Bästa FIFA vadslagningssajter 2024

FIFA, populärt EA Sports FIFA, är ett videospel inspirerat av modern fotboll. Spelen utvecklas och släpps vanligtvis varje år av Electronic Arts, som arbetar under etiketten EA Sports. EA Sports FIFA är listat i Guinness World Book of Records som den mest sålda sportvideospelsserien någonsin. För närvarande har mer än 325 miljoner exemplar av spelet köpts.

Spelets popularitet har någonsin ökat och kommer sannolikt att fortsätta växa. Det första spelet i FIFA-serien var EA Soccer, och senare känt som FIFA 94. Spelet släpptes redan i december 1993 och kom med en hel del hype. Det gav spelare en relativt ny spelkänsla eftersom den hade en isometrisk vy när spelare var vana vid spel med vyer uppifrån och ner.

Bästa FIFA vadslagningssajter 2024
Jun-ho Kim
ExpertJun-ho KimExpert
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

FIFAs historia

Spelet innehåller endast landslag och riktiga spelarnamn används inte. Några veckor efter lanseringen hade spelet redan listats som nummer ett spel på brittiska listorna, och det höll positionen i sex månader.

Nästa spel i serien var FIFA 95, som släpptes i november 1994. FIFA 95 introducerade klubblag i några stora fotbollsligor som Bundesliga, Series A, Premier League och La Liga. Spelarna var relativt lätta att känna igen, men spelet använde fortfarande inte riktiga spelarnamn. Spelet kom med några betydande förbättringar av EA Soccer.

Det senaste spelet i FIFA-serien

Varje år släpptes ett nytt spel i serien. Varje efterföljande spel kom med förbättringar gällande användarupplevelse och övergripande spelupplägg. Den senaste är FIFA 22, som släpptes i oktober 2021. FIFA 22 är för närvarande endast tillgänglig för Microsoft Windows, Xbox One, PlayStation 4, PlayStation 5, Nintendo Switch, Stadia och Xbox Series X/S.

Spelets ansikte utåt

Kylian Mbappe är franchisens ansikte utåt på FIFA 21 och FIFA 22, och visas på spelets omslag, annonser och reklamkampanjer. Han tog över efter Real Madrids Eden Hazard, som var med i FIFA 20. Lionel Messi dök upp i fyra omslag i rad innan dess, och Wayne Rooney har flest framträdanden av spelets omslag, från FIFA 06 till FIFA 12.

FIFA Mobilspel, som släpptes först 2016, har haft Marco Reus, Christiano Ronaldo, Kevin de Bruyne, Eden Hazard, Neymar, Mbappe och Dybala på omslaget.

FIFA-spel

FIFA-spelet är designat för att replikera nästan allt som händer i riktiga fotbollsligor. FIFA 22 låter spelare njuta av spel från nästan alla stora ligor i världen. Spelare kan också skapa och utveckla sina lag, som de sedan kan använda för att spela karriärläge.

Spelet använder egenutvecklade maskininlärningsalgoritmer för att säkerställa att betalare får det bästa spelet när de spelar utan en riktig motståndare. Algoritmen ger ingen fördel för någon spelare när man spelar i lag eller mot någon annan.

Hur man satsar på FIFA esports

Alla esports bookmakers på FIFA erbjuds vanligtvis genom spelets e-sportligor. Det gör det viktigt för spelare att förstå e-sportligorna tydligt innan de fortsätter att satsa. FIFA Global Series är den bästa konkurrenskraftiga FIFA-ligan.

Den är vanligtvis värd för en serie onlineturneringar och kvalturneringar varje år, som kulminerar i ligans mest prestigefyllda evenemang, FIFA e-VM. Att förstå lagens struktur och allmänna prestation hjälper spelarna att satsa bättre på spelet.

Efter att ha förstått alla grunderna i FIFA esports kan spelare sedan hitta en lämplig sida där de kan satsa. Kasino ranking webbplatser kan hjälpa spelare att hitta de mest lämpliga vadslagningsleverantörerna som erbjuder FIFA-spelmarknader.

Trots spelets breda popularitet har det här spelet fortfarande inte hamnat i den övre delen av e-sport. Det betyder att det kan vara svårt att hitta en ansedd vadslagningssajt som erbjuder FIFA-spelmarknader online utan hjälp av rankningssajter.

FIFA vadslagning marknader

FIFA bookmakers är fortfarande relativt begränsade jämfört med de som finns tillgängliga för sina motsvarigheter inom e-sport. Däremot kan spelare alltid hitta tillräckligt många spelmarknader som vanligtvis är ganska attraktiva och lätta att förstå. Några av vadslagningsmarknaderna inkluderar matchvinnare, turneringsvinnare, första mål och antalet poäng. Alla individuella korrekta förutsägelser resulterar i positiva satsningsresultat.

Varför är FIFA e-sport så populärt?

FIFA är ganska populärt på grund av många anledningar. Den viktigaste är att den är baserad på fotboll, den populäraste sporten i världen. Många spelare börjar alltså spela spelet för att replikera känslan de tycker om när de tittar på eller spelar riktig fotboll.

Det är också populärt på grund av dess spelfunktioner. Det är särskilt fallet för FIFA 22, som har de senaste och till synes de bästa funktionerna. Spelets grafik, kontroller och förmågan att modifiera många aspekter av spelet efter en spelares smak bidrar till populariteten. De hjälper till att säkerställa att spel får den bästa användarupplevelsen i spelet.

FIFA internetgemenskap

FIFA har en ganska stor onlinegemenskap. Det är särskilt när det gäller både fans av spelet och de som spelar på FIFA e-sport. De flesta FIFA-gemenskapsdiskussioner online äger vanligtvis rum i det officiella EA-sportforumet, en webbplats som skapats speciellt för att möjliggöra enkel och effektiv kommunikation.

Forumet fungerar också som en nyhetskälla och en plats där spelare kan söka hjälp från andra spelare. Men de flesta fans tycks numera föredra att kommunicera via sociala medier. Det beror mest på den ökade populariteten för sociala medier och ökad responshastighet.

Spela FIFA online

Är det möjligt att spela FIFA online. Det är dock endast begränsat till spelen i FIFA Online-serien. Onlinespelen har alla en gratis-att-spela-modell men kräver köp i spelet för att göra spelet mer intressant. Med FIFA online behöver spelare inte oroa sig för att ladda ner och installera spelet.

En kompatibel webbläsare och pålitlig internetanslutning är allt som behövs. För spelen i FIFA-serien kan spelare fortfarande ansluta till internet för att få uppdateringar och njuta av spelet med andra fjärrspelare. Men de kan också spela offline utan att det påverkar spelupplevelsen.

Största FIFA eSports-spelare att satsa på

Många spelare är kända för sin framgång och dominans i online-esportvärlden. Lee Sang Hyeok från Korea anses vara den bästa spelaren i populära League of Legends. Han har vunnit världsmästerskapen tre gånger, IEM Championship 2015, All-Star Paris 2014 och andra. Vid 17 års ålder har han redan vunnit över 1,2 miljoner dollar.

Young Lee, som spelar för laget Evil Geniuses och KT Rolster, är en annan toppspelare känd för sina färdigheter i StarCraft. I Counter-Strike är toppnamnet Patrick Lindberg. Diago från Japan anses vara bäst i gatukampspel.

Varför älskar spelare FIFA?

Bland de främsta anledningarna till att spela tv-spel är vanligtvis att njuta av underhållningsvärdet de erbjuder. FIFA har utvecklats heltäckande för att leverera en spelupplevelse som skiljer sig från alla andra videospel. Fantastisk grafik, många spellägen, maskininlärning och enkel kontroll är några av funktionerna som skiljer spelet från andra.

FIFA ger också en uppslukande upplevelse, tack vare ljudeffekterna av fansen som jublar, kommentatorer som analyserar spelet, ljussättning, plantexturer, målfirande och många andra saker. Spelet replikerar atmosfären som fansen vanligtvis känner när de njuter av fotboll.

Hur spelar man FIFA-spelet?

Spelar FIFA Videospel kan vara lite skrämmande för nybörjare. Det beror på de många kontrollerna de behöver behärska samtidigt som de fokuserar på spelet. Spelet tillåter spelare att ändra kontrollerna till det som fungerar bäst för dem för att göra det enklare. Det finns också många tutorials i spelet och ett träningsläge för att hjälpa spelare att lära sig spelet.

Tanken bakom spelet är att kontrollera spelare att göra mål mot motståndarlag samtidigt som de försvarar för att förhindra motståndarlaget från att göra mål. I karriärläge får spelare också skapa och hantera lag. De kan sedan spela i matcher genom en säsong eller simulera matcherna om de bara är intresserade av att klara sig.

Stora FIFA esportspelare värda att satsa på

Genom åren har det funnits flera professionella FIFA-spelare som visat stor talang. Vissa har dominerat i många turneringar som nu verkar oslagbara i spelet. Den högst rankade spelaren heter Mosaad Adlossary, även känd som The Saudi Prince.

Han började spela konkurrenskraftigt FIFA redan 2017 och fortsätter att spela hittills. Bland hans många prestationer är att vinna den mest prestigefyllda trofén inom FIFA e-sport, FIFA eWorld Cup.

Donovan Hunt, även känd som Tekkz, är rankad tvåa. Han började spela vid 16 års ålder och slog alla spelare för att vinna FUT 18 Championship. Han är känd för sin attackinriktade inställning till spelet och sitt aggressiva försvar. Andra anmärkningsvärda namn inkluderar Nicolas Villalba, Shaun Springette, Christopher Holly och Tom Leese.

Allt om FIFA eWorld Cup

De FIFA e-VM kallades tidigare FIFA Interactive World Cup. Esport-turneringen hålls vanligtvis av representerande partner till företaget bakom spelet, EA Sports. Evenemanget äger rum en gång varje år, med FIFA-videospelseriens senaste inkarnation som används.

FIFA eWorld Cup har ett öppet kvalformat. Det gör att miljontals spelare från hela världen kan tävla i de inledande kvalificeringsstegen online. Tack vare det är FIFA registrerat i Guinness Book of World Records som det största e-sportspelet online.

FIFA eWorld Cup historia

Invigningsevenemanget ägde rum redan 2004 och började växa för varje år som gick. År 2013 registrerade det det högsta antalet spelare som suckade upp till turneringen, över 2,5 miljoner. PlayStation 4- och Xbox One-spelare tävlade i evenemanget för första gången 2015.

Integration av de nya konsolerna bidrog till att hålla antalet deltagare ganska högt under åren. 2018 ändrades namnet på turneringen från FIFA Interactive World Cup till FIFA eWorld Cup.

Det sista FIFA eWorld Cup-evenemanget ägde rum 2019. Vinnaren av turneringen var Mohammed Harkous, som spelade på PS4. Evenemanget ställdes in för 2020 och 2021 på grund av Covid-19-pandemin som drabbade världen. Datum för nästa evenemang är ännu inte meddelade.

Är det värt att satsa på E-sports-VM?

Världscupen i esport bytte namn till Electronic Sports World Convention (ESWC). Det årliga spelmästerskapet är en tävling bland internationella professionella spelare från några av de mest populära videospelen. Det är det mest sedda e-sportevenemanget i världen.

Företaget som ansvarar för att skapa turneringen heter Ligarena. Det franskbaserade företaget hade varit i spelbranschen ganska länge innan det valde att skala 2003. ESWC köptes senare upp av en byrå som specialiserat sig på e-sport, kallad Oxent.

Spel spelade i ESWC

De utvalda spelen i FIFA eWorld Cup-turneringar ändras vanligtvis för varje turnering. Helst kommer de mest populära och konkurrenskraftiga spelen vid tidpunkten för evenemanget vanligtvis att visas.

Några av spelen som presenterats flera gånger under åren inkluderar FIFA, Counter-Strike, WarCraft, Trackmania Nations, Dota och Call of Duty. Det belopp som erbjuds som prispengar för vinnarna varierar vanligtvis varje år. I de flesta år får de fyra bästa vinnarna alla priser.

ESWC högst rankade länder

Det enklaste sättet att betygsätta de länder som någonsin har deltagit i ESWC-evenemang är genom antalet medaljer de har vunnit. Frankrike har den första positionen med hela 62 medaljer, 23 av dem är guldmedaljer.

På andra plats kommer USA, med 13 guldmedaljer och totalt 30. Sverige ligger nära trea, med 12 guldmedaljer och totalt 35 medaljer. Den femte är Polen, med fem guldmedaljer, tre silvermedaljer och tre bronsmedaljer. Endast 32 av alla länder som någonsin varit representerade i turneringen har vunnit en eller flera medaljer.

ESWC toppspelare

Den bästa ESWC-spelaren är Ilyes Satouri, som använder spelar-ID Stephano. Han har vunnit totalt över $34 000. Han följs tätt av Grzegorz Komincz, som har $32 000 i vinst. Michael Bignet, Alexei Yanushevsky och Bruce Grannec har $25,333, $24,500 respektive $24,000.

De bästa esports bookmakers att satsa på FIFA

Detta spel är bland de mest populära e-sporterna globalt, vilket bevisas av antalet fans som deltar och tittar på FIFA-turneringar och evenemang. Som sådan lockar det mycket intresse från spelarna eftersom det ger många vadslagningsmöjligheter. De flesta spelleverantörer är dock inte förtjusta i att tillhandahålla FIFA esports bookies.

Spelare måste därför undersöka för att hitta sajterna som erbjuder vadslagning på detta spel innan de fortsätter. De webbsajter som de väljer bör vara välrenommerade för att förhindra bedrägerifall. Efter att ha hittat rätt sida måste spelare skapa sina spelkonton och sätta in pengar innan du satsar. Bonusar kan också användas för att satsa.

Nästa steg handlar om att ta reda på vilka lag man ska satsa på och vilken typ av FIFA-spel man ska lägga. Helst är det en bra idé att satsa på lag som har visat sig vara bra prestationer. Det är speciellt för lag som har funnits länge och har visat konsekventa prestationer.

Att välja rätt insatstyp är också viktigt för att maximera vinstchanserna. Spelare bör vara ganska försiktiga när de satsar eftersom det kan vara lite förvirrande ibland. Det är särskilt fallet för nybörjare till esports betting online och när bettingsidan inte är användarvänlig. Fel som görs kan leda till betydande förluster.

Vilka är några anmärkningsvärda lag i EA Sports FIFA?

FIFA 22, det senaste i FIFAs videospelsserie, kommer med många lag. Det inkluderar klubblag och internationella team. Spelare kan till och med skapa sina lag och namnge alla spelare i lagen.

Den huvudsakliga differentierande faktorn för lagen är prestation. Vissa lag presterar mycket bättre och kan ge en spelare en bättre chans att vinna beroende på vilken speltaktik som används. Lagen är vanligtvis betygsatta för att göra det lättare för spelare att välja.

PSG

PSG är för närvarande rankat som det bästa laget att satsa på FIFA 22. Bland de främsta anledningarna var ankomsten av en av de största spelarna, Lionel Messi. Anfallsstyrkan hos Messi, Mbappe och Neymar är ganska formidabel. Detta lag är ett utmärkt val för spelare som föredrar en attackerande typ av spel.

Manchester City

Manchester City är det näst högst rankade laget i FIFA 22. Laget har fem spelare rankade bland de 20 bästa spelarna i spelet, vilket bidrar till att göra laget ganska överlägset. Några av spelarna inkluderar Kevin de Bryuine, Ruben Dias och Raheem Sterling.

Manchester United

I likhet med Messis ankomst till PSG tjänade Christiano Ronaldos ankomst till Manchester United till att förbättra laget på FIFA 22. Han är en av de bästa spelarna genom tiderna och har höga betyg på spelet. Paul Pogba och Bruno Fernandez är några av de andra spelarna i laget som också har betydligt höga betyg som hjälper till att ranka laget på tredje plats.

Bayern München

Spelare som tycker om att göra mycket mål kan ha det riktigt bra med Bayern München. Laget visade bra prestationer i den förra kampanjen när det gäller antalet mål, något som FIFA 22 tog hänsyn till när laget betygsattes. Den har två spelare med betyg över 90, Lewa och Manuel Neur.

Liverpool

Liverpool är ett av de mest underhållande lagen att se. Mo Salah, Sadio Mane och fem andra spelare är bland de 20 högst rankade spelarna i videospelet. Kombinationen av alla sådana spelare är ett recept för härligt datoriserat spel.

Real Madrid

Real Madrid har varit ett topprankat lag i La Liga ganska länge, och FIFA 22 ansåg det. Laget kommer sannolikt att ha betygsatt mycket högre om sådana som Raphael Varane och Sergio Ramos inte hade lämnat klubben.

Andra lag på FIFA 22:s tio bästa rankningar är Chelsea, Borussia Dortmund, Atletico Madrid och Barcelona.

Fördelar och nackdelar

Fördelar

 • Uppslukande spelupplevelse: FIFA är ett av de mest uppslukande sportvideospelen som finns. Utvecklarna lämnar ingen sten ovänd när det gäller att göra spelet till det mest spännande. Den bästa grafiken, ljudeffekterna, höga bildhastigheterna och den realistiska naturen säkerställer att även spelare som inte nödvändigtvis gillar riktig fotboll kommer att njuta av att spela videospelet.
 • Olika spellägen: Spelare kan växla mellan spelläge och karriärläge för att njuta av spelet i olika aspekter. Till exempel tillåter karriärläge spelare att leva sin dröm om att leda ett fotbollslag, även om det är virtuellt. Spelare kan till och med ta läget för en enskild spelare.
 • Minnesvärda fotbollsspelare och lag: Spelet låter spelarna återuppleva minnen av några av de största spelarna i spelet. Det är tack vare de nya FUT Heroes som lagts till i FIFA 22 Ultimate Team. Att prova det kan öka nostalgin för de flesta spelare.
 • Online-spelande: FIFA 22 tillåter spelare att ta sitt spel online där de kan hitta mer konkurrens. Nivån av tillfredsställelse som kommer med att vinna matcher mot riktiga motståndare gör spelet ännu mer underhållande.

Nackdelar

 • Det kostar pengar: Den mest uppenbara nackdelen med FIFA är att spelarna måste köpa det. Spelare kan också behöva göra köp i spelet för att förbättra sin upplevelse. Det finns en möjlighet att spela gratis FIFA online, men det kommer vanligtvis med många begränsningar.
 • Det är inte tillgängligt på många bettingsidor: Betting på FIFA växer fortfarande i esportvärlden. Många online bookmakers erbjuder ännu inte esports bettingmarknader. Det begränsar spelarna från att vara för kräsna.

Allt du behöver veta om FIFA esports betting odds

Oddsen som erbjuds av de flesta bettingsidor varierar vanligtvis beroende på det potentiella resultatet av spel eller evenemang. I de flesta fall finns det vanligtvis lägre FIFA-odds för spelare som statistiskt sett är mer benägna att vinna på grund av sina meriter och andra faktorer. Oddsen kan vara för utfallet av enstaka matcher eller hela turneringar.

Betting marknader

Odds erbjuds vanligtvis för en mängd olika spelmarknader, nästan liknar riktig fotboll. De vanligaste är för matchvinnare. För sådana behöver spelarna bara satsa på FIFA vilket lag som vinner matchen eller om matchen kommer att sluta oavgjort. Dessa typer av vad är enkla och lätta att förstå.

Spel kan också läggas på antalet mål som ska göras. Det kan vara för endera eller båda lagen. Olika odds tilldelas olika antal möjliga mål. Dessutom kan spelarna satsa på vilka spelare som kommer att göra målen och under vilken period av spelet de kommer att göra mål.

Handicapspel är ganska vanliga när lag som är ojämnt matchade spelar. Helst ger spelleverantören vanligtvis det svagare laget en virtuell fördel eller en virtuell nackdel för det starkare laget. Den virtuella fördelen är generellt sett i form av antalet mål.

FIFA betting tips och tricks

Det finns flera tips och tricks som spelarna kan använda när de satsar på FIFA e-sport. Det är dock viktigt att notera att det aldrig finns en garanti för ett positivt resultat för vad, oavsett vilka tips och tricks som används.

 • Använd rätt spelsajt: Spelare bör börja med att hitta rätt esports bookmaker. Helst bör sajten vara ansedd och tillhandahålla många bookmakers på FIFA i kategorin esportbetting.
 • Välj rätt satsningar: Bettingmarknader kan bli lite förvirrande, särskilt för nya spelare. Spelare bör förstå vilka typer av satsningar helt innan de väljer de mest lämpliga.
 • Använd tillgängliga bonusar: Nästan allt bettingsidor online erbjuder bonusar och andra kampanjerbjudanden till spelarna. Att dra nytta av sådant är viktigt. Nya spelare kan använda erbjudandena för att lära sig hur man satsar på FIFA e-sport utan sannolikhet att förlora pengar samtidigt som de behåller möjligheten att vinna några.
 • Satsa rätt belopp: Olika spelarna satsar vanligtvis olika belopp beroende på ekonomiska möjligheter. Att hitta rätt strategi för bankrullehantering är nyckeln till att minimera förluster.
 • Öva självdisciplin: Självdisciplin är avgörande för att säkerställa att spelare behåller kontrollen över sina spelaktiviteter. Till exempel bör spelare inte satsa när de är berusade eller deprimerade eftersom det kan påverka deras beslutsförmåga.
About the author
Jun-ho Kim
Jun-ho KimAreas of Expertise:
eSport
About

Jun-ho Kim, Sydkoreas dynamiska Esports-maestro, står som en ledstjärna för kunskap på EsportRanker. Jun-ho blandar analytisk skicklighet med en medfödd kärlek till spel och avslöjar den invecklade väven av onlinetävlingar, vilket säkerställer att spelarna håller sig informerade och inspirerade.

Send email
More posts by Jun-ho Kim