Nyheter

November 9, 2023

Winterblessed Skins: New Release och Prestige-version - Allt du behöver veta

Liam Fletcher
WriterLiam FletcherWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher
LocaliserViktor JohanssonLocaliser

Winterblessed skins gör comeback i LoL med en serie nya skinn och en prestigeversion. Den här artikeln ger all information du behöver veta om en av de senaste hudutgåvorna 2023.

Winterblessed Skins: New Release och Prestige-version - Allt du behöver veta

Lista över mästare

Winterblessed skin line kommer tillbaka med nya skinn och ett spännande evenemang. Ursprungligen släppt 2022, denna hudlinje är tillbaka i år. Utgivningen av dessa skinn sammanfaller perfekt med ankomsten av vintersäsongen, eftersom säsong 13 går mot sitt slut och spelarna förbereder sig för den nya försäsongen i januari 2024.

I det senaste meddelandet om återkomst av LoL Arena läckte två mästare ut för att ta emot Winterblessed-skinnen. Det kan också finnas ytterligare en mästare, även om detta inte har bekräftats ännu. De bekräftade mästarna för Winterblessed-skinnen är:

  • Tröska
  • Sylas
  • Senna
  • Lucian
  • Hwei
  • Camille
  • Camille Prestige

Camille kommer att bli den sista mästaren som får ett Prestige-skin 2023. Spelare kan få detta skinn genom Winterblessed Event Tokens. Dessutom kommer detta troligen att vara det första skalet för den nyaste mästaren, Hwei, i LoL. För mer information om Hwei, se Riots officiella tillkännagivanden.

Förutom Hwei, nämndes Senna och Lucian i både Thresh och Sylas hudbios, vilket indikerar att de också kommer att få sina egna Winterblessed-skinn. Detta stämmer överens med League-läran, där Lucian, Senna och Thresh alla är anslutna.

Utgivningsdatum

Winterblessed-skinnen kommer att släppas i Patch 13.24. Med tanke på att Patch 13.23 redan har läckt 3 Bee-skins, förväntas det att Winterblessed-skinnen kommer att finnas tillgängliga på liveservrarna på releasedatumet för Patch 13.24. Denna patch är planerad till onsdagen den 6 december, vilket är den sista patchen före slutet av säsong 13.

Kom ihåg att markera dina kalendrar och gör dig redo att omfamna vintersäsongen med de fantastiska Winterblessed-skinnen i LoL!

Senaste nytt

Echo Esports segrar i Intense Race to World First
2023-11-27

Echo Esports segrar i Intense Race to World First

Nyheter