Satsa på World of Tanks Grand Finals 2024

World of Tanks Grand Finals är en av de största eSport-turneringarna, främst med World of Tanks eSports-spelare. Turneringen äger rum årligen, anordnad av spelets utvecklare, Wargaming. Turneringen tog dock en paus från 2017 men kommer att göra en återkomst. Den innehåller vanligtvis 12 topplag från de fyra Wargamings regionala eSport-ligor, som slåss om mästartiteln inför tusentals live åskådare och miljontals tittare online.

Evenemanget hålls på olika platser. Arrangörerna väljer platser baserat på sittkapacitet, bekvämlighet och juridiska överväganden. Vinnarna av World of Tanks Grand Finals får vanligtvis pengar. Poolpriset delas mellan de åtta bästa lagen, vilket innebär att endast de fyra nedersta lagen lämnar utan del av poolpriset.

Om World of TanksVarför är World of Tanks Grand Finals populärt?Vinnande lag i World of Tanks Grand FinalsVar man kan satsa på World of Tanks Grand Finals
Viktor Johansson
WriterViktor JohanssonWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Om World of Tanks

Turneringens popularitet sträcker sig till spelbranschen. Spelare på e-sport ser alltid fram emot evenemanget eftersom det ger enorma vadslagningsmöjligheter. De flesta eSports bettingsidor erbjuder vanligtvis en lång lista över vadslagningsmarknader för evenemanget, vilket gör det lättare för spelarna att hitta och placera vad.

World of Tanks är ett multiplayer-spel utvecklat av ett vitryskt företag vid namn Wargaming. Den hyllade eSport-titeln tillkännagavs och släpptes i april 2009 för alfatestning, med endast sex olika fordon vid den tiden. Och den 12 april 2011 släpptes spelet officiellt i Nordamerika och Europa.

World of Tanks har stridsfordon som är från 1900-talets era. Spelutvecklaren använder en freemium affärsmodell. Det betyder att spelet är gratis att spela för alla användare. Däremot kan spelare välja att betala för att få tillgång till premiumfunktioner för en mer spännande och uppslukande spelupplevelse. Spelet kan spelas från en speldator eller olika spelkonsoler, inklusive Xbox One och PlayStation 4.

Gameplay

Spelet går ut på att spelare tar kontroll över självgående artillerifordon eller enkelpansarstridsvagnar som de föredrar. Dessutom får spelare kontrollera fordonsrörelser och avfyring av sina vapen. De kan också kommunicera med andra spelare via röst eller maskinskrivna chattar. För enkla matcher vinner spelare genom att förstöra alla motståndarlagets tankar eller erövra deras bas. Ett lag kan erövra en motståndares bas genom att stanna i den tillräckligt länge utan att skadas.

Den största skillnaden i World of Tanks spel läge är stridens regler. Spelmekaniken förblir dock densamma för alla spellägen. Mångfalden av spelmekanik inkluderar skalrikoschetter, kamouflage, modulskador och personliga skador.

World of Tanks-spelare kan välja mellan sex huvudtyper av strider. Striderna som finns med i de flesta av dessa eSport online-turneringar inkluderar tank-kompanistrider, lagträningsstrider, lagstrider, fästningsstrider, slumpmässiga strider, och speciella strider. Spelare kan också utföra uppdrag i spelet, med varierande belöningar. Slumpmässiga strider kan ha upp till 15 spelare per lag. Lag kan använda bots för att fylla luckorna för saknade spelare.

Fordon

De flesta av fordonen som används i World of Tanks är designade för att likna verkliga modeller, med endast ett fåtal parametrar modifierade för att passa spelets mekanik och förbättra spelet. Det finns fem olika typer av fordon i spelet: självgående artilleri, stridsvagnsförstörare, tunga stridsvagnar, medelstora stridsvagnar och lätta stridsvagnar. För närvarande har spelet mer än 600 pansarfordon från 11 länder.

Utvalda länder tenderar att ha ett teknikträd med grenar av fordon som sträcker sig från nivå 1 till nivå X. Spelare får tillgång till fordon på högre nivå när de går vidare i spelet. Ytterligare premiumfordon är tillgängliga men ingår inte i teknikträden, som kan nås med hjälp av spelkrediter eller kontanter.

Spelare kan anpassa alla fordon i World of Tanks visuellt och prestandamässigt till en viss grad. De flesta delar som behövs för att anpassa bilarna, såsom torn, pistoler och motorer, kan köpas från spelets teknikträd. Det finns också två kamouflagescheman för tankarna, inklusive spelspecifika och historiskt korrekta mönster för snabb anpassning.

World of Tanks Blitz

Wargaming tillkännagav World of Tanks Blitz i maj 2013. Den mobila versionen av World of Tanks är spelbar på smartphones och surfplattor som fungerar på Windows, iOS och Android. Spelet är som huvudspelet, med mindre skillnader. Det tillåter maximalt sju spelare per lag, till skillnad från huvudspelet, som tillåter 15 spelare per lag.

Varför är World of Tanks Grand Finals populärt?

World of Tanks Grand Finals anses vara en av de bästa eSports-turneringar av många anledningar. Den innehåller team från olika regioner över hela världen. Varje lag har många fans på global nivå, som alla följer sina favoritlags prestationer i mästerskapet.

Spelare som deltar i World of Tanks Grand Finals anses vara de bästa i tävlingen. De har fantastiska färdigheter och använder imponerande strategier, alla attraktiva för fans av World of Tanks-spelet. Dessutom innehåller evenemanget vanligtvis flera andra former av underhållning som åskådare och onlinetittare kan njuta av.

En annan främsta anledningen till populariteten för World of Tanks Grand Finals är att den erbjuder enorma vadslagningsmöjligheter för spelare som satsar på eSport-turneringar. Det är ett av de mest efterlängtade e-sportevenemangen bland spelarna. Nästan alla vanliga bettingsidor för eSport tillhandahåller vanligtvis olika vadslagningsmarknader på dessa eSport-mästerskap, vilket gör evenemanget mycket mer populärt.

En uppenbar anledning till att spelet är populärt är att det är gratis. Spelare kan enkelt ladda ner och njuta av spelet och sedan arbeta sig fram till att bli en del av World of Tanks Grand Finals. De behöver bara värvas i ett lag som deltar i en Wargaming.net regional liga och hjälpa laget att vinna ligan för att delta i Grand Finals.

Vinnande lag i World of Tanks Grand Finals

Flera olika lag har vunnit World of Tanks Grand Finals mästerskapet. Det har alltid funnits en ny vinnare i var och en av dessa stora eSport-turneringar, vilket indikerar hur konkurrenskraftig turneringen är. Nedan är några av de vinnande lagen och andra lag värda att notera på grund av deras fantastiska prestationer i evenemangen.

Tornado energi

Tornado Energy-teamet vann World of Tanks Grand Finals 2017. Det är ett PUBG-lag som Tornado Energy Drink Company sponsrar. Laglistan är ganska imponerande och består av flera välkända spelare från Ryssland, Moldavien och Georgien som finns med i en lista över e-sportturneringar. Tornado energy har tjänat mer än 540 000 $ på endast 19 eSport-turneringar som de har deltagit i 77 % av intäkterna kommer specifikt från spelet World of Tanks.

Natus Vincere

Natus Vincere, populärt känd som Na'Vi, är för närvarande rankat som det bästa laget i World of Tanks-spelet. Laget har levt upp till sitt namn, som betyder "född att vinna." Organisationen är baserad i Ukraina och tävlar i flera andra eSports-spel förutom World of Tanks.

Laget har vunnit mer än $18 miljoner i prispengar från de mer än 500 turneringar som det har deltagit i. Mer än $860 000 av vinsterna kommer från World of Tanks-spelet. En av lagets främsta prestationer var att vinna World of Tanks Grand Finals 2016.

HellRaisers

KellRaisers är ett annat topplag inom eSport som har vunnit flera turneringar, inklusive World of Tanks Grand Finals 2015. Laget kvalificerade sig också till World of Tanks Grand Finals 2016 men vann inte. Den presterade dock tillräckligt bra för att ta den andra positionen. Laget har tjänat mer än $1,8 miljoner i prispengar från endast 150 turneringar. Mer än 25 % av vinsterna kommer från spelet World of Tanks.

Virtus.pro

Virtus.pro är ett populärt eSports-lag värt att nämna angående prestanda i World of Tanks Grand Finals. Laget har aldrig vunnit evenemanget ännu. Den kvalificerade sig dock för att delta i mästerskapen 2015 och 2016, där den visade fantastiska prestationer. Laget har mer än 18 miljoner dollar på sitt namn som prispengar från mer än 570 turneringar som det har spelat. Mer än $121 000 av prispengarna kommer från World of Tanks Grand-turneringar.

Andra omnämnanden inkluderar RoX, Elevate, Team Dignitas, och PENTA Sport.

Var man kan satsa på World of Tanks Grand Finals

Det enklaste sättet att satsa på World of Tanks Grand Finals är genom eSport bettingsidor online. Det finns hundratals eSports bettingsidor som täcker evenemanget. Spelare måste dock överväga flera faktorer innan de nöjer sig med någon bookmaker. Spelare bör till exempel överväga de odds som erbjuds. Att välja en sida med relativt högre odds ger spelarna högre potentiella vinstbelopp. Andra överväganden bör inkludera licensiering, kvalificering, bonuserbjudanden och antalet spelmarknader som erbjuds för evenemanget.

Hur man satsar på World of Tanks Grand Finals

Spelare måste börja med att registrera sig på en eSports bettingsajt som erbjuder World of Tanks Grand Finals vadslagningsmarknader. Olika bettingsidor kan ha olika registreringsprocesser och krav. Nästa steg är att sätta in pengar på spelkontot. Medlen kommer att användas som insatser för vad som ska placeras. Spelare kan också använda bonusar på bettingsidor med bonuserbjudanden utan insättning för att satsa utan att sätta in eller riskera sina pengar.

Slutligen kan en spelare välja sin föredragna insatstyp för alla spel som är schemalagda för turneringen och följa lämpliga steg för att placera insatsen. Det är värt att notera att vissa leverantörer av eSports vadslagning har minimi- och maximikrav på insatsbelopp, vilket spelarna måste överväga.

About the author
Viktor Johansson
Viktor Johansson
About

Viktor Johansson, en dynamisk 25-årig svensk, kombinerar skickligt sin fascination för onlinecasinon med sin expertis inom svensk lokalisering, och skapar underhållande casinoguider skräddarsydda för den svenska marknaden.

Send email
More posts by Viktor Johansson