Nyheter

November 7, 2023

Optimera din kortlek med kraftfulla Digimon-kampanjer

Liam Fletcher
WriterLiam FletcherWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher
LocaliserViktor JohanssonLocaliser

I Digimon TCGs värld finns det olika typer av kort, inklusive startkortlekar, boosterset och kampanjer. Kampanjer är speciella kort som ofta delas ut som bonusar vid event eller vid produktköp. Dessa kort, märkta med en produktetikett "P-XXX", är vanligtvis foliekort som kan förstärka specifika arketyper eller har utbredd användning i flera kortlekar.

Optimera din kortlek med kraftfulla Digimon-kampanjer

De mest utbredda häftklamrarna

Även om de individuellt kanske inte har störst effekt, finns det två kampanjer som används ofta i många kortlekar.

  • Färgminne ökar: Dessa kort tillåter spelare att söka efter 4 kort till en låg kostnad. De är inte tämjare, så de bidrar inte till vinstvillkoren för DeathXmon eller Quartzmon. Dessutom gör deras fördröjningseffekt att de kan skickas till papperskorgen för att ge spelaren 2 minne. För att motverka deras effekter kan spelare använda minnesslussar som BT6-021 ModokiBetamon eller BT3-061 Chuumon. Dessa kort introducerades från början i begränsade mängder men har sedan dess tryckts om i Gallantmon & UlforceVeedramon Starter Decks och RB01.
  • Träningskort: Dessa kort, som debuterade som Box Toppers i BT14, tillåter spelare att söka efter 2 kort till en kostnad av 2. Till skillnad från Memory Boosts kan träningskort även plocka upp alternativkort och Tamers förutom Digimon. När du använder fördröjningseffekten av träningskort måste spelare Digivolve till ett kort i matchande färg med en reducerad kostnad på 2. På grund av deras mångsidighet och bristen på slussar har dessa kort blivit speluppsättningar i de flesta kortlekar i öst.

Starkaste Digimon-kampanjer

De starkaste Digimon-kampanjerna, som sammanställts för den engelska versionen av BT14, inkluderar kort upp till P-130, den senast annonserade kampanjen som är kvalificerad i de senaste Ultimate Cup-domarna.

Sammanfattningsvis är Digimon-kampanjer värdefulla tillägg till alla spelares samling. Color Memory Boosts och Training-korten är mycket använda häftklamrar som erbjuder strategiska fördelar i spelet. Oavsett om du vill förbättra specifika arketyper eller förbättra den övergripande prestandan för din kortlek, är dessa kampanjer värda att överväga. Håll dig uppdaterad med de senaste tillkännagivandena för att upptäcka nya och kraftfulla Digimon-kampanjer som kan ta ditt spelande till nästa nivå.

Senaste nytt

Echo Esports segrar i Intense Race to World First
2023-11-27

Echo Esports segrar i Intense Race to World First

Nyheter