Best Esports Betting Bonuses

Denna eSports betting bonusguide tar en djupgående titt på alla de bästa kampanjerna på den elektroniska sportbettingscenen, hur de fungerar och, viktigare, hur spelarna kan göra anspråk på och använda dem.

Det råder ingen tvekan om att eSports-betting tar över. Medan branschen växte långsamt före pandemin, gav stoppandet av livematcher på toppen av Covid-19 eSports vadslagning nytt liv. Idag blomstrar eSports bettingbranschen, och varje bookmaker vill ha en del av kakan - den ständigt växande efterfrågan på eSports bettingtjänster. De bästa eSports bettingsidorna erbjuder lukrativa kampanjer, även kända som bettingbonusar.

No Deposit Bonus

No deposit bonusar erbjuder spelare en fantastisk möjlighet att spela på en eSports bettingsajt utan att bryta banken. En bonus utan insättning innebär att spelare vanligtvis får gratissnurr på en slot eller en kontant belöning. Det finns också en ingen insättningsbonus som tillåter spelare att använda en viss mängd gratispengar inom en begränsad tid. Sådana bonusar skapas på förutsättningen att en spelare registrerar sig för en webbplats.

Visa mer...
Bonuskoder

Att satsa på e-sport är ett relativt nytt fenomen, men många har vunnit stora summor pengar genom att satsa på spel som sträcker sig från Dota 2 och League of Legends till CS:GO och Valorant. En kampanjkod för eSports bettingsajter, även känd som en kampanjkod, är en kod som består av bokstäver eller siffror som spelare kan skriva in i en kampanjlåda på en bettingsajt för att få någon form av speciell incitament. En bookmaker-kampanjkod används vanligtvis av bookmakers som en förvärvsstrategi för att locka nya kunder och kan hjälpa dig att komma igång med eSports-betting.

Visa mer...
Insättningsbonus

Insättningsbonusar är en fängslande kampanj för både vanliga och tillfälliga tippare. Ett växande antal onlinekasinon har ökat på onlinespelerbjudanden för att locka nya och återkommande kunder. Det finns många insättningsbonusar, men gratisspel utan insättningsbonus har visat sig vara ett populärt val bland spelpubliken. 

Visa mer...
Välkomstbonus

Välkomstbonusar för esports betting är bland de bästa kampanjerna en spelare kan göra anspråk på efter att ha registrerat sig på en webbsida för esports betting online. Den här artikeln går in på dessa bonusar för att avgöra vad de är, hur de fungerar, hur man gör anspråk på dem och mer. Som namnet antyder är välkomstbonusar kampanjer som eSports bookmakers utnyttjar för nya spelare. Det finns två huvudtyper av välkomstbonusar; ingen insättnings- och insättningsbonus.

Visa mer...
Cashback Bonus

Om du letar efter bra cashback-erbjudanden, har bookmakers som 1xBet, Bettson och Betway några fantastiska kampanjer som kan hjälpa dig att få lite försäkring på dina esports-spel. Alla som någonsin har spelat på esports bettingmatcher som DreamHack eller ESL skulle veta att dessa tävlingar kan vara ganska oberäkneliga. Cashback-bonusar, å andra sidan, kan mildra även de mest allvarliga chockutfallet.

Visa mer...
Gratisspel

Ett gratisspel är ett spel där insatsen inte behöver betalas. Genom att lägga ett gratisspel får du möjligheten att vinna utan att lägga några pengar i prispotten. Detta är ett av de bästa sätten för nybörjare att börja satsa. Det garanterar att de aldrig kan förlora sin ursprungliga insats och vara mer bekväma med att spela online. Gratisspel gör det också möjligt för dem att hålla reda på sina vadslagningsframsteg genom att se om de har vunnit eller förlorat på varje speldag.

Visa mer...
Lojalitetsbonus

Dagens eSports bettingsidor har olika sätt att belöna hängivna spelare. Om du spelar regelbundet kommer sportboken att bjuda in dig till olika lojalitetsprogram någon gång. Efter att ha gått med i klubben kommer du att börja tjäna poäng när du deltar i vissa aktiviteter, som att sätta in pengar på ditt konto. 

Visa mer...
Referral Bonus

Hänvisningsbonusar ges till en aktiv spelare som får en vän till sig att gå med på e-sportspelsajterna. Eftersom den aktiva spelaren hänvisade en ny spelare till webbplatsen får de båda en bonus som är tänkt att förbättra deras spelande. Om den nya medlemmen också hänvisar en vän får de en bonus också och så vidare. Ofta är det en bonus utan insättning, vilket är en chans att spela utan att behöva spendera någon form av pengar. Det är en metod som återkommande erbjuds av bookmakers eftersom den har många fördelar för spelaren, men också för webbplatsen. 

Visa mer...

Registreringsbonus

Vad är esports bettingbonusar?

Vad är esports bettingbonusar?

Till att börja med är esports betting bonusar kampanjer som riktar sig till spelare som är intresserade av esports vadslagning. Fungerar esports bettingbonusar? Och om ja, varför skulle en bookmaker dela ut pengar bara sådär?

Medan vissa nejsägare hävdar att esports bettingbonusar inte är legitima, är sanningen att bonusar fungerar. Ja, speloperatörer delar ut pengar till spelare i form av bonusar.

Det som får de flesta spelare att tvivla på satsningsbonusar är att det nästan är omöjligt att slå de strikta omsättningsgränserna som bonusar hänger ihop med.

Som ett varningens ord måste spelare dock vara försiktiga med några fula dealers med falska bonusar. Men alla licensierade och reglerade esports bettingsajt erbjuder legitima bonusar. Så varför erbjuder bookies spelare bettingbonusar?

För att förstå orsaken är det först viktigt att erkänna att det råder hård konkurrens inom onlinespelsektorn. Det finns tusentals bookmakers som erbjuder bettingmarknader för e-sport.

Liksom alla andra företag måste operatörer av esports bettingsajter uppmuntra nya spelare och, viktigare, behålla de befintliga. Marknadsavdelningarna avsätter en budget för kundförvärv och kundbehållning. Dessa pengar spenderas sedan på att erbjuda spelarna bonusar.

Vad är esports bettingbonusar?
Hur fungerar erbjudanden om vadslagning på e-sport online?

Hur fungerar erbjudanden om vadslagning på e-sport online?

Det finns ett brett utbud av esports bettingbonusar. De kan klassificeras i två huvudkategorier; inga insättningsbonusar och insättningsbonusar.

Esports bonusar utan insättning

Den bästa bonusen som erbjuds av esports bookmakers är bonusen utan insättning, även känd som gratisspel. Som namnet antyder behöver spelare inte sätta in några pengar för att få dessa erbjudanden.

Det finns en ingen insättningsbonus som erbjuds nya spelare som välkomstbonus. Vad spelare behöver göra för att få denna bonus är att registrera sig på bettingsidan och fylla i sina spelarprofiler. Förutom välkomstbonusen utan insättning kan spelare njuta av dessa insättningar senare under sin vadslagningsresa. Detta är om just den esports bettingsidan har inga insättningsbonusar.

Esports insättningsbonusar

Många sajter har inga bonusar utan insättning, men någon värdig bettingsajt kommer inte att missa en insättningsbonus. En insättningsbonus utfärdas när en ny spelare laddar sitt konto.

Välkomstbonusen är den mest populära och är skräddarsydd för de nya spelarna. Spelare kan göra anspråk på denna bonus på sina första eller efterföljande insättningar, beroende på bookmaker. Utöver välkomstinsättningsbonusen finns det inga återladdningsbonusar för insättningar som belönar spelare under hela deras spelresa när de fortsätter att finansiera sina konton.

Hur man gör anspråk på bettingbonusar

Esports bettingbonusar kan aktiveras automatiskt när en spelare uppfyller villkoren för erbjudandet. Andra sajter kräver att spelare gör anspråk på bonusarna med kupongkoder.

Hur fungerar erbjudanden om vadslagning på e-sport online?
Hur man använder esports bettingbonusar

Hur man använder esports bettingbonusar

I det här segmentet, få från experterna; detaljer om hur man hittar esports bettingbonusar, hur man använder dem, några strategier och viktigare, en diskussion om omsättningskrav.

Var kan man hitta esports bettingbonusar

För ordens skull har inte alla esports bettingsidor bonusar. Kom ihåg att det finns en uppsättning spelare som inte vill ha all komplexitet som hänger ihop med bonusar.

Men hur är det med spelare som vill öka sina bankrullar med insättningsbonusar eller prova på esportspel utan att använda sina pengar? Tja, det här avsnittet delar flera tips som spelare behöver för att få de bästa e-sportbettingkampanjerna.

Det första du ska göra är att kolla in rekommendationerna från de bästa esports betting-webbplatserna. På sådana sajter gör redaktionen allt det tunga arbetet. De sammanställer listor över de bästa bettingbonusarna på esport och uppdaterar dem regelbundet. Istället för att slösa mycket tid på att gå igenom hundratals bettingsidor, lita på lättillgängligt material.

Det andra sättet som spelare kan få de bästa esportbettingbonusarna online är genom att prenumerera på bonusvarningar och erbjudanden på den eller de sidor de är registrerade på. De kan också få de senaste bonusarna genom att besöka bettingsidans kampanjsida. Här publiceras alla pågående och kommande bonusar.

Hur man använder esports bettingbonusar
Esports betting bonusstrategier

Esports betting bonusstrategier

Efter att ha hittat en bonus och gjort anspråk på den bör spelarna tänka på en strategi för att slå huset. Två skäl förklarar varför spelarna behöver en strategi.

För det första är det förutsättningskunskapen om bonusar som de flesta spelare inte förstår. Med de flesta bettingbonusar får spelare inte tillbaka sin insats när de vinner en satsning med bonuspengar.

En annan sak, det finns omsättningskrav. Till att börja med är detta antalet gånger spelarna måste spela igenom innan de kan ta ut vinster realiserade från bonuspengar.

Dessa två skäl gör det svårt för spelarna att förvandla bonuspengar till riktiga pengar när de satsar på e-sport med bonuspengar. Men med rätt strategi kan spelare öka sina chanser att slå omsättningskraven. Nedan är några av de strategier som spelare kan använda för att ha en bättre chans över huset.

Höga odds räcker långt

Med tanke på att de flesta bonusar inte betalar insatsen är det bättre att gå stort med bettingbonusar. Ja. Att satsa för underdogen är riskabelt, men det har bra avkastning. Många gånger har de största lagen i Europa förlorat mot underläge. Spelare kan skjuta sitt skott med en bonus genom att välja de höga, "något orealistiska" oddsen.

Arbitrage vadslagning

En annan strategi som ger spelare en fördel gentemot de strikta bonusvillkoren är arbitrage-betting, populärt som 'arb'-betting. I arbitrage vadslagning, satsar spelare på alla möjliga resultat. Men då är arbitrage inte för alla. Mer än så, vadslagningssidor undviker praxis.

Dela upp bonusen i mindre insatser

Att dela upp bonuspengarna i mindre insatser kan också hjälpa spelare att sätta in bonuspengar. Detta är i den meningen att spelare kan satsa på enskilda spel och slå omsättningskraven snabbare än att satsa bonusen på en lång insatskupong.

Esports betting bonusstrategier
Ansvarsfullt spelande

Ansvarsfullt spelande

Faktum är att esports bettingbonusar är oemotståndliga och leder mer än ofta till problemspelande. Till att börja med är problemspelande, även känt som spelberoende, i grunden spelberoende. Precis som själva e-sportspelen finns det stora chanser att spelare fastnar för vadslagning. Som sagt, det är ytterst viktigt att spelarna vidtar försiktighetsåtgärder.

För att undvika problem med spelande måste spelarna först sätta en strikt budget för vadslagning och aldrig överskrida den fastställda gränsen, oavsett vad. De bör också undvika att jaga förluster till varje pris. Viktigt är att spelare inte bör ersätta skolan eller arbeta med e-sportspel. I händelse av att en spelare misstänker att de är beroende är självuteslutning och att söka hjälp avgörande.

Ansvarsfullt spelande