Nyheter

October 28, 2023

Kan du släppa arenor i Clash Royale? Förstå Trophy Road och Progression System

Liam Fletcher
WriterLiam FletcherWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher
LocaliserViktor JohanssonLocaliser

Introduktion

Clash Royale är ett populärt mobilspel känt för sitt unika progressionssystem. I den här artikeln kommer vi att undersöka om det är möjligt att släppa arenor i Clash Royale.

Kan du släppa arenor i Clash Royale? Förstå Trophy Road och Progression System

Trofévägen

Det huvudsakliga progressionssystemet i Clash Royale är Trophy Road. Ditt antal troféer avgör dina motståndare och vilken arena du befinner dig i. När du avancerar genom arenorna låser du upp olika belöningar.

Avancerar och släpper arenor

När du väl avancerat genom en arena kan du inte gå tillbaka till den föregående, även om du förlorar troféer. Även om du inte kan släppa arenor, kan Supercell hindra vissa spelare från att avancera om deras tornnivå är lägre än andra spelare på den arenan. För att gå vidare till nästa arena måste du öka antalet nivåer.

Tjäna troféer

För att tjäna troféer måste du spela 1 mot 1-matcher. Antalet troféer du tjänar beror på din nivå och din motståndares. Om du besegrar en motståndare med ett högre antal troféer kommer du att få fler troféer.

Låser upp nya kort

När du passerar en arena låser du upp en ny uppsättning kort. Dessa kort kan erhållas genom kistor eller på annat sätt. Att använda de nya korten effektivt är avgörande för att avancera genom arenan.

Slutsats

Sammanfattningsvis går det inte att släppa arenor i Clash Royale. Trophy Road avgör din arena baserat på ditt antal troféer, och när du väl avancerat kan du inte gå tillbaka. Däremot kan Supercell hindra spelare från att avancera om deras tornnivå är lägre än andra spelare på den arenan. För att komma vidare är det viktigt att tjäna troféer genom att vinna matcher och använda de nya korten som är upplåsta på varje arena. Fortsätt spela och planera för att klättra på Clash Royale Arena List!

Senaste nytt

Echo Esports segrar i Intense Race to World First
2023-11-27

Echo Esports segrar i Intense Race to World First

Nyheter