Nyheter

October 29, 2023

Ringmaster: The New Dota Hero Revealed på TI12

Liam Fletcher
WriterLiam FletcherWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher
LocaliserViktor JohanssonLocaliser

Valve har officiellt meddelat ankomsten av en ny Dota-hjälte, Ringmaster, på TI12. Även om detaljerna är knappa just nu, förväntas mer information avslöjas under de kommande månaderna.

Ringmaster: The New Dota Hero Revealed på TI12

Ringmaster - Ny hjälte

I en video som släpptes strax före TI12 Grand Finals bekräftade Valve att Ringmaster kommer att släppas i början av 2024. Videon visade upp Axe i en spöklik skog med cirkus-tema, som jagar ett mekaniskt cirkusdjungelkryp. Detta har lett till spekulationer om att den nya hjälten kan ha ett fällelement. Till slut lockades Axe in i ett Test Your Strength-spel och dödades snabbt av Ringmaster som kom ur en Iron Maiden-liknande struktur.

Rollen som den nya Dota-hjälten

Reklambilden för Ringmaster har ett cirkustema och hånar flera hjältar inklusive Monkey King, Kunkka, Axe, Mirana och Keeper of the Light. Även om detta inte ger många ledtrådar, tyder det på att Ringmaster troligen kommer att vara en närstridshjälte, möjligen med utdragbara mekaniska armar. Med tanke på att den tidigare hjälten, Muerta, var en avståndsbärare av intelligens, kan Dota-fans förutse en ny närstridshjälte.

Valve har spännande planer i beredskap för Dota-fans under det kommande året, och bara tiden kommer att avslöja hela omfattningen av förändringarna.

Senaste nytt

Echo Esports segrar i Intense Race to World First
2023-11-27

Echo Esports segrar i Intense Race to World First

Nyheter