Betsson eSports betting recension 2024 - Bonus

BetssonResponsible Gambling
CASINORANK
7.92/10
BonusBonus $100 + 101 gratissnurr
Brett urval av live bet
Obegränsade uttag
Bra odds
Betrodd
Verifierad
Säker
Brett urval av live bet
Obegränsade uttag
Bra odds
Betsson is not available in your country. Please try:
Bonus

Bonus

Kampanjer är en av de mest tilltalande aspekterna av Betsson. En majoritet av spelarna registrerar sig på den här webbplatsen för att göra anspråk på de bonusar som erbjuds och använda dem till sin fulla fördel. Här är några av de sportsbook-erbjudanden som finns tillgängliga på den här plattformen när detta skrivs.

Välkomstbonus

Alla nya medlemmar hos Betsson har rätt till en 100 % registreringsbonus (upp till 100 €) + 10 € gratisspel. De måste sätta in minst €10 för att utnyttja detta erbjudande fullt ut. Man kan inte göra anspråk på denna välkomstbonus om de har haft den tidigare eller om deras adress matchar en befintlig spelares.

Speciellt kommer denna kampanj med flera villkor. Till exempel är dess omsättningskrav 12 gånger dess värde vid odds på minst 1,50. Spelare som gör sin första insättning via Neteller eller Skrill är inte berättigade till detta erbjudande, som löper ut inom en månad.

Den internationella multipeln

Det här är ännu ett spännande erbjudande som är tillgängligt hos Betsson just nu. Det låter spelarna få ett gratisspel på €10 att satsa på sina föredragna e-sporter. De måste först lägga ett kvalificerande spel på €20 eller mer innan de väljer att bli berättigade till denna kampanj.

Det totala oddset för kvalificerade spel bör vara 1,50 eller högre och måste placeras med riktiga pengar, inte bonuspengar. Användare kan bara göra anspråk på detta erbjudande en gång i veckan.

10 000 € veckodragning

Varje tippare som vill ta emot en del av €10 000 per vecka bör överväga att ta denna kampanj. De måste välja och lägga ett spel på minst €20 (odds 1,50+) på en viss e-sport.

Veckodragningen på €10 000 är tillgänglig för både nya Betsson-medlemmar och befintliga.

Accra försäkring

Betssons Accra Insurance-kampanjfunktion är för ackumulatorsatsningar som kombinerar fem olika sporter. Dessa spel är berättigade till en återbetalning på €20 om spelaren placerar dem med riktiga pengar. De kommer bara att vinna detta erbjudande om deras ackumulatorsatsning har minst fyra vinnande val och en förlorande del.

Noterbart är att systemspel räknas inte, och spelare får bara göra anspråk på tre återbetalningar dagligen.

Footy free bet

Footy Free Bet är bland Betssons bästa helgerbjudanden just nu. Det gör det möjligt för spelarna att njuta av ett gratisspel på €5. Medlemmar behöver bara lägga en satsning värd €15 eller högre i Betssons spelbok för att göra anspråk på den. En av e-sporterna de satsar på bör komma med odds på 1,50+.

Betsson låter spelarna använda sitt gratisspel på €5 inom de tre första dagarna efter att de fått det på alla e-sporter med odds 1,20+.

Bonus & insättning Betsson

Det är anmärkningsvärt att de flesta av Betssons erbjudanden behöver tippare för att sätta in ett specifikt belopp. Till exempel, när de är intresserade av Footy Free Bet måste de vara redo att satsa minst €15. Om de inte gör det är det här erbjudandet inte för dem.

När du gör de nödvändiga insättningarna bör spelarna vara försiktiga när de väljer sina betalningssystem. Medan vissa insättningsmetoder gör dem berättigade till erbjudandena, kan andra diskvalificera dem.

Registreringsprocess hos Betsson

Registreringsprocessen för Betsson är enkel. Spelare måste gå igenom det för att dra nytta av detta företags tjänster och erbjudanden, inklusive välkomstbonusen. Den information som krävs under denna procedur inkluderar en spelares e-postadress och telefonnummer. Men de är inte skyldiga att skanna sina ID eller specifika elräkningar.

Bonuskrav hos Betsson

Varje bonus som erbjuds hos Betsson har sina egna krav. Till exempel måste man sätta in minst €10 för att kvalificera sig för registreringsbonusen. De måste också vara nya på den här plattformen. Accra Insurance-erbjudandet tvingar spelarna att satsa på minst fem sporter, med endast ett förlorat spel.

Betsson har olika sidor som förklarar kraven för olika erbjudanden. Spelare bör gå igenom dem för att förstå vad som bör och inte bör göras för bonusarna som de hoppas göra anspråk på för att göra det bästa av dem.

The World of Betsson Esports Betting
2022-10-27

The World of Betsson Esports Betting

Att hjälpa Betsson Group utöka sin online-sportbok till USA, har betalningsprocessorn Nuvei samarbetat med det svenska spelbolaget. I Colorado har Betsson etablerat en verksamhet som går under namnet Betsafe. Spelare kan automatiskt sätta in pengar på sina spelkonton från sina bankkonton med hjälp av Nuveis omedelbara banköverföringsfunktion.