Allt att veta om ESport : Nybörjarguide

Det finns många e-sportspelsajter ute på marknaden, men alla är inte tillräckligt bra att välja mellan. Du måste hitta en webbplats som har varit i drift tillräckligt länge för att vinna användarnas förtroende. Här är vad du ska tänka på när du väljer den bästa esports bettingsidan:

Rykte

När du väljer en bettingsajt för eSport är det första du behöver titta på dess rykte. Det finns många människor där ute som kan ha använt sidan och tyckt att den är pålitlig, vilket betyder att den är ett bra val för dig också. Du kan kolla in dess recensioner online och läsa vad andra har sagt om det för att avgöra om det är värt din tid och pengar.

Betalningsalternativ

Vissa webbplatser erbjuder en brett utbud av betalningsalternativ, medan andra kanske bara erbjuder en eller två typer av betalningar. Det är viktigt att välja en sida med en betalningsmetod som du enkelt kan använda utan att ha några problem. Detta kommer att göra det lättare att sätta in och ta ut dina pengar när du spelar.

Kundtjänstsupport

Detta är en annan faktor du måste tänka på när du väljer den bästa webbplatsen. Du vill hitta en sida som erbjuder bra kundservicesupport så att du kan lita på dem när du har problem.

säkerhet

Säkerhet bör vara en av dina prioriteringar när du väljer en bettingsajt för e-sport eftersom du inte vill att några skadliga sajter ska framstå som legitima. Leta efter en webbplats som har varit i drift tillräckligt länge och som har få till noll klagomål från sina användare. Detta säkerställer att dina pengar förblir säkra.

{{ section pillar="" image="" name="" group="" taxonomies="" providers="recIwObZiN0RIBhVp,reczyWtvND4y9sbqF,ckgj8zrm0232080nl9yjamkgz9,rec0pPQN59wXF6J0A,recgT5zabr6uZGkto" posts="" pages="" }} tillgänglig eSport-spel att satsa på

Tänk alltid på de tillgängliga spelen som du kan satsa på. Du behöver en sida som erbjuder flera spel så att du kan diversifiera dina insatser. Detta kommer att minska dina risker samtidigt som du säkerställer dig satsa på dina favoritspelgenrer.

Odds för eSport-betting

Bra odds kommer att säkerställa att du får den bästa avkastningen från dina spel om du vinner.

Baserat på ovanstående kriterier inkluderar några av de bästa e-sportspelsajterna:

 • 1xBet
 • 22BET
 • 10 Satsa
 • Betsson
 • Kom igen
 • LeoVegas
 • WilliamHill
 • Betwinner {{ /section }}
Viktor Johansson
WriterViktor JohanssonWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

tillgänglig eSport-spel att satsa på

Tänk alltid på de tillgängliga spelen som du kan satsa på. Du behöver en sida som erbjuder flera spel så att du kan diversifiera dina insatser. Detta kommer att minska dina risker samtidigt som du säkerställer dig satsa på dina favoritspelgenrer.

Odds för eSport-betting

Bra odds kommer att säkerställa att du får den bästa avkastningen från dina spel om du vinner.

Baserat på ovanstående kriterier inkluderar några av de bästa e-sportspelsajterna:

 • 1xBet
 • 22BET
 • 10 Satsa
 • Betsson
 • Kom igen
 • LeoVegas
 • WilliamHill
 • Betwinner

Vad är eSports Betting?

Det finns många former av betting, och esports betting är en av dem. Med denna form av betting satsar du på elektronisk sport snarare än fysiska sportevenemang. Esports står för elektronisk sport, och de är en av de mest spännande sporterna att titta på eftersom de involverar tävling i realtid. Det betyder att en spelare som förlorar fortfarande kan vinna på en bråkdel av en sekund, vilket gör det väldigt spännande att se och satsa på.

Esportbetting har funnits i flera år nu, men det är fortfarande relativt nytt för de flesta utanför spelgemenskapen. Det är därför många spelbolag börjar fokusera på eSports betting mer och mer.

Viktiga saker att bry sig om när du satsar på e-sport som nybörjare

Är du en förstagångssatsare på e-sport? Här är några viktiga saker att bry sig om:

 1. Val av bettingsida: Esports bettingscenen växer, men den är fortfarande relativt ny. Det betyder att det inte finns många etablerade sajter att satsa på.
 2. Din budget: Du bör alltid prioritera din budget framför allt annat när du bestämmer dig för hur mycket du ska satsa på en e-sportsmatch. Du vill inte riskera mer än vad du har råd att förlora eftersom detta bara kommer att leda till ekonomiska problem i framtiden.
 3. Odds: Kontrollera alltid oddsen innan du lägger ditt spel. Detta är särskilt viktigt om du placerar en högrisksatsning.
 4. Din skicklighetsnivå: Om du är nybörjare och aldrig har spelat eller tittat på e-sport förut, så rekommenderas det starkt att du börjar med låga insatser och håller dig där tills dina färdigheter förbättras tillräckligt för spel med högre insatser.

Lär dig mer om e-sport

När det kommer till seriös sportvadslagning behöver en spelare ha en grundlig förståelse för de sporter de spelar på. Detsamma gäller eSports betting, varför nybörjare uppmuntras att lära sig så mycket de kan om eSports scenen innan de satsar sina pengar. Det är viktigt att förstå de deltagande lagen och spelarna. Varje spelare eller lag har sin egen unika spelstil och tävlingsrekord. För team eSports är det också viktigt att förstå teamdynamik.

Lyckligtvis kan all denna information och mer hittas med en snabb internetsökning. Det finns många webbplatser och internetgemenskaper som är dedikerade till e-sport. Data om tidigare prestationer för lag och spelare och djupgående analyser av deras professionella historia kan också hittas online. I vad som kommer att bli ett återkommande tema i den här artikeln, är eSports betting mycket lik "traditionell" sportbetting.

För- och nackdelar med eSports vadslagning

Esportbetting blir mer och mer populärt, men det är fortfarande inte för alla. Här är några för- och nackdelar med betting på e-sport.

Fördelar

 • Det här är ett mycket spännande sätt att spendera din tid på. Du kommer att kunna satsa och se fantastiska spel samtidigt.
 • Online esportspel är bekvämt. Du kan satsa när du vill, var du vill och hur mycket du vill.
 • Du får många bonusar och kampanjer på bettingsajter online.

Nackdelar

 • Det finns risk för missbruk. Om du inte är försiktig kan du börja satsa mycket mer än du har råd att förlora. Detta kan leda till ekonomiska problem.
 • Det finns också en risk att bli lurad av oseriösa bettingsidor på nätet.

Hur fungerar en eSports bettingsajt?

Undrar hur man satsar på e-sport och hur fungerar e-sportspelsajter? De flesta e-sportspelsajter har gjort allt för att göra det enkelt för nybörjare att komma åt spel och börja betta. För att börja betta på en e-sportsajt måste du:

Registrera dig med webbplatsen

När du registrerar dig på en webbplats kommer du troligen att behöva fylla i personliga uppgifter som din adress, telefonnummer, e-post och lösenord. När du har skickat in all nödvändig information kommer webbplatsen att skicka ett bekräftelsemail till dig, varefter du loggar in på ditt konto, väljer en bankmetod och sätter in pengar.

Insättningar är vanligtvis omedelbara för att säkerställa att du kan börja satsa nästan omedelbart efter att du har registrerat dig, och esportsajter kommer alltid att tillhandahålla ett brett utbud av bankmetoder. Välj vilken metod som är lämplig för dig.

Lägga ett vad

Att placera en satsa på en esports bettingsajt, välj den match du vill satsa på och välj din insatstyp. Ange din insats (summan pengar du vill satsa på en viss match) och bekräfta insatsen.

Även om det finns e-sportspelsajter som låter dig ändra eller till och med dra tillbaka ditt spel innan avspark, andra ger inte det spelrummet. Det är därför du måste lära dig några viktiga tips på e-sportspel och välja dina spel noggrant innan bekräftelse.

Obs: De flesta esportspelsajter ger dig en välkomstbonus efter din första insättning. Förstå bonusvillkoren innan du gör anspråk. Med kunskapen om hur bonusen fungerar kan du maximera användningen av dessa belöningar och se till att de fungerar till din fördel.

Typer av eSport-spel

Nybörjare av eSportsspel blir alltid (trevligt) överraskade över det stora antalet vadslagningsalternativ som finns tillgängliga i eSports. Det här utbudet säkerställer att spelarna väljer det som fungerar bäst för dem. Medan vissa speltyper är lätta att vinna, är andra svåra att vinna. Du kommer att vilja välja en satsning som ger dig en bättre chans. Några av de vanligaste typer av eSport-spel listas nedan:

 • Outrights: Detta innebär att satsa på matchvinnaren. Det finns inga dragningar i en outright.
 • Över under: Den här typen av vadslagning är lika lätt som att ange ett nummer. Till exempel är en vanlig vinnare i denna typ av vadslagning om ett spel kommer att ha fler än eller mindre än 100 kills.
 • Vinnare av turneringen: Denna typ av vad är vanligtvis ett populärt val för stora turneringar. Du kommer att satsa på vilket lag som vinner en turnering.
 • Udda/jämnt: I denna satsning kommer du att satsa på om antalet evenemang i en viss eSports-match kommer att vara udda eller jämnt. Till exempel, i en Dota 2-match kan du förutsäga om ett lag kommer att vinna ett visst antal jämna eller udda omgångar.
 • Rätt poäng: detta innebär att förutsäga den korrekta resultatlinjen för en given e-sportsmatch. Det kan vara poängmässigt, som 2-0 eller 4-3.

Spelare måste ta sig tid att förstå de andra bettingalternativen som varje spel har för att göra deras eSports bettingupplevelse spännande.

Titta på eSport

I alla sportspel går långsiktig framgång och spelkunskap alltid hand i hand. Det är därför ett av de viktigaste nybörjartipsen är att titta på så många e-sporter som möjligt innan du satsar pengar. Att läsa statistik och forska kan bara gå så långt; att titta på några spel är det bästa sättet att få en grundläggande förståelse för de e-sporter som en spelare är intresserad av att satsa på. Spelare kan titta på eSports-strömmar på onlineplattformar som YouTube och Twitch, antingen gratis eller till överkomliga prenumerationspriser.

About the author
Viktor Johansson
Viktor Johansson
About

Viktor Johansson, en dynamisk 25-årig svensk, kombinerar skickligt sin fascination för onlinecasinon med sin expertis inom svensk lokalisering, och skapar underhållande casinoguider skräddarsydda för den svenska marknaden.

Send email
More posts by Viktor Johansson

Senaste nytt

Saker att veta om esportspel på onlinekasinon
2023-02-09

Saker att veta om esportspel på onlinekasinon

Det finns inte många saker du kan göra som ger en liknande nivå av spänning och spänning som e-sportbetting. Esportbetting är ännu mer spännande än sportbetting för vanliga sportevenemang eftersom e-sport är mycket mer oförutsägbart än vanliga sporter. Att se ett underdog-lag vinna mot ett av topplagen på e-sportscenen är inte så ovanligt.