Nyheter

November 23, 2023

Fortnite OG kommer till ett slut: Spännande detaljer om Fortnite Big Bang Event och kapitel 5

Viktor Johansson
WriterViktor JohanssonWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Introduktion

Fortnite OG, det populära spelet, tar slut snart när vi närmar oss slutet av den pågående säsongen. För att markera detta tillfälle har Epic tillkännagett Fortnite Big Bang-evenemanget, som kommer att fungera som avslutningen på Fortnite OG och bana väg för ett nytt kapitel i spelet.

Fortnite OG kommer till ett slut: Spännande detaljer om Fortnite Big Bang Event och kapitel 5

Vad du kan förvänta dig från Fortnite Big Bang Event

Fortnite Big Bang-evenemanget, som nyligen tillkännagavs av Epic, är ett efterlängtat liveevenemang. Det kommer att göra slut på Fortnite OG, även känt som Chapter 4, och introducera spännande nya utvecklingar. Det här evenemanget har betydelse eftersom det är det första liveevenemanget i Fortnite efter ett långt mellanrum sedan slutet av kapitel 3. Även om detaljerna är knappa, finns det några ledtrådar om vad du kan förvänta dig.

En av evenemangets stora höjdpunkter är Fortnite Eminem crossover. Filerna innehåller ett rappskal och spelare kan se fram emot en spelkonsert av Eminem. Detta kommer att vara en viktig del av Fortnite Big Bang-evenemanget. Dessutom har OG-kartan en ombyggd raket, som förväntas spela en betydande roll i händelsen.

Vid slutet av Big Bang-evenemanget kommer Fortnite att övergå till kapitel 5. Avbrottet mellan säsongerna kan representeras av ett svart hål eller, som namnet antyder, en bokstavlig big bang som ger upphov till ett nytt Fortnite-universum.

Datum och tid för händelsen

Fortnite Big Bang-evenemanget är planerat att äga rum om några veckor. Spelare kan redan se en nedräkning på sin lobbyskärm, som visar den exakta tiden för evenemanget i sina respektive tidszoner. Evenemanget äger rum den 2 december vid följande tider:

  • GMT: 19.00
  • CET: 20.00
  • ET: 14.00
  • PT: 11.00

Se till att markera dina kalendrar och bevittna den spännande avslutningen av Fortnite OG och början på ett nytt kapitel i Fortnite-universumet.

About the author
Viktor Johansson
Viktor Johansson
About

Viktor Johansson, en dynamisk 25-årig svensk, kombinerar skickligt sin fascination för onlinecasinon med sin expertis inom svensk lokalisering, och skapar underhållande casinoguider skräddarsydda för den svenska marknaden.

Send email
More posts by Viktor Johansson

Senaste nytt

Förbättra ditt spelande med Elsa Bloodstone i Marvel Snap
2024-02-15

Förbättra ditt spelande med Elsa Bloodstone i Marvel Snap

Nyheter