Gör anspråk på din Esports Bonuskoder 2024

Att satsa på e-sport är ett relativt nytt fenomen, men många har vunnit stora summor pengar genom att satsa på spel som sträcker sig från Dota 2 och League of Legends till CS:GO och Valorant. En kampanjkod för eSports bettingsajter, även känd som en kampanjkod, är en kod som består av bokstäver eller siffror som spelare kan skriva in i en kampanjlåda på en bettingsajt för att få någon form av speciell incitament. En bookmaker-kampanjkod används vanligtvis av bookmakers som en förvärvsstrategi för att locka nya kunder och kan hjälpa dig att komma igång med eSports-betting.

Gör anspråk på din Esports Bonuskoder 2024
Var man hittar kampanjkoder på esportbettingsajterHur fungerar kampanjkoderTips och tricks för gratisspelAnsvarsfullt spelande
Jun-ho Kim
ExpertJun-ho KimExpert
Fact CheckerTomas NovakFact Checker
LocaliserViktor JohanssonLocaliser
Var man hittar kampanjkoder på esportbettingsajter

Var man hittar kampanjkoder på esportbettingsajter

Många bettingsidor publicerar inte uttryckligen kampanjkoder på sina webbplatser, men det finns metoder för att hitta de bästa tillgängliga kampanjkoderna.

En metod är att bara Googla på din valda bettingsajt tillsammans med orden kampanjkod. Detta är en av de mest pålitliga metoderna för att hitta kampanjkoden du letar efter. Du kan också inkludera din favorit eSport i sökfrågan för att få unika och ovanliga kampanjkoder.

Ett League of Legends-fan, till exempel, skulle leta efter 'League of Legends Worlds kampanjkod 1xBet' för att hitta kampanjerbjudandet de letar efter. Kom ihåg att endast använda kampanjkoder från pålitliga och säkra sajter, som t.ex 1xBet, Betsson och Betsafe med flera.

Var man hittar kampanjkoder på esportbettingsajter
Hur fungerar kampanjkoder

Hur fungerar kampanjkoder

Att få kampanjkoden för eSports betting är bara halva striden; du måste också använda den på rätt sätt för att skörda fördelarna. Det här är ingen svår uppgift, men det kräver några steg.

Varje sida har sin egen uppsättning regler och kriterier, som anges i bonusvillkoren. Det är viktigt att läsa villkoren för en kampanjkod eller någon annan eSports bonus för den sakens skull. Villkoren för bonusar inkluderar ofta viktig information som tillåtna betalningsmetoder, lägsta odds du måste satsa på, omsättningskrav och så vidare. Ignorera dem på din risk.

Om du letar efter en kampanjkod kommer du vanligtvis att bli ombedd att ange den speciella eller unika koden under registreringen eller när du gör din första insättning. Till exempel, om du har en kampanjkod "Worlds100'' att gå in på, måste du gå till webbplatsen, registrera dig som en ny spelare och ange "Worlds100" i fältet som anges när du tillfrågas om en kampanjkod.

Andra kampanjer kommer med största sannolikhet att kräva att du matar in koden vid insättning eller på den specifika bonussidan.

Hur man använder kampanjkoder

Din valda eSports bettingsida, snarare än en eSport, styr hur du spenderar en registreringsbonus. Men, beroende på vilken typ du köper, finns det eSports bettingtaktik som kan hjälpa dig att få ut det mesta av din kampanjkod.

Hur fungerar kampanjkoder
Tips och tricks för gratisspel

Tips och tricks för gratisspel

Om kampanjkoden är för ett insättningsmatchningserbjudande kommer den att matcha din första insättning upp till ett visst belopp. Bonuskredit krediteras vanligtvis ditt konto när du har uppfyllt vissa omsättningskrav. Dessa kan hjälpa dig att diversifiera dina insatser eftersom de ger ytterligare pengar.

Dessa extra pengar kan tillåta dig att spela på lag eller spelare som du vanligtvis inte skulle satsa på, eller till och med riskera att satsa på underdogs i jakten på större vinster. Om satsningen vinner kommer du att vinna mycket, men om du förlorar dras bara dina bonusmedel.

Om du har en kampanjkod för riskfria satsningar, kommer du att kunna göra din första satsning någonsin med plattformen och tjäna en satsningskredit som motsvarar delar av eller hela din första insättning. En 100 procent riskfri satsning upp till $250, till exempel, skulle ge kunden $250 för att användas på ett eller flera gratisspel om deras första kvalificerade satsning någonsin är en förlust.

Detta kan hjälpa dig att förstå vilken eSport du spelar på, speciellt om du är ny på eSport eller eSport betting i allmänhet. Riskfria spel är också fördelaktiga om ditt favoritlag har haft några skakiga matcher och spelar inte till sin fulla potential. Vissa kampanjkoder är för förstärkta satsningar. Boosta satsningar liknar ökade odds för en tävlande eller ett lag. Till exempel kan du stöta på en förstärkt insats för en spelare som höjer sina +200 till +300, vilket ökar din utdelning om din insats vinner.

Det här är några av de mest eftertraktade kampanjkoderna, särskilt bland erfarna spelarna som är säkra på sina satsningstalanger. Till exempel förutspådde vissa att DAMWON Gaming skulle besegra EDG i LoL Worlds 2021. Men om en erfaren spelare tror att EDG kommer att vinna trots att de inte är de förväntade mästarna, skulle en kampanjkod med en förstärkt insats för EDG vara ett körsbär ovanpå deras beräknade vinster.

Det finns också säsongsbetonade eller evenemangsspecifika erbjudanden, såsom kampanjkoder för Call of Duty League, Drömhack evenemang, elektroniska sport-VM, League of Legends World Cup, Fortnite Cup, och så vidare.

Dessa kampanjkoder är idealiska för spelarna som är fans och tittar på spel som leder till stora evenemang, eftersom de kan placera smarta satsningar baserat på ett lags eller individs tidigare prestation, form och tillstånd. För dem är att skaffa kampanjkoder för dessa evenemang ett definitivt sätt att öka sin bankrulle.

Säsongsbetonade eller evenemangsspecifika kampanjkoder är särskilt användbara för spelarna som bara tycker om att satsa på stora evenemang, även om de är nya i spelet. Dessa koder kan hjälpa dem att komma igång med vadslagning på dessa e-sporter, eftersom vissa kampanjkoder kan fungera som ett säkerhetsnät om deras satsningar floppar.

Tips och tricks för gratisspel
Ansvarsfullt spelande

Ansvarsfullt spelande

Se spelande enbart som ett slags fritid. Du måste vara beredd att förlora pengar och förstå dessa förluster som en oundviklig del av spelet. Detta är utan tvekan det rätta sättet att spela.

Förväntningarna eller kravet på att vinna är vanligtvis roten till spelproblem. När dessa tippare förlorar kan de bli frustrerade eller nervösa, vilket får dem att sätta mer pengar på spel när de försöker ta igen sina förluster. Detta har potential att starta en fruktansvärd dominoeffekt som snabbt eskalerar.

Sätt en specifik summa pengar åt sidan som du är villig att förlora vid varje given tidpunkt. Om du sätter och håller dig till dina gränser bör du kunna njuta av ditt spelande utan att någonsin hamna i problem. Kontrollera hur mycket tid du spenderar på att spela på samma sätt som du begränsar hur mycket pengar du spenderar. Att spela på fritiden är acceptabelt så länge du har råd, men det ska inte ta över ditt liv.

Var inte rädd för att närma dig någon om du vet eller misstänker att spelande håller på att bli ett problem för dig. Det finns inget att skämmas över, och att försöka ta itu med problemet på egen hand är fruktlöst. Vissa grupper kan hjälpa dig om du inte är bekväm med att ta itu med dina svårigheter med vänner eller familj.

Ansvarsfullt spelande