Nyheter

November 14, 2023

The Return of Frosty Flights: Återbesök det nostalgiska vinterbiomet i Fortnite kapitel 1

Liam Fletcher
WriterLiam FletcherWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher
LocaliserViktor JohanssonLocaliser

Introduktion

Fortnite Frosty Flights, en av de mest älskade intressanta platserna (POI) från kapitel 1, gör comeback i den kommande Fortnite-uppdateringen. Denna ikoniska plats med vintertema har en speciell plats i spelarnas hjärtan, och dess återkomst är mycket efterlängtad.

The Return of Frosty Flights: Återbesök det nostalgiska vinterbiomet i Fortnite kapitel 1

Arvet från frostiga flygningar

Frosty Flights introducerades först i kapitel 1 säsong 7, tillsammans med tillsatsen av snö till spelet. Denna POI blev snabbt synonym med den nya vinterbiomen, och dess snöiga landskap blev en favorit hos fans. Även om det inte är lika ikoniskt som Tilted Towers, har Frosty Flights lämnat ett bestående intryck på spelarna, och till och med inspirerat en kollektion av kosmetika uppkallad efter den.

Ett hem för flygplan

Fysiskt består Frosty Flights av två hangarer och ett anslutande komplex fyllt med byte. Denna plats designades som ett nav för flygplan, eftersom säsong 7 var den första som introducerade fordon till Fortnite. Hangarerna, som ryktas vara ägda av Sgt Winter, blev en populär destination för spelare som vill ta sig till skyarna.

Frosty Flights återkomst

Beslutet att ta tillbaka Frosty Flights i den kommande Fortnite OG säsong 7-uppdateringen har gjort spelarna glada. Denna POI med vintertema kommer att återvända den 16 november, och den förväntas vara kvar i spelet under kapitel 1. Precis som under tidigare säsonger kommer Frosty Flights sannolikt att stanna tills den nuvarande Fortnite-säsongen kommer till en slutet.

Slutsats

Gör dig redo att återbesöka de nostalgiska Frosty Flights i Fortnite Kapitel 1. Oavsett om du är ett fan av vinterbiomen eller bara njuter av spänningen med att flyga flygplan, kommer denna ikoniska plats säkerligen att väcka fina minnen. Markera dina kalendrar för den 16 november och förbered dig på att utforska himlen igen!

Senaste nytt

Echo Esports segrar i Intense Race to World First
2023-11-27

Echo Esports segrar i Intense Race to World First

Nyheter