Bästa NBA 2K vadslagningssajter 2024

Denna NBA 2K eSports bettingguide beskriver allt spelarna behöver veta om NBA 2K betting. Ta reda på mer om detta spel, varför det är populärt, hur man satsar på det, bookies med NBA 2K-marknader, odds och tips om hur man satsar. NBA 2K är en sportsimuleringsvideospelserie som debuterade 1999. Ursprungligen publicerad av Sega Sports, de senaste versionerna av basketspelet publiceras av 2K Sports.

När det kommer till spelutveckling är de senaste avbetalningarna från Visual Concepts. Alla delar av NBA 2K efterliknar National Basketball Association (NBA), den mest prestigefyllda basketligan i världen. Spelet i NBA 2K simulerar ett vanligt basketspel. De senaste NBA 2K-versionerna visar alla lag och spelare under den aktuella NBA-säsongen, legendariska NBA-lag, EuroLeague-lag och WNBA-lag. Intressant nog är det också möjligt att skapa fiktiva spelare.

Bästa NBA 2K vadslagningssajter 2024
Viktor Johansson
WriterViktor JohanssonWriter

NBA 2K21 och NBA 2K22

Även om NBA 2K21 har varit den mest utvalda delen i de senaste e-sportturneringarna, är den senaste delen NBA 2K22, släppt den 10 september 2021. Detta kommer att vara huvudspelet i de kommande NBA 2K esports-tävlingarna.

Den nya delen har hyllats för sin utmärkta grafik, realistiska spel, kommentarer och soundtrack. Sammantaget har NBA 2K varit en av de mest sålda videospelsserierna och är utan tvekan det bästa basketsimuleringsspelet.

NBA 2K lyckades överträffa EA Sports NBA Live, en annan basketsimuleringsvideospelserie som stoppades 2018.

Även om det kanske inte är lika stort som FIFA på e-sportscenen, stiger NBA 2K sakta i graderna och lockar till sig proffs för e-sportlag, sponsringar, TV-sändare och en rabiat fanbas. Det är bara en tidsfråga innan det kommer ikapp FIFA, det största sportsimuleringsspelet inom e-sport.

Satsar på NBA 2K

NBA 2K-betting är populärt bland fans av videospelet och vanliga sportspelare. Det är helt lagligt att satsa på denna e-sport så länge spelarna har uppnått den lagliga åldern. Att spela på NBA 2K skiljer sig inte från att spela på traditionell basket.

För att satsa på NBA 2K måste spelare först hitta en online esports bettingsajt med NBA 2K-spelmarknader. Nästa steg är att registrera dig hos bookmakern genom att klicka på alternativet "registrera dig", fylla i deras uppgifter och slutföra registreringen genom att bekräfta deras e-post. För de som inte vill gå igenom den hektiska registreringsprocessen finns det Trustly esports bettingsidor, annars kända som inga verifieringssidor, som inte kräver registrering.

NBA 2K betting för riktiga pengar

Medan vissa bookmakers erbjuder gratis NBA 2K-spel, är de flesta spelsajter för riktiga pengar. Spelare måste sätta in riktiga pengar till sina konton för att komma in på betting med riktiga pengar. Med riktiga pengar NBA 2K esports betting har spelare en chans att vinna riktiga pengar. Men då är det viktigt att sätta en budget för vadslagning och strikt följa den. NBA 2K-betting kan vara lika beroendeframkallande som själva spelet.

Hur populärt är det här spelet?

NBA 2K är bland de mest populära sportsimuleringsspelen. Det är tredje efter FIFA och Madden. Populariteten hos NBA, spelets onlinecommunity, realistiska spel och onlinespel gör allt detta spel populärt.

Enligt statistik publicerad på Statista rankas NBA 2K-serien på 5:e plats i listan över bästsäljande videospelsserier och titlar världen över från och med november 2021. Serien har sålt 118 miljoner enheter.

Varför är NBA 2K populärt?

Tja, flera skäl förklarar NBA 2K:s popularitet.

Basket och NBA:s popularitet

NBA 2K är populärt eftersom basket är populärt över hela världen. Enligt World Atlas har basket nära en miljard fans. Med NBA som den mest prestigefyllda ligan kommer NBA 2K definitivt att ha fans. Dessutom ger det faktum att NBA Live upplöstes också NBA 2K fördelen eftersom det är den enda dominerande basketserien på e-sportscenen.

Realism nära den verkliga affären

En annan anledning till NBA 2K:s popularitet är den realism som utvecklarna har injicerat i franchisen. Det är bland de mest realistiska sportsimuleringsspelen. Den efterliknar NBA och flera andra basketligor i toppklassen och innehåller verkliga spelare och tävlingar. Dessutom finns det igenkännbara ansikten hos idrottare och realistiska interaktioner, från dribblingar, skicklighetsrörelser till kroppskontakt.

Online NBA 2K-gemenskaper

NBA 2K-gemenskaperna online bidrar också till spelets popularitet. Det finns ett officiellt NBA 2K-forum där spelare kan interagera. Förutom det officiella forumet kan NBA 2K-fans interagera på andra forum som Reddit, Steam-diskussioner, IGN-kort, GameFAQs och ResetEra, bara för att nämna några. Onlinecommunities sätter igång buzz och hype av videospel.

NBA 2K onlinespel

Onlinespel är en fantastisk funktion som gör det möjligt för spelare att tävla på distans online. NBA 2K har onlinespel, så spelare från olika regioner kan länka ihop sig och tävla. Onlinespel har varit nyckeln till populariteten för NBA 2K, men tyvärr kommer NBA 2K-servrar att stängas den 31 december 2021.

NBA 2K-mobil

NBA 2K är också tillgängligt på mobilen vilket gör att fans av detta sportsimulatorspel kan spela det när de är på språng. NBA 2K Mobiles roll i franchisens popularitet kan inte ignoreras.

NBA 2K esports turneringar och tävlingar

Även om det kanske inte är lika aktivt på e-sportscenen som CS: GO och Dota 2, har NBA 2K flera turneringar och tävlingar. Det finns turneringar på toppnivå som lockar de största NBA 2K-lagen globalt, såväl som evenemang på låg nivå.

NBA 2K League

NBA 2K League är den mest konkurrenskraftiga turneringen. Även känd som 2K League, detta är en tävling som arrangeras av NBA i samband med Take-Two Interactive. Det är den mest konkurrenskraftiga NBA 2K-turneringen, och naturligtvis den bästa att satsa på. Hittills har det varit fyra glittrande 2K League-säsonger.

Förutom 2K League finns det flera andra NBA 2K esportsturneringar att satsa på, inklusive American Express x NBA 2K22 Experience, Twitch Rivals NBA All-Star Showdown, NBA 2K Players Tournament, NBA 2K League The Turn Powered by AT&T, RES NBA 2K21 INVITATION , FIBA Esports Open III, etc.

Även om det fanns väldigt få evenemang att satsa på tidigare, växer NBA 2K esports exponentiellt. Många arrangörer av e-sportturneringar märker populariteten för detta videospel, så fler och fler turneringar är i pipelinen.

Bästa NBA 2K esports-lag

Innan du dyker in i NBA 2K-betting måste spelarna känna till lag att satsa på. I det här segmentet kan du ta reda på vilka som är de mest dominerande proffslagen i NBA 2K.

Wizards District Gaming

Wizards District Gaming är det bästa NBA 2K esports-laget. Laget debuterade i den inledande 2K League 2018 och vann två 2K League-titlar 2020 och 2021. I den senaste 2K League besegrade det Washington-baserade esportlaget Jazz Gaming med 3-0 i en bo5-spelserie.

Knicks Gaming

Ett annat NBA 2K-lag att satsa på är Knicks Gaming, 2018 års 2K League-vinnare. Laget slog Heat Check Gaming i en bo3-final och blev de första slutspelsmästarna i 2K Leagues historia.

T-Wolves

2019 års 2K League-vinnare T-Wolves är också bland de bästa NBA 2K-lagen. Även om lagets form har sjunkit nyligen, rankas det fortfarande bland de bästa lagen att satsa på i NBA 2K.

Ovanstående är de bästa NBA-lagen. Andra värda omnämnanden inkluderar Cavs Legion GC, Warriors Gaming Squad, Pistons GT, Blazer5 Gaming, Lakers Gaming, Magic Gaming, Warriors Gaming Squad och 76ers GC.

Bästa NBA 2K bettingsidor

Idag finns det många esports bookmakers; vissa är äkta medan andra inte är värda det. I det här avsnittet, ta reda på den ultimata checklistan för att hitta den bästa NBA 2K esports betting-appen eller sajten.

Licensiering och reglering

e-sport är inte lika reglerad som traditionell fotboll, så matchfixning och andra olagliga affärer är möjliga. Det bästa sättet att hålla sig på den säkra sidan är att spela på en bettingsajt för e-sport som är licensierad och reglerad av ett välrenommerat reglerande organ för hasardspel online. Licensierade webbplatser säkerställer att alla NBA 2K-matcher är gratis och rättvisa.

Marknader och odds

Den bästa bettingsidan för e-sport har stora marknader. Det finns många satsningsalternativ för varje spel och turnering. Sajterna har också de högsta oddsen på marknaden.

Bankalternativ

När du väljer en NBA 2K-spelsajt, kontrollera bankalternativen. En bra sida bör stödja både fiat-valuta och krypto. Dessutom bör alla populära onlinebetalningsmetoder vara tillgängliga, inklusive e-plånböcker, kreditkort eller banköverföringar. Se sist, kontrollera transaktionsomgången och insättnings-/uttagsgränser.

NBA 2K bettingbonusar

Det finns gott om NBA 2K bettingbonusar som ger spelare chansen att pröva lyckan på NBA 2K-betting utan att spendera en krona. Dessa kallas bonusar utan insättning. Dessutom finns det insättningsbonusar och lojalitetsprogram. En bra bettingsajt bör ha någon form av incitament för spelare.

För-och nackdelar

NBA 2K-betting, precis som de två sidorna av samma mynt, har fördelar och nackdelar. I det här avsnittet kan du ta reda på för- och nackdelarna med att satsa på denna franchise.

Fördelar

  • NBA 2K eSports är konkurrenskraftiga - Idag är NBA 2K-turneringar mycket konkurrenskraftiga, så spelarna som gillar traditionella NBA-betting har en annan väg att satsa på.
  • NBA 2K vadslagningssajter – Det fanns väldigt få eSports vadslagningssidor tidigare, men idag finns det gott om bookmakers med NBA 2K vadslagningsmarknader.
  • Bettingbonusar – Det finns gott om eSports bettingbonusar och erbjudanden skräddarsydda för NBA 2K eSports-spelarna.
  • Bettingmarknader året runt - NBA 2K eSports-turneringar expanderar. Så även om det kanske inte finns NBA-spelmarknader året runt, finns det gott om NBA 2K eSports att spela på året runt.

Nackdelar

  • Ingen data för analys - Till skillnad från traditionell NBA-data där spelare kan se head-to-head-statistiken för NBA-lagen, finns det ingen adekvat data från NBA 2K eSports-lagen.
  • Risk för beroende - NBA-betting kan vara beroendeframkallande. Om spelare inte är försiktiga kan de hamna i spelberoende.

NBA 2K betting odds och marknader förklaras

Odds representerar sannolikheten för att en händelse inträffar. Å andra sidan hänvisar NBA 2K-marknaderna till tillgängliga spelalternativ.

NBA 2K odds

Oddsen för NBA 2K är precis desamma som för traditionella NBA-betting. Ju högre odds, desto lägre är chansen att evenemanget kommer igenom, och vice versa. Nu finns det tre oddsformat; Brittiska odds (fraktionella odds / brittiska odds), amerikanska odds (amerikanska odds / moneyline odds) och europeiska odds (decimalodds). Spelare bör se till att deras föredragna oddsformat är tillgängligt.

NBA 2K vadslagning marknader

De bästa NBA 2K-spelsajterna har ett brett utbud av vadslagningsmarknader, både långsiktiga och kortsiktiga. De långsiktiga vadslagningsmarknaderna erbjuder spelare chansen att satsa på turneringens vinnare innan tävlingen drar igång. Men de populära spelmarknaderna handlar om individuella matcher. Spelare kan satsa på matchvinnare, totalsummor eller handikapp.

Bara för att nämna, spelarna kan satsa på NBA-matcher innan de börjar eller när de är igång. Betting på pågående matcher kallas livebetting eller in-play betting.

NBA 2K vadslagning tips

I det här sista avsnittet av den här NBA 2K-guiden, ta reda på några tips som ger spelare en bättre chans att vinna.

Först är det viktigt att följa den aktuella NBA 2K esports-säsongen för att förstå vilka lag som är i form och de som är ur form. Viktigt, om ett lag är i form i verkliga livet, betyder det inte att de också är i form i NBA 2K. Kontrollera formen för NBA 2K esports-laget, inte NBA-laget i verkliga livet.

Ett annat användbart tips är att följa vad experterna säger. Precis som i traditionella NBA-betting finns det förståsigpåare i NBA 2K e-sportscenen med viktiga insikter förutsägelser. NBA 2K-förutsägelser kanske inte är 100 %, men de kan räcka långt.

Det är slutet på denna NBA 2K esports bettingguide. Att satsa på NBA 2K kan faktiskt vara kul för både NBA-fans, fans av NBA 2K-serien och vanliga spelarna. Men spelarna bör se till att de spelar ansvarsfullt eftersom NBA 2K-betting kan vara beroendeframkallande.

About the author
Viktor Johansson
Viktor Johansson
Handla om

Viktor Johansson, en dynamisk 25-årig svensk, kombinerar skickligt sin fascination för onlinecasinon med sin expertis inom svensk lokalisering, och skapar underhållande casinoguider skräddarsydda för den svenska marknaden.

Send email
More posts by Viktor Johansson