Nyheter

February 14, 2024

CDL Major Två kvalmatcher och Rostermania-uppdateringar

Viktor Johansson
WriterViktor JohanssonWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Efter ett kort uppehåll efter Major One, är nästa etapp av Call of Duty League onlinekvalspel planerat för Major Two.

CDL Major Två kvalmatcher och Rostermania-uppdateringar

Rostermania

CDL Rostermania startade tidigt 2024, då flera lag blandade om sina laguppställningar efter tråkiga inledningar på säsongen. Boston vann inte en enda karta inför sin hemmapublik, så Breach svarade med att släppa Capsidal för Asim. Los Angeles Thieves gjorde också förändringar och bytte ut Cammy och JoeDecieves mot Nastie och Kremp.

Vegas meddelade att Standy inte längre är en del av legionen, och Seattle gick vidare från iLLeY, som hade en imponerande första match.

Ligaförändringar

Under pausen genomgick själva ligan några förändringar. För Major Two Qualifier-matcher finns det nya Hardpoint-kullar och spawns, och Rio ersatte Skidrow Search and Destroy och Terminal Hardpoint.

Major Två kvalmatcher

Här är den första delen av Major Two-kvalmatcherna för CDL-säsongen 2024:

  • Fredagen den 16 februari
    • Toronto Ultra vs. Miami Heretics: 12:00 PST, 15:00 EST, 20:00 GMT
    • New York Subliners vs. Carolina Royal Ravens: 13:30 PST, 16:30 EST, 21:30 GMT
  • Lördagen den 17 februari
    • Carolina Royal Ravens vs. Boston Breach: 12:00 PST, 15:00 EST, 20:00 GMT
    • Miami Heretics vs. Atlanta FaZe: 13:30 PST, 16:30 EST, 21:30 GMT
    • Seattle Surge vs. New York Subliners: 15:00 PST, 18:00 EST, 23:00 GMT
  • Söndagen den 18 februari
About the author
Viktor Johansson
Viktor Johansson
About

Viktor Johansson, en dynamisk 25-årig svensk, kombinerar skickligt sin fascination för onlinecasinon med sin expertis inom svensk lokalisering, och skapar underhållande casinoguider skräddarsydda för den svenska marknaden.

Send email
More posts by Viktor Johansson

Senaste nytt

Raging Bolt: The New King of Pokémon VGC:s Metagame
2024-04-10

Raging Bolt: The New King of Pokémon VGC:s Metagame

Nyheter