Bästa PUBG vadslagningssajter 2024

Alla som har ett litet intresse för e-sport känner till PUBG: Battlegrounds. Spelet utvecklat av PUBG Corporation är en battle royale-genre där konkurrenterna kämpar till döds. Det finns upp till 100 spelare i ett spel som försöker slå ihjäl varandra. Många funktioner gör spelet utmanande och spännande. Spelet är en förbättring av tidigare mods skapade av Brendan Greene, med smeknamnet 'PlayerUnknown'. och inspirerad av filmen Battle Royale.

Detta gör det verklighetstroget, och att kunna bygga vidare på befintliga idéer gör det mycket raffinerat. PUBG:s första utgåva var specifikt för Microsoft Windows. Detta gjordes i mars 2017, via en modell för tidig åtkomst som drivs av Twitch.

Bästa PUBG vadslagningssajter 2024
Jun-ho Kim
ExpertJun-ho KimExpert
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Allt om att spela PUBG esports

Den första fullständiga releasen skedde i december 2017, med releaser för Xbox Game Preview och Xbox One senare under samma månad. Den fullständiga releasen skedde 2018. Samma år släpptes en gratis-att-spela PUBG-version för iOS- och Android-mobilenheter tillsammans med en PlayStation 4-port. 2020 släpptes en mer potent version för att rymma strömning på stadion.

Efter den fullständiga releasen såldes över 50 miljoner exemplar av PUBG i juni 2018. Idag finns det över 400 miljoner spelare registrerade på PUBG. Det når ofta toppar på över 3 miljoner samtidiga spelare. Den mobila versionen registrerade mer än en miljard nedladdningar i mars 2021 och samlade in mer än 6,2 miljarder dollar.

Spelet

I början av spelet släpps spelare på en ö med en karta. Här gav de sig genast ut för att söka efter vapen för att försvara sig och attackera rivaler. De måste förbli inom kartan på alla punkter. Allt eftersom spelet fortskrider fortsätter storleken på det säkra området att krympa.

En spelare måste sträva efter att vara på en säker plats hela tiden för att minska risken för dödliga attacker. Snabbt tänkande och svar är viktiga färdigheter för att vinna. Recensenter har berömt spelets förmåga att ta emot spelare med långsam skicklighet samtidigt som de förblir en utmaning för de med avancerade färdigheter.

De Battle Royale-genren har mycket av sin popularitet att tacka PUBG. Det populariserade genren så mycket att Epic omedelbart efter den första releasen flyttade för att skapa en Battle Royale-modell av deras spel, Fortnite. Dess effekt ledde också till skapandet av kloner i Kina i en inofficiell egenskap. Spelets framgång har uppmärksammats med flera nomineringar i kategorin Årets spel.

Spelet har vunnit priser som Mobile Game of the Year (PUBG Mobile) vid 36:e Joystick Awards, Esports Game of the Year vid 2018 2018 SXSW Gaming Awards, Best MultiPlayer Game på The Game Awards 2017, bland många andra. Vissa länder som Gujarat (Indien), Irak, Nepal, Jordanien och Aceh-provinsen i Indonesien kände att folk spelade det för mycket.

Hur man satsar på PUBG: Battlegrounds

PUBG:s popularitet gör det redan till en aptitretande betting. Onlinespelsajter och tippare älskar det likadant. Det är ett enkelt spel att satsa på, speciellt om du är en vanlig sportspelare. Även om du är nybörjare, få kläm på PUBG: Battleground betting är lätt. Du behöver bara få följande rätt:

Lär dig spelet

Detta sägs i alla spel, men det är roligt hur många som ignorerar det. Att satsa på PUBG kräver att du vet mer än bara syftet med spelet. Du måste förstå aktiviteter i leken och hur de påverkar resultatet. Vilka är de dödligaste vapnen? I vilka omgångar dödas flest spelare? Hur lång tid tar en karta?

Att veta dessa saker hjälper dig att göra mer än bara raka PUBG-satsningar. Du kan lära dig spelet genom att spela eller ta dig tid att titta på andra. Genom att titta på tävlingar kan du också identifiera de bästa spelarna, vilket är avgörande information när du satsar.

Välj rätt esportbettingsajt

Bettingsidor erbjuder i stort sett samma odds. Det är dock andra faktorer som avgör om sajten är bra för dig. Är den licensierad i ditt land? Vilka valutor accepterar de? Finns det transaktionsavgifter? Även om det är möjligt att spela på en online esport-bookmaker som inte är licensierad i ditt land, frånträder du spelarskyddsprivilegiet när du gör det.

Varför är PUBG: Battlegrounds populärt?

De flesta PUBG-spelare tänker inte ens på varför de älskar spelet så mycket. De kommer förmodligen att ge dig en tom blick och undra varför du ställer en dum fråga om du frågar dem. Är det retoriskt? För dem skapades spelet bara för att bli älskade. Men här är vad de som bryr sig om att svara har att säga:

Spänningen

På många onlineforum säger spelare att spänningen som kommer med PUBG är oöverträffad. Risken och adrenalinkicken som kommer med att försöka överleva i ett minskande utrymme och obevekliga attacker är beroendeframkallande. Det krävs mycket skicklighet för att överleva.

Ju färre du är kvar i spelet, desto mer riskabelt blir det - roligt, va? Att slå ut motståndare ger också stor tillfredsställelse. Det är som en flykt från det verkliga livet, en chans att ventilera ut i situationer som du vanligtvis skulle hålla tillbaka.

På ett speciellt forum är spelarna överens om att Brendan Greene, det kreativa sinnet bakom spelet. "Vet något som andra inte ens har börjat föreställa sig." Hans tidigare erfarenhet i branschen har hjälpt till att skapa ett Battle Royale-läge som är oöverträffat.

Fantastiska funktioner

PUBG har utmärkta funktioner från den allra första nivån, alla underbara i kvalitet. Det finns nya funktioner som kan låsas upp på alla nivåer, allt från vapen till belöningar. Tillägget av nya funktioner i varje uppdatering innebär att spelare kan få ett "nytt" spel varje gång de spelar.

Där många andra spel bara har textchatt, tillåter PUG spelare att röstchatta med andra. Detta gör spelupplevelsen ännu mer verklighetstrogen. Spelet har också en anti-cheat-funktion för att förbättra rättvist spel.

Rymmer varierande kompetensnivåer

Kritiker som betygsätter spelet säger att det är lika lämpligt för nybörjaren som för proffset. Hur det har lyckats blanda enkelhet och sofistikering håller PUBG huvud och axlar över många andra spel.

Tillgänglighet online

Detta är ett väsentligt krav för varje videospel idag. Det ska vara enkelt att spela både över ett LAN-nätverk och över hela världen. PUBG har ingen fördröjning över stabila anslutningar. Spelare som är åtskilda av stora geografiska avstånd kan spela mot varandra utan att behöva oroa sig för att deras servrar är åtskilda. Denna tillgänglighet gör PUBG till ett socialt spel som kan sammanföra spelare över hela världen utan den frustration som vissa spel orsakar.

Satsar på PUBG

Vadslagningsvurmen har bidragit till att öka populariteten för e-sportspel. Som ett av de bästa spelen är PUBG älskad av många esports bettingsidor. Eftersom många människor hittar det på vadslagningssajter, ökar antalet personer som går med i striden när spelare och följare.

Mobil kompatibilitet

PUBG verkar mycket tydligt känna till betydelsen av mobiltelefonen idag. De visade detta genom att släppa en mycket responsiv mobilversion av spelet. De gjorde det gratis att spela. Den här versionen hade nu mer än en miljard nedladdningar i mars 2021. Och dessa siffror slutar inte. Den mobila versionen låter människor spela när de är på språng eller i vilken position som helst när de är i huset.

Stadia modell

PUBG gick redan bra med PC-, Xbox- och PlayStation 4-kompatibla versioner. Sedan gick de en bättre och släppte en annan version för stadionstreaming 2020. Detta gav spelet en ny dimension. Även om koronavirusrelaterade låsningar främst besvärade världen vid den tiden, var spänningen bland PUBG-fans fortfarande stor.

Idén med personliga turneringar när låsningarna hävs gav dem något att se fram emot och något att vara exalterade över under en dyster period. Många gick ut i praktiken för att vässa sina färdigheter i tävlingsberedskap om och när det var möjligt igen.

Allt om PUBG: Battlegrounds-turneringar

PUBG: Battlegrounds har en global tävling känd som PUBG Global Championship. Detta motsvarar ett världsmästerskap. Den hålls årligen och samlar 32 lag från hela världen. Det är också ett populärt evenemang för eSport-betting online eftersom det ställer de bästa spelarna mot varandra. Mästerskapet markerar vanligtvis slutet på PUBG-tävlingsåret.

Värdskap

En annan värd väljs ut varje år. Värden tar hand om alla organisatoriska aktiviteter, från spelarnas ankomst till boende och själva spelandet. Korea är värd för 2021 PUBG Global Championship. Det kommer att hållas i Paradise City, Incheon. Detta är ett av de bästa hotellen i Korea.

27 lag bor på hotellet för det månadslånga evenemanget. Lokalen har också på plats en onlinemodifiering som kommer att ta emot fem lag från Kina som inte kunde ansluta sig till resten på grund av resevisumproblem.

Ceremonimästare kommer att vara Steven Pierce (Toffees, USA), James Carrol (Kaelaris, Storbritannien och John Robert Sargent (JoRoSaR, Storbritannien). Det kommer också att finnas sju kommentatorer och sju analytiker från hela världen. Det finns också värdar och kommentatorer från tio andra språk och regioner - koreanska, ryska, kinesiska, Asien, vietnamesiska, thailändska, turkiska, europeiska, Latinamerika och värdar Korea.

Formatera

32 lag deltar i Global Championship. Även om turneringen är inbjudande, privilegiet utökas till lag som har utmärkt sig under året. Om du blir det bästa laget i tävlingen i din region får du en automatisk inbjudan.

Länder i Asien/Stillahavsområdet (APAC), Europa och Amerika kvalificerar sig genom att vinna en Continental Series i sina respektive områden. Vinnarna av PUBG Summer Champions League får också en slot. Lag seedas beroende på deras kvalificeringsdel.

Rankbeslut (poängregel)

Vid Global Championship börjar tävlingen med en Rank Decision-runda. Syftet med detta är att ge lagen tävlande positioner (1-32). Lagen delas in i fyra grupper om åtta. Lagen i en grupp spelar mot varandra i ett round-robin-format. Sex matcher spelas dagligen under tävlingens första vecka.

De 16 bästa lagen från denna omgång kvalificerar sig för att starta i First Weekly Survival. Lag på positionerna 17-31 hamnar på en väntelista för den första veckans överlevnad. Det 32:a laget går miste om veckoöverlevnad och går till Bottom-16-stadiet.

Weekly Survival (WWCD-regel)

På vardagar spelas 16 matcher av de 16 bästa. Syftet är att få '16 Chicken-Dinner Winners'. När det vinner en match kvalificerar sig ett lag till veckofinalerna och lämnar veckoöverlevnaden. Nästa lag tar plats på väntelistan. Detta fortsätter tills det är 16 lag i veckofinalerna.

Botten 16 (poängregel)

Lag som misslyckas med att ta sig till veckofinalerna plus lag #32 spelar i detta skede för att hitta deltagare för en annan veckoöverlevnad. När nummer 17-31 har hittats slutar omgången och det nedersta laget faller till en annan Bottom 16.

Veckofinaler (poängregel)

I det här skedet spelas tio matcher. Målet är att hitta lag 1-16 för den kommande Weekly Survival. De nio lagen med flest poäng i veckofinalerna kvalificerar sig till de stora finalerna. Om samma lag vinner på varandra följande veckofinaler, ökar det totala antalet kvalplatser med totalt antal poäng.

Grand Survival (WWCD-regeln)

Lag på positionerna 13-31 på poängloggen deltar i denna omgång. Varje matchvinnare går in i den stora finalen. Det 32:a laget med totala poäng lämnar tävlingen. Fyra matcher spelas i denna omgång.

Grand Finals (poängregel)

15 matcher spelas i denna sista omgång. Laget med flest poäng är turneringsmästare.

Sändningar av PUBG esports

Matcherna sänds live på de officiella PUBG YouTube och Twitch-kanalerna.

Utmärkelser

Det finns en prispott på $2 000 000 för tävlingen. Varje veckovinnare får $30 000. Den totala vinnaren får $600 000. Andraplatsen får $290,000, tredjeplatsen får $150,000 och fjärdeplatsen får $120,000. De andra lagen får utmärkelser i ett minskande förhållande. Utmärkelser kan variera från ett mästerskap till nästa.

De bästa esports betting PUBG bookmakers

I segmentet på PUBG bettingsidor nämns det att du bör välja rätt leverantör innan du satsar. Men vilka är de stora leverantörerna som redan erbjuder PUBG: Battlegrounds-betting. Den frågan besvaras bäst genom att testa esports bookies, läsa recensioner och höra vad spelare har att säga.

 • 1xBet har kontinuerligt gjort sig ett namn som en ledande leverantör. Varumärket 1X, som ursprungligen bara erbjöd kasinospel, har gett sig in på sport och nu även e-sport. Det är ett fantastiskt casino med fina välkomsterbjudanden, bra odds och allmänt användarvänlighet.
 • 22 Satsa är en annan bra leverantör att testa. Precis som 1X har den fantastiska välkomsterbjudanden och kontinuerliga kampanjer. Transaktioner är snabba och gratis med de flesta Betalningsmetoder. Det har också många marknader att välja mellan. Det har nominerats till en av de mest progressiva leverantörerna under de senaste åren.
 • 888 Casino har funnits på marknaden ett tag och har alltid varit ledande. Den har en lättnavigerad webbplats, är mycket lyhörd och har säkerhet i flera lager. Den har också många vadslagningsmarknader och är tillgänglig i många delar av världen.

Allt eftersom esports betting fortsätter kommer leverantörerna att fortsätta att förbättras och fler kommer att dyka upp. Förbättringar som appar för esportbetting gör vadslagningsupplevelsen ännu bättre. Fortsätt komma tillbaka hit för information om nya händelser i spelvärlden för videospel.

De bästa PUBG: Battlegrounds vadslagningslagen

Det har varit många anmärkningsvärda PUBG-lag både nu och förr. Vissa har upplösts och andra lever fortfarande. Inte överraskande med tanke på spelets popularitet. Till förmån för PUBG-betting fokuserar den här listan på lag som fortfarande är aktiva.

1218

Teamet som består av Tulika, Kle1n, TTCUX och Marmelad är en e-sport organiserad i CIS. De kom till rampljuset under 2020 års Spring Split Europe-finaler. De har också slutat trea i PMPL-EMEA Championship och blev tvåa i PUBG Mobile Pro League-säsong 1/2021: CIS Finals.

Galna klan

Mad Clan är ett A-Tier PUBG proffsteam från Korea. Det var tidigare känt som FarmPC E-sports. De spelar i kategorin PC. Teamets medlemmar är Lee Sung-Do 'DAEVA', No Tae-Young 'EEND', Kim Dong-Jun 'Lash' och Yu Jae-Won '2Tap'. Ha "Muker" Young-jin tränar dem. Teamet är en av deltagarna i PUBG Global Championships 2021 som PUBG esports bettingentusiaster bör hålla utkik efter.

Team Weibo

De nuvarande innehavarna av 2021 Peacekeeper Elite League är en fröjd för alla e-sportspelare. Teamet har bytt namn från ELG Gaming till sitt nuvarande namn efter förvärvet av den kinesiska mikrobloggaren Weibo. De slog Nova E-sports för att vinna 2019 PMCO Berlin. De är också nuvarande innehavare av Peacemaker Elite League. Aktuella spelare är Z9, General, Ming, Beizhai och Broncho.

Attack runt om

Det här är ett thailändskt lag som består av Thanachit 'Jayers' Sonsuwon, Thanachot 'Gems' Sonsuwon, Nattapol 'J4nku2of' Laorngoen, Waritnan 'Glooms' Bangkerdrit, Chanwut 'Boblee' Tangon och Sakun 'SviTT ' Sitticharoensukchai. De coachas av Nitipon "nitipon" Klinkajorn. Laget är också en viktig del av PUBG-mästerskapen.

Fördelar och nackdelar

Som ett av de mest populära esportspelen har PUBG: Battle Ground massor av proffs. Men det har också några nackdelar. Här är vad som är bra och inte så älskvärt med det här spelet:

Fördelar

 • Mobilanpassning - Gratis nedladdningar och en fantastisk mobilspelupplevelse har lockat till sig mer än en miljard nedladdningar.
 • Tillgänglighet hos många esports bookmakers. Vissa introducerar till och med eSport-bettingappar.
 • Fantastiska funktioner som grafik, anti-fusk och röstchatt.
 • Effektivt spelbart online
 • Spelare kan vinna pengar på PUBG-tävlingar
 • Stadia streamingläge för fysiska tävlingar
 • PUBG rymmer spelare på alla nivåer och erbjuder en bra utmaning för varje kategori. Spelets krävande karaktär hjälper spelare att förbättra sin mentala och fysiska skärpa.
 • Kompatibel med flera enheter och operativsystem
 • Regelbundna uppdateringar som kommer med nya och mer spännande funktioner

Nackdelar

 • Mycket beroendeframkallande – PUBG:s fantastiska natur gör att många spelare kan fastna för det, särskilt de yngre. Samma sak kan hända de som satsar på PUBG.
 • Otillräckliga tävlingar - Även om det redan finns många PUBG-tävlingar, betyder det enorma antalet spelare att de inte är tillräckligt betjänade.

Förstå PUBG betting odds

Oddsen för PUBG: Battlegrounds-spel skiljer sig inte nämnvärt från andra sporter. PUBG-oddsen bestäms huvudsakligen av den region du spelar från. Det finns odds uttryckta i bråk, decimaler eller +/-. Oavsett hur oddsen ser ut är summan du sannolikt kommer att vinna i ett spel alltid densamma.

Till exempel, om en bråkdel udda är 2/1 betyder det att du får $2 när du satsar $1. Avkastningen är densamma om du placerar $ på en 2,00 udda insats. Amerikanska odds är lite mer förvirrande om du inte är van vid dem. Favoritlaget har en -2 udda, medan underdog har +2. Som i alla andra typ av vadslagning, ju högre udda i PUBG, desto större risk är insatsen.

PUBG: Battlegrounds tips och tricks

Undvik okända tävlingar

Till skillnad från vanliga lag som fotboll som är svåra att etablera, kan vem som helst skapa ett PUBG-lag. Därför kan du satsa i en tävling där alla lag är stämplade som proffs, men få av dem är det. Undvik att satsa på tävlingar där du inte har en aning om vilka lag som spelar.

Å andra sidan, gå alltid för stora turneringar som PUBG Global Championship. Dessa turneringar finns på de bästa bettingsidorna. När de försöker popularisera esportbetting erbjuder dessa hus fantastiska kampanjer som du kan dra nytta av.

Välj riskabla satsningar, låg insats

Ett syfte med betting på e-sport online är att öka spänningen. Spänningen i PUBG ökar när du tar mer riskfyllda satsningar. PUBG-satsningar som längden på en karta beror inte särskilt mycket på spelarnas skicklighet, men de har bra avkastning. Men när du placerar sådana satsningar, var alltid noga med att satsa lågt eftersom chanserna att hända är minimala.

Satsa på livespel

Hitta en webbplats som erbjuder livespel och spela på den. Trots en spelares skicklighetsnivå finns det dagar då spel går sin väg och andra när ingenting klickar. I en pubg livebetting är du inte bara beroende av den kända skickligheten utan också på dagens prestation för att fatta ditt vadslagningsbeslut.

Kom ihåg spelregelboken

Trots att det är nytt är e-sportspel hasardspel. Det för med sig alla risker som är förknippade med traditionellt spelande. Kom ihåg att satsa nykter, satsa för skojs skull, ha en budget och jaga inte vinster/förluster.

About the author
Jun-ho Kim
Jun-ho KimAreas of Expertise:
eSport
About

Jun-ho Kim, Sydkoreas dynamiska Esports-maestro, står som en ledstjärna för kunskap på EsportRanker. Jun-ho blandar analytisk skicklighet med en medfödd kärlek till spel och avslöjar den invecklade väven av onlinetävlingar, vilket säkerställer att spelarna håller sig informerade och inspirerade.

Send email
More posts by Jun-ho Kim