Bästa Tekken vadslagningssajter 2024

Även om Tekken är ett populärt spel, är esports bettingscenen inte lika robust som med andra esporttitlar. Till exempel är Tekken-betting inte lika populärt som andra välkända esportspel som CSGO, Dota och LOL. Följaktligen erbjuder inte alla bookmakers vadslagning för Tekken-matcher. Ändå erbjuder även den bästa esportbettingsidan odds och bettingmöjligheter för stora Tekken-turneringar. Vanligtvis tas Tekken-spel för matcher mellan två fighters. Här är de vanligaste satsningarna på Tekken e-sportspelsajter:

 • Matchvinnare: En spelare som vinner en 1v1-match. Det är den enklaste insatsen att göra för Tekken. Spelare med lägre odds kommer sannolikt att vinna
 • Roundvinnare: Spelare som vinner omgången
 • Omgångens varaktighet: Spelarna satsar på hur länge rundan varar
 • Turneringsvinnare: Satsa på vilket lag eller vilken spelare som vinner hela turneringen
 • Totala rundor: Satsa på antalet rundor, inklusive under eller över ett specifikt antal.
 • Fighter Total: En spelare kan satsa på det totala antalet rundor en fighter vinner
 • Handicap: Med handikappspel kan en spelare ta bort poäng från en favoritspelare och överföra poängen till underdogen
 • Udda eller jämnt: Denna satsning är på antalet omgångar i en match som faller på ett jämnt eller udda nummer
 • Övrigt: Specialsatsningar inkluderar vilken spelare som blir den första att attackera eller vilken spelare som initierar matchens första kombination.
Bästa Tekken vadslagningssajter 2024
Viktor Johansson
WriterViktor JohanssonWriter

Varför är Tekken populärt?

Tekkens popularitet är baserad på det faktum att det är ett av de första spelen som har fått en världsomspännande spelare på flera miljoner spelare. Genom att använda ny teknik, tog spelets utvecklare in på en marknad som var ivriga att delta i uppslukande spel med förmågan att kontrollera olika karaktärer.

Internetgemenskap

Med en robust internetbaserad community åtnjuter Tekken global popularitet. Miljontals spelare tycker om spelet. Som ett av de mest populära esportspelen i esports historia deltar Tekken-fans i onlinecommunities och sociala media-appar för att interagera med likasinnade spelare. Spelare från varje färdighetsnivå samlas för att diskutera spelstrategier. Communitymedlemmar planerar lokala turneringar och träffas för spelsessioner online. Vissa spelare pratar smack och andra stöttar medspelare. Framväxten av onlineplattformar, som sociala mediejättar Discord och Twitter, är konkurrens om gamla spelgemenskaper. En sida, Tekken Zaibatsu, stängdes 2021, eftersom spelare migrerar till populärare sociala medier för att träffas, planera och trash talk.

Spela Tekken online

Allt eftersom spelande av videospel utvecklas förändras sättet som Tekken-spel distribueras på med marknadens efterfrågan. Tekkens tv-spelstävlingar tar formen av organiserade evenemang. Spelat individuellt eller med lag har amatörspelandet gett vika för en professionell nivå. Utvecklaren skapar aktivt nya spel i syfte att utveckla turneringar för att skapa en fanbas online.

Varför är spelet älskat av spelare?

Spelare älskar Tekken av fem huvudsakliga anledningar, inklusive:

 1. Intressanta karaktärer och kampstilar lockar spelare som vill uppleva olika spelupplevelser
 2. Animationer och effekter gör spelet spännande och intressant att titta på.
 3. Möjligheten att anpassa spelet är attraktivt för spelare, särskilt eftersom vissa anpassningsalternativ inte kräver extra betalningar.
 4. Lätt att spela gör spelet attraktivt för nybörjare som kan välja alternativ för spel och njuta av spelet med hjälp av den lättförståeliga tekniken.
 5. Lägen erbjuder intensivt spelande och tillräckligt med slagsmål för att få spelarna att återvända för mer.

Hur spelar man det?

Intresserad av att spela Tekken? Ladda bara ner spelet till en persondator. Installera filen. Spelare måste ha tillräckligt med hårddiskutrymme och RAM. Spelet kräver minst 6 GB för att köras, samt RAM 2 GB.

Finns det en Tekken-turnering?

Tekken 6 Global Championship är den största turneringen för Tekken i spelets historia vid den tiden. 2010 sponsrade Namco Bandai Games turneringen, inklusive till kategorier för spelare: Xbox 360 och PlayStation 3. Arrangörerna valde två vinnare från varje kategori vid Tokyo-finalerna. Officiellt kallad, Japan Round, Namco höll finalen på Tokyos internationella forum.

År 2022 vidtar Namco och andra turneringsarrangörer omfattande hälsoförebyggande åtgärder för att skydda turneringsspelare under pandemin. Mediaspeljätten Twitch samarbetar med Bandai Namco Entertainment America för att vara värd för kommande turneringsevenemang. I juni är en matchturné för mästerskap planerad att starta i Orlando, Florida. Den totala prispotten på World Tour är $200 000.

Tekken Teams

Från relativt nya spelare till lag som har tävlat professionellt ett tag, Tekkens konkurrenslandskap är mogen för extrem konkurrens. Här är en ett par lag att titta på under de kommande turneringssäsongerna.

De ocertifierade nördarna

The Uncertified Geeks (även känd som TUG) innehåller en grupp självutnämnda nördar baserade i Sydafrika. Dessa intensiva spelare följer nördig kultur och arbetar för att förbättra spelprestanda för att förbli konkurrenskraftiga. Laget startade när en vän märkte hur bra hans kamrater spelade och föreslog att gruppen skulle gå samman för att tävla professionellt. Född ur vänskap och kärlek till spel, tränar gruppen hårt för att nå sin fulla potential. TUG tävlar i Tekken 7, Smash Bros och EA FIFA-turneringar. I takt med att lagets kompetens förbättras siktar det på internationell framgång på högsta nivå.

Vision Strikers

Vision Strikers är en koreansk e-sportgrupp som arbetar för att slåss på spelscenen. Efter att ha rekryterat tre av Tekkens bästa spelare, förväntar sig laget att tävla på högsta nivå. Vision Strikers siktar på att bygga en e-sportorganisation på toppnivå i Asien, efter att ha förvärvat Rox Gaming-teamet, legendariskt för framgång i Tekken-turneringar. Förvärvet kommer säkerligen att få andra Tekken-tävlande att lägga märke till Vision Striker i kommande turneringar.

UYU

UYU är en e-sportorganisation i Nordamerika, som är konkurrenskraftig i Call of Duty efter att ha tecknat Skyz, Proto, Mayhem, Nova och Spoof. När de tävlade i CWL Pro League, upplevde olika rostervarianter framgång i e-sporttävlingar. En plan för att ge organisationen franchise tillkännagavs. Spellistan lämnade för sina egna franchiselistor. 2019 tillkännagav UYU en lista med Wrecks, Infamous, Zyrral, Tisch och Pentagrxm. Esports-teamet är en av Tekken-turneringarnas främsta tävlingstagare.

Team Liquid

Alla som är förknippade med e-sport är bekanta med Team Liquid, en multiregional esportgrupp, som är belägen i Nederländerna. År 2000 lanserade grundarna Team Liquid efter lanseringen av StarCraft II. År 2012 förvärvade laget ett nordamerikanskt lag för Dota 2-spel. 2015 samlade en sammanslagning med Team Curse ett antal högt rankade spelare. Det europeiska Dota 2-laget vann i International 2017 och vann det största priset i e-sportturneringshistorien hittills. Team Liquids medlemmar har vunnit LCS-titlar och 2019 Intel Grand Slam-turnering för exceptionellt CS:GO-spel. Team Liquid är en Tekken-prispotttagare i toppklassen.

Talon Esports

Talon Esports ligger i Hong Kong och tävlar i hela Asien. Gruppens Tekken-team är listat som en av de bästa inkomsterna för videospelet. Även känt för att spela League of Legends bra, laget kallas även PSG Talon på grund av sitt PSG Esports-samarbete. Pacific Championship Series är en välkänd liga som verkar i Sydostasien, Taiwan, Hong Kong och Macau.

Team Secret

Sedan 2014, Team Secret har glada fans med utmärkt Dota 2-spel. Esportteamet förvärvade ett kvinnligt CS:GO-lag 2016. Det utökade också sin konkurrenskraft i Street Fighter-spelvärlden och tecknade en Super Smash-spelare i toppklassen. 2018 förvärvade Team Secret nyckelmedlemmar i Team TyRanT för att få en konkurrensfördel i Age of Empires. 2018 expanderade laget igen när det tecknade Rainbow Six Siege Team IDK. Team Secret rankas högt i Tekken-turneringsintäkter.

För-och nackdelar

Varje Tekken-karaktär har ett antal för- och nackdelar som spelarna lär sig om under spelets gång. Till exempel är vissa karaktärer konsekvent låsta av andra karaktärer och inkonsekventa. Andra är snabba och roliga att använda. Spelet i sig får utmärkelser och ett huvudsakligt klagomål.

Fördelar

 • 3D-animering
 • Kreativa karaktärer
 • Anpassning
 • Lätt att spela

Nackdelar

 • Laddningstider

Förstå Tekken betting odds

I Tekken esports är oddsen representativa för sannolikheten att ett lag eller en enskild spelare kan vinna. Det är avgörande för spelare att satsa på sportbok online med rättvisa odds. Det finns tre huvudsakliga typer av betting odds, inklusive amerikansk, bråktal och decimal.

De flesta sportsbooks erbjuder decimalodds. Med decimalodds betyder det lägre udda att spelaren är mer sannolikt att vinna. Men utbetalningen är generellt sett låg. Med högre odds tar spelaren en hög risk, men utbetalningen är mer för vinnarna. Det är viktigt att förstå hur man beräknar bettingodds innan du satsar.

Tekken esports betting tips och tricks

Kan spelet

Det är viktigt för spelare att förstå Tekken-spelet. För att kunna vinna ett esportspel bör spelaren känna till spelets regler. Att titta på onlinetutorials, läsa guider och hålla dig uppdaterad om branschnyheter kommer att förbättra oddsen för att vinna en satsning.

Budget

Varje satsning är en risk. Därför måste en spelaren identifiera sin budget för vadslagning. Att hålla sig till en budget hjälper till att upprätthålla säkra spelvanor för nybörjare och erfarna proffs. Att sätta en budget är viktigt och smart spelbeteende. Att planera hur mycket och när man ska satsa hjälper en spelare att fatta välgrundade och vinnande beslut.

Välj en bra bookmaker

Ansedda sportsbooks är mer benägna att erbjuda fördelaktiga odds och pålitliga utbetalningar. Undersök för att säkerställa att bookmakern är korrekt licensierad och pålitlig. Oavsett om du satsar via en webbplats eller app för esports betting säkerställer läsning av villkoren att spelaren förstår vad han kan förvänta sig när han sätter in pengar och lägger ett vad. Att titta på onlinerecensioner kan ge en spelare en uppfattning om hur andra konsumenter har klarat sig när de spelat på specifika anläggningar.

Egenkontroll

Som med allt hasardspel är det viktigt att själv övervaka för riskfyllda e-sportsspelbeteenden för att undvika missbruk när du spelar på e-sportspelsajter. Beroendeframkallande beteende inkluderar oförmågan att sluta satsa, satsa pengar som en spelare inte har råd att förlora och uppleva känslor av ångest och depression. Om man upplever något av dessa symtom kan en person välja att självutesluta sig. Licensierade spelplatser tillåter vanligtvis en spelare att ta en paus genom att välja att sätta ett konto på is under en viss tidsperiod. Lokala, nationella och internationella byråer, som Anonyma Gamblers, tillhandahåller rådgivning och andra tjänster för att hjälpa dem med missbruksproblem.

Tekken by Namco är ett av de äldsta och mest kända videospelen på marknaden. Som en av de första som inkluderar avancerad animation och grafik fortsätter spelet att ge en uppslukande spelupplevelse för spelare. Med ett antal kreativa karaktärer trollbinder spelet spelare med möjligheten att anpassa karaktärer och välja olika spellägen.

Som en viktig medlem av e-sportlandskapet fortsätter Tekken-turneringar att underblåsa spelarens deltagande och fansens entusiasm med varje ny version av spelet. I det nya sportsbook-landskapet drar stora Tekken-turneringar insatser mot vem som kommer vinna stora turneringar. Spelare i stora e-sportlag når nästan kändisstatus, eftersom lag vinner stora prispotter och vinner popularitet.

About the author
Viktor Johansson
Viktor Johansson
Handla om

Viktor Johansson, en dynamisk 25-årig svensk, kombinerar skickligt sin fascination för onlinecasinon med sin expertis inom svensk lokalisering, och skapar underhållande casinoguider skräddarsydda för den svenska marknaden.

Send email
More posts by Viktor Johansson