Unibet recension av bookie - Konto

UnibetResponsible Gambling
CASINORANK
9/10
BonusVälkomstbonus 100% upp till €100
Förtroende sedan 1997
Legendary Sportsbook
Betrodd
Verifierad
Säker
Förtroende sedan 1997
Legendary Sportsbook
Unibet is not available in your country. Please try:
Konto

Konto

Att skapa ett konto på Unibet är snabbt och enkelt. Det kan ställas in via en bärbar dator eller mobiltelefon på några minuter. När kontot är konfigurerat kan spelaren komma åt e-sport via vilken som helst av dessa enheter. Inställningen av kontot är som följer;

Först går spelaren till Unibets hemsida och väljer gå med-knappen. Knappen leder den nya spelaren mot flera steg. Det första steget är att ange en giltig e-postadress och bekräfta den. Fyll sedan i för- och efternamn, telefonnummer, fysisk adress, plats och annan information.

När dessa steg är slutförda måste spelaren logga in med den angivna koden. Efter en lyckad inloggning kommer spelaren att lägga till bankuppgifter och göra en insättning, som kommer att krediteras till deras konto, så att spelaren kan delta fullt ut i onlinespel.

Det är inte svårt att skapa ett konto eftersom stegen är få och direkta. Spelaren måste tillhandahålla personlig information, som inkluderar namn, adress och statens namn. Dessutom bör spelaren ange ett aktivt telefonnummer, e-post, ID-kort och bankkonto eller kortuppgifter för insättningen. En välkomstbonus följer vanligtvis efter att ett konto skapats.