anmärkningsvärt Overwatch-team som grundades den 3 februari 2016. Det började som Team EnVyUs innan det döptes om till Dallas Fuel 2017. Teamet samägs av Mike Rufail och Kenneth Hersh. Den deltar i Overwatch League och använder Esports Stadium Arlington.

Det är värt att notera att Envy Gaming är deras föräldragrupp och Yun Hee-won är huvudtränare. Jack in the Box, en amerikansk snabbmatsrestaurang, sponsrar deras aktiviteter.

Los Angeles Gladiatorer

Detta amerikanska Overwatch eSports-team är baserat i Kalifornien. De deltar i Overwatch League och är medlem från ligans västra region. Detta esportteam ägs av Stan och Josh Kroenke, som äger Kroenke Sports & Entertainment. Laget har varit i aktion sedan 2017, och de har lyckats nå säsongens slutspel vid fyra tillfällen under sin första tränare, David Pei.

New York Excelsior

Detta är ett topp professionellt team i Overwatch som ägs av Jeff Wilpon. Lagets historia går tillbaka till 2017, då det grundades och började tävla i Overwatch League. Laget från den östra delen av ligan sponsras av T-Mobile och de använder svart, blått och rött som sina officiella färger.

Seouldynastin

Detta Overwatch esportteam kommer från Sydkorea. Teamet grundades 2017 och sponsras av Net Gear. Deras mest framgångsrika tränare var Dong-gun, som guidade dem till en första säsongens slutspel.

Fördelar och nackdelar

Fördelar

 • Kompatibel med flera spelenheter och plattformar
 • Det är älskat av vadslagningshus
 • Lovar stor konkurrens med generösa priser
 • Fantastisk visuell bearbetning. Overwatch hjälper en spelare att förbättra sina visuella förmågor.
 • Förbättrar visuell koordination och handkoordination. Att engagera sig i Overwatch kommer att få dina armar att arbeta tillsammans i harmoni eftersom du bearbetar det du ser och utför med händerna.
 • Spelare utvecklar sina problemlösningsförmåga.
 • Spelare tenderar att utveckla ett intresse för naturvetenskap, teknik, matematik och teknikämnen.
 • Att engagera sig i Overwatch hjälper dig att få kontakt med andra spelare som bidrar till ditt sociala liv.

Nackdelar

 • Spelare riskerar att utveckla spelstörningar. Överdrivet engagemang i eSport-betting är beroendeframkallande. Detta kan vara skadligt, särskilt i en oreglerad miljö där barn kan vara inblandade.
 • Konkurrenter på avancerad nivå kan engagera sig i användningen av prestationshöjande läkemedel som har allvarliga biverkningar.
 • Kan utsätta spelare för synproblem. Långa timmar på skärmen kan vara skadligt för din syn.
 • Dessa nackdelar är inte unika för Overwatch-spel utan kommer från allmänt eSport-spel eller spelande.

Allt du behöver veta om Overwatch betting odds

Som en ny eSport har Overwatch fått många fans och har tagit sig in i vadslagningsscenen. Esport betting-appar har erbjudit användarna många bettingalternativ. De inkluderar moneyline, summor och Spreads. Nedan är detaljerna för ovanstående esportodds:

Moneyline satsningar

Detta enkla satsningsalternativ kräver att du förutser en matchvinnare. Overwatch-oddsen i ett moneyline-spel visas i amerikanska odds. De är i form av tal som har antingen ett negativt eller ett positivt tecken. Laget med en negativ udda har stor chans att vinna matchen medan underdogs har en positiv udda.

Sprider sig

Dessa är odds vars fokus ligger på poängen som tjänas in i ett spel. Resultatet här är inte av stor betydelse. Overwatch-satsningen har spridningar för kartor, och varje lag kan antingen få ett positivt eller negativt handikapp. Ett positivt handikapp betyder att ett lag kan starta 1,5 eller 2,5 kartor före, vilket betyder att du behöver en enda vinst eller två kartor för att vinna ett spel.

Total

Dessa satsningar täcker det totala antalet saker. Webbplatsen Overwatch esports betting anger ett nummer som du kan satsa över eller under. Om du satsar på ett resultat på över 3,5 kartor, är varje resultat över denna summa fördelaktigt.

Bettingtricks och tips

Känn dina hjältar

Overwatch är ett skjutspel som går ut på att spelare väljer hjältar att spela. Hjältar har unika styrkor och har lika mycket svagheter. För att få en bra esports betting-upplevelse i det här spelet, se till att förstå olika karaktärer. Med kunskap kommer du att fatta ett bra beslut om vilket lag du ska placera dina pengar på.

Förstå olika bettingsidor

Du bör besöka olika bettingplattformar som erbjuder Overwatch bookies och utvärdera deras tjänster. Var angelägen om att notera variation i odds och tillgängliga marknader. Hitta den bästa plattformen innan du satsar. Var heller aldrig bekväm med en enda bettingplattform; leta alltid efter ändringar och uppdateringar för att hitta de som passar dig.

Var en del av spelet

Du kan vara aktivt delaktig i spelet genom att titta eller spela. På så sätt kommer du att lära dig några grunder i spelet som hjälper dig att betta online. Du kan väga och se favoriterna i spelet och bestämma vilken som passar bäst.

Förstå oddsen

Detta är ett grundläggande krav när man satsar på eSport. Förstå hur oddsen och siffrorna i Overwatch fungerar. Att spela blint resulterar vanligtvis i förluster.

About the author
Jun-ho Kim
Jun-ho KimAreas of Expertise:
eSport
About

Jun-ho Kim, Sydkoreas dynamiska Esports-maestro, står som en ledstjärna för kunskap på EsportRanker. Jun-ho blandar analytisk skicklighet med en medfödd kärlek till spel och avslöjar den invecklade väven av onlinetävlingar, vilket säkerställer att spelarna håller sig informerade och inspirerade.

Send email
More posts by Jun-ho Kim