Bästa Arena of Valor vadslagningssajter 2024

Varje spelare letar efter den bästa upplevelsen, och de verkar leta efter detta nästan varje eSport-spel. Från strategi och äventyr till kampsport och allt annat, det finns många e-sporter idag (från och med 2022). Vissa eSport-spel har dock visat sig ha fler följare än andra över tiden.

Som ett resultat finns det de spel som har fått status som referenser, och det är den rangen där någon med tillförsikt skulle nämna Arena of Valor. Precis som Dota 2 och League of Legends – för att bara nämna några, är detta spel en produkt av högprofilerad expertis och teknik. Kolla in det här inlägget för information om detta spel.

Bästa Arena of Valor vadslagningssajter 2024
Zhang Wei
ExpertZhang WeiExpert
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Vad är Arena of Valor?

Arena os Valor, förkortad till AoV, är en onlinekamparena för flera spelare designad för mobilspel. Spelet är så likt League of Legends att du kanske tror att det är en version av den senare. Den lånar också några Dota 2 aspekter. Med det här spelet får du nästan stjärnor. Ja, du har vad som krävs för att visa att du behärskar konsolen.

Vad handlar spelet om?

Med AoV, Tencent, gick spelets utvecklare en extra mil för att säkerställa att du är mitt i en djungel, vars enda sätt är krig. Dina motståndare är utrustade med de mest brutala slag, vilket betyder att du kommer att behöva rädda ditt liv med ännu mer kraft och aggression.

Nu, när du öppnar spelet, kommer du att vara precis vid stridscentret, där du måste kontrollera allt. AoV är ett spel som involverar strategi och total utplåning av fiender. Som sådan kommer det att bli en enorm press på dina axlar, så du måste arbeta hårt för att vinna spelet. Slag pågår under hela spelet, och du måste vara klok som en orm och stark nog att förbli vid liv i slutet av allt.

Styrka dina spelare

Du kanske vill veta av dina spelare om deras attack- och försvarsstyrka, såväl som deras föredragna positioner. På så sätt kan du undvika farliga scener utan blåmärken, och du kommer att njuta av spelet. Om du inte vet så utvecklas krigare i AoV, vilket betyder att du kan stärka dina spelare.

Du kan ge dina krigare mer krafter genom att störta dina fiender och förhandla fram hinder. Det är också möjligt att stjäla din fiendes krigare eller justera dina krigare efter dina önskemål. För att vara på den säkra sidan, försök aldrig avancera till motståndarens territorium utan en allierad på din sida; det skulle vara ett kostsamt misstag eftersom dina fiender kommer att skjuta från alla håll.

Spelar på Arena of Valor

Framgången för AoV är uppenbar, och det kan ses i antalet esportböcker som nu esports betting. Det är inte förvånande att hitta de flesta sportspelsajter som trängs efter AoV-spelare, där alla strävar efter att erbjuda de bästa oddsen. Med många lag som låser horn för att ha en del av spelets prispotter, har spelarna ingen brist på alternativ att välja mellan.

Var man kan satsa på Arena of Valor

Från hundratals välkända bettingsidor kan du välja de mest pålitliga. Och även om du kanske inte ser din favorit esportbookie här, betyder det inte att den inte är bra. På EsportRanker, kan du hitta en lista över pålitliga och säkra bettingsajter som erbjuder Arena of Valor betting.

Snabb procedur för att satsa på Arena of Valor

För att satsa på AoV:

 • Registrera dig med en sportbok
 • Validera ditt spelkonto
 • Sätt in pengar på kontot
 • Välj en eSport-match att satsa på och typ av satsning
 • Välj din insats och bekräfta insatsen (vinnare av omgången, första tornet, poängsatsning, etc.)

Varför är Arena of Valor populär?

Efter att ha samlat på sig minst 200 miljoner spelare (från 2022) är AoV en av mest spelade e-sporter. Att antalet spelare som väljer att delta ökar varje månad stämmer också. Men varför är det här spelet så populärt? Det första skälet är att det är lättillgängligt. AoV är exklusivt en mobil MOBA, vilket innebär att alla med en smartphone, oavsett om Android eller iPhone, kan anmäla sig och kickstarta upplevelsen.

En annan anledning är de enorma prispotterna som ska vinnas. Världsmästerskapet i eSport har till exempel presenterat minst 500 000 $ sedan sin första upplagan 2018. Det är en stor attraktion för AoV-spelare som vill pröva lyckan.

Hur är det med hjältarnas urval? Spelet kommer med ett brett urval att välja mellan, allt från skyttar och magiker till lönnmördare och krigare. Vad detta innebär är att spelare kan välja vad de föredrar. Lag- eller solospel, spelet erbjuder dem alla.

Internetgemenskap

AoV samlar människor från alla samhällsskikt, inklusive spelare, tippare, fans och andra. Dessa människor sprids över hela världen, med Asien som tar den största andelen. Med de flesta turneringar som hålls i asiatiska länder, som Taiwan, Vietnam och Kina, kommer det ut starkt Asien leder som andra följer.

Nordamerika och Europa är lika representerade. Det spelar dock ingen roll var du kommer ifrån; du kommer alltid att känna dig som hemma när du väl blir en del av denna internetgemenskap. Med spelet som tillåter episka lagspel älskar spelarna det faktum att AoV är ett socialt spel.

Spela Arena of Valor online

AoV är helst ett 5v5- eller 3v3-spel, vilket innebär att du kan gå med som antingen fem eller tre. Spelets syfte är att förinta motståndarens kristall, kärna eller bas. Naturligtvis presenterar spelen olika lägen, inklusive Ranking Match och Grand Battle. Vill du spela AoV? spelet är tillgängligt på många eSport-bettingsidor; att hitta en som passar dig borde vara problematiskt.

Stora spelare i Arena of Valor

Om det finns en e-sport som har samlat en pool av mycket talangfulla spelare så är det Arena of Valor. Som sådan kan det vara en stor uppgift att välja det bästa från denna enorma pool eftersom alla har sina egna preferenser. Men oavsett vilka kriterier du använder har följande namn alltid varit synonymt med AoV.

 • Peng Yunfei
 • Youqi Cai
 • Lin Heng
 • Li Daheng
 • Chen Zhengzheng
 • Zhang Cong
 • Jiang Tao
 • Luo Siyuan
 • Fan Yang
 • Zhong Letian

Spelets största lag

Det enklaste sättet att identifiera de bästa lagen i någon turnering är genom att titta på deras prestationer. Baserat på detta, här är några av namnen som styr AoV esport-världen utan definierad ordning.

 • EDward Gaming
 • Talon Esports
 • Royal Ge aldrig upp
 • AG Super Play
 • Buriram United Esports
 • Hjälte JiuJing
 • Turnso Gaming
 • Rogue Warriors
 • eStar Gaming
 • Qiao Gu Reapers

Finns det ett Arena of Valor-mästerskap?

AoV är ett snabbväxande mobilspel. Alltså det faktum att dess turnering listan ökar hela tiden är något som förväntas. Nu är Arena of Valor World Cup ett årligt evenemang som invigdes 2018. Det är ett stort evenemang som gav ett stort pengapris för spelare att tävla om, med prispotten som nådde en all-time high 2022 ($10 000 000). Så stor är turneringen. Glöm inte att 2020 års upplaga avbröts på grund av Corona-pandemin, men med 2022 års turnering med dubbla prispotten har spelarna inga som helst ånger.

AoV World Cup-kval

För att få tillgång till AoV:s största scen krävs att deltagarna först lyckas i sina regionala ligor, som främst finns i Asien, även om det förväntas att Amerika och Europa kommer att registrera sin närvaro förr än senare,

 • AoV Star League
 • Arenan i Japans Toryumon Cup
 • Garena Challenger Series

Några av de mest framgångsrika teerna i AoV World Cup inkluderar Hongkong, Vietnam och Korea.

Satsa på Arena of Valor hos leverantörer

Som du läst tidigare erbjuder dussintals bookmakers fantastiska AoV betting odds och marknader. Du bör hitta ett par av dem med lite forskning. Om du letar efter var du kan satsa på AoV kommer följande bookmakers inte att göra dig besviken. Från bonusar och gränssnitt till odds och många fler, följande e-sportböcker har allt.

 • Lootbet
 • Rivalitet
 • William Hill
 • Betway
 • VulkanBet
 • Rivalitet
 • Bovada
 • Höjdpunkt
 • 1xBet
 • Buff.be

Följ de bästa Arena of Valor-lagen och satsa korrekt

Det finns inget som säkra spel när det kommer till esportbetting. Sedan början av vadslagning har underdogs varit kända för att orsaka störningar, och det är inte längre någon nyhet när en svag sida besegrar uddafavoriten. Men starkare lag vinner oftare än svagare lag. Det är därför dina chanser att undvika förluster blir bättre när du följer de bästa lagen och satsar därefter. Tack och lov kan du fråga internet om styrkan hos vilket AoV-lag som helst, och alla fakta dyker upp.

Om du letar efter lag att följa och satsa på, inkluderar några anmärkningsvärda de som listades tidigare i det här inlägget, såväl som följande:

Team Liquid

Detta är ett enkelt val för alla spelarna, med tanke på dess prestationer inom e-sportvärlden. Efter framgångsrika körningar i Dota 2, Team Liquid tog sig in på Arena of Valor, och det är redan en favorit för spelarna.

Nova eSports

Nova Esports flera lag kända för att orsaka problem i ett brett utbud av titlar, inklusive Clash Royale, PUBG och, naturligtvis, AoV. Att ignorera ett sådant lag skulle vara ett misstag för alla spelarna.

SK Gaming

Fråga vilken AoV-spelare som helst så säger de SK Gaming är en kraft att räkna med. Sk Gamings inflytande i eSport-spelvärlden är väl dokumenterat, efter att ha lyckats med Smite, LoL, CS: GO, Smite, Rainbow Six och många andra eSports. Och nu har de utsträckt samma inflytande till AoV; du har inte råd att sluta följa dem.

För-och nackdelar

Oavsett hur bra ett esportspel är, måste det ha en del positiva och negativa egenskaper, och Arena of Valor är inget undantag.

Fördelar

 • Mobilanpassat. Arena of Valor är designad med din mobila enhet i åtanke, och spelet är exklusivt avsett att spelas på mobila enheter. Det ger spelare bekvämlighet eftersom de inte behöver sitta med ögonen klistrade på stationära datorer för att njuta av upplevelsen.
 • Stora priser. AoV presenterar turneringar som låter spelare slåss om kontantpriser. Till exempel kommer AoV World Cup 2022 med enorma $10 000 000, vilket förväntas locka exceptionella talanger från hela världen.
 • Social aspekt. Inte många spel är så sociala som AoV. Även om det finns ett solospelsalternativ, väljer många människor lagspelsalternativet eftersom det tillåter dem att umgås med andra spelare när de arbetar tillsammans för att besegra en gemensam fiende.

Nackdelar

 • Spelet kan vara dyrt: Alla är inte bekväma med det lägsta belopp de behöver betala för att välja AoV. Du kan dock välja att spela spelet i fritt läge om du tror att det är ett hinder. Allt du behöver kämpa med är några annonser som kan dyka upp när du är mitt i händelsernas centrum. Men det finns billigare alternativ också för de som inte vill spela AoV.
 • Spelet kan vara beroendeframkallande
 • Det är ett mycket konkurrenskraftigt spel. Du måste vara på ditt bästa för att vinna (naturligtvis måste dina lagkamrater också vara i toppform).

Förstå Arena of Valor betting odds

För att lyckas satsa på AoV måste du först förstå oddsen. Det är trots allt det som avgör hur mycket du kan vinna. Om du vill förstå oddsen, tacka Gud eftersom de flesta spelplattformar hjälper dig. AoV-odds presenteras i olika format, beroende på vilken bookmaker det gäller, och det kan vara bråk- eller decimalodds. Det är tillrådligt att förstå vad formaten betyder eftersom du aldrig vet vad du hittar på din favoritbok.

Du måste förstå att mycket höga odds betyder att resultatet är osannolikt och vice versa. Således kan odds ge dig en inblick i var du ska placera ditt spel. Med det sagt måste du också förstå att bookies alltid kommer att presentera odds till deras fördel. Detta är känt som husets fördel, dvs boken har övertaget i alla odds som presenteras. Förutom husets fördel, inkluderar andra faktorer som har en finger med i oddsen lagets nuvarande form och head-to-head prestation.

Betting tips & tricks

Har du lust att betta på Arena of Valor eSport? Om så är fallet måste du välja den bästa bettingsidan för eSport. Utöver det, här är några tips och tricks som hjälper dig i din nya strävan.

 • Gå för de bästa satsningarna: Ett sätt att placera den bästa insatsen är att undersöka teamen och förstå hur man presterar. Genom att känna till underlägen och uddafavoriterna kan du med viss noggrannhet (men inte alltid) förutsäga resultatet av vilken match som helst.
 • Shoppa runt för de bästa oddsen: Bookies har olika odds, med några som erbjuder något högre odds; det behöver inte sägas att de bästa oddsen är vägen att gå.
 • Få bonusar: Erbjuder bookmakern några bonusar? Det är något du inte vill missa. Använd bonusarna för att satsa utan att sätta in dina pengar för mycket.
About the author
Zhang Wei
Zhang WeiAreas of Expertise:
eSport
About

Zhang Wei, mer känd på Esports arenan som "DragonMaster", har skapat en nisch som tankeledare i korsvägen mellan onlinekasinon och Esports. Med en osviklig instinkt för trender, i kombination med en noggrann känsla för detaljer, är han både en strateg och en visionär på området.

Send email
More posts by Zhang Wei