De mest populära esporttitlarna att satsa på i Asien

Guider

2023-02-23

Katrin Becker

Esports är en av de bästa källorna till underhållning i Asien. Det är en form av tävling som involverar tv-spel. Multiplayer-spel spelas i turneringarna och spelare deltar i dem i form av lag. Naturligtvis arrangeras det av några av de stora namnen, och prispotten är galen.

De mest populära esporttitlarna att satsa på i Asien

Nu, som i spel, kanske du är medveten om att du kan satsa på e-sport. Du kan satsa på vilket lag som vinner turneringen, eftersom det alltid finns favoriter i varje turnering. Men det är klart att favoriterna inte alltid vinner, så var klok med dina satsningar. 

Om du letar efter vilka esporttitlar du kan satsa på har du kommit rätt. Här är de fem bästa e-sporterna att satsa på i Asien 2023. 

Dota 2

Det första vi kommer att prata om är ett av de mest kända och vansinnigt spelade spelen, Dota 2. Spelet spelas av miljoner dagligen för att njuta av den unika upplevelsen som Dota 2 ger. Det här spelet släpptes 2013, och utan tvekan är Dota det djupaste multiplayer action RTS-spel som någonsin gjorts. I en e-sportturnering kan du satsa på Dota 2, eftersom det kommer att finnas många lag att satsa på. 

Dota 2-turneringen har den största prispotten i Esports historia. Det här spelet är en av de e-sporter som är favoriter att satsa på i asiatiska länder. 

PUBG mobil

Players Unkown Battleground Mobile är ett av de mest spelade spelen under de senaste åren. Det här spelet tog internet med storm, och nästan alla spelade det här spelet. PUBG Mobile är ett gratis-att-spela och ett av de bästa Battle Royale-spelen utvecklade av LightSpeed & Quantum Studio, en division av Tencent Games. I Battle Royale av PUBG Mobile finns det 100 spelare, och varje lag består av upp till 4 spelare.

PUBG Mobile har inte funnits på länge, men ändå ger det här spelet en av de bästa vadslagningsupplevelserna. Det är en e-sport du kan satsa på, eftersom lagen som spelar i turneringen är välkända, och det finns alltid favoriter. 

Arena of Valor

Precis som PUBG är Mobile Arena of Valor också ett nytt spel. Detta spel var tidigare känt som Strike of Kings, och det är en internationell anpassning av Honor of the Knights. Arena of Valor är en stridsarena för flera spelare online utvecklad av Timi Studio och publicerad av Level Infinite. Det finns så många coola och unika hjältar du kan välja, och det här spelet ger en ganska unik upplevelse. 

Som sagt, det är en av de mest populära esporterna som folk satsar på i asiatiska länder. Dessutom är prispotterna för denna e-sport ganska generösa. Låt oss hoppa in i nästa.

FIFA 23

FIFA 23 är ett av de mest populära videospelen som spelas av miljoner. Nästan alla fotbollsfans har spelat det här spelet eftersom de älskar simuleringen. Även om det är lite tråkigt att det är den 30:e delen i FIFA-serien, så är det också den sista. Det betyder att vi inte kommer att se något annat FIFA-spel. Ändå betyder det inte att detta inte kommer att vara en e-sport längre, eftersom det kommer att hållas turneringar för FIFA 23.

FIFA 23 är ett utmärkt spel att satsa på om du befinner dig i ett av de asiatiska länderna. Du kan satsa på båda lagen, men i slutändan vinner den skickliga. Det är också en fråga om tur, så du kan ha tur. 

League of Legends

League of Legends är ett av de mest kända spelen, och miljontals spelare spelar det här spelet. Det här spelet kallas vanligtvis League, och det är en 2009 multiplayer online battle arena-video. Spelet har fortfarande stor inverkan på fans av esportbetting i asiatiska regioner, trots att det släpptes för mer än ett decennium sedan. Det är utan tvekan en stor bedrift. League of Legends är ett gratisspel och det är ett lagbaserat spel.

Slutsats

Esports är ett snabbt växande segment av sportspelbranschen runt om i världen och detta är inte annorlunda i asiatiska länder. Du kan hitta flera licensierade esports bookmakers som erbjuder spel som är extremt populära bland esportfans i Singapore, Japan, Korea och andra asiatiska regioner.

Senaste nytt

Grunderna i Fortnite Betting
2023-03-30

Grunderna i Fortnite Betting

Nyheter