Nyheter

October 29, 2023

Intensiv kamp i Dota 2 Grand Finals: Team Spirit vs Gaimin Gladiators

Viktor Johansson
WriterViktor JohanssonWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Efter 3 långhelger är det äntligen dags för International Dota 2 Grand Finals. Det är en kamp om de europeiska titanerna eftersom tidigare mästare Team Spirit måste möta Gaimin Gladiators. Många matcher på den här nivån vinner och förlorar enbart på utkasten. Vi kommer att följa varje utkast till den stora finalen live och göra våra förutsägelser.

Intensiv kamp i Dota 2 Grand Finals: Team Spirit vs Gaimin Gladiators

Spännande Dota-serie

Det här kommer att bli en av årets mest spännande Dota-serier. Båda lagen är verkligen på topp i sitt spel. Det skulle inte vara förvånande om det gick till 5 matcher och det är svårt att ringa vem som kommer att toppa.

Team Spirit på TI12

Team Spirit har verkligen varit dominerande den här turneringen och var det första laget som tog sig till den stora finalen i The International Dota 2. De har inte förlorat en enda serie och har bara tappat ett par individuella matcher. Många lag är verkligen rädda för att gå upp mot Yatoro, och det av goda skäl.

Även om fokus ofta ligger på Spirits bärspelare, är deras supportduo Mira och Miposhka en av de bästa i spelet. Det kommer att ta lång tid för någon att glömma Miposhkas spelvinnande Enchantress-spel i den här turneringen.

De har gått från klarhet till klarhet och även om Gaimin Gladiators kommer att vara deras tuffaste kamp hittills, om någon kan ta ner dem, så är det Team Spirit.

Gaimin Gladiators är TI Titans

Gaimin Gladiators är ett av de mest imponerande lagen i Dotas historia. De har vunnit varje Major och DreamLeague, och de har också besegrat Liquid i den nedre klassen. Även om fansen erkänner deras prestationer, är många trötta på att se dem vinna varje Grand Final. Kan de göra det en gång till?

Alla ögon har varit på midlaner Quinn under större delen av året, men det verkar som att Dyrachyo är den man ska titta på. En enormt begåvad spelare med en enorm hjältepool borde ha även den bästa quakingen i sina stövlar.

Om vi ​​var tvungna att göra en förutsägelse skulle vi säga att Team Spirit borde kunna ta fram en seger. De har inte förlorat en Grand Finals, så länge de har tagit sig så långt. Oavsett resultatet kommer denna final säkerligen att gå till Dotas historia.

The International Dota 2 Grand Finals Drafts

Match 1 – 14:00 PDT / 17:00 EDT / 21:00 GMT / 22:00 CET

About the author
Viktor Johansson
Viktor Johansson
About

Viktor Johansson, en dynamisk 25-årig svensk, kombinerar skickligt sin fascination för onlinecasinon med sin expertis inom svensk lokalisering, och skapar underhållande casinoguider skräddarsydda för den svenska marknaden.

Send email
More posts by Viktor Johansson

Senaste nytt

Raging Bolt: The New King of Pokémon VGC:s Metagame
2024-04-10

Raging Bolt: The New King of Pokémon VGC:s Metagame

Nyheter