Bästa Hearthstone vadslagningssajter 2024

Hearthstone är en väl mottagen esporttitel utvecklad och publicerad av Blizzard Entertainment. Även om detta digitala samlarkortspel (CCG) släpptes först 2014, har det uppmärksammats av över 100 miljoner e-sportspelare globalt. Utan tvekan är en av de mest fängslande egenskaperna hos Hearthstone att den lånar sina karaktärer och föremål från World of Warcraft. Detta massiva online-rollspel för flera spelare (MMORPG), som också släpptes av Blizzard Entertainment för nästan två decennier sedan, kommer med en öppen världsdesign.

Det gör det möjligt för spelare att delta i en uppsjö av spännande aktiviteter, som att slutföra uppdrag och slåss mot monster. Som dess utvecklare hoppades har den nått otrolig kommersiell framgång, vilket har lagt grunden för att skapa åtta stora expansionspaket.

Bästa Hearthstone vadslagningssajter 2024
Jun-ho Kim
ExpertJun-ho KimExpert
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Hearthstone-kort

Kort är kärnan i Hearthstones spel. Vanligtvis kommer denna e-sport med dessa fyra typer:

 • Minion kort
 • Spela kort
 • Hjälte kort
 • Vapenkort

Noterbart är att varje kort är unikt, och det representerar de förmågor, effekter och karaktärer som spelarna kan ha under matcherna. Till exempel utlöser besvärjelsekort en specifik engångseffekt, och spelare kan använda dem för att förstöra sina motståndare eller de senares undersåtar.

Hearthstone-spel

Hearthstones tilltalande aspekt är dess enkla spelupplägg, och det är spelbart på både PC och Mac. Android/iPhone-användare kan också ladda ner de mobila versionerna av denna esport och få tid av sitt liv att spela den.

Hearthstone är en tävling för två spelare som kommer med 1vs1-matcher. Var och en har två motståndare som deltar i en strid medan de turas om att spela sina kort. Spelare är fria att tillkalla "underhållare" som kan delta i matcherna för deras räkning, vilket innebär att en strid kan vara mellan en datorstyrd deltagare och en mänsklig spelare eller två mänskliga motståndare.

I Hearthstone väljer spelarna en "hjälte" från Warcraft-läran att representera dem. Några av de tillgängliga spellägena är:

 • Solo äventyr
 • Arena
 • Dueller
 • Slagfält
 • Krogbråk

Satsar på Hearthstone

Hearthstone har klassificerats som ett av de bästa esportspelen att satsa på, vilket förtydligar varför många tippare har tagit till det. När man vill satsa på det måste de leta efter en välrenommerad Hearthstone-bettingwebbplats. Plattformen man föredrar bör ge utmärkta odds och bra bonusar för spelarna i detta spel.

Men att framgångsrikt satsa på Hearthstone kräver mer än att bara välja bästa esport betting webbplats. Spelare har också ansvaret att lära sig hur det fungerar eller vad som förväntas av dem. Vanligtvis kan de satsa på de individer som sannolikt vinner matcherna och andra faktorer som spelarroller och kort. Dessutom bör spelarna bekanta sig med de tillgängliga Hearthstone esportspelen. Dessa inkluderar:

 • Matchvinnare
 • Turn-satsningar
 • Specialsatsningar
 • satsningar på riktiga pengar
 • Handikappspel

En spelare måste förstå vad var och en av dessa satsningar betyder innan de placerar dem. Till exempel är matchvinnaren lämplig för de som planerar att satsa på den spelare de tror kommer att vinna en viss match. Å andra sidan är specialsatsningar mer specifika. En tippare kan satsa på något som spelaren som sannolikt kommer att avsluta en specifik aktivitet i matchen först eller de kort som spelarna kommer att använda när matcherna fortskrider.

Varför är Hearthstone populärt?

Vissa människor förstår inte varför Hearthstone är en av dagens mest omtyckta e-sporter. Sanningen är att det finns många skäl att förklara detta. Dessa inkluderar:

Hearthstone internetgemenskap

Hearthstone har fått gunst av miljontals registrerade spelare som spenderar timmar på att spela det. De flesta av dem interagerar med sina kamrater på olika forum och webbplatser för sociala medier. Några av de ämnen de diskuterar inkluderar kommande turneringar och tips för att njuta av detta digitala kortspel, som hjälper nybörjare att ge sig in på sin Hearthstone-spel- och vadslagningsresa.

Spela Hearthstone online

Detta är något annat som har fått Hearthstones popularitet att öka gradvis under åren. Spelare behöver inte uppfylla några komplicerade krav för att njuta av detta spel. De behöver bara få enheter med de rekommenderade processor- och operativsystemkraven. Dessa inkluderar AMD® Athlon™ 64 X2 eller Intel® Pentium® D och Windows 7, Windows 8, eller Windows 10.

Stora Hearthstone-spelare

Ett annat element som har ökat denna CCG:s popularitet är dess nybörjarvänlighet, vilket öppnar dörrarna för amatörer att förvandlas till stora Hearthstone-spelare. Det är värt att notera att Blizzard Entertainment kräver att alla spelare utforskar "Nya spelare rankas" innan du går med i korrekt rankade lägen. Detta gör att de kan spela mot andra oerfarna spelare och få gratispaket allt eftersom spelet fortskrider.

Varför älskar Hearthstone-spelare det?

Hearthstone-spelare anser att det är fängslande på grund av alla fantastiska fördelar som det kommer med. Till att börja med har detta spel otroliga bilder, för att inte tala om suverän ljuddesign. Med sitt spännande spelande förväntar sig spelarna inget mindre än en fantastisk tid när de går in i sina spelrum.

Hur man spelar Hearthstone

Vissa e-sportspelare drar till Hearthstone eftersom det är anspråkslöst att lära sig det. En av strategierna de kan använda för att finslipa sina spelfärdigheter är att förbättra sin sekvensering genom att fokusera på spelet. Detta gör det möjligt för dem att observera minions korrekta ordning och höjer kvaliteten på deras upplevelser.

Största Hearthstone-spelare och lag

Som väntat gillar massor av Hearthstone-entusiaster detta spel på grund av inflytandet från några av dess mest produktiva spelare, som:

 • Santo Kenta (härlighet)
 • Wataru Ishibashi (posesi)
 • Yashima Nozomi (Alutemu)
 • Thijs Molendijk (Thijs)
 • Jerome Faucher (Monsanto)
 • Brian Eason (bloodyface)
 • Simone Liguori (Leta)
 • Enzo Flock (Warma)

Många tippare följer också populära Hearthstone lag att satsa på dem under tävlingar. Exempel är:

 • Team Liquid
 • Nova eSports
 • Team SoloMid
 • Moln9
 • Fnatic
 • G2 Esports
 • Team Secret
 • Spacestation Gaming
 • Dallas imperium
 • Kamratspel

Finns det ett Hearthstone-mästerskap?

Ja. Det finns ett årligt Hearthstone-världsmästerskap, och det är en enorm affär för hela det här kortspelets community. Åtta anmärkningsvärda Hearthstone-spelare tävlar om en förutbestämd prispott under denna tävling. Dessa är från Europa, Asien och Stillahavsområdet, Amerika och Kina.

Den första Hearthstone-turneringen ägde rum 2013, månader innan det här spelet ens släpptes officiellt. Blizzard valde de åtta framstående Hearthstone-spelare som deltog i denna tävling. Artosis (Daniel Ray Stemkoski), en av de mest framstående esportspelarna, vann den här tävlingen och tjänade den eftertraktade "Härdens stormästare" titel.

Fler turneringar följde, där den senaste var Hearthstone 2021 World Championship som hölls mellan den 18 och 19 december. Japanska Wataru Ishibashi, populärt känd som "posesi", vann och tog hem ett otroligt pris på 200 000 $. Posesi slog glory (Sato Kenta) med 3-2 under den sista matchen, men den senare fick också ett pris på $100 000.

Hearthstone världscupspel

Hearthstone esportbettingentusiaster kan besöka Hearthstone Esports YouTube-kanal för att streama Hearthstone World Championship-matcherna. Det kommer att förenkla satsningsprocessen genom att förse dem med exakta detaljer om spelarna och turneringen. De tillgängliga språken är:

 • engelsk
 • japanska
 • Mandarin
 • spanska (LATAM)
 • koreanska
 • portugisiska (LATAM)

Man måste ansluta deras Blizzard Battle.net och YouTube-konto för att se Hearthstone World Championship-matcherna och ta emot olika utmärkelser. Det är tillrådligt att de först lär sig kvalificeringsreglerna för att följa dem och njuta av ett problemfritt tittarskap.

Satsa på Hearthstone hos leverantörer

Hearthstone-betting är mycket mer tillfredsställande när en tippare väljer en e-sportbetting-app på toppnivå som tillhandahåller det. Noterbart är att detta inte alltid är lätt, främst för nya e-sportbettingentusiaster. Vilka faktorer bör dessa tippare se upp för? Kolla in några av dem nedan.

Odds

Olika leverantörer erbjuder olika odds för Hearthstone-spelarna. Spelare som längtar efter att njuta av oförglömliga vadslagningsupplevelser måste välja plattformar med fördelaktiga odds eftersom de leder till högre utbetalningar.

Kampanjer

Bonusar berika spelarnas vadslagningsupplevelser. Därför bör de som satsar på Hearthstone nöja sig med esportbettingsajter som tillhandahåller lukrativa kampanjer så att de kan satsa på fler matcher, lag eller spelare.

Betalningsmetoder

De bästa esportbettingsidor acceptera olika säkra Betalningsmetoder för att underlätta tillförlitliga uttag och insättningar. Alternativen den ger bör också stödja många valutor för att göra insättning och uttag av kontanter mer bekvämt för Hearthstone-spelarna över hela världen.

Gedigen kundservice

En fantastisk Hearthstone-spelplattform prioriterar spelarnas behov, och den använder pålitliga kundsupportexperter för att hjälpa till att möta dem. Dessa yrkesmän bör vara flerspråkiga, vänliga, tålmodiga och tillgängliga hela dagen och natten.

Idag inkluderar några av de topprankade Hearthstone-leverantörerna på marknaden 22Bet, Megapari, Betmaster, Casumo och Betwinner. Även om dessa plattformar inte har samma funktioner, har de ett rykte om sig att erbjuda fantastiska esportspelupplevelser.

Följ de bästa Hearthstone-lagen och satsa korrekt

Som rekommenderat bör Hearthstone-spelarna leta igenom internet efter all värdefull information om denna CCG för att göra de mest korrekta vaden. Detta inkluderar det här spelets högt rankade lag, som följande:

 • Team Liquid: Detta Hearthstone-team etablerades 2000 i Nederländerna. Idag är den stolt över att vara i ligan av de bästa e-sportorganisationerna, med spelare som specialiserar sig på Hearthstone och andra spel som League of Legends, Dota 2, Heroes of the Storm, Apex Legends och Valorant.
 • Moln9: Detta spelteam grundades i Nordamerika. Den kommer med professionella spelare kända för exceptionella färdigheter i Hearthstone och andra populära e-sporter som Counter-Strike: Global Offensive, Dota 2, Smite och League of Legends.
 • KamratspelSpelare bör också hålla utkik efter Comrade Gaming, ett Storbritannien-baserat spelteam med Hearthstone-spelare från olika delar av Europa.
 • Team SoloMid: Vissa esportfans känner till det här laget som TSM, som är baserat i USA, och det har superbegåvade spelare i Hearthstone och en lång rad andra spel, inklusive Battlegrounds Mobile India, Fortnite, League of Legends, Rainbow Six Siege, Apex Legends och Magic: The Gathering Arena.

Noterbart är att dessa inte är de enda enastående Hearthstone-lagen som finns. Spelare bör också undersöka andra, som Ace Breakers EU, Team Ascension, FlowEsports, Infected Gaming, ROOT Gaming, Meet Your Makers och Team Archon.

För-och nackdelar

Nedan, kolla in de bästa för- och nackdelarna med Hearthstone.

Fördelar

 • Hög kvalitet: Hearthstone är utan tvekan bland de bästa samlarkortspel som finns tillgängliga idag. Dess övergripande design är attraktiv, för att inte tala om att det är ett mainstream-vänligt, polerat alternativ designat för att erbjuda maximal underhållning för både spelare och fans.
 • Tillgänglighet: Hearthstone-entusiaster behöver inte betala något för att spela det eftersom det är gratis. Sedan är det här spelet tillgängligt på operativsystemen Microsoft Windows och Mac OS X, förutom Android-smarttelefoner, vilket innebär att en spelares enhet inte är den ultimata avgöraren om de gillar Hearthstone eller inte. Dessutom erbjuds det av en uppsjö av appar för e-sportspel, vilket ger spelarna många alternativ att överväga när de vill satsa på det.
 • Levande gemenskap: Hearthstone har en stor, mångsidig och livlig community som spelare och fans kan gå med för att prata och lära sig mer om. Alla är välkomna, trots sin erfarenhetsnivå eller kunskap om samlarkortspel. De flesta medlemmarna i Hearthstone-familjen är tillgängliga via plattformar som YouTube, Twitch, Facebook, Reddit och Twitter.
 • Enkelhet: Många spelare har erkänt att de har lätt för att förstå Hearthstone och hur det fungerar. Medan några av dessa är nybörjare som precis har anslutit sig till esportvärlden, är andra proffs med stor kunskap om dessa spel, inklusive Warcraft-serien.

Lura

 • Spelare måste hosta upp några dollar för att öppna de senaste Hearthstone-expansionerna.

Förstå Hearthstone betting odds

Alla Hearthstone-spelare bör förstå detta CCG:s odds innan de lägger sina insatser. Vanligtvis beräknar bookmakers dem, men inte på ett liknande sätt. Det är därför de som erbjuds av en webbplats kan skilja sig från en annans. Lyckligtvis fungerar de på samma sätt som alla andra sporter, så om man har erfarenhet av att satsa på den senare kan de förstå dem utan ansträngning.

De mest populära Hearthstone-oddsen är decimalodds, tack vare att de är okomplicerade. Med dem är det ganska enkelt för en att beräkna sin möjliga avkastning baserat på sina insatser. Om du till exempel antar att Hearthstone-spelare Y har odds på 3,22 och en tippare satsar med $10 på dem, kommer de sannolikt att få $32,2 (3,22 x 10) om de vinner.

De flesta bookmakers i USA tillhandahåller moneyline-odds, även kallade amerikanska odds. Dessa presenteras med de positiva (+) eller minustecknen (-) som sina prefix. Medan de negativa (-) oddsen (favoriterna) indikerar summan man måste satsa för att håva in $100, visar de positiva (+) summan som ska tjänas för varje satsad $100, och de tilldelas vanligtvis underdogs.

Spelare kan också hitta bookmakers med bråkdelar presenterade i bråkform. Det är lätt att läsa dem. Till exempel, om de är ¼, är de ogynnsamma eftersom spelarna tjänar $1 för varje $4 de investerar. Vanligtvis representerar det översta numret utbetalningen, medan det nedersta anger insatsbeloppet.

Hearthstone betting tips & tricks

Att besöka en Hearthstone-bettingwebbplats oförberedd avråds eftersom en tippare kan göra många felaktiga drag och förlora hela sin bankrulle. Ett av tipsen de alltid bör ha i åtanke är att kunskap om detta spel ger dem makten att placera vinnande satsningar. Därför bör spelarna förstå alla Hearthstone-aspekter, inklusive kort, expansionspaket, turneringar och klasser.

Återigen, Hearthstone-spelare rekommenderas att vara selektiva och objektiva när de satsar på detta kortspel. I de flesta fall är det en felaktig strategi att satsa på en spelare för att man gillar dem. Spelare bör istället bara satsa på matcher och spelare som de åtminstone är säkra på. Att satsa på varje match eller turnering för att maximera vinsterna är också en dålig idé.

About the author
Jun-ho Kim
Jun-ho KimAreas of Expertise:
eSport
About

Jun-ho Kim, Sydkoreas dynamiska Esports-maestro, står som en ledstjärna för kunskap på EsportRanker. Jun-ho blandar analytisk skicklighet med en medfödd kärlek till spel och avslöjar den invecklade väven av onlinetävlingar, vilket säkerställer att spelarna håller sig informerade och inspirerade.

Send email
More posts by Jun-ho Kim