10 högst rankade eSports-spelsajter i Estland

Välkommen till en värld av eSports betting i Estland! I takt med att populariteten för e-sport fortsätter att växa, ökar också efterfrågan på bettingsajter online som vänder sig till denna spännande bransch. I den här artikeln kommer vi att ge dig en översikt över eSports bettingmarknaden online i Estland och lyfta fram några av de bästa bettingsidorna som är tillgängliga för estniska spelare. På eSportRanker är vi stolta över vår expertis inom området för bettingsajter för eSports online, och vi är glada att dela vår kunskap med dig. Så oavsett om du är en erfaren spelare eller en nykomling i världen av eSports betting, läs vidare för att upptäcka de bästa alternativen som finns tillgängliga för dig i Estland.

10 högst rankade eSports-spelsajter i Estland
Viktor Johansson
WriterViktor JohanssonWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Hur vi betygsätter och rangordnar eSports-spelsajter i Estland

På eSportRanker tar vi utvärderingen av eSports bettingsidor på allvar. Vårt team av experter har lång erfarenhet inom branschen, vilket gör att vi kan ge tillförlitliga och pålitliga recensioner. Vi förstår att för spelare i Estland är förtroende viktigt när det kommer till eSports vadslagning, och vi strävar efter att etablera det förtroendet genom att tillhandahålla auktoritativa utvärderingar.

Säkerhet

När utvärdera eSports bettingsidor i Estland är säkerhet vår högsta prioritet. Vi undersöker noggrant varje webbplatss säkerhetsåtgärder, såsom SSL-kryptering, brandväggar och tvåfaktorsautentisering. Vi kontrollerar även om sidan är licensierad och reglerad av en ansedd myndighet.

Konkurrenskraftiga eSport-odds

Vi förstår att spelare i Estland vill få bästa möjliga odds när de spelar på eSport. Därför utvärderar vi varje sajts odds och jämför dem med andra sajter på marknaden. Vi tar också hänsyn till mängden eSports-spel som är tillgängliga för vadslagning och vilka typer av vad som erbjuds.

Användarvänlig plattform

En användarvänlig plattform är avgörande för en positiv spelupplevelse. Vi utvärderar varje webbplatss gränssnitt, navigering och övergripande design. Vi testar även sajtens funktionalitet på olika enheter, som desktop och mobil.

Metoder för insättning och uttag

Vi förstår att spelare i Estland vill ha en mängd olika betalningsalternativ tillgängliga för dem. Därför utvärderar vi varje sidas insättnings- och uttagsmetoder, inklusive transaktionsavgifter, handläggningstider och minimi- och maxgränser.

Bonusar

Bonusar kan vara en viktig faktor när du väljer en eSports bettingsajt. Vi utvärderar varje sidas bonuserbjudanden, inklusive välkomstbonusar, lojalitetsprogram och andra kampanjer. Vi tar också hänsyn till villkoren för varje bonuserbjudande, såsom omsättningskrav och utgångsdatum.

Varumärkes rykte och support

Vi utvärderar varje webbplatss varumärkesrykte och support genom att undersöka onlinerecensioner och kundfeedback. Vi testar även sajtens kundsupportkanaler, såsom livechatt, e-post och telefon. Vi tar hänsyn till kvaliteten på supporten, svarstider och tillgänglighet.

eSports-spelare

Om du är en eSports-satsare i Estland kommer du gärna att veta att det finns flera bonusar tillgängliga för dig. Här är några av de mest populära:

Gratis spelbonus

En av de vanligaste bonusarna som erbjuds av eSports bettingsidor är gratisspelsbonusen. Denna bonus låter dig lägga ett spel utan att riskera några av dina egna pengar. Om du vinner får du behålla vinsten, men om du förlorar så förlorar du ingenting. Tänk på att det kan finnas vissa begränsningar för vilka spel du kan använda ditt gratisspel på.

Ingen insättningsbonus

En annan populär bonus är ingen insättningsbonus. Denna bonus liknar gratisspelsbonusen, men istället för att få ett gratisspel får du en liten summa pengar att använda på vilket spel du väljer. Denna bonus är vanligtvis endast tillgänglig för nya spelare, och det kan finnas vissa begränsningar för hur mycket du kan vinna med den.

Bonuskoder

Vissa bettingsidor erbjuder bonuskoder som du kan använda för att låsa upp speciella bonusar. Dessa koder är vanligtvis tillgängliga på webbplatsens kampanjsida eller via e-postnyhetsbrev. För att använda en bonuskod, skriv bara in den i lämpligt fält när du gör en insättning eller placerar ett spel.

Gratisspel

Populära e-sportspel i Estland

Om du är ett eSport-fan i Estland kommer du att bli glad att veta att det finns massor av spel att välja mellan. Här är några av de mest populära eSports-spelen i Estland:

 • Dota 2: Dota 2 är ett multiplayer online battle arena (MOBA)-spel som har ett stort antal följare i Estland. Spelare kontrollerar en hjälte och arbetar med sitt lag för att förstöra fiendens bas. Dota 2 är känt för sitt komplexa spel och sitt strategiska djup, vilket gör det till en favorit bland konkurrenskraftiga spelare.

 • Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO): CS:GO är ett förstapersonsskjutspel som har varit populärt i Estland i flera år. Spelare går med i ett av två lag, terrorister eller kontraterrorister, och tävlar för att slutföra mål eller eliminera det andra laget. CS:GO är känt för sitt snabba spel och taktiska djup, vilket gör den till en favorit bland FPS-fans.

 • League of Legends (LoL): LoL är ett annat MOBA-spel som har ett stort antal följare i Estland. Spelare kontrollerar en mästare och arbetar med sitt lag för att förstöra fiendens koppling. LoL är känt för sin tillgänglighet och mångfald av mästare, vilket gör det till en favorit bland både avslappnade och konkurrenskraftiga spelare.

 • StarCraft II: StarCraft II är ett strategispel i realtid som har en dedikerad följare i Estland. Spelare kontrollerar en av tre raser och arbetar för att samla resurser, bygga en armé och besegra sina motståndare. StarCraft II är känt för sin djupa strategi och höga skicklighetstak, vilket gör den till en favorit bland konkurrenskraftiga spelare.

 • FIFA: FIFA är ett fotbollsspel som har varit populärt i Estland i flera år. Spelare styr ett lag och tävlar mot andra spelare eller AI:n. FIFA är känt för sin tillgänglighet och realism, vilket gör det till en favorit bland sportfantaster.

 • Övervakning: Overwatch är ett förstapersonsskjutspel som har blivit populärt i Estland de senaste åren. Spelare går med i ett av två lag och arbetar för att uppnå mål eller eliminera det andra laget. Overwatch är känt för sin mångsidiga rollkaraktär och snabba spel, vilket gör den till en favorit bland FPS-fans.

Dessa är bara några av de mest populära eSports-spelen i Estland. Oavsett om du är ett fan av MOBAs, FPS-spel eller sportspel, finns det något för alla i den estniska e-sportscenen. Så varför inte ge några av dessa spel ett försök och se vad allt uppståndelse handlar om?

eSports vadslagning i Estland

Om du är en eSport-entusiast från Estland är det viktigt att ha en god förståelse för de betalningsmetoder som finns tillgängliga för vadslagning. Här har vi sammanställt en tabell med de mest populära betalningsmetoderna, genomsnittliga insättnings- och uttagstider, tillhörande avgifter och transaktionsgränser för att hjälpa dig att fatta ett välgrundat beslut.

BetalningsmetodGenomsnittlig insättningstidGenomsnittlig uttagstidTillhörande avgifterTransaktionsgränser
Kredit-/betalkortOmedelbar2-5 arbetsdagarIngen€10–5 000 €
E-plånböcker (Skrill, Neteller)Omedelbar24-48 timmarIngen€10–10 000 €
Banköverföring1-3 arbetsdagar3-5 arbetsdagarIngen€10–50 000 €
Kryptovalutor (Bitcoin, Ethereum)Omedelbar24-48 timmarLåg€10–50 000 €

Kredit- och betalkort är de mest använda betalningsmetoderna för eSports vadslagning i Estland, med omedelbara insättningar och en transaktionsgräns på €10-€5 000. E-plånböcker som Skrill och Neteller är också populära, med omedelbara insättningar och en högre transaktionsgräns på €10-€10 000. Banköverföringar är ett pålitligt alternativ, men de tar längre tid att bearbeta, med en genomsnittlig insättningstid på 1-3 arbetsdagar och en transaktionsgräns på 10-50 000 €. Kryptovalutor som Bitcoin och Ethereum vinner popularitet på grund av deras låga associerade avgifter och snabba uttagstider, med en transaktionsgräns på €10-€50 000.

Sammanfattningsvis erbjuder Estland en rad betalningsmetoder för eSports vadslagning, var och en med sina egna fördelar och nackdelar. Det är viktigt att överväga faktorer som transaktionsgränser, tillhörande avgifter och insättnings- och uttagstider innan du väljer en betalningsmetod som passar dina behov.

Apple Pay

Satsa ansvarsfullt

Eftersom eSports-betting ökar i popularitet i Estland är det viktigt för spelare att satsa ansvarsfullt. Att känna till dina gränser och sätta gränser kan hjälpa till att förebygga spelberoende och ekonomisk förlust. Här är några tips för ansvarsfullt spelande:

 • Sätt en budget för dina vadslagningsaktiviteter och håll dig till den.
 • Jaga inte förluster genom att öka dina insatser eller spela under längre perioder.
 • Ta pauser från vadslagning för att undvika utbrändhet och trötthet.
 • Satsa bara med pengar som du har råd att förlora.
 • Låna inte pengar för att spela eller använd spel som ett sätt att lösa ekonomiska problem.
 • Undvik alkohol och droger när du spelar, eftersom de kan försämra omdömet och leda till hänsynslöst beteende.
 • Sök hjälp om du känner att ditt spelande börjar bli ett problem.

Genom att följa dessa tips kan eSports betting vara en rolig och njutbar aktivitet utan att skada dig själv eller andra. Kom ihåg att alltid satsa ansvarsfullt och prioritera ditt välbefinnande framför spänningen i spelet.

Slutsats

Sammanfattningsvis har eSports betting vunnit betydande popularitet i Estland, med flera bettingsidor som erbjuder ett brett utbud av marknader och konkurrenskraftiga odds. Men med så många tillgängliga alternativ kan det vara utmanande för spelare att välja rätt plattform.

På eSportRanker har vi tagit hänsyn till flera faktorer, inklusive mångfalden av spel, betalningsalternativ, kundsupport och säkerhet, för att ranka och betygsätta de bästa eSports bettingsidorna i Estland. Vår ranking kommer att hjälpa spelare att fatta välgrundade beslut och välja en pålitlig plattform som möter deras behov.

Vi kommer att fortsätta att granska och uppdatera vår ranking regelbundet för att säkerställa att vi rekommenderar rätt sajter för spelare från Estland. Med den växande populariteten för eSport förväntar vi oss att antalet bettingsajter kommer att öka, och vi kommer att hålla våra läsare informerade om all ny utveckling i branschen.

About the author
Viktor Johansson
Viktor Johansson
About

Viktor Johansson, en dynamisk 25-årig svensk, kombinerar skickligt sin fascination för onlinecasinon med sin expertis inom svensk lokalisering, och skapar underhållande casinoguider skräddarsydda för den svenska marknaden.

Send email
More posts by Viktor Johansson

Senaste nytt

Erövra spökskeppet i Skull and Bones för episka belöningar
2024-02-15

Erövra spökskeppet i Skull and Bones för episka belöningar

Om du är redo att ta dig an de döda, så här hittar du och slår spökskeppet i Skull and Bones.

Apex Legends 5-årsjubileum: Spännande utmaningar, exklusiva paket och nya skinn väntar!
2024-02-15

Apex Legends 5-årsjubileum: Spännande utmaningar, exklusiva paket och nya skinn väntar!

Apex Legends firar femårsjubileum med stil, med spännande presenter och evenemang för spelare. Från nya utmaningar till en community-skapad belöningsspårare, legendariska skinn och en exklusiv eventbutik, det finns mycket att se fram emot.

Survivor.io: Döda zombier, tjäna belöningar och lös in koder för värdefulla föremål
2024-02-14

Survivor.io: Döda zombier, tjäna belöningar och lös in koder för värdefulla föremål

Survivor.io är ett spännande mobilspel som erbjuder spelare möjligheten att döda zombies och tjäna värdefulla belöningar. Med sin unika spelmekanik och ett brett utbud av vapen och kombinationer att välja mellan, erbjuder Survivor.io oändliga roliga och utmaningar. I den här artikeln kommer vi att utforska spelets funktioner, fördelarna med att använda Survivor.io-koder och hur man löser in dem.

Skapa Adam och Eva i Infinite Craft: Släpp lös kraften i kombinationer
2024-02-12

Skapa Adam och Eva i Infinite Craft: Släpp lös kraften i kombinationer

I Infinite Craft har du möjlighet att skapa olika kombinationer genom att dra en enda mus. Detta låter dig skapa element, verktyg och fantastiska varelser. Adam och Eva, känd som den första mannen och kvinnan, spelar en betydande roll i spelet. Men för att skapa dem måste du blanda och matcha olika föremål och element.

Faq

Allt du behöver veta om casinon

Hur är läget för eSports vadslagning i Estland?

Esportspel är en växande bransch i Estland, med många onlinespelbolag som erbjuder en rad marknader för populära spel som League of Legends, Dota 2 och CS:GO. Landet har en väletablerad spelkultur, och detta har bidragit till tillväxten av esportspel.

Är esportspel lagligt i Estland?

Ja, betting på e-sport är lagligt i Estland. Landet har en välreglerad spelindustri, och onlinespelbolag måste skaffa en licens från Estonian Tax and Customs Board för att verka lagligt i landet.

Vilka är de populäraste esportspelen att satsa på i Estland?

De mest populära esportspelen att satsa på i Estland är League of Legends, Dota 2 och CS:GO. Dessa spel har stora anhängare i Estland, och många lokala spelare och lag har nått internationella framgångar.

Vilka är de bästa e-sportspelsajterna i Estland?

Det finns många välrenommerade esportbettingsidor som är verksamma i Estland, inklusive Bet365, Unibet och Pinnacle. Dessa sajter erbjuder ett brett utbud av marknader och konkurrenskraftiga odds, och de är licensierade och reglerade av Estonian Tax and Customs Board.

Hur kan jag sätta in och ta ut pengar från en esports bettingsajt i Estland?

De flesta e-sportspelsajter i Estland erbjuder en rad betalningsalternativ, inklusive kredit- och betalkort, e-plånböcker och banköverföringar. Uttag behandlas vanligtvis inom några arbetsdagar, och det kan finnas avgifter förknippade med vissa betalningsmetoder.

Finns det några risker förknippade med e-sportspel i Estland?

Som med alla former av hasardspel finns det risker förknippade med esportspel i Estland. Det är viktigt att bara satsa vad du har råd att förlora och att sätta gränser för dina utgifter. Dessutom är det viktigt att endast använda välrenommerade och licensierade vadslagningssajter för att garantera säkerheten och säkerheten för dina pengar.