Unibet recension av bookie - Spel

UnibetResponsible Gambling
CASINORANK
9/10
BonusVälkomstbonus 100% upp till €100
Förtroende sedan 1997
Legendary Sportsbook
Betrodd
Verifierad
Säker
Förtroende sedan 1997
Legendary Sportsbook
Unibet is not available in your country. Please try:
Spel

Spel

Unibet har följt trenden och lagt till många e-sporter till webbplatsens katalog. Det tar tid att hitta sådana spel på sajten, och det krävs fortfarande mer lärande för många amatörer som är nya inom denna typ av vadslagning. Unibet har dock gjort ett utmärkt jobb med att skapa konkurrenskraftiga spel med ett brett utbud av insatser.

E-sportmarknaden är liten och börjar sakta få fart på många ställen över hela världen.

Toppfavorit eSport hos Unibet

Några av de bästa esportspelen inkluderar Counter-Strike: GO, Dota2, League of Legends och Starcraft 2. Alla sajter har olika typer av spel och turneringar. Det finns också många olika alternativ för vadslagning, såsom parlay-satsningar, poängspridningar eller pengaspel. Andra satsningar inkluderar first kills, most kills och andra sätt att försöka vinna. Detta är bara ett smakprov på den unika vadslagning som finns. Här är några av spelen som erbjuds av Unibet;

CS:GO

CS: GÅ är ett first-person shooter skapat 2012. Spelare måste vinna slagfält mot andra lag med vapen och strategi. Varje lag har cirka fem spelare och går med i en kamp eller turnering för pengar och vad. Några olika turneringar här inkluderar DreamHack Open, ESEA Premier och många fler. Man kan satsa på first kills, most kills, items och mycket mer.

League of Legends

LOL är en annan flerspelarfavorit i en gammal krigsmiljö. Spelare måste förstöra en annan armé för att vinna. Det är ett mycket populärt spel och innehåller många turneringar som LPL Spring och många andra. Det finns många sätt att satsa på den här sidan och den inkluderar pengar, matchvinnare och andra satsningar.

StarCraft II

StarCraft II är ett strategispel som utspelar sig i framtiden. Spelet kan spelas av upp till åtta spelare, och spelare försöker förstöra andra för att överleva eller vinna spelet. Attack och försvar är viktiga sätt att vinna dessa esportspel. Populära turneringar inkluderar. TeamLiquid, StarLeague och andra turneringar. Människor kan satsa på Moneyline, matchvinnare och first kill-spel.

Dota 2

Detta är en annan MOBA-typ av spelvideospel gjorda för utbyte av flera spelare mellan två lag med cirka fem spelare. Dota 2 has är ett utmärkt spel som blivit populärt globalt på grund av dess spänning och massor av prispengar. Turneringar inkluderar DOTA Pro Circuit, Epic League säsong 3 och fler turneringar. Det finns ytterligare en chans att satsa på matchvinnaren och mer.

Vissa andra typer av vadslagning kan inkludera vinnare av Pistol-rundan, kartvinnare, lag, spelare med flest vinster, exakta poäng och mycket mer. Detta kan ändras beroende på spelet så kolla sidan för mer information om vadslagning.