Betsson recension av bookie - Spel

BetssonResponsible Gambling
CASINORANK
7.92/10
BonusVälkomstbonus 100% upp till SEK 500 + 100 Gratissnurr
Brett urval av live bet
Obegränsade uttag
Bra odds
Betrodd
Verifierad
Säker
Brett urval av live bet
Obegränsade uttag
Bra odds
Betsson is not available in your country. Please try:
Spel

Spel

Även om eSport bara har varit tillgängligt ett tag, kan de flesta traditionella spelarna inte få nog av dem. En av faktorerna som förklarar denna nya trend är att dessa elektroniska sporter gör det möjligt för dem att uppleva något annorlunda. De är också mer spännande än en uppsjö av vanliga sporter.

Till skillnad från vissa sporter på vadslagningsmarknaden kan spelarna satsa på eSport när som helst på året. Det finns många spelalternativ som gör det möjligt för dem att upptäcka de som resonerar med deras hjärtan.

Toppfavorit eSport hos Betsson

Betsson erbjuder odds på dagens mest spännande eSport-spel. Denna spelplattform uppmuntrar sina medlemmar att göra omfattande forskning om en specifik elektronisk sport innan de satsar på den. De viktigaste detaljerna att ta reda på är lagens vinstfrekvens, statistik och ledning.

När detta skrivs har Betssons eSportsektion dessa alternativ:

Counter-Strike: Global Offensiv

Valve and Hidden Path Entertainment skapade detta videospel. CS: GÅ är en del av Counter-Strike-serien, som består av förstapersonsskjutspel för flera spelare. Dessa e-sporter kommer med två team – terrorister och kontraterrorister, som arbetar mot varandra.

CS: GO har nio spellägen: Deathmatch, Competitive, Demolition, Casual, Arms Race, Danger Zone, Retakes, Wingman och Flying Scoutsman. Var och en av dessa har unika egenskaper för att skilja den från en annan.

League of Legends

Med cirka 100 miljoner spelare varje månad, League of Legends (LoL) finns på listan över de mest populära e-sporterna världen över. Riot Games, en respekterad videospelsskapare och arrangör av e-sportturneringar, utvecklade detta multi-player online battle arena (MOBA)-spel.

Esportentusiaster spelar LoL på grund av dess konkurrenskraft. Riot uppdaterar det här videospelet regelbundet för att säkerställa att spelare inte blir uttråkade. Att lära sig spela LoL är också okomplicerat.

Dota 2

Detta är en annan eSport-medlemmar hos Betsson kan satsa på. Valve skapade och publicerade detta MOBA-videospel. Spelare som satsar på Dota 2 bör se så många spel och turneringar de kan. Detta gör det möjligt för dem att förstå Dota 2 vadslagning marknader och det här spelets format.

Spelare bör också komma med en effektiv bettingstrategi.

FIFA eSport

FIFA eSport är den nya vurm, särskilt bland fotbollsfans. Lyckligtvis erbjuder Betsson en lista över kommande turneringar och matcher för medlemmar att satsa på. De bör känna till FIFA-odds innan de lägger sina spel. Dessa inkluderar handikapp, spel i halltid, totala mål, matchspel och turneringsspel.

Rainbow Six Siege

Tom Clancy's Rainbow Six är populärt på e-sportscenen idag. Detta taktiska förstapersonsskjutspel har en tävlingsscen som lockar spelare till det. Även om det inte kommer med så många eller stora evenemang som CS: GO, har det fortfarande mycket att erbjuda spelare, inklusive oöverträffad spänning.

När en spelare på Betsson vill undvika förvirring när de satsar på detta spel, bör de förstå de olika typerna av insatser som finns tillgängliga.

The World of Betsson Esports Betting
2022-10-27

The World of Betsson Esports Betting

Att hjälpa Betsson Group utöka sin online-sportbok till USA, har betalningsprocessorn Nuvei samarbetat med det svenska spelbolaget. I Colorado har Betsson etablerat en verksamhet som går under namnet Betsafe. Spelare kan automatiskt sätta in pengar på sina spelkonton från sina bankkonton med hjälp av Nuveis omedelbara banköverföringsfunktion.